Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

katake

#6706980 Napisano: 02.06.2020 13:28:31
Haribo- czy ktoś z pierwszego etapu wygrał cokolwiek bez potwierdzenia zgłoszenia na maila i bez informacji na stronie, że zgłoszenie przyjęte? Wysłałam zgłoszenie i się zastanawiam, czy nie zeżarła go czarna dziura.
0 0

zielonaszpilka

#6707015 Napisano: 02.06.2020 15:27:21
planeta napisał(a):Wstyd, ale i radość, bo w końcu po długiej suszy  coś wygrałam  emotka  
Tiger 200zł od Smolara  emotka emotka  
Tylko chyba odwyczaiłam się od wygranych, bo nie mam pojęcia jaki mam odesłać numer paragonu, bo nie napisali, który wygrał, a kilka wysłałam.
Jeżeli ktoś wygrał w loterii to może mi pomóc? Z góry dziękuję 

Wchodzisz na https://laureaci.smolar.pl/ wybierasz właściwą loterię i po kolei wklepujesz numery paragonów, aż trafisz ten wygrany. Ewentualnie piszesz do Smolara.

edzia21

#6707017 Napisano: 02.06.2020 15:39:43
katake napisał(a):

Haribo- czy ktoś z pierwszego etapu wygrał cokolwiek bez potwierdzenia zgłoszenia na maila i bez informacji na stronie, że zgłoszenie przyjęte? Wysłałam zgłoszenie i się zastanawiam, czy nie zeżarła go czarna dziura.

Tak, wygrał ;)
Swoją drogą, są już dostępne wyniki 1 etapu na stronie Haribo.
0 0

mdepfs

#6707034 Napisano: 02.06.2020 17:17:41
hej, nie mogłam znaleźć, w haribo jest limit znaków?
0 0

dede

#6707036 Napisano: 02.06.2020 17:36:32
Kupiłam wodę z załącznika na konek itm smolara ale na paragonie nijak widać że to kropla beskidu 1,5. Kod na butelce się zgadza ale jak wzięłam 6-pack to nabito mi kod ze zgrzewki i jest on inny niż ten na butelce i w załączniku. Myślicie że iść do sklepu po pieczątkę? Nie mam za bardzo doświadczenia ze smolarem. Uznają mi bez pieczątki w tym przypadku. 
0 0

halliday

#6707037 Napisano: 02.06.2020 17:38:53
dede napisał(a):

Kupiłam wodę z załącznika na konek itm smolara ale na paragonie nijak widać że to kropla beskidu 1,5. Kod na butelce się zgadza ale jak wzięłam 6-pack to nabito mi kod ze zgrzewki i jest on inny niż ten na butelce i w załączniku. Myślicie że iść do sklepu po pieczątkę? Nie mam za bardzo doświadczenia ze smolarem. Uznają mi bez pieczątki w tym przypadku. 

smolar w takich przypadkach najczęściej sprawdza paragon u źródła, więc jak kupiłaś na 100% dobry produkt to nie ma co się martwić.
0 0

edzia21

#6707038 Napisano: 02.06.2020 17:39:27
dede napisał(a):

Najlepiej napisać maila do smolara i o to zapytać. Wszystko zależy od osoby, która obsługuje daną akcję. 
0 0

jokan

#6707043 Napisano: 02.06.2020 17:55:45
mdepfs napisał(a):

hej, nie mogłam znaleźć, w haribo jest limit znaków?

