Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

darog

#6742554 Napisano: 08.11.2020 11:52:12
rufus napisał(a):

Moje zgloszenie przeszlo wlasnie. I przyszla zwrotka.
..ale wyslalem tez maila. emotka
ehh i tym samym chyba trzeba obejsc sie smakiem jakiejkolwiek wygranej. emotka

Dlaczego bez wygranej?
Organizator ma zapewnić przyjęcie zgłoszeń w regulaminowym czasie. 
- przy czym musi wiedzieć że taka sytuacja miała miejsce... niestety jakoś wygląda to na celowe ingerowanie i manipulacje.. na krótki czas 2 godz? nie ma możliwości wysłania zgłoszenia-i kiedy formularz powinien zniknąć całkowicie-pojawia się na nowo a nawet prawidłowo przyjmuje zgłoszenia z wyświetleniem komunikatu na stronie i wysłaniem mail z potwierdzeniem..

Podejrzewam że złośliwie nie przyzna tym zgłoszeniom głównej 15 tys zł.. a dla zachowania twarzy da pare 500zł ...

O której zamknęli przyjmowanie zgłoszeń?? Normalnie jak zabawianie się..czytanie przez organizatora/pracowników? naszych postów TUTAJ  i ingerowanie na www....
0 0

FBbeata7

#6742556 Napisano: 08.11.2020 12:07:53
darog napisał(a):

rufus napisał(a):

Dlaczego bez wygranej?
- przy czym musi wiedzieć że taka sytuacja miała miejsce... niestety jakoś wygląda to na celowe ingerowanie i manipulacje.. na krótki czas 2 godz? nie ma możliwości wysłania zgłoszenia-i kiedy formularz powinien zniknąć całkowicie-pojawia się na nowo a nawet prawidłowo przyjmuje zgłoszenia z wyświetleniem komunikatu na stronie i wysłaniem mail z potwierdzeniem..

Podejrzewam że złośliwie nie przyzna tym zgłoszeniom głównej 15 tys zł.. a dla zachowania twarzy da pare 500zł ...

O której zamknęli przyjmowanie zgłoszeń?? Normalnie jak zabawianie się..czytanie przez organizatora/pracowników? naszych postów TUTAJ  i ingerowanie na www....

0 0

izkak

#6742557 Napisano: 08.11.2020 12:10:17
Ja też zostałam z paragonem, bo formularz nie działał. Maila z hasłem nie wysyłałam, bo do głowy mi to nie przyszło o 23:50 emotka Teraz czytam, że zgłoszenie można było wysłać po północy i dzisiaj rano. No emotka
0 0

cleo25

#6742558 Napisano: 08.11.2020 12:10:19
assal napisał(a):

I zamknęli konkurs. Ciekawe, czy jeszcze na chwilę uruchomią formularz dla spóźnialskich  emotka

emotka
0 0

FBbeata7

#6742560 Napisano: 08.11.2020 12:13:49
darog napisał(a):

rufus napisał(a):

Dlaczego bez wygranej?

A może to jest tak,że  bardzo dużo osób chciało wysłać w tym samym czasie, na ostatnią chwilę  i system padł, nie znam się na informatyce, ale czytałam już co najmniej kilka wpisów o tym,że nie można wysłać zgłoszenia z Colgate.Zauważyłam ,że dość regularnie są jakieś problemy w ostatnim dniu  różnych loterii i konkursów, dlatego staram się wysyłać zgłoszenia wcześniej.Co nie zmienia faktu,że regulamin powinien obowiązywać zarówno grających jak i organizatora.
2 pikawka, mia 0

edzia21

#6742563 Napisano: 08.11.2020 12:24:22
FBbeata7 napisał(a):

darog napisał(a):

rufus napisał(a):

Dlaczego bez wygranej?

A może to jest tak,że  bardzo dużo osób chciało wysłać w tym samym czasie, na ostatnią chwilę  i system padł, nie znam się na informatyce, ale czytałam już co najmniej kilka wpisów o tym,że nie można wysłać zgłoszenia z Colgate.Zauważyłam ,że dość regularnie są jakieś problemy w ostatnim dniu  różnych loterii i konkursów, dlatego staram się wysyłać zgłoszenia wcześniej.Co nie zmienia faktu,że regulamin powinien obowiązywać zarówno grających jak i organizatora.

