Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

jokan

#6701237 Napisano: 06.05.2020 09:33:11
cleo25 napisał(a):

Otwiera Wam się ta strona z kaktusa?

nie
1 cleo25 0

samuraj

#6701243 Napisano: 06.05.2020 09:55:06
Oj ten kaktus,w zeszłym roku z tyskim podobne problemy teraz znów z kaktusem ...
0 0

marcella

#6701245 Napisano: 06.05.2020 10:04:37
jokan napisał(a):

cleo25 napisał(a):

Otwiera Wam się ta strona z kaktusa?

nie

0 0

zielonaszpilka

#6701261 Napisano: 06.05.2020 11:14:53
bluszczowelove napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wygrały Warkę. Nie pamiętam komu złożyłam życzenia tj. albo to zgłoszenie poszło na męża albo na tatę.... Myślicie że jak wpiszę inna osobę niż zgłosiłam to nagroda przepadnie? Może ktoś już tak miał i coś doradzi?

Raczej nie przepadnie, nie sądzę żeby tego pilnowali, ale nie jesteś w stanie po dedykacji rozpoznać do kogo ja pisałaś? To polecam albo sobie to zapisywać z info do kogo slalas albo na początku dedykacji zwrócić się do danej osoby, np. Tatku albo Mężu. Wtedy nie masz problemu z zastanawianiem się. 
0 0

bluszczowelove

#6701262 Napisano: 06.05.2020 11:22:33
zielonaszpilka napisał(a):

bluszczowelove napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wygrały Warkę. Nie pamiętam komu złożyłam życzenia tj. albo to zgłoszenie poszło na męża albo na tatę.... Myślicie że jak wpiszę inna osobę niż zgłosiłam to nagroda przepadnie? Może ktoś już tak miał i coś doradzi?

Raczej nie przepadnie, nie sądzę żeby tego pilnowali, ale nie jesteś w stanie po dedykacji rozpoznać do kogo ja pisałaś? To polecam albo sobie to zapisywać z info do kogo slalas albo na początku dedykacji zwrócić się do danej osoby, np. Tatku albo Mężu. Wtedy nie masz problemu z zastanawianiem się. 

No własnie oboje mają teraz urodziny...a  jak zwykle wysyłałam na szybko kilka zgłoszeń. Trudno zobaczymy co będzie emotka  dzięki za odpowiedź. emotka
0 0

zielonaszpilka

#6701263 Napisano: 06.05.2020 11:27:00
srebrna-agrafka napisał(a):

Dopiero dzisiaj sprawdziłam pocztę - dwie czapki z Jeżyków.. ale nie widzę w regulaminie żadnego ograniczenia na gosp. domowe. Chyba jestem ślepa emotka  

Laureat traci prawo do Nagrody, jeżeli podczas przekazywania danych osobowych, o których mowa w lit. a) powyżej, wskaże Organizatorowi adres identyczny z adresem wskazanym uprzednio przez innego Laureata, któremu została przyznana Nagroda
0 0

katrin1

#6701271 Napisano: 06.05.2020 11:50:01
Czy ten automat z Lion dzwoni ponownie na nieodebrane?
0 0

jokan

#6701272 Napisano: 06.05.2020 11:51:28
katrin1 napisał(a):

dzwoni w ten sam dzien, a potem w czwartek wysyla sms, ze w piatek ostatnia proba polaczenia - jakby co to mozna oddzwonic i sie nagrac
0 0

katrin1

#6701280 Napisano: 06.05.2020 12:22:04
jokan napisał(a):

katrin1 napisał(a):

dzwoni w ten sam dzien, a potem w czwartek wysyla sms, ze w piatek ostatnia proba polaczenia - jakby co to mozna oddzwonic i sie nagrac

emotka
0 0

jokan

#6701288 Napisano: 06.05.2020 12:38:10
wyniki Góralków juz są.....mam wrażenie, że oni ciągle to samo lubią....rowery, kosmos, łodki, kołko i krzyzyk, gra w klasy, etc.....emotka emotka

patyk

#6701291 Napisano: 06.05.2020 12:43:32
jokan napisał(a):

wyniki Góralków juz są.....mam wrażenie, że oni ciągle to samo lubią....rowery, kosmos, łodki, kołko i krzyzyk, gra w klasy, etc..... emotka emotka