nie ma
1 mdepfs 0

rufus

#6707052 Napisano: 02.06.2020 18:28:45
Mam takie luźne przemyślenia odnośnie głównej w Haribo, którą wygrała Pani Teresa H. z Krakowa.
Agencja RedHeads, która robi ten konkurs również jest z Krakowa. 
Pani Monika G, jedna z właścicielek agencji w lajkach pod swoimi zdjęciami ma kilka osób z tym samym nazwiskiem na literę H (te osoby, też lajkują sobie zdjęcia więc podejrzewam że to rodzina i również z Krakowa).
Państwo G (mąż Pani Moniki, kuzyn, brat, siostra - NIE WIEM kim są dla niej) też lajkują zdjęcia Państwu H, jednak samej Pani Teresy tam nie znalazłem.. emotka
Może to mama, ciocia, babcia... albo jest tu na forum i rozwieje wątpliwości w wiadomości prywatnej że jednak wysuwam daleko idące podejrzenia i pochwali się nagrodą? emotka
A być może to tylko zwykła zbieżność, nie oskarżam.  emotka emotka
KRAKÓW. emotka
0 0

zezowaty_kot

#6707053 Napisano: 02.06.2020 18:33:53
rufus napisał(a):

Mam takie luźne przemyślenia odnośnie głównej w Haribo, którą wygrała Pani Teresa H. z Krakowa.
Pani Monika G, jedna z właścicielek agencji w lajkach pod swoimi zdjęciami ma kilka osób z tym samym nazwiskiem na literę H (te osoby, też lajkują sobie zdjęcia więc podejrzewam że to rodzina i również z Krakowa).
Państwo G (mąż Pani Moniki, kuzyn, brat, siostra - NIE WIEM kim są dla niej) też lajkują zdjęcia Państwu H, jednak samej Pani Teresy tam nie znalazłem..  emotka
Może to mama, ciocia, babcia... albo jest tu na forum i rozwieje wątpliwości w wiadomości prywatnej że jednak wysuwam daleko idące podejrzenia i pochwali się nagrodą?  emotka
KRAKÓW.  emotka

Nie wiem jak jest teraz, ale w konkursach RedHeads trzy razy wygrałam główną nagrodę (od roku nie gram, może coś się zmieniło). Ja mam  z nimi wyłącznie dobre skojarzenia. W sumie to moja ulubiona agencja. Teraz w Haribo nic nie wygrałam, ale nie podejrzewam ich o niecne zagrywki.
1 rufus 0

rufus

#6707054 Napisano: 02.06.2020 18:36:31
zezowaty_kot napisał(a):

rufus napisał(a):

Państwo G (mąż Pani Moniki, kuzyn, brat, siostra - NIE WIEM kim są dla niej) też lajkują zdjęcia Państwu H, jednak samej Pani Teresy tam nie znalazłem..  emotka
Może to mama, ciocia, babcia... albo jest tu na forum i rozwieje wątpliwości w wiadomości prywatnej że jednak wysuwam daleko idące podejrzenia i pochwali się nagrodą?  emotka
KRAKÓW.  emotka

Nie wiem jak jest teraz, ale w konkursach RedHeads trzy razy wygrałam główną nagrodę (od roku nie gram, może coś się zmieniło). Ja mam  z nimi wyłącznie dobre skojarzenia. W sumie to moja ulubiona agencja. Teraz w Haribo nic nie wygrałam, ale nie podejrzewam ich o niecne zagrywki.

Jak wygram w drugim etapie to też chyba będzie moja ulubiona. emotka  
0 0

zielonaszpilka

#6707055 Napisano: 02.06.2020 18:38:45
rufus napisał(a):

KRAKÓW.  emotka

Szczerze mówiąc, przeraża mnie stopień inwigilacji, do którego są w stanie posunąc się konkursowicze  emotka
1 nkba 0

rufus

#6707057 Napisano: 02.06.2020 18:41:01
zielonaszpilka napisał(a):

rufus napisał(a):

KRAKÓW.  emotka

Szczerze mówiąc, przeraża mnie stopień inwigilacji, do którego są w stanie posunąc się konkursowicze  emotka

A co robią aplikacje w naszych telefonach to już w ogóle szok.  emotka
0 0

FBilona

#6707060 Napisano: 02.06.2020 18:48:08
rufus napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

rufus napisał(a):