Jestem dokładnie takiego samego zdania - nikt specjalnie nie wyłączał formularza, żeby sobie zrobić "jaja" z grających. Ewidentnie zawinił tutaj system. Rekompensata powinna być, najlepiej w formie dodatkowego dnia na zgłoszenie, ewentualnie w możliwości "dosłania" zgłoszenia mailem (które FAKTYCZNIE zostanie wzięte pod uwagę przez komisję).

assal

#6742568 Napisano: 08.11.2020 12:52:11
Wczoraj przed północą był problem chyba z jakimś serwerem.
"Przepraszamy..." widziałam trzy razy. Nie mam na myśli stron konkursowych, a strony jednego sklepu, telewizji i dużej firmy  emotka  
Streamline to nie Kropka Bordo emotka  Dogadać się z nimi można w każdej sprawie. Choćby odesłania paragonu tydzień po terminie, bo jest się na wakacjach  emotka
0 0

aguagu

#6742569 Napisano: 08.11.2020 13:03:44
właśnie przyszły @ z potwierdzeniem wzięcia udziału w konkursie Colgate emotka
0 0

izkak

#6742570 Napisano: 08.11.2020 13:03:49
Zwrotki z Colgate z (nie)działającego formularza na mailu! emotka
1 ewikewikk 0

mdepfs

#6742576 Napisano: 08.11.2020 13:25:44
ktoś już brał udział w Książęcym? Chodzi mi o formularz , czy przychodzi jakaś zwrotka, informacja "dziękujemy"?
Wysłałam formularz przeładowała się tylko strona i tyle.
0 0

agusiac87

#6742577 Napisano: 08.11.2020 13:35:07
u mnie też potwierdzenie z COLGATE z niedziałającego formularza

Moje pytanie:
czy dostał ktoś potwierdzenie kto nie wysłał maila z zaistniałym problemem?   Chcę sprawdzić tylko czy nie wysłali potwierdzeń tylko tym którzy zgłosili problem....
0 0

malmika

#6742580 Napisano: 08.11.2020 13:53:21
Podpowiedzcie drodzy Konkursowicze, czy jest aktualnie jakiś konkurs wymagajacy zakupy słodyczy? Jadę w gości i chciałam coś dla dzieciaków wziąć, wiecie - połączenie dobrego z pożytecznym a kojarzę tylko Wawel 2 czekolady.. 
0 0

silvia8

#6742581 Napisano: 08.11.2020 13:54:34
malmika napisał(a):

Podpowiedzcie drodzy Konkursowicze, czy jest aktualnie jakiś konkurs wymagajacy zakupy słodyczy? Jadę w gości i chciałam coś dla dzieciaków wziąć, wiecie - połączenie dobrego z pożytecznym a kojarzę tylko Wawel 2 czekolady.. 

Na pewno Lubisie.
0 0

aniolka2310

#6742582 Napisano: 08.11.2020 13:55:03
malmika napisał(a):

Loteria Delicje, batoniki zbożowe Nestle Nesquik, konkurs Lubisie, konkurs wafelki Lusette
0 0

jokan

#6742588 Napisano: 08.11.2020 14:11:27
aniolka2310 napisał(a):

malmika napisał(a):

Loteria Delicje, batoniki zbożowe Nestle Nesquik, konkurs Lubisie, konkurs wafelki Lusette

czekolady WAWEL
0 0

malmika

#6742595 Napisano: 08.11.2020 14:42:31
Dzięki wielkie, już skomponowane emotka  
0 0

kuleczkar

#6742596 Napisano: 08.11.2020 14:44:11
Mnie też przeszło z Colgate potwierdzenie z niedziałającego formularza. Dodam, że jeszcze przed północą wysłałam mail do organizatora ze screenami, ale nie próbowałam już wysyłać po północy zgłoszenia... 

ewela83

#6742599 Napisano: 08.11.2020 15:12:06
Czy GRZEŚKI ŚWIECĄ PRZYKŁADEM wysylaly sznurówki?
0 0

misiamarysia

#6742601 Napisano: 08.11.2020 15:15:00
ewela83 napisał(a):

Czy GRZEŚKI ŚWIECĄ PRZYKŁADEM wysylaly sznurówki?

U mnie nie ma ani sznurówek, ani kasy.
0 0

agusiac87

#6742603 Napisano: 08.11.2020 15:27:01
malmika napisał(a):

miły gest coś podarować dziecku, doceniam  to ale czy to muszą być słodycze?... Wiele rodziców nie chce słodyczy dla swoich dzieci...  
Można dać wiele innych rzeczy nie będących słodyczami na przykład   plastelina, farby plakatowe i wiele innych materiałów biurowych, z których dzieci korzystają na co dzień...
Z góry podkreślam że nie krytykuję, daję tylko temat do refleksji emotka