Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

prosiaczek

#6699052 Napisano: 24.04.2020 23:51:21
Ogłaszam konkurs na najbardziej upierdliwą agencję - zgłaszam Unique One, która wysyła mnie w okresie pandemii do Kauflandu po pieczątkę na paragonie z napisem KARMA MK GOURMET bo brakuje im tam napisu "gold". Już się rozpędzam. Nie lubię ich tez za to, ze potrafią parę miesięcy przetrzymać wygrane przelewy i wysłać je dokładniusieńko ostatniego dnia wg regulaminu. Wsadźcie sobie pod ogon ten zestaw SPA dla kota. 
1 brucee 0

zielonaszpilka

#6699053 Napisano: 24.04.2020 23:59:36
prosiaczek napisał(a):

Ogłaszam konkurs na najbardziej upierdliwą agencję - zgłaszam Unique One, która wysyła mnie w okresie pandemii do Kauflandu po pieczątkę na paragonie z napisem KARMA MK GOURMET bo brakuje im tam napisu "gold". Już się rozpędzam. Nie lubię ich tez za to, ze potrafią parę miesięcy przetrzymać wygrane przelewy i wysłać je dokładniusieńko ostatniego dnia wg regulaminu. Wsadźcie sobie pod ogon ten zestaw SPA dla kota. 

Chyba sobie jaja robią... ja bym napisała im co o tym myślę
0 0

edzia21

#6699055 Napisano: 25.04.2020 00:31:20
prosiaczek napisał(a):

Tak, bo kasa na ich koncie "procentuje", zawsze jakieś dodatkowe fundusze z oprocentowania wpadają - nie widzę innej opcji takiego postępowania. I tak nie pobiją zachowania agencji i360, która ostatniego dnia ważności karty przepłaconej wygranej w konkursie ZLECA bankowi cofnięcie doładowania kart...i pieniądze wracają na ich konto - grosz do grosza i będzie kokosza. Chyba się trochę zapędzili w tym cebulactwie. emotka  Zrobiłam im aferę, bo ostatniego dnia nie miałam już dostępu do środków na kartach prepaid...z wielką łachą stwierdzili, że oddadzą mi już te pieniądze na nowej karcie przepłaconej, ale żeby nie było za łatwo - mam wypełnić to i tamto, przesyłając im poleconym - szaleństwo! Na pytanie, czy taki CAREX (zleceniodawca) zna i pochwala ich praktyki...do dnia dzisiejszego odpowiedzi nie dostałam.

prosiaczek

#6699060 Napisano: 25.04.2020 01:24:49

Tak, bo kasa na ich koncie "procentuje", zawsze jakieś dodatkowe fundusze z oprocentowania wpadają - nie widzę innej opcji takiego postępowania. I tak nie pobiją zachowania agencji i360, która ostatniego dnia ważności karty przepłaconej wygranej w konkursie ZLECA bankowi cofnięcie doładowania kart...i pieniądze wracają na ich konto - grosz do grosza i będzie kokosza. Chyba się trochę zapędzili w tym cebulactwie.  emotka  Zrobiłam im aferę, bo ostatniego dnia nie miałam już dostępu do środków na kartach prepaid...z wielką łachą stwierdzili, że oddadzą mi już te pieniądze na nowej karcie przepłaconej, ale żeby nie było za łatwo - mam wypełnić to i tamto, przesyłając im poleconym - szaleństwo! Na pytanie, czy taki CAREX (zleceniodawca) zna i pochwala ich praktyki...do dnia dzisiejszego odpowiedzi nie dostałam.