KRAKÓW.  emotka

Jak wygram w drugim etapie to też chyba będzie moja ulubiona.    I dobrze! Trzeba patrzeć na ręce. Sama miałam kupić bony przed ich losowaniem czego sprzedający nie ukrywał. Nie grałam wtedy i nie miałam wiedzy takiej jak teraz. Przypominam "losowania" w konkursie który naświetliła i zgłosiła jedna z dzielnych konkursowiczek. Nie wspomnę o wygranej wycieczce na Bali co tym sposobem na wykop.pl udowodniono przekręt. P  

2 rufus, darog 0

zielonaszpilka

#6707062 Napisano: 02.06.2020 18:53:20

Ok, jak masz dowody to zglaszaj. A tu są tylko niczym niepoparte domysły opierające się na podstawie lajków na FB współwłaścicielki agencji. Ja mam znajomych o różnych nazwiskach, na H też bym kogoś znalazła;)  wychodzi na to, że agencje nie mogą nagradzać nikogo że swojego miasta, bo zaczynają się teorię spiskowe emotka
0 0

rufus

#6707063 Napisano: 02.06.2020 18:57:35
zielonaszpilka napisał(a):

Ok, jak masz dowody to zglaszaj. A tu są tylko niczym niepoparte domysły opierające się na podstawie lajków na FB współwłaścicielki agencji. Ja mam znajomych o różnych nazwiskach, na H też bym kogoś znalazła;)  wychodzi na to, że agencje nie mogą nagradzać nikogo że swojego miasta, bo zaczynają się teorię spiskowe emotka

"Mam takie luźne przemyślenia"
"A być może to tylko zwykła zbieżność, nie oskarżam.  emotka "
0 0

dede

#6707074 Napisano: 02.06.2020 20:42:52
edzia21 napisał(a):

dede napisał(a):

Najlepiej napisać maila do smolara i o to zapytać. Wszystko zależy od osoby, która obsługuje daną akcję. 

Dziękuję za odpowiedź. Żeby było śmieszniej jak kupowałam tą wodę to sczytywałam numery z kodu kreskowego czy się zgada z załącznikiem do regulaminu. Zgadza się a i owszem tylko przy kasie zeskanowany został kod całej zgrzewki. emotka  emotka
0 0

assal

#6707075 Napisano: 02.06.2020 20:43:27
Kraków gra. Możliwe, ze dobrze myślę, kto ma główną emotka  
Tutaj już prawie nikt się do nagród nie przyznaje emotka  Kilka konkursów rozwiązanych, pełno osób stąd w wynikach, a na forum cisza emotka
Jakby świat grających zamknął się na zniżkach z piwa za 10 zł emotka  

onazielona86

#6707078 Napisano: 02.06.2020 21:07:14
assal napisał(a):

Kraków gra. Możliwe, ze dobrze myślę, kto ma główną  emotka  
Tutaj już prawie nikt się do nagród nie przyznaje  emotka  Kilka konkursów rozwiązanych, pełno osób stąd w wynikach, a na forum cisza  emotka
Jakby świat grających zamknął się na zniżkach z piwa za 10 zł  emotka  

Dokładnie tak najwiecej o wygranych dowiadujesz się z zakładki "sprzedam /zamienię" 

jokan

#6707080 Napisano: 02.06.2020 21:24:23
onazielona86 napisał(a):

assal napisał(a):

Kraków gra. Możliwe, ze dobrze myślę, kto ma główną  emotka  
Tutaj już prawie nikt się do nagród nie przyznaje  emotka  Kilka konkursów rozwiązanych, pełno osób stąd w wynikach, a na forum cisza  emotka
Jakby świat grających zamknął się na zniżkach z piwa za 10 zł  emotka  

Dokładnie tak najwiecej o wygranych dowiadujesz się z zakładki "sprzedam /zamienię" 

albo Dzisiaj dotarła nagroda....emotka