Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

edith

#6689123 Napisano: 11.03.2020 10:18:14
Nie potrafię odnaleźć w regulaminie ile ma mieć SMS na konkurs Hebe Rimmel? emotka
0 0

zielonaszpilka

#6689124 Napisano: 11.03.2020 10:19:21
zwyciezczyni napisał(a):

nyndrza napisał(a):

pikawka napisał(a):

Zestaw Żubrowki. Fajnie bo bez wysiłku wygrane emotka  

krseta napisał(a):

2x zestaw żubrówka z wezwij stado emotka tyle pracy...

Po tym widać jak były oceniane prace. Ktoś, kto się napracował, wygrywa to samo, co ktoś, kto prawdopodobnie napisał coś na zasadzie "co mi szkodzi". Sam ze znajomymi wysłałem film, przy którym napracowaliśmy się w terenie z wykorzystaniem drona. I co? Wódka, której nawet się pić nie da. Chciałbym zobaczyć wszystkie 55 filmów, które wg jury okazały się lepsze. Największe rozczarowanie związane z konkursami.

nie można mieć wszystkiego. ja spędziłam kilka dni nad filmem, mam wódkę, ale takie jest życie konkursowicza właśnie. wkład pracy nie może być jedynym wyznacznikiem. ktoś mógł wpaść na błyskotliwy pomysł, a jednocześnie prosty do zrealizowania i wygrać główną. tyle.
wódka 8.55

Dokładnie, zresztą zobaczcie ile osób jest zawiedzionych i twierdzących że tyle pracy a tu nic. Konkurencja była ogromna:)
0 0

anaesth

#6689126 Napisano: 11.03.2020 10:24:14
edith napisał(a):

Nie potrafię odnaleźć w regulaminie ile ma mieć SMS na konkurs Hebe Rimmel? emotka

Nie ma limitu emotka Można znaleźć dyskusje w wyszukiwarce po słowie "rimmel" emotka
0 0

edith

#6689127 Napisano: 11.03.2020 10:25:24
anaesth napisał(a):

edith napisał(a):

Nie ma limitu emotka Można znaleźć dyskusje w wyszukiwarce po słowie "rimmel" emotka Dziękuję bardzo  emotka   

0 0

margarittta

#6689130 Napisano: 11.03.2020 10:26:45
napisze ktoś, może być na priv z jakiego maila informowała żubrówka?
0 0

zielonaszpilka

#6689131 Napisano: 11.03.2020 10:31:06
holaaolaa napisał(a):

napisze ktoś, może być na priv z jakiego maila informowała żubrówka?

Kontakt@zwolajstado.pl

joan

#6689138 Napisano: 11.03.2020 10:38:17
zwyciezczyni napisał(a):

nie można mieć wszystkiego. ja spędziłam kilka dni nad filmem, mam wódkę, ale takie jest życie konkursowicza właśnie. wkład pracy nie może być jedynym wyznacznikiem. ktoś mógł wpaść na błyskotliwy pomysł, a jednocześnie prosty do zrealizowania i wygrać główną. tyle.
wódka 8.55

Nawet bym powiedziała, że wkład pracy nie jest ŻADNYM wyznacznikiem tego, czy się wygra nagrodę - konkursy to nie przedszkole i nikogo zupełnie nie obchodzi, czy uczestnik jakiegokolwiek konkursu siedział nad pracą godzinę, czy tydzień.

Pragnę zwrócić uwagę osobom biorącym udział w atrakcyjnych konkursach foto / filmowych, że ich konkurencję stanowią min. zawodowi blogerzy. I owi blogerzy mają nie tylko lustrzankę, ale także drony, GoPro, bezlusterkowca i w uja innego sprzętu + atrakcyjne wizualnie materiały nakręcone wcześniej + świetne programy do obróbki owych materiałów.

Przykładowo -> blogerzy, co byli kilka miesięcy w podróży, nadawali daily vloga i wyglądało to tak, że - będąc w trasie - jeden z nich przez kilka godzin jazdy samochodem montował materiał i publikował go, potem gdzieś dojechali, nakręcili coś nowego, następnego dnia w czasie jazdy ponownie montowali itd. Codziennie w max kilka godzin mieli ekstra story! Tak działają profesjonaliści i - niezależnie od tego konkretnego konkursu - spójrzcie na siebie obiektywnie i mierzcie siły na zamiary, zamiast potem płakusiać.

PS: Możliwe, że w Żubrówce nagrodzono prace najlepsze i najgorsze, wszak nagrody w radiu wielokrotnie już zdobyła fotka żarcia serwowanego na linoleum. A Wasze prace się nie załapały, bo były "średnie". Trzymam za Was kciuki w następnych konkursach emotka

pikawka

#6689154 Napisano: 11.03.2020 11:18:22
zwyciezczyni napisał(a):

nyndrza napisał(a):

pikawka napisał(a):

Zestaw Żubrowki. Fajnie bo bez wysiłku wygrane emotka  

krseta napisał(a):

2x zestaw żubrówka z wezwij stado emotka tyle pracy...

