Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

FBmarta22

#6685918 Napisano: 26.02.2020 14:14:49
magie1982 napisał(a):

Czy vouchery z Kubusia tez już poinformowane?

Zapytałam odsyłając dane na zegarek i teraz odpisali że poinformowali już wszystkich emotka  Ciekawe czy serio, czy po prostu jedno nie wie na jakim etapie jest drugie...
1 magie1982 0

zielonaszpilka

#6685921 Napisano: 26.02.2020 14:21:35
FBelzbieta16 napisał(a):

Problem ze Smolar-em!

Proszę pomóżcie emotka

Loteria "WEŹ WODĘ WYGRAJ NAGRODĘ!"na paragonie mają dwie pozycje produktu:
"Żywiec Zdrój Zdrojek wod  " i pisze Paniusia, ze nie wynika z paragonu, iż został zakupiony promocyjny produkt.Chcą by sklep potwierdził ?
Jak to załatwić? Co ma na paragonie napisać pracownik sklepu?

No bo nie wynika, więc "Paniusia" ma rację. Masz napisane Zdrojek a Zdrojki są chyba tylko w butelkach 0,33. Niech sklep Ci napisze "2x woda niegazowana marki Żywiec Zdrój 0,5 l Kraina Lodu"

slomkab

#6685922 Napisano: 26.02.2020 14:24:18
zielonaszpilka napisał(a):

FBelzbieta16 napisał(a):

Problem ze Smolar-em!

Proszę pomóżcie emotka

"Żywiec Zdrój Zdrojek wod  " i pisze Paniusia, ze nie wynika z paragonu, iż został zakupiony promocyjny produkt.Chcą by sklep potwierdził ?

No bo nie wynika, więc "Paniusia" ma rację. Masz napisane Zdrojek a Zdrojki są chyba tylko w butelkach 0,33. Niech sklep Ci napisze "2x woda niegazowana marki Żywiec Zdrój 0,5 l Kraina Lodu"

Ja mialam na paragonie tylko zywiec zdroj 0.5l i uznali.Nie miałam napisane kraina lodu
0 0

zielonaszpilka

#6685924 Napisano: 26.02.2020 14:25:07
slomkab napisał(a):

FBelzbieta16 napisał(a):

Problem ze Smolar-em!

Proszę pomóżcie emotka

Ja mialam na oeagonie tyloo zywiec zdroj 0.5l i uznali.Nie miałam napisane kraina lodu

Bo nie musisz mieć jeśli od razu na paragonie masz takie coś, ale jak idziesz po stempelek sklepu to lepiej mieć wszystko, żeby tym razem Smolar nie miał wątpliwości, więc warto poprosić o dopisek Kraina Lodu.

magie1982

#6685931 Napisano: 26.02.2020 14:33:49
FBmarta22 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Czy vouchery z Kubusia tez już poinformowane?

Zapytałam odsyłając dane na zegarek i teraz odpisali że poinformowali już wszystkich emotka  Ciekawe czy serio, czy po prostu jedno nie wie na jakim etapie jest drugie...

No nie chce mi się wierzyć, ze na 5 voucherow nikt z forum nie trafił. No ale coż
0 0

soulfly

#6685937 Napisano: 26.02.2020 14:52:27
Monika11 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

kreatia napisał(a):

persil się odzywał o weryfikacji, czy cisza?

cisza ….

Mam wrażenie, że część "logistyczna" ich przerosła...amatorzy emotka

Oj tak , czuję że bedą cyrki 

Trening czyni mistrza    emotka  :) 
1 Monika11 0

monkakk

#6685945 Napisano: 26.02.2020 15:30:35
soulfly napisał(a):

Monika11 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

kreatia napisał(a):

persil się odzywał o weryfikacji, czy cisza?

cisza ….

Mam wrażenie, że część "logistyczna" ich przerosła...amatorzy emotka

Oj tak , czuję że bedą cyrki 

Trening czyni mistrza    emotka  :) 

Dzwonią
0 0

monkakk

#6685946 Napisano: 26.02.2020 15:32:29

slomkab napisał(a):

FBelzbieta16 napisał(a):

Problem ze Smolar-em!

