Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

darog

#6742656 Napisano: 08.11.2020 21:13:51
agusiac87 napisał(a):

u mnie też potwierdzenie z COLGATE z niedziałającego formularza

Moje pytanie:
czy dostał ktoś potwierdzenie kto nie wysłał maila z zaistniałym problemem?   Chcę sprawdzić tylko czy nie wysłali potwierdzeń tylko tym którzy zgłosili problem....

tylko co co zgłosili problem- nie mamy potwierdzeń
0 0

bonawentura23

#6742658 Napisano: 08.11.2020 21:15:04
hej,

w regulaminie konkursu „Czysta przyjemność gotowania!” Smolara trafiłam na taki zapis: na zdjęciu konkursowym może (ale nie musi) znajdować się wizerunek wyłącznie Uczestnika (na zdjęciu konkursowym nie może być wizerunku innej osoby/osoby trzeciej).
Czy to oznacza bezwzględny zakaz osoby trzeciej, nawet jeśli nie widać jej twarzy?
0 0

faworek

#6742659 Napisano: 08.11.2020 21:17:50
bonawentura23 napisał(a):

hej,

w regulaminie konkursu „Czysta przyjemność gotowania!” Smolara trafiłam na taki zapis: na zdjęciu konkursowym może (ale nie musi) znajdować się wizerunek wyłącznie Uczestnika (na zdjęciu konkursowym nie może być wizerunku innej osoby/osoby trzeciej).
Czy to oznacza bezwzględny zakaz osoby trzeciej, nawet jeśli nie widać jej twarzy?

Myślę, że tak. Moim zdaniem na zdj. powinien być sam uczestnik. Ten zapis pojawił się jakoś od niedawna, wcześniej nie było ograniczenia.
0 0

Po30stce

#6742660 Napisano: 08.11.2020 21:20:39
faworek napisał(a):

hej,

Myślę, że tak. Moim zdaniem na zdj. powinien być sam uczestnik. Ten zapis pojawił się jakoś od niedawna, wcześniej nie było ograniczenia.

Po30stce

#6742661 Napisano: 08.11.2020 21:24:16
poli123 napisał(a):

faworek napisał(a):

hej,

Myślę, że tak. Moim zdaniem na zdj. powinien być sam uczestnik. Ten zapis pojawił się jakoś od niedawna, wcześniej nie było ograniczenia

A mnie się wydaje, że Smolar zwykle ma to ograniczenie. Rzadko kiedy nie... ale też uwazam, że jeśli jest taki zapis to na zdjęciu może być tylko uczestnik („może albo nie musi” rozumiem jako „może być uczestnik lub foto bez żadnej osoby”)

assal

#6742667 Napisano: 08.11.2020 21:40:05
Sprawdziłam teraz dwa ostatnie zdjęcia, które nagrodził mi Smolar. Na obu były inne osoby, ale bez widocznej twarzy emotka

assal

#6742683 Napisano: 08.11.2020 22:38:22
Superloser: Ja piszę o swoich zdjęciach emotka  
Nie ma wizerunku osoby trzeciej, czyli nikt nie pozna, kto jest na zdjęciu, ale na pewno nie jestem sama  emotka  
0 0

zielonooka85

#6742690 Napisano: 08.11.2020 22:53:22
poli123 napisał(a):

poli123 napisał(a):

faworek napisał(a):

hej,

Myślę, że tak. Moim zdaniem na zdj. powinien być sam uczestnik. Ten zapis pojawił się jakoś od niedawna, wcześniej nie było ograniczenia

A mnie się wydaje, że Smolar zwykle ma to ograniczenie. Rzadko kiedy nie... ale też uwazam, że jeśli jest taki zapis to na zdjęciu może być tylko uczestnik („może albo nie musi” rozumiem jako „może być uczestnik lub foto bez żadnej osoby”)

taki zapis był w konkursie organizowanym już co najmniej rok temu... doczytałam się dopiero po fakcie - wysłaniu zdjęcia ze mną i sylwetką dziecka
0 0

sasaaabp

#6742695 Napisano: 08.11.2020 23:44:03
darog napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

u mnie też potwierdzenie z COLGATE z niedziałającego formularza

Moje pytanie:
czy dostał ktoś potwierdzenie kto nie wysłał maila z zaistniałym problemem?   Chcę sprawdzić tylko czy nie wysłali potwierdzeń tylko tym którzy zgłosili problem....

tylko co co zgłosili problem- nie mamy potwierdzeń

ja wysłałem maila przed północą, potem spróbowałem wysłąć zgłoszenie po połnocy przez formularz, przeszło i dostałem potwierdzenie. Rano już nie dostałem dodatkowego potwierdzenia za zgłoszenie wysłane przed północa przez niedziałający formularz.. 

