Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

katrin1

#6707414 Napisano: 04.06.2020 12:29:29
Za jakie dni dziś informowało Nestle ITM?
2 pikawka, darog 0

danaaa

#6707423 Napisano: 04.06.2020 12:52:25
katrin1 napisał(a):

Za jakie dni dziś informowało Nestle ITM?

W wątku Informują jest dzisieszy wpis , że za 25.05.2020
1 lager 0

zielonaszpilka

#6707426 Napisano: 04.06.2020 13:34:17
jokan napisał(a):

pikawka napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Rezerwa z bref już cała rozdana? 

Ta kobitka, która dzwoni z Albedo ostatnio, przy obdzwanianiu rezerwy, mówi baaardzo szybko... serio. Także możliwe, ze C4 już tak i zostałaby jeszcze Biedra.

No właśnie biedra mnie interesuje  emotka

moim zdaniem tylko C4, bo byl szybciej rozwiazany, na biedrę czekamy....tak mi sie zdaje emotka emotka

Z biedry nie było rezerwy. Do 02.06 był czas na odesłanie dokumentów, więc pewnie rezerwa będzie po weekendzie jak ogarną ile osób nie odesłało. No chyba że się spręża o jeszcze jutro będą dzwonić;)

lildomins

#6707427 Napisano: 04.06.2020 13:36:22
Widzieliście te wyniki https://kobieta.onet.pl/dom/konkurs-wez-udzial-i-wygraj-telewizor-oraz-soundbar-marki-samsung/m14rq4h

ladne oszustwo dziwnym trafem obie nagrody wygrał/a M z Warszawy zbieg okoliczności nie sadze 
0 0

Gość: kermit

#6707431 Napisano: 04.06.2020 13:56:54
cleo25 napisał(a):

W Prymacie przejdzie paragon opisany "Oregano przyprawa" z Lidla ? Agencja First Line.

U First Line nie przejdzie. Będą prosić o potwierdzenie w sklepie.
1 cleo25 0

pioge7

#6707436 Napisano: 04.06.2020 14:02:37
lildomins napisał(a):

Widzieliście te wyniki https://kobieta.onet.pl/dom/konkurs-wez-udzial-i-wygraj-telewizor-oraz-soundbar-marki-samsung/m14rq4h

ladne oszustwo dziwnym trafem obie nagrody wygrał/a M z Warszawy zbieg okoliczności nie sadze 

Michał z Warszawy
Małgorzata z warszawy
Monika z warszawy
Mikołaj z Warszawy
Marian z Warszawy....

Tyle możliwości, niekoniecznie musi to być ta sama osoba
Czy Monika G. (Głowacka), i Monika G. (Gąsior) to ta sama osoba? NIE... Nie szukajmy dziury w całym. Potem dziwia się na forum że nikt się nie chwali nagrodą. Jak się mają chwalić skoro takie rzeczy się potem wypisuje.
Niedawno kolega brał udział w konkursie. W wynikach Patryk W. Kraków... I co.... Niby wszystko się zgadza a to nie on. I co zrobisz... To że M i M warszawa to niekoniecznie to samo...

lildomins

#6707439 Napisano: 04.06.2020 14:15:39
pioge7 napisał(a):

lildomins napisał(a):

Michał z Warszawy
Małgorzata z warszawy
Monika z warszawy
Mikołaj z Warszawy
Marian z Warszawy....

Czy Monika G. (Głowacka), i Monika G. (Gąsior) to ta sama osoba? NIE... Nie szukajmy dziury w całym. Potem dziwia się na forum że nikt się nie chwali nagrodą. Jak się mają chwalić skoro takie rzeczy się potem wypisuje.
Niedawno kolega brał udział w konkursie. W wynikach Patryk W. Kraków... I co.... Niby wszystko się zgadza a to nie on. I co zrobisz... To że M i M warszawa to niekoniecznie to samo...

Tak na cała Polskę dwie osoby z Warszawy i ten sam inicjał, to mnie utwierdza ze niektóre konkursy to ustawka
0 0

zielonaszpilka

#6707441 Napisano: 04.06.2020 14:26:57
lildomins napisał(a):

pioge7 napisał(a):

lildomins napisał(a):

Michał z Warszawy
Małgorzata z warszawy
Monika z warszawy
Mikołaj z Warszawy
Marian z Warszawy....

Tak na cała Polskę dwie osoby z Warszawy i ten sam inicjał, to mnie utwierdza ze niektóre konkursy to ustawka

Jakby robili ustawkę to chyba mieliby na tyle oleju w głowie, żeby dać inna literę imienia, nie sądzisz? Warszawa ma milion mieszkańców, Onet to ogólnopolski portal, nagroda bardzo cenna, więc grało mnóstwo kudzi. O telefon potrafi grać kilka tysięcy osób,  naprawdę myślisz, ze nie mogły wygrać dwie osoby z imieniem na literę M (mnostwo imion zaczyna się na te literę) z Warszawy? W konkurs na FB bardzo często wygrywają Marty;) czasami na 10 nagród 5 trafia do Mart i co? Też spisek?