Proszę pomóżcie emotka

Ja mialam na oeagonie tyloo zywiec zdroj 0.5l i uznali.Nie miałam napisane kraina lodu

Bo nie musisz mieć jeśli od razu na paragonie masz takie coś, ale jak idziesz po stempelek sklepu to lepiej mieć wszystko, żeby tym razem Smolar nie miał wątpliwości, więc warto poprosić o dopisek Kraina Lodu.

Smolar nigdy nie robił problemu z opisem na paragonie. Ja też mam Zywiec Zdroj 0,5 i mam pozytywne weryfikacje. Wg. mnie kupiony został zły produkt, bo zdrojek nie ma butelek z postaciami Krainy Lodu (albo sklep ma źle wprowadzony produkt pod nazwą innego) stąd masz takiego e-maila.

joan

#6685949 Napisano: 26.02.2020 15:59:21
FBelzbieta16 napisał(a):

Problem ze Smolar-em!

Proszę pomóżcie emotka

Wczoraj dokładnie obejrzałam w sklepie butelki Żywca -> ten "Zdrojek" na pewno nie jest prawidłowym produktem, bo jego pojemność to nie jest regulaminowe 0,5 L. Sprawdź tutaj: https://www.zywiec-zdroj.pl/produkty

Powinnaś zakupić produkt z kategorii "głupawka" (nie wiem, co za koślawy marketingowiec wymyślił tę nazwę...) A co kupiłaś faktycznie? Bo jeśli coś innego, to nikt Ci niestety nie jest w stanie pomóc.
0 0

ewelcia753

#6685963 Napisano: 26.02.2020 16:23:34
bruce napisał(a):

atyde25 napisał(a):

anias9111 napisał(a):

Jak dostac się do tych testów na wizazu? Pisze wiersze - nic, pisze prozą też nic. Czy ktoś się orientuje czy trzeba byc aktywnym na tym portalu? może jakieś wskazówki emotka

Pomaga aktywny,publiczny profil na Instagramie.Bo trzeba pokazywać co się testuje.Przydało by się z 10-20 tys obserwujących ale i 500 starczy na początek:)I nie można się poddawać trzeba ciągle wypełniać zgłoszenia do testu nawet jak się wydaje ,że to syzyfowa praca.

Potwierdzam, jestem ciągle odrzucana (podobnie z innymi tego typu akcjami), bo tam nie mam żadnych aktywnych działań. Szkoda tylko, że po prostu nie wpiszą wprost w wymogach, że Inst jest warunkiem koniecznym. emotka  

Nie wiem czy pomogę, ale napiszę moje wrażenia. Nie ma reguły i w sumie do końca nikt nie wie jak wybierają. W zeszłym roku ciągle się zgłaszałam (ale tylko do tych które mnie interesują), a dostałam się tylko do 2 testów. Rok wcześniej tak samo. W tym roku nam już 3 produkty, chociaż kto wie czy nie ostatnie emotka Mam konto na IG, ale nie typowo kosmetyczne, nie mam też wielu obserwatorów. Na KWC jakoś wielce też się nie udzielam, jak mam czas to coś napiszę. W formularzu zgłoszeniowym piszę po prostu czego oczekuję od danego typu kosmetyków, czy ten do testów zachęca mnie do przetestowania. Zgłaszam się, bo dużo mnie to nie kosztuje, jak się uda to fajny bonus, jak nie to trudno. Powodzenia
0 0

kaka72

#6685983 Napisano: 26.02.2020 17:29:29
Z nutelli bony do intrer sportu ktoś wygrał w pierwszym etapie ?
0 0

red-dress

#6685987 Napisano: 26.02.2020 17:36:07
ewelcia753 napisał(a):

bruce napisał(a):

atyde25 napisał(a):

anias9111 napisał(a):

Jak dostac się do tych testów na wizazu? Pisze wiersze - nic, pisze prozą też nic. Czy ktoś się orientuje czy trzeba byc aktywnym na tym portalu? może jakieś wskazówki emotka

Pomaga aktywny,publiczny profil na Instagramie.Bo trzeba pokazywać co się testuje.Przydało by się z 10-20 tys obserwujących ale i 500 starczy na początek:)I nie można się poddawać trzeba ciągle wypełniać zgłoszenia do testu nawet jak się wydaje ,że to syzyfowa praca.

