Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

rufus

#6707081 Napisano: 02.06.2020 21:31:56
jokan napisał(a):

onazielona86 napisał(a):

assal napisał(a):

Kraków gra. Możliwe, ze dobrze myślę, kto ma główną  emotka  
Tutaj już prawie nikt się do nagród nie przyznaje  emotka  Kilka konkursów rozwiązanych, pełno osób stąd w wynikach, a na forum cisza  emotka
Jakby świat grających zamknął się na zniżkach z piwa za 10 zł  emotka  

Dokładnie tak najwiecej o wygranych dowiadujesz się z zakładki "sprzedam /zamienię" 

albo Dzisiaj dotarła nagroda.... emotka

I z czego to wynika? emotka
0 0

magdalena-chili

#6707082 Napisano: 02.06.2020 21:32:31
jokan napisał(a):

onazielona86 napisał(a):

assal napisał(a):

Tutaj już prawie nikt się do nagród nie przyznaje  emotka  Kilka konkursów rozwiązanych, pełno osób stąd w wynikach, a na forum cisza  emotka

Dokładnie tak najwiecej o wygranych dowiadujesz się z zakładki "sprzedam /zamienię" 

albo "Informują..." emotka

sylzab2294

#6707084 Napisano: 02.06.2020 21:46:06
dede napisał(a):

edzia21 napisał(a):

dede napisał(a):

Kupiłam wodę z załącznika na konek itm smolara ale na paragonie nijak widać że to kropla beskidu 1,5. Kod na butelce się zgadza ale jak wzięłam 6-pack to nabito mi kod ze zgrzewki i jest on inny niż ten na butelce i w załączniku. Myślicie że iść do sklepu po pieczątkę? Nie mam za bardzo doświadczenia ze smolarem. Uznają mi bez pieczątki w tym przypadku. 

Najlepiej napisać maila do smolara i o to zapytać. Wszystko zależy od osoby, która obsługuje daną akcję. 

Dziękuję za odpowiedź. Żeby było śmieszniej jak kupowałam tą wodę to sczytywałam numery z kodu kreskowego czy się zgada z załącznikiem do regulaminu. Zgadza się a i owszem tylko przy kasie zeskanowany został kod całej zgrzewki.  emotka   emotka

moje takie trzy paragony poszły w kosz, niestety emotka  Wolałam nie ryzykować...
0 0

patyk

#6707087 Napisano: 02.06.2020 21:53:07
dede napisał(a):

edzia21 napisał(a):

dede napisał(a):

Kupiłam wodę z załącznika na konek itm smolara ale na paragonie nijak widać że to kropla beskidu 1,5. Kod na butelce się zgadza ale jak wzięłam 6-pack to nabito mi kod ze zgrzewki i jest on inny niż ten na butelce i w załączniku. Myślicie że iść do sklepu po pieczątkę? Nie mam za bardzo doświadczenia ze smolarem. Uznają mi bez pieczątki w tym przypadku. 

Najlepiej napisać maila do smolara i o to zapytać. Wszystko zależy od osoby, która obsługuje daną akcję. 

Dziękuję za odpowiedź. Żeby było śmieszniej jak kupowałam tą wodę to sczytywałam numery z kodu kreskowego czy się zgada z załącznikiem do regulaminu. Zgadza się a i owszem tylko przy kasie zeskanowany został kod całej zgrzewki.  emotka   emotka

Nie stresuj się na zapas, najwyżej pójdziesz po pieczątkę. Kupiłas wodę jaką trzeba to nie ma co sobie nerwow tworzyć.  emotka
0 0

jokan

#6707089 Napisano: 02.06.2020 21:59:32
rufus napisał(a):

jokan napisał(a):

onazielona86 napisał(a):

assal napisał(a):

nic...zupełnie nic emotka
0 0

bibeck

#6707090 Napisano: 02.06.2020 22:07:02
patyk napisał(a):

dede napisał(a):

edzia21 napisał(a):

dede napisał(a):

Nie stresuj się na zapas, najwyżej pójdziesz po pieczątkę. Kupiłas wodę jaką trzeba to nie ma co sobie nerwow tworzyć.  emotka