Wiem, że procentuje i to jest teoretycznie uczciwe, faktycznie chamskie. No jakieś takie. Dają sobie prawie pół roku na wysyłkę nagrody i grosiki liczą

A jeszcze Karlsbad i dzienne niewydane nagrody z Biedronki przechodzą na organizatora - konkurs ruszył 11.11.2019 i żadna Biedronka nie była czynna- pamiętamy...
0 0

prosiaczek

#6699061 Napisano: 25.04.2020 01:25:45
zielonaszpilka napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

No właśnie chyba uprzejmie dopytam czy to aby konieczne...

zielonaszpilka

#6699062 Napisano: 25.04.2020 01:29:40
prosiaczek napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

tak, pewnie też bym zaczęła od "uprzejmego" pytania emotka  a potem ewentualnie równie uprzejmie acz dosadnie napisałabym, co o tym myślę emotka

as32572

#6699072 Napisano: 25.04.2020 09:38:15
W jaki sposób moge się zalogować do loterii Coca Coli graj o ubrania, jak messenger wymaga podania e-maila i ciągle mówi, że on już istnieje?
No istnieje bo już grałam u nich na ten e-mail, nie wiem o co mu chodzi,że nie dość że przez facebook chcą logowanie to jeszcze dodatkowo te dane.
Prośba o pomoc  emotka
0 0

antylopia

#6699073 Napisano: 25.04.2020 09:48:30
as32572 napisał(a):

W jaki sposób moge się zalogować do loterii Coca Coli graj o ubrania, jak messenger wymaga podania e-maila i ciągle mówi, że on już istnieje?
No istnieje bo już grałam u nich na ten e-mail, nie wiem o co mu chodzi,że nie dość że przez facebook chcą logowanie to jeszcze dodatkowo te dane.
Prośba o pomoc  emotka

mam to samo i na komputerze i na telefonie. odpuściłam ten konkurs
1 as32572 0

jokan

#6699083 Napisano: 25.04.2020 11:24:11
Prymat rozpoczyna się 1 maja? Czyżby znowu o czymś zapomnieli emotka czy to celowe działanie?
0 0

gosiaczeq

#6699086 Napisano: 25.04.2020 11:49:32
No właśnie, kupiłam dzisiaj prymat i czytam, że od 1.05 .. to do kiedy to było ? 
0 0

samuraj

#6699087 Napisano: 25.04.2020 11:50:28
Jeśli ktoś potrzebuje zniżkę 20zł do sieci Sizeer to oddam za darmo aktualne

stamp2

#6699090 Napisano: 25.04.2020 12:07:23
jokan napisał(a):

Prymat rozpoczyna się 1 maja? Czyżby znowu o czymś zapomnieli emotka czy to celowe działanie?

1 maja to nie Świeta Bożego Narodzenia-dużo właścicieli otworzy sklep
0 0

agakaz2

#6699091 Napisano: 25.04.2020 12:17:49
jokan napisał(a):

przecież żabki są otwarte, osiedlowe sklepy. to nie to co kiedyś
0 0

ikropka

#6699101 Napisano: 25.04.2020 13:28:23
antylopia napisał(a):

as32572 napisał(a):

Prośba o pomoc  emotka

napisałam do nich, że nie mogę się zweryfikować i jakoś ręcznie mnie zweryfikowali i odblokowali. I tak porażka - ponad 100 kodów wpisanych i jedno wielkie nic. Zawsze Oj! Tym razem nie udało Ci się wygrać. Spróbuj ponownie i wpisz kolejny kod
0 0

nanajka81

#6699104 Napisano: 25.04.2020 13:52:09
belca napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

superloser napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

zbieracie już kody na loterie żywiec?

tak, juz mam 6 hahaha i na tym sie skonczy. Teściu kupił niechcący promocyjne piwo to mam zawleczki. Ale pamiętając zeszłoroczny konkurs w ktorym na 60 zawleczek wygralam moze z 5 razy i to głownie empik 10 zł to nie wiem czy z 6-ma zaszaleje emotka

Teraz masz mniejsza konkurencje  emotka

co masz na myśli pisząc mniejszą konkurencję?

