Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pawelkoo

#6701459 Napisano: 06.05.2020 23:10:20
halliday napisał(a):

kermit napisał(a):

magalan83 napisał(a):

patyk napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Działa Wam strona kaktus? 

Nie... Zaczyna to być już irytujące 

Mi od wczoraj nie działa  emotka  zaraz to zgłoszę 

Oni doskonale wiedzą, że strona nie działa. Ciągle tylko przepraszają i proszą o cierpliwość. Niestety ale poza tym innych efektów brak

a oni nie prowadzili loterii crunchips oraz tyskiego? To tam też często były awarie, a w jednym konkursie nie wydali połowy nagród, a w drugi wygrywały jakieś dzieci, przynajmniej tak wyglądało ze zamiast imienia normalnego to zdrobniałe.

dokladnie, chyba chodzi o loterie zozoli w tamtym roku. teraz juz nie wyskakuje strona niedostepna, ale przekierowuje na inna.. czyli dalej nici z wyslania kodu.
0 0

gizoon

#6701461 Napisano: 06.05.2020 23:10:58
halliday napisał(a):

kermit napisał(a):

magalan83 napisał(a):

patyk napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Oni doskonale wiedzą, że strona nie działa. Ciągle tylko przepraszają i proszą o cierpliwość. Niestety ale poza tym innych efektów brak

a oni nie prowadzili loterii crunchips oraz tyskiego? To tam też często były awarie, a w jednym konkursie nie wydali połowy nagród, a w drugi wygrywały jakieś dzieci, przynajmniej tak wyglądało ze zamiast imienia normalnego to zdrobniałe.

Loterie Kaktus prowadzi z tego co pamiętam czytając regulamin, który obecnie jest nieaktywny - agencja KROPKA BORDO SP. Z O.O. Pewnie będą cyrki i awarie przez cały czas trwania loterii.
2 mia, darog 0

bezaczek7

#6701464 Napisano: 06.05.2020 23:48:29

Tak, to był Auchan Somat bon od Smolara - u mnie zabrał bo nie było dokumentów 

Nie bylo dokumentow zwrotnych, nawet otwarli z tesciowa przesylke, zabral ja z powrotem. Mam nadzieje, ze nie poleci w kulki i nie odesle, czy cos, podajac powod typu odmowa przyjecia emotka
0 0

darog

#6701465 Napisano: 06.05.2020 23:53:44
gizoon napisał(a):

halliday napisał(a):

kermit napisał(a):

magalan83 napisał(a):

patyk napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Loterie Kaktus prowadzi z tego co pamiętam czytając regulamin, który obecnie jest nieaktywny - agencja KROPKA BORDO SP. Z O.O. Pewnie będą cyrki i awarie przez cały czas trwania loterii.

KROPKA BORDO zawsze odpowiada że u nich wszystko gra i żeby sprawdzić u siebie i skorzystać z innej przeglądarki lub sprzętu ORAZ ŻE NIKT WCZEŚNIEJ NIE ZGŁASZAŁ PROBLEMU...emotka
0 0

lukasz6

#6701476 Napisano: 07.05.2020 06:31:10
darog napisał(a):

gizoon napisał(a):

halliday napisał(a):

kermit napisał(a):

magalan83 napisał(a):

patyk napisał(a):

magalan83 napisał(a):

KROPKA BORDO zawsze odpowiada że u nich wszystko gra i żeby sprawdzić u siebie i skorzystać z innej przeglądarki lub sprzętu ORAZ ŻE NIKT WCZEŚNIEJ NIE ZGŁASZAŁ PROBLEMU... emotka