I zdjęcia na których jest cała instalacja ułożona z Góralków które najpewniej przyjechały w plecaku jako wygrana z poprzednich tygodni  emotka

jokan

#6701293 Napisano: 06.05.2020 12:45:51
patyk napisał(a):

jokan napisał(a):

wyniki Góralków juz są.....mam wrażenie, że oni ciągle to samo lubią....rowery, kosmos, łodki, kołko i krzyzyk, gra w klasy, etc..... emotka emotka

I zdjęcia na których jest cała instalacja ułożona z Góralków które najpewniej przyjechały w plecaku jako wygrana z poprzednich tygodni  emotka

a zdjecia Kołko i Krzyzyk i Gra w klasy to jedna rodzinka (nawizsko na W.), tak mi sie wydaje....ech, szkoda, nie wiem, czy mam ochote jeszcze w to sie bawic emotka

magie1982

#6701295 Napisano: 06.05.2020 12:47:14
jokan napisał(a):

patyk napisał(a):

jokan napisał(a):

a zdjecia Kołko i Krzyzyk i Gra w klasy to jedna rodzinka (nawizsko na W.), tak mi sie wydaje....ech, szkoda, nie wiem, czy mam ochote jeszcze w to sie bawic emotka

Ja już podziękuję, siedziałam nad zdjęciem jakiś czas, żeby zrobić coś oryginalnego. Widać lepiej było stanąć w rzepaku. Taka kwarantanna

nanajka81

#6701297 Napisano: 06.05.2020 12:49:42
jokan napisał(a):

patyk napisał(a):

jokan napisał(a):

ja już spasowałam... Góralki to jakieś losowanie w którym nie mam szczęścia.

bluszczowelove

#6701303 Napisano: 06.05.2020 13:01:13
patyk napisał(a):

jokan napisał(a):

Wg mnie to trochę nie fair bo wiadomo że ktoś nie kupił tyle sztuk - skoro wygrał w poprzednim etapie....  emotka   
0 0

nitka310

#6701304 Napisano: 06.05.2020 13:01:48
Mi udało się wygrać taką fotką (zrobiona na własnym podworku) jeszcze jak wysylalam to mówiłam do syna że wygramy na pewno plecak, bo tam wszystko na jedno kopyto a nasze jest oryginalne i się udało. Jak teraz sobie przejrzałam to pewnie w jednym tygodniu dostają setki zdjęć z trampolina, rowerem, grami itd. 
2 jokan, lager 0

zielonaszpilka

#6701321 Napisano: 06.05.2020 13:52:22

anet napisał(a):

jesteś pewna? przejrzałam i nie widzę wpisu o wygranej nakierowanego na II stopień

Dla zainteresowanych emotka zmalazłam tylko taki wpis:) 

I tak właśnie można ufać odpowiedziom na FB emotka  juz nie pierwszy raz ktoś na FB mówi jedno kiedy rzeczywistość jest inna. Ktoś się pochwalił tysiakiem i mailem z dzisiaj;)
0 0

anaesth

#6701327 Napisano: 06.05.2020 14:05:34
patyk napisał(a):

jokan napisał(a):

Próbowałam tej taktyki - ułożyłam klasy z wygranych wafelków, nie przeszło emotka
0 0

paula3010

#6701334 Napisano: 06.05.2020 14:32:40
 soulfly napisał(a):

Staropolanka, ma jakiś dziwny smak, też tak macie? 

Taak.. pije ostatnią butelkę że zgrzewki. I już nie kupuje więcej;p
0 0

srebrna-agrafka

#6701337 Napisano: 06.05.2020 14:43:25

srebrna-agrafka napisał(a):

Dopiero dzisiaj sprawdziłam pocztę - dwie czapki z Jeżyków.. ale nie widzę w regulaminie żadnego ograniczenia na gosp. domowe. Chyba jestem ślepa emotka  

Laureat traci prawo do Nagrody, jeżeli podczas przekazywania danych osobowych, o których mowa w lit. a) powyżej, wskaże Organizatorowi adres identyczny z adresem wskazanym uprzednio przez innego Laureata, któremu została przyznana Nagroda

Faktycznie.. nie doczytałam. Dzięki emotka
0 0