Jest ok ???:) 
0 0

pokrzywa30

#6742707 Napisano: 09.11.2020 07:47:17
Ja to mam w ogóle zakręcone z Colgate miałam dwa paragony nie mogłam oczywiście ich zgłosić, udało mi się dopiero równo 24.00 i drugie zgłoszenie 24.04, a wczoraj przyszlo mi o 13 jedno potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia i w sumie nie wiem czy mam zgłoszone te dwa paragony czy nie, maila też do nich pisałam przed 24.00 emotka
0 0

edzia21

#6742716 Napisano: 09.11.2020 09:25:44
Czy Los Mejores odpisało komuś na maila (dotyczącego konkursu w Biedrze)? Ciekawa jestem czy staną na wysokości zadania czy oleją sprawę.
0 0

monkakk

#6742718 Napisano: 09.11.2020 09:30:22
FBemilia6 napisał(a):

Czy ktoś ma tylko PIN do karty Jacobs, bez karty? 

tak
1 emi 0

cudaczek121

#6742719 Napisano: 09.11.2020 09:31:49
Mam fakturę na biuro ojca z Naleczowianki.Czy w razie ewentualnej wygranej mogę podać swoje dane w celu wysylki nagrody? Tato nie bardzo chce, aby jego dane widniały jako laureata jakiegos konkursu czy loterii?
0 0

scrabble

#6742723 Napisano: 09.11.2020 09:52:43
edzia21 napisał(a):

Czy Los Mejores odpisało komuś na maila (dotyczącego konkursu w Biedrze)? Ciekawa jestem czy staną na wysokości zadania czy oleją sprawę.

Odpisali mi, że będzie brało udział w konkursie, te wysłane po północy.

androm

#6742724 Napisano: 09.11.2020 09:56:26
scrabble napisał(a):

edzia21 napisał(a):

a mi nie odpisali
0 0

pokrzywa30

#6742725 Napisano: 09.11.2020 09:58:32
androm napisał(a):

scrabble napisał(a):

edzia21 napisał(a):

a mi nie odpisali

Mi też nie odpisali
0 0

scrabble

#6742726 Napisano: 09.11.2020 10:04:08
pokrzywa30 napisał(a):

androm napisał(a):

scrabble napisał(a):

edzia21 napisał(a):

a mi nie odpisali

Mi też nie odpisali

Wiedzieli, że raz wystarczy emotka

edzia21

#6742728 Napisano: 09.11.2020 10:08:02
scrabble napisał(a):

pokrzywa30 napisał(a):

androm napisał(a):

scrabble napisał(a):

edzia21 napisał(a):

a mi nie odpisali

Mi też nie odpisali

Chyba, że jeszcze się nie przekopali z natłoku mailowego. 
Maila dostałaś po 8 czy po 9? emotka
1 scrabble 0

vazzz

#6742732 Napisano: 09.11.2020 10:15:50
edzia21 napisał(a):

scrabble napisał(a):

pokrzywa30 napisał(a):

androm napisał(a):

scrabble napisał(a):

edzia21 napisał(a):

a mi nie odpisali

Mi też nie odpisali

Maila dostałaś po 8 czy po 9? emotka

Ja wysłałam im maila o godz. 23.25 i właśnie teraz dostałam odpowiedź.

alita

#6742733 Napisano: 09.11.2020 10:16:30
edzia21 napisał(a):

scrabble napisał(a):

pokrzywa30 napisał(a):

androm napisał(a):

scrabble napisał(a):

edzia21 napisał(a):

a mi nie odpisali

Mi też nie odpisali

Maila dostałaś po 8 czy po 9?

emotka
dostałam odpowiedz przed chwilą, zapewne taką samą jak wszyscy  emotka