Pozamykane są bary, kluby, restauracje...

a no to racja! Trochę ucieszyła mnie ta informacja - może wygram coś więcej niż kilka empik 10 zl albo raz empik 30 zł  emotka
1 agakaz2 0

nanajka81

#6699105 Napisano: 25.04.2020 13:54:36
ikropka napisał(a):

antylopia napisał(a):

as32572 napisał(a):

Prośba o pomoc  emotka

napisałam do nich, że nie mogę się zweryfikować i jakoś ręcznie mnie zweryfikowali i odblokowali. I tak porażka - ponad 100 kodów wpisanych i jedno wielkie nic. Zawsze Oj! Tym razem nie udało Ci się wygrać. Spróbuj ponownie i wpisz kolejny kod

coca cola to jest porażka, ja wbiłam tylko 4 kody w różnym czasie ale zero trafień a przecież te nagrody które tam mają to w tysiącach... ktoś tam w ogóle coś wygrał oprócz tej jednej osoby która chwaliła się nerką? Dla mnie takie konkursy są mega podejrzane... Jeszcze rozumiem gdy ktoś na forum albo gdzieś napisze że się udało ale z tą coca colą to błoga cisza....
0 0

titinunu

#6699108 Napisano: 25.04.2020 14:07:54

prosiaczek napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

tak, pewnie też bym zaczęła od "uprzejmego" pytania emotka  a potem ewentualnie równie uprzejmie acz dosadnie napisałabym, co o tym myślę emotka

Do mnie też odezwali się po pieczątkę,a napisano dokładnie karma Goumert saszetki 85 g.Wygrałam karmę za 10 zł ,to będzie rezerwa
0 0

nitka310

#6699114 Napisano: 25.04.2020 15:36:08
nanajka81 napisał(a):

ikropka napisał(a):

antylopia napisał(a):

as32572 napisał(a):

Prośba o pomoc  emotka

coca cola to jest porażka, ja wbiłam tylko 4 kody w różnym czasie ale zero trafień a przecież te nagrody które tam mają to w tysiącach... ktoś tam w ogóle coś wygrał oprócz tej jednej osoby która chwaliła się nerką? Dla mnie takie konkursy są mega podejrzane... Jeszcze rozumiem gdy ktoś na forum albo gdzieś napisze że się udało ale z tą coca colą to błoga cisza....

Zgadzam się ze wszystkimi, z 20 kodów spokojnie wpisanych i G...o, Heineken to samo, żeby nawet zniżki na pyszne.pl nie trafic:( pepsi kupilam już z 15 butelek i nawet zniżki nie trafilam:( może zywiec się zlituje i będzie lepiej, specjalnie tacie 8 piw kupilam i przynajmniej 2 ma do poniedziałku wypić, dobrze że mamy weekendemotka
0 0

basku

#6699123 Napisano: 25.04.2020 16:18:51
prosze napiszcie czy wpisujecie w oswiadczeniu nr pesel, chodzi mi o konkurs Emocje do pełna w którym do wygrania jest gra 5 sekund?
https://www.e-kon...aj.html#.XqRGipowhaU
wg mnie jakies dziwne to oswiadczenie:

OŚWIADCZENIE O WYRAŻENIU ZGODY NA ROZPOWSZECHNIANIE WIZERUNKU

Ja, niżej
.............................oświadczam, iż wyrażam zgodę na nieodpłatne wykorzystanie moich danych osobowych – imienia i nazwiskaoraz wizerunku przez Grupę LOTOS S.A

po co im PESEL i zgoda na rozpowszechnianie wizerunku? emotka

jak odsyłacie? średnio mi się chce podawać im pesel ;/ 
0 0

blanca

#6699129 Napisano: 25.04.2020 17:02:31
titinunu napisał(a):

Do mnie też odezwali się po pieczątkę,a napisano dokładnie karma Goumert saszetki 85 g.Wygrałam karmę za 10 zł ,to będzie rezerwa

A jest w ogóle Gourmet Gold w saszetkach? Chyba tylko w puszkach.
0 0