Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kitu

#6713263 Napisano: 01.07.2020 09:39:40
Cześć, czy w konkursie Winiary od serca dla bliskich te paczki z kakao na Instagramie, to wysłaliście oświadczenie z regulaminu?
0 0

agakaz2

#6713264 Napisano: 01.07.2020 09:42:56
jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

pomóżcie co robię nie tak dodaje zdjęcie na konkurs Colgate można 12 Mb plik jpg moje zdjęcie na 1,2 Mb a pisze że plik za duży bu

a na który konkurs?

https://colgatemax.pl/
0 0

jokan

#6713265 Napisano: 01.07.2020 09:45:49
agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

pomóżcie co robię nie tak dodaje zdjęcie na konkurs Colgate można 12 Mb plik jpg moje zdjęcie na 1,2 Mb a pisze że plik za duży bu

a na który konkurs?

a spróbuj z innej przeglądarki?
0 0

agakaz2

#6713269 Napisano: 01.07.2020 10:01:05
jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

a na który konkurs?

nie pomogło dalej ten sam komunikat
0 0

magdalena-chili

#6713271 Napisano: 01.07.2020 10:10:44
agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

a na który konkurs?

ostatnio miałam podobną sytuację, pomogło dodatkowe zmniejszenie rozmiaru zdjęcia - czasem na stronie w formularzu piszą szumnie "8MB", a dodać można duuuużo mniejsze. Spróbuj może jeszcze zmniejszyć, np do nieco mniej niż 1MB. 
1 agakaz2 0

agakaz2

#6713276 Napisano: 01.07.2020 10:23:34
superloser napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

a na który konkurs?

Dzien pierwszy, to pewnie nie do pracowali strony. Napisz do nich

na stronie ani w regulaminie nie ma ani maila ani telefonu
0 0

anaesth

#6713281 Napisano: 01.07.2020 10:29:29
kitu napisał(a):

Cześć, czy w konkursie Winiary od serca dla bliskich te paczki z kakao na Instagramie, to wysłaliście oświadczenie z regulaminu?

Tak. Wydrukowałam je, podpisałam i zeskanowałam. Wysłałam im w wiadomości na IG i odpisali, więc chyba wszystko jest ok, ale nagroda jeszcze nie dotarła (to był chyba przedostatni etap).
0 0

edzia21

#6713282 Napisano: 01.07.2020 10:30:11
agakaz2 napisał(a):

superloser napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

a na który konkurs?

Dzien pierwszy, to pewnie nie do pracowali strony. Napisz do nich

na stronie ani w regulaminie nie ma ani maila ani telefonu

promocja@losmejores.pl
1 agakaz2 0

jokan

#6713287 Napisano: 01.07.2020 10:38:13
anaesth napisał(a):

kitu napisał(a):

Tak. Wydrukowałam je, podpisałam i zeskanowałam. Wysłałam im w wiadomości na IG i odpisali, więc chyba wszystko jest ok, ale nagroda jeszcze nie dotarła (to był chyba przedostatni etap).

moze sie zamotali z tym....ktos pisal na FB ostatnio ze z 3 tygodnia nie dostal...to moze im przypomnij?
0 0

pmww

#6713294 Napisano: 01.07.2020 11:00:45
edzia21 napisał(a):

pmww napisał(a):

darog napisał(a):

superloser napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

Karlsbad odpisał, że koszulka bez podpisu wysłana jest przez pomyłkę, że mam przygotować koszulkę i w najbliższych dniach kurier dostarczy prawidłowa koszulkę i odbierze tą bez podpisu

I co zrobia z tymi obmacanymi? emotka  

no jasne...i produkcja podpisów na piłkach też w najbliższych dniach ruszy

jeszcze kwestia tych niebieskich z C4..

U mnie to samo. Piszmy wszędzie, gdzie się da... do P&G, Carrefour oraz do Store9_ to jest agencja reprezentująca Roberta. Wysyłajmy zdjęcia tych "dziwnych" koszulek i zdjęcia materiałów reklamujących konkurs.

Skoro agencja jest ugodowa i przyznała się do błedu, to w jakim celu chcesz rozkręcać dramę i pisać do tylu miejsc?! Rozumiem, że konkursów jest aż nadto i trzeba koniecznie zniechęcić kolejny koncern do ich organizowania?...za sprawą kawałka ścierki, serio???