Poza tym Smolar nigdy nie robił mi problemów z opisem na paragonie (zwłaszcza jak konkurs dotyczył konkretnej sieci)
0 0

pikawka

#6707093 Napisano: 02.06.2020 22:11:10
Graj w kapsle. 
Mam pytanie do osób, które wysłały zgłoszenie. Mogę prosić na priv ?emotka
0 0

aempe

#6707102 Napisano: 02.06.2020 22:56:39
jokan napisał(a):

rufus napisał(a):

jokan napisał(a):

onazielona86 napisał(a):

assal napisał(a):

nic...zupełnie nic emotka

poważnie.  z czego może to wynikać? zeby ludzie nie pytali "co napisałaś/eś"? czy po prostu skromność?
0 0

freyja88

#6707104 Napisano: 02.06.2020 23:08:21
Mnie osobiście przeszkadza zalewanie mnie wiadomościami pw z pytaniami.
Kiedyś pisałam w mdw, ciesząc się, że wygrałam, dzieląc się z wami tą radością. Wszystko pięknie ładnie, dopóki mi ktoś nie wyliczył kiedyś na pw ile wygrałam. Ktoś sobie prowadził notki moich wygranych, których sama nie zapisywałam nawet czasami (jak były mniejszej wartości). Przeraziło mnie to na amen. Dam znać w Informują, że coś leci, ale w mdw już się wpisywać nie będę.

zielonaszpilka

#6707107 Napisano: 02.06.2020 23:21:46
freyja88 napisał(a):

Kiedyś pisałam w mdw, ciesząc się, że wygrałam, dzieląc się z wami tą radością. Wszystko pięknie ładnie, dopóki mi ktoś nie wyliczył kiedyś na pw ile wygrałam. Ktoś sobie prowadził notki moich wygranych, których sama nie zapisywałam, nawet czasami (jak były mniejszej wartości). Przeraziło mnie to na amen. Dam znać w Informują, że coś leci, ale w mdw już się wpisywać nie będę.

Ooo, a czy ktoś mógłby prowadzić za mnie taki spis moich nagród? emotka  Próbuję się zebrać od początku roku, żeby zaktualizować swoją listę i marnie mi to idzie emotka  

zezowaty_kot

#6707112 Napisano: 03.06.2020 00:05:36
aempe napisał(a):

kursów rozwiązanych, pełno osób stąd w wynikach, a na forum cisza  :such

poważnie.  z czego może to wynikać? zeby ludzie nie pytali "co napisałaś/eś"? czy po prostu skromność?

Z tego, że jak ktoś wygra na słupa to po wynikach agencja dostaje dane gracza, jego małżonka, babki, sąsiada, numer buta, grupę krwi, adresy, numery telefonów oraz przypomnienie, że według regulaminu nie można brać w konkursie udziału w imieniu osób trzecich i uprzejmie się prosi o odebranie nagrody. A w ogóle to czy agencja wie, że wyżej wymieniony to zawodowy gracz, a chyba nie o to chodzi w konkursach żeby dawać nagrody zawodowcom. Ogólnie pochwal się nagrodą to znajdą powiązania miedzy Twoim kotem a babcią sponsora. 
Jeśli dane mi będzie coś jeszcze wygrać to oczywiście wpiszę się w MDW, bo miło patrzeć jak niektórym życzliwym gul skacze   emotka

zielonooka85

#6707114 Napisano: 03.06.2020 00:21:09
zielonaszpilka napisał(a):

freyja88 napisał(a):

Kiedyś pisałam w mdw, ciesząc się, że wygrałam, dzieląc się z wami tą radością. Wszystko pięknie ładnie, dopóki mi ktoś nie wyliczył kiedyś na pw ile wygrałam. Ktoś sobie prowadził notki moich wygranych, których sama nie zapisywałam, nawet czasami (jak były mniejszej wartości). Przeraziło mnie to na amen. Dam znać w Informują, że coś leci, ale w mdw już się wpisywać nie będę.