Potwierdzam, jestem ciągle odrzucana (podobnie z innymi tego typu akcjami), bo tam nie mam żadnych aktywnych działań. Szkoda tylko, że po prostu nie wpiszą wprost w wymogach, że Inst jest warunkiem koniecznym. emotka  

Nie wiem czy pomogę, ale napiszę moje wrażenia. Nie ma reguły i w sumie do końca nikt nie wie jak wybierają. W zeszłym roku ciągle się zgłaszałam (ale tylko do tych które mnie interesują), a dostałam się tylko do 2 testów. Rok wcześniej tak samo. W tym roku nam już 3 produkty, chociaż kto wie czy nie ostatnie emotka Mam konto na IG, ale nie typowo kosmetyczne, nie mam też wielu obserwatorów. Na KWC jakoś wielce też się nie udzielam, jak mam czas to coś napiszę. W formularzu zgłoszeniowym piszę po prostu czego oczekuję od danego typu kosmetyków, czy ten do testów zachęca mnie do przetestowania. Zgłaszam się, bo dużo mnie to nie kosztuje, jak się uda to fajny bonus, jak nie to trudno. Powodzenia

Proszę o oświecenie,  a skąd oni wiedzą, że mamy konto na instagramie? Chyba tylko raz było o to pytanie w ankiecie. 
0 0

fiona25

#6685990 Napisano: 26.02.2020 17:44:11
joan napisał(a):

FBelzbieta16 napisał(a):

Problem ze Smolar-em!

Proszę pomóżcie emotka

Wczoraj dokładnie obejrzałam w sklepie butelki Żywca -> ten "Zdrojek" na pewno nie jest prawidłowym produktem, bo jego pojemność to nie jest regulaminowe 0,5 L. Sprawdź tutaj: https://www.zywiec-zdroj.pl/produkty

Powinnaś zakupić produkt z kategorii "głupawka" (nie wiem, co za koślawy marketingowiec wymyślił tę nazwę...) A co kupiłaś faktycznie? Bo jeśli coś innego, to nikt Ci niestety nie jest w stanie pomóc.

Dokładnie, nawet nie wiem czy to nie miały być butelki z Krainą Lodu ? W każdym razie moje opisane są GLUP 0.5 - teraz już chociaż wiem dlaczego emotka

Edit:
Miałam racje : "...każdy jednorazowy zakup minimum 2 (słownie: dwóch) sztuk wody niegazowanej marki Żywiec Zdrój 0,5 l z wizerunkiem postaci z filmu animowanego Kraina Lodu"
0 1 bingo9842

fiona25

#6685992 Napisano: 26.02.2020 17:51:05
kaka72 napisał(a):

Z nutelli bony do intrer sportu ktoś wygrał w pierwszym etapie ?

Ktoś wygrał, pamiętam z MDW, ale nie byłam to ja niestety...
0 0

ewelcia753

#6685996 Napisano: 26.02.2020 18:15:49
bruce napisał(a):

red-dress napisał(a):

Proszę o oświecenie,  a skąd oni wiedzą, że mamy konto na instagramie? Chyba tylko raz było o to pytanie w ankiecie. 