Serio, serio... Przyznała się do błędu w jednym przypadku, niepodpisanej koszulki a co z "dziwnymi-kwadratowymi" podpisami na "dziwnych" koszulkach. Takich nagród było 130, cześć to faktycznie koszulki meczowe jak na zdjęciach a część - jakieś inne, już samo to jest podejrzane, skoro oferowany był jeden model. Poczytaj dobrze cały wątek, obejrzyj zdjęcia, które wkleili ludzie i zdjęcia nagród, które oferowała agencja. Nie chodzi o dramę tylko o zwykłą uczciwość. Jeśli wszyscy dostaną te koszulki, które były obiecane, to pierwszy tu napisze pean pochwalny dla Karlsbada. A replika koszulki meczowej z podpisem Roberta to nie jest byle ścierka i dla wielu ma wartość sentymentalną, niejednokrotnie większą od nagrody głównej.
0 0

avanti99

#6713295 Napisano: 01.07.2020 11:08:37
pmww napisał(a):

edzia21 napisał(a):

pmww napisał(a):

darog napisał(a):

superloser napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

Karlsbad odpisał, że koszulka bez podpisu wysłana jest przez pomyłkę, że mam przygotować koszulkę i w najbliższych dniach kurier dostarczy prawidłowa koszulkę i odbierze tą bez podpisu

U mnie to samo. Piszmy wszędzie, gdzie się da... do P&G, Carrefour oraz do Store9_ to jest agencja reprezentująca Roberta. Wysyłajmy zdjęcia tych "dziwnych" koszulek i zdjęcia materiałów reklamujących konkurs.

Skoro agencja jest ugodowa i przyznała się do błedu, to w jakim celu chcesz rozkręcać dramę i pisać do tylu miejsc?! Rozumiem, że konkursów jest aż nadto i trzeba koniecznie zniechęcić kolejny koncern do ich organizowania?...za sprawą kawałka ścierki, serio???

Serio, serio... Przyznała się do błędu w jednym przypadku, niepodpisanej koszulki a co z "dziwnymi-kwadratowymi" podpisami na "dziwnych" koszulkach. Takich nagród było 130, cześć to faktycznie koszulki meczowe jak na zdjęciach a część - jakieś inne, już samo to jest podejrzane, skoro oferowany był jeden model. Poczytaj dobrze cały wątek, obejrzyj zdjęcia, które wkleili ludzie i zdjęcia nagród, które oferowała agencja. Nie chodzi o dramę tylko o zwykłą uczciwość. Jeśli wszyscy dostaną te koszulki, które były obiecane, to pierwszy tu napisze pean pochwalny dla Karlsbada. A replika koszulki meczowej z podpisem Roberta to nie jest byle ścierka i dla wielu ma wartość sentymentalną, niejednokrotnie większą od nagrody głównej.

Dla mnie ta agencja stracila prawie wszystko w moich oczach. Nie chce mi sie tlumaczyc czemu. Dodam, ze kiedys byla dla mnie wzorem idealnej agencji. Coz...
1 mia 0

atyde25

#6713297 Napisano: 01.07.2020 11:17:18
Z tymi podpisami to sobie powinni darować już była afera z perfumami Banderasa co też to nie były jego autografy.Ja raz dostałam flakon z podpisem bardzo znanej aktorki rangi światowej i zamiast podpis na kartoniku dali na flakonie raz się psiknęłam i podpis poszedł w siną dal.A czy to był z jej ręki też trudno było sprawdzić.A potem zostaje tylko niemiłe wrażenie o agencji,kupowanym produkcie i niesmak ludzki.Ale walczcie jak wam zależy bo jednak my się mamy do regulaminów stosować a agencje to sobie od dawna w kulki lecą:(
1 pmww 0

edzia21

#6713298 Napisano: 01.07.2020 11:21:34
pmww napisał(a):

edzia21 napisał(a):

pmww napisał(a):

darog napisał(a):

superloser napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

Dalej nie rozumiesz mojego przekazu. Wyjaśnij wszystko z agencją "grzecznie". Oni są ugodowi. Na obecnym etapie nie kręć dram u P&G, bo to niczego dobrego nie przyniesie, uwierz. A z tym "bezcennym" podpisem Lewego to wiadomix - co kto lubi emotka
0 0

delfinka101

#6713300 Napisano: 01.07.2020 11:24:57
Dzisiaj dostałam koszulkę niebieską, napisałam do biura i zobaczymy czy będzie jakaś reakcja. Trochę to jest nie fajne. Nie tylko zakup był drogi, następnie trzeba było odesłać paragon listem poleconym,wiec kolejny wydatek a oni wysyłają koszulkę w której jeszcze ktoś ma być słupem reklamowym. Jakiś żart chyba.
0 0

pmww

#6713314 Napisano: 01.07.2020 11:51:15
superloser napisał(a):

pmww napisał(a):

edzia21 napisał(a):