Poza tym to nie cały inicjał a tylko jedna litera, nawet nie wiadomo czy imienia czy nazwiska. 

tormenta77

#6707442 Napisano: 04.06.2020 14:37:01

Poza tym to nie cały inicjał a tylko jedna litera, nawet nie wiadomo czy imienia czy nazwiska. 

Zgadzam się z Tobą w 100%. Ja mam 3 koleżanki z Warszawy, które nazywają się dokładnie tak samo - Kasia Woźniak. Już sobie wyobrażam co by było gdyby we 3 wygrały w jednym konkursie emotka

bubba

#6707449 Napisano: 04.06.2020 15:00:51
tormenta77 napisał(a):

Zgadzam się z Tobą w 100%. Ja mam 3 koleżanki z Warszawy, które nazywają się dokładnie tak samo - Kasia Woźniak. Już sobie wyobrażam co by było gdyby we 3 wygrały w jednym konkursie emotka

a u mnie w klasie były 4 osoby z tym samym nazwiskiem, w tym dwie o tym samym imieniu. Wychowałam się w niewielkiej wsi.
P.S. Warszawa ma prawie 2 mln mieszkańców

zielonaszpilka

#6707457 Napisano: 04.06.2020 15:37:13
tormenta77 napisał(a):

Zgadzam się z Tobą w 100%. Ja mam 3 koleżanki z Warszawy, które nazywają się dokładnie tak samo - Kasia Woźniak. Już sobie wyobrażam co by było gdyby we 3 wygrały w jednym konkursie  emotka

Mam znajomą, której dziewczyna nazywała się tak samo jak ona;) było zabawnie emotka

pioge7

#6707490 Napisano: 04.06.2020 17:30:07
zielonaszpilka napisał(a):

tormenta77 napisał(a):

Zgadzam się z Tobą w 100%. Ja mam 3 koleżanki z Warszawy, które nazywają się dokładnie tak samo - Kasia Woźniak. Już sobie wyobrażam co by było gdyby we 3 wygrały w jednym konkursie  emotka

Mam znajomą, której dziewczyna nazywała się tak samo jak ona;) było zabawnie emotka

U mnie na wsi są 4 Anny Prorok, moja kuzynka, moja babcia i dwie sąsiadki emotka
jak wygrałem na babcie i kuzynkę w tym samym konkursie, to prosili o potwierdzenie, że to dwie rożne osoby emotka chociaż wygrały z rożnych adresów email i adresów domowych emotka a ile razy paczka trafia do sąsiadki, akurat mieszka naprzeciwko i my mamy numer 32 a ona 23 emotka     
0 0

anialistopad

#6707497 Napisano: 04.06.2020 17:59:57
A chorten to na raty czy całość poszła? 
0 0

kiedystobylo

#6707508 Napisano: 04.06.2020 18:41:12
https://www.e-kon...euro-groszek-18.html

Wiecie może, czy w tym konkursie Warki z Groszka liczą się też Radlery? Nie pijam piwa raczej emotka
0 0

madllen

#6707511 Napisano: 04.06.2020 19:00:33
anialistopad napisał(a):

A chorten to na raty czy całość poszła? 

Obawiam się, że niestety całość poszła...  emotka
0 0

fantagiro

#6707520 Napisano: 04.06.2020 19:23:25
a który paragon do Chortena dołączyć? dzwonić do REC?
wszystkich było kilkanaście emotka  a raczej porządek z paragonami nigdy nie był moją mocną str  emotka
Nawet w pracowej półce pojedyncze się walają 
więc może i właściwego by zabrakło przy dołączaniu ..
Szkoda, że wszystkie Agencje nie idą w ślad za Smolarem , IQ Marketing czy Grzegrzółkaemotka  
1 samuraj 0

agakaz2

#6707521 Napisano: 04.06.2020 19:41:41
fantagiro napisał(a):

wszystkich było kilkanaście emotka  a raczej porządek z paragonami nigdy nie był moją mocną str  emotka
Szkoda, że wszystkie Agencje nie idą w ślad za Smolarem , IQ Marketing czy Grzegrzółka emotka  

ja wysłałam wszystkie a miałam ich 2 emotka
0 0

olunka

#6707524 Napisano: 04.06.2020 20:04:44
agakaz2 napisał(a):

fantagiro napisał(a):

Szkoda, że wszystkie Agencje nie idą w ślad za Smolarem , IQ Marketing czy Grzegrzółka emotka  

ja wysłałam wszystkie a miałam ich 2  emotka

tu jest lista
https://wyslijzgl...e.pl/pdf/wygrane.pdf

jokan

#6707532 Napisano: 04.06.2020 20:21:25
czy wszyscy dostali już perfumy LION?
0 0

olunka

#6707533 Napisano: 04.06.2020 20:23:18
jokan napisał(a):

czy wszyscy dostali już perfumy LION?

ja czekam na bodajze 5 etap (mam pozytywna weryfikacje) i na ostatni (brak jeszcze maila o weryfikacji)
0 0