Nie pamiętam dobrze, jak jest z wizaż, bo często próbuję się zgłaszać do różnych akcji, ale np. trnd zawsze w ankiecie wymaga wpisania adresu Insta (kiedyś to był głównie FB) i od tej pory każdy test mi przepada. emotka

Może 2-3 razy spotkałam się z pytaniem o IG i trzeba było wtedy podać link. Nie wiem, może taki był wymóg producenta kosmetyków?
0 0

bianka33

#6686063 Napisano: 26.02.2020 22:02:32
Ten nowy konkurs Danio w Biedronce to jakaś kpina emotka  Walka o to, kto kupi więcej serków, żeby dostać chińską maskotkę... To nawet żart z osób, które kupują to na co dzień. Żeby się musiały bić o kilkadziesiąt marnych maskotek.  Zgarną na tym sporą kasę, rzucą jakiś ochłap, a Ty się człowieku o to przepychaj i jedz na siłę serki. Zero szacunku do konsumenta, żeby coś takiego organizować. 

benasia

#6686065 Napisano: 26.02.2020 22:05:15
fiona25 napisał(a):

joan napisał(a):

FBelzbieta16 napisał(a):

Problem ze Smolar-em!

Proszę pomóżcie emotka

Dokładnie, nawet nie wiem czy to nie miały być butelki z Krainą Lodu ? W każdym razie moje opisane są GLUP 0.5 - teraz już chociaż wiem dlaczego emotka

Edit:
Miałam racje : "...każdy jednorazowy zakup minimum 2 (słownie: dwóch) sztuk wody niegazowanej marki Żywiec Zdrój 0,5 l z wizerunkiem postaci z filmu animowanego Kraina Lodu"

dokładnie miała być woda z wizerunkiem Krainy Lodu i też mam taki opis na paragonie GLUP 0.5
0 0

jokan

#6686068 Napisano: 26.02.2020 22:21:57
melancholia napisał(a):

Ten nowy konkurs Danio w Biedronce to jakaś kpina  emotka  Walka o to, kto kupi więcej serków, żeby dostać chińską maskotkę... To nawet żart z osób, które kupują to na co dzień. Żeby się musiały bić o kilkadziesiąt marnych maskotek.  Zgarną na tym sporą kasę, rzucą jakiś ochłap, a Ty się człowieku o to przepychaj i jedz na siłę serki. Zero szacunku do konsumenta, żeby coś takiego organizować. 

dokładnie, to jest jakaś żenada z ich strony emotka

Halooo, NAV Agency, czytasz nas? emotka emotka emotka
3 notta, ZetZ, mia 0

magisterek

#6686075 Napisano: 26.02.2020 22:31:55
jokan napisał(a):

melancholia napisał(a):

Ten nowy konkurs Danio w Biedronce to jakaś kpina  emotka  Walka o to, kto kupi więcej serków, żeby dostać chińską maskotkę... To nawet żart z osób, które kupują to na co dzień. Żeby się musiały bić o kilkadziesiąt marnych maskotek.  Zgarną na tym sporą kasę, rzucą jakiś ochłap, a Ty się człowieku o to przepychaj i jedz na siłę serki. Zero szacunku do konsumenta, żeby coś takiego organizować. 

dokładnie, to jest jakaś żenada z ich strony  emotka

Halooo, NAV Agency, czytasz nas?  emotka emotka emotka

Na dodatek akcję nazwali dumnie KONKURSEM! Zacny konkurs, jest sie o co bić! Kupię 500 danio i może mi się to zwróci w ramach nagrody, którą jest 500 zl do Biedronki! Tylko po co mi 500 serków? O maskotkach nie wspomnę!
4 joan, jokan, ZetZ, mia 0

Gość: konkursowa-specjalistka

#6686076 Napisano: 26.02.2020 22:32:57
magisterek napisał(a):

jokan napisał(a):

melancholia napisał(a):

dokładnie, to jest jakaś żenada z ich strony  emotka

Halooo, NAV Agency, czytasz nas?  emotka emotka emotka

Na dodatek akcję nazwali dumnie KONKURSEM! Zacny konkurs, jest sie o co bić! Kupię 500 danio i może mi się to zwróci w ramach nagrody, którą jest 500 zl do Biedronki! Tylko po co mi 500 serków? O maskotkach nie wspomnę!

Dokąd to wszystko zmierza...??? Tego nie da nazwać się "konkursem"!
2 ZetZ, jokan 0