To chodzi ci o podpis czy koszulke? W czym ten sentyment jest ulokowany? Bo dla fana to autograf na serwetce by wystarczyl   emotka  
A tu nawet nie ma 100% pewnosci, kto hurtem markerował .

No i sam sobie odpowiedziałeś o co mi chodzi  emotka
0 0

patyk

#6713315 Napisano: 01.07.2020 11:58:35
Ja dostałam odpowiedz że wysłali mi koszulkę zamiast piłki ponieważ część osób wygrywjacych 3 st nie spełniła warunków konkursu więc "awansowałam" z 4 st na 3st... No szkoda tylko że piłka by była o wiele fajniejsza niż ta niebieska reklama w rozmiarze L...

Jestem ciekawa czy do kogoś dotarły te piłki za 4 stopień w C4? Czy zaraz się okaże że wszyscy awansowali na koszulki... 
0 0

halliday

#6713320 Napisano: 01.07.2020 12:03:28
patyk napisał(a):

Ja dostałam odpowiedz że wysłali mi koszulkę zamiast piłki ponieważ część osób wygrywjacych 3 st nie spełniła warunków konkursu więc "awansowałam" z 4 st na 3st... No szkoda tylko że piłka by była o wiele fajniejsza niż ta niebieska reklama w rozmiarze L...

Jestem ciekawa czy do kogoś dotarły te piłki za 4 stopień w C4? Czy zaraz się okaże że wszyscy awansowali na koszulki... 

tak piłka dotarła dzisiaj.
0 0

izkak

#6713322 Napisano: 01.07.2020 12:16:03
Mam pytanie dotyczące konkursu Tampax. Czy tam tygodniowe wybierane są z dziennych? 
0 0

rufus

#6713328 Napisano: 01.07.2020 12:29:08
Do mnie przyszla wczoraj biała a dzisiaj niebieska koszulka.. o co tam chodzi? ;o
Wygralem jeden raz.
0 0

pmww

#6713329 Napisano: 01.07.2020 12:34:35
superloser napisał(a):

pmww napisał(a):

superloser napisał(a):

pmww napisał(a):

edzia21 napisał(a):

To chodzi ci o podpis czy koszulke? W czym ten sentyment jest ulokowany? Bo dla fana to autograf na serwetce by wystarczyl   emotka  
A tu nawet nie ma 100% pewnosci, kto hurtem markerował .

No i sam sobie odpowiedziałeś o co mi chodzi  emotka

Dla mnie to szmatka taka sama jak te od Avanti z autografami.
Pisanie do sponsora spowoduje, ze środki przeznaczone na promocje w Polsce, zamiast na konkursy z wierszykami, zastana przeznaczone na BOGOF albo “free” samples. Tak dla świetego spokoju emotka  

Nie wiem, czego się tak boicie? Sponsor to potężna korporacja, którą stać na to, żeby nagrody były uczciwe. Po za tym, skoro piszecie na tym forum, to raczej nie jesteście przypadkowymi konkursowiczami i dobrze wiecie, że nagrody mogą być i bywają uczciwe i okazałe. Zresztą do P&G nikt na razie nie ma pretensji, tak jak i do C4, bo niby o co? Niech rozliczą agencję, jeśli to np. ona zagarnęła właściwe nagrody a nam wciska badziew. A jeśli to ustawka, za wiedzą sponsora, to może nawet lepiej jak zaprzestanie organizować konkursy. Co nam po takich promocjach/konkursach, w których ktoś nas robi w wała? Ilu z nas wzięłoby udział w tym konkursie, gdyby do wygrania była niebieska koszulka Gillette? Konkurs to transakcja wiązana, coś za coś, nikt nie robi nikomu łaski. Obydwie strony ponoszą koszty (lub w zależności od wyniku  emotka inwestują środki) proporcjonalne do swoich możliwości a to stawia je na równi praw.

I, żeby była jasność: ja na razie nigdzie oprócz agencji nie pisałem.