Jeszcze nie grałem w tej pseudo-loterii. Ale jeśli będą problemy techniczne przy zgłaszaniu, to nie omieszkam powiadomić zleceniodawcy konkursu. Tym bardziej, jeśli mi odpiszą, ze u nich wszystko w porządku. Im więcej takich sygnałów z naszej strony, tym większa siła rażenia. Przecież ta agencja bierze masę kasy od zleceniodawcy. Skoro sobie nie radzą i konsumenci zamiast być zadowoleni z loterii, tylko się wkurzają, to dzięki agencji zleceniodawca osiąga efekt odwrotny do zamierzonego. Następnym razem pomyślą może nad wyborem innej agencji. A traktowanie olewająco przez agencję sygnałów od uczestników, ze nie można dokonywać poprawnych zgłoszeń i odpisywanie, ze u nich wszystko w porządku, jest po prostu bezczelne. Jeśli mnie spotka taki problem jak Was przy zgłaszaniu, to na pewno sprawy nie zostawię. Im nas więcej, tym lepiej dla agencji. Bo szybko zmieni podejście i może się nauczy pokory. Inaczej straci zleceniodawców. Ale może im wszystko jedno...

gizoon

#6701489 Napisano: 07.05.2020 08:45:14
lukasz6 napisał(a):

darog napisał(a):

gizoon napisał(a):

halliday napisał(a):

kermit napisał(a):

magalan83 napisał(a):

patyk napisał(a):

magalan83 napisał(a):

KROPKA BORDO zawsze odpowiada że u nich wszystko gra i żeby sprawdzić u siebie i skorzystać z innej przeglądarki lub sprzętu ORAZ ŻE NIKT WCZEŚNIEJ NIE ZGŁASZAŁ PROBLEMU... emotka

Jeszcze nie grałem w tej pseudo-loterii. Ale jeśli będą problemy techniczne przy zgłaszaniu, to nie omieszkam powiadomić zleceniodawcy konkursu. Tym bardziej, jeśli mi odpiszą, ze u nich wszystko w porządku. Im więcej takich sygnałów z naszej strony, tym większa siła rażenia. Przecież ta agencja bierze masę kasy od zleceniodawcy. Skoro sobie nie radzą i konsumenci zamiast być zadowoleni z loterii, tylko się wkurzają, to dzięki agencji zleceniodawca osiąga efekt odwrotny do zamierzonego. Następnym razem pomyślą może nad wyborem innej agencji. A traktowanie olewająco przez agencję sygnałów od uczestników, ze nie można dokonywać poprawnych zgłoszeń i odpisywanie, ze u nich wszystko w porządku, jest po prostu bezczelne. Jeśli mnie spotka taki problem jak Was przy zgłaszaniu, to na pewno sprawy nie zostawię. Im nas więcej, tym lepiej dla agencji. Bo szybko zmieni podejście i może się nauczy pokory. Inaczej straci zleceniodawców. Ale może im wszystko jedno...

Dokładnie w ich przypadku najlepiej pisać z grubej rury do zleceniodawcy. Pamiętacie ich profesjonalizm w loterii TYSKIE emotka  ? Dla mnie ich konkursy to często konkursy widmo - konkurs trwa, ale nikt się nie chwali wygraną. Albo w drugą stronę - promują konkurs wszędzie, a później masa wpadek. Oni kochają robić wielomiesięczne konkursy i wymagać przy tym oryginałów paragonów. Ja "czekam" na losowanie samochodu z DURACELL  i w sumie "liczę", że nie wygram. Jak moje paragony z zeszłego roku do końca nie wyblakną do połowy czerwca to będzie cud  emotka   Konkurs trwał bowiem od listopada zeszłego roku do  kwietnia tego roku. A losowanie dopiero w czerwcu. Przy tak długim okresie w razie wygranej powinni żądać kopii, nie oryginału. No ale oni wiedzą najlepiej  ...
0 0

la-princessa

#6701498 Napisano: 07.05.2020 09:22:36
Czy dostał ktoś jakieś powiadomienie na temat wysyłki nagród z konkursu Smart Pranie? Nagrody miały być wysłane wczoraj i zera informacji od agencji czy kuriera, że przesyłki zostały dojść i mają być doręczone...
0 0

helcia85

#6701499 Napisano: 07.05.2020 09:28:09
czy produkty na konkurs Avon trzeba kupić na ich stronie, czy można np. na allegro?
1 xxdesiree 0

aurorcia

#6701501 Napisano: 07.05.2020 09:34:58
la-princessa napisał(a):

Czy dostał ktoś jakieś powiadomienie na temat wysyłki nagród z konkursu Smart Pranie? Nagrody miały być wysłane wczoraj i zera informacji od agencji czy kuriera, że przesyłki zostały dojść i mają być doręczone...