Ooo, a czy ktoś mógłby prowadzić za mnie taki spis moich nagród?  emotka  Próbuję się zebrać od początku roku, żeby zaktualizować swoją listę i marnie mi to idzie emotka  

zgłaszam się na ochotnika emotka

LejziDejzi

#6707115 Napisano: 03.06.2020 00:37:13
freyja88 napisał(a):

Podpisuje się pod tym ręką i nogą ! emotka Miałam identycznie... wychodzę już z założenia "im mniej wiesz tym lepiej śpisz" a wieściami o wygranych dzielę się z najbliższymi... Jeśli czegoś nie będzie w mdw a dostanę wiadomość o wygranej poinformuję w wątku informują jeśli ktoś mnie nie uprzedzi.
Ludzie z zazdrości już są zdolni do wszystkiego...,a tu wystarczy TYLKO ruszyć głową by zrobić 1 krok po spełnienie marzeń emotka  

agakaz2

#6707121 Napisano: 03.06.2020 06:31:25
LejziDejzi napisał(a):

freyja88 napisał(a):

Podpisuje się pod tym ręką i nogą ! emotka Miałam identycznie... wychodzę już z założenia "im mniej wiesz tym lepiej śpisz" a wieściami o wygranych dzielę się z najbliższymi... Jeśli czegoś nie będzie w mdw a dostanę wiadomość o wygranej poinformuję w wątku informują jeśli ktoś mnie nie uprzedzi.
Ludzie z zazdrości już są zdolni do wszystkiego...,a tu wystarczy TYLKO ruszyć głową by zrobić 1 krok po spełnienie marzeń emotka  

ja przy żywiec mam parę zapytań pw (jak,kiedy,ile) aż się człowiek nie chce chwalić. a nagrody sama sobie spisuje od początku roku w notatkach emotka
0 0

nitka310

#6707127 Napisano: 03.06.2020 08:33:34
freyja88 napisał(a):

Ktoś miał sporo czasu w zyciuemotka  ale rozumiem Ciebie, mnie też by to przerazilo emotka  sama prowadzę sobie notatki na zwykłej kartce i to wszystko:)
1 freyja88 0

madzia1-s

#6707128 Napisano: 03.06.2020 08:49:25
dede napisał(a):

co to za konek? nie mogę znaleźć
0 0

patyk

#6707133 Napisano: 03.06.2020 09:05:45
madzia1-s napisał(a):

dede napisał(a):

co to za konek? nie mogę znaleźć

To już zakończony. Wczoraj informowali laureatów. 
https://www.e-kon...wod-intermarche.html
1 madzia1-s 0

adriannaa

#6707138 Napisano: 03.06.2020 09:24:32
W konkursach Bic udało się komuś wygrać filmem bądź zdjęciem? Ja niestety nie nadaję się do tekstów, a z tego co widziałam to głównie one wygrywają
0 0

kiedystobylo

#6707139 Napisano: 03.06.2020 09:28:53
adriannaa napisał(a):

W konkursach Bic udało się komuś wygrać filmem bądź zdjęciem? Ja niestety nie nadaję się do tekstów, a z tego co widziałam to głównie one wygrywają

O, a ja właśnie ,,odpuściłam" sobie zgłoszenia, widząc że jest możliwość wgrania zdjęcia lub filmu. Do tego się nie nadaję, a w konkursach, w których dotąd brałam udział właśnie śmieszne filmy i zdjęcia wygrywały (nawet kiedy nie było o tym w regulaminie...). emotka  
0 0

zielonaszpilka

#6707142 Napisano: 03.06.2020 09:45:13
adriannaa napisał(a):

Jest wręcz przeciwnie emotka  Jeśli masz do wyboru tekst, zdjęcie i film to zdecydowanie częściej wygrywają filmy i zdjęcia. Żeby wygrać tekstem z filmem, to trzeba się naprawdę postarać. Film jest zdecydowanie atrakcyjniejszą formą dla komisji i uważa się, że wymaga więcej pracy (co nie zawsze jest prawdą;) Ale tak, wygrałam w Bicu filmem.
1 adriannaa 0