Po tym widać jak były oceniane prace. Ktoś, kto się napracował, wygrywa to samo, co ktoś, kto prawdopodobnie napisał coś na zasadzie "co mi szkodzi". Sam ze znajomymi wysłałem film, przy którym napracowaliśmy się w terenie z wykorzystaniem drona. I co? Wódka, której nawet się pić nie da. Chciałbym zobaczyć wszystkie 55 filmów, które wg jury okazały się lepsze. Największe rozczarowanie związane z konkursami.

wódka 8.55

Po pierwsze ilosc wkładu pracy nie świadczy o jej jakości. Ja wysłałam zdjęcie i nie uważam, żeby było zle.... po drugie chyba każdy kto gra w konkursy wie, że nie zawsze się wygrywa to co się chce. I nie zawsze jest się ocenianym tak jak by się chciało. Mówi się trudno i gra dalej. A takie fochy i obrazę to może mieć każdy po wynikach jakiegoś konkursu bo większość uważa, że wysłali dobra pracę A niestety wygrywają nieliczni  emotka  więc nie oceniaj mojej pracy skoro jej nie widziałeś. Nie koniecznie musi być gorsza od Twojej mimo tego, że zajęła mi 15 min  emotka

zielonaszpilka

#6689185 Napisano: 11.03.2020 12:46:38
mili05 napisał(a):
magie1982 napisał(a):

2 razy bezrękawniki 1 raz wódka. 
pracy tona, mega rozczarowanie 
A rozczarowań będzie więcej ze względu na punkt 4.9 regulaminu: Każdy 
Uczestnik Konkursu może nadesłać dowolną ilość zgłoszeń, jednakże jedna osoba oraz 
osoby z jednego gospodarstwa domowego (przez termin „gospodarstwo domowe” organizator 
rozumie ten sam adres zamieszkania lub zameldowania uczestników konkursu), może 
otrzymać w całym konkursie tylko i wyłącznie jedną nagrodę
I, II, III lub IV stopnia
Ciekawe jak rozwiążą ta sprawę organizatorzy, bo kilka osób dostało e-maile o przynajmniej dwóch wygranych.

Widzę, że jesteś swiezakiem na forum to powiem Ci dwie rzeczy:) pierwsza to wątek Moje dzisiejsze wygrane służy tylko do informowania o wygranych, a dyskutujemy tutaj;)
A dwa że konkursowiczom doskonale znają regulaminy i organizator nie będzie miał problemu co zrobić z nagrodami, bo konkursowicz ma kilka adresów pod którymi.moze odebrać nagrodę emotka  to że ktoś się pochwalił kilkoma nagrodami nie znaczy, że wszystkie wiadomości były na jednego maila

anialistopad

#6689190 Napisano: 11.03.2020 12:55:09
Wszyscy dzis dostali piłki?
0 0

pikawka

#6689194 Napisano: 11.03.2020 13:00:36
anialistopad napisał(a):

Ja nie  emotka
0 0

Gość: mariolakal

#6689233 Napisano: 11.03.2020 15:06:01
pikawka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Ja nie  emotka

Do mnie też kurier nie zawitał...
0 0

iwona0103

#6689235 Napisano: 11.03.2020 15:09:26
W góralkach wygrało foto, na którym wafelki są wklejone emotka
a drugie: "Zrób zdjęcie, jak aktywnie spędzasz czas z Góralkami", zwyciezca: leżę na kanapie...

calineczka333

#6689237 Napisano: 11.03.2020 15:14:38
iwona0103 napisał(a):

a drugie: "Zrób zdjęcie, jak aktywnie spędzasz czas z Góralkami", zwyciezca: leżę na kanapie...

Żeby to w jednym - baton jest wklejony na kilku zdjęciach. Nie mnie oceniać czy zdjęcia są dobre, bo wiadomo że ktoś w komisji może mieć inne poczucie estetyki, ale już to czy się dokleiło batona czy nie mogliby brać pod uwagę...

magie1982

#6689238 Napisano: 11.03.2020 15:19:01
calineczka354 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Żeby to w jednym - baton jest wklejony na kilku zdjęciach. Nie mnie oceniać czy zdjęcia są dobre, bo wiadomo że ktoś w komisji może mieć inne poczucie estetyki, ale już to czy się dokleiło batona czy nie mogliby brać pod uwagę...

Komisja jak w Fantasii emotka

nanajka81

#6689240 Napisano: 11.03.2020 15:24:48
magie1982 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

aktywnie czyli w kuchni na przykład. Przeglądam te zdjęcia i jezu, kto to wybierał?
0 0

calineczka333

#6689241 Napisano: 11.03.2020 15:25:16
magie1982 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Pora zapomnieć o kreatywności l, wyciągnąć stare fotki i pobawić się w paintcie wtedy może się coś ugra emotka

fellow

#6689244 Napisano: 11.03.2020 15:45:41
iwona0103 napisał(a):

Haha, nie mogę z tego doklejonego wafla. I pomyśleć że musieli odrzucić jakąś osobę, która faktycznie ruszyła tyłek do sklepu po produkt i zrobiła z nim zdjęcie, żeby takie coś mogło wygrać... 

FBewa36

#6689250 Napisano: 11.03.2020 16:12:11
A mnie naszło takie przemyślenie że dzięki konkursom mam wielkie zapasy:kawy, past do zębów, proszków do prania, słodyczy przede wszystkim, żeli pod prysznic, serów, maszynek do golenia, szczoteczek do zębów, płynów do plukania, piwa, wina, wody i chipsów, teraz jak znalazł.

FBewa36

#6689259 Napisano: 11.03.2020 16:54:38
bruce napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

A mnie naszło takie przemyślenie że dzięki konkursom mam wielkie zapasy:kawy, past do zębów, proszków do prania, słodyczy przede wszystkim, żeli pod prysznic, serów, maszynek do golenia, szczoteczek do zębów, płynów do plukania, piwa, wina, wody i chipsów, teraz jak znalazł.

Może się lepiej nie przyznawaj?emotka emotka

Nie tylko z wygranych to, ale przez zakupy
0 0