Oni mnie osłabiają, też żadnego info nie mam, a wczoraj wysłałam im zapytanie czy nagrody zostały wysłane to mi odpisali, że zgodnie z pkt 3.7 regulaminu nagrody zostaną wydane z ich magazynu do 6 maja, więc sami sobie chyba mamy odpowiedzieć czy zostały wysłane
0 0

belca

#6701503 Napisano: 07.05.2020 09:38:31
aurorcia napisał(a):

la-princessa napisał(a):

Oni mnie osłabiają, też żadnego info nie mam, a wczoraj wysłałam im zapytanie czy nagrody zostały wysłane to mi odpisali, że zgodnie z pkt 3.7 regulaminu nagrody zostaną wydane z ich magazynu do 6 maja, więc sami sobie chyba mamy odpowiedzieć czy zostały wysłane

U mnie dziś SMS od GLS na wygrany numer:) Więc to raczej to, bo na nic innego nie czekam.
0 0

mstelmas11

#6701504 Napisano: 07.05.2020 09:38:36
a jak ktoś wygrał wcześniej w tym KAKTUSIE,zanim strona staneła, to wklepywał dane  z paragonu,, czy wystarczy sam patyczek?
0 0

nanajka81

#6701516 Napisano: 07.05.2020 10:26:39
mstelmas11 napisał(a):

a jak ktoś wygrał wcześniej w tym KAKTUSIE,zanim strona staneła, to wklepywał dane  z paragonu,, czy wystarczy sam patyczek?

kod z patyczka. Przynajmniej ja patrzyłam co trzeba i tylko widziałam że kod się wpisuje.

madllen

#6701518 Napisano: 07.05.2020 10:29:43
nanajka81 napisał(a):

mstelmas11 napisał(a):

kod z patyczka. Przynajmniej ja patrzyłam co trzeba i tylko widziałam że kod się wpisuje.

do zgłoszenia wystarczy kod z patyczka ale dowód zakupu należy zachować do weryfikacji, ilość zgłoszonych kodów musi odpowiadać ilości na dowodzie zakupu 

bianka33

#6701528 Napisano: 07.05.2020 11:30:05
Czy GLS wozi dziś też karty czy tylko odświeżacze?
0 0

domika

#6701530 Napisano: 07.05.2020 11:32:14
belca napisał(a):

aurorcia napisał(a):

la-princessa napisał(a):

U mnie dziś SMS od GLS na wygrany numer:) Więc to raczej to, bo na nic innego nie czekam.

U mnie na 3 numery żadnego powiadomienia od GLs więc chyba nie to emotka

0 0

rena-cz

#6701531 Napisano: 07.05.2020 11:32:59
Czy do konkursu w Hebe  „Poczuj wiosnę”, mogę ręcznie przepisać te oświadczenie laureata i tam też dopisać jeszcze urząd skarbowy? Czy jednak lepiej wydrukować?
0 0

belca

#6701536 Napisano: 07.05.2020 11:45:01
domika napisał(a):

belca napisał(a):

aurorcia napisał(a):

la-princessa napisał(a):

U mnie na 3 numery żadnego powiadomienia od GLs więc chyba nie to emotka

Może tylko oczyszczacze wysłali...
0 0

notta

#6701576 Napisano: 07.05.2020 13:36:21
Czy w Waszych rossmanach są te kosmetyki nivea baby?
0 0

masza

#6701583 Napisano: 07.05.2020 13:55:39
ivanotta napisał(a):

Tak
1 notta 0

nanajka81

#6701585 Napisano: 07.05.2020 13:56:23
masza napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Tak

tak, tylko drogie bo 22 zł.
1 notta 0