Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

prosiaczek

#6761612 Napisano: 28.01.2021 12:48:57
kumulacja napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

temat jest wyjaśniany z dostawcą nagród. Jeśli doszło do pomyłki przy wysyłce - ta zostanie naprawiona.Proszę o chwilę cierpliwości:) 
Pisze Walker na zarzuty na fb

Mam nadzieję, że wyślą smartfon Huawei P40, a nie P40 lite ...
A czy wiecie, który dokładnie model mają wysłać. Pytam, aby nie być zaskoczona!

P40, widziałam na FB
1 kumulacja 0

sylwika76

#6761621 Napisano: 28.01.2021 13:29:42
chodzi mi o loterię Schwarzkopf Albedo  wysłałam wczoraj zgłoszenie przez neta - info na stronie,że paragon z tymi danymi już został zgłoszony! Jakim cudem,nie wiem bo kupiłam produkt i wcześniej nie zgłaszałam! Jakby tego było mało tuż po północy 7 smsów na telefon,z info żeby odesłać im skan zgłoszonego paragonu!!!
Miał Ktoś tak?
Myślę, że z tą loterią jest coś nie halo?
0 0

visserarthur

#6761625 Napisano: 28.01.2021 13:42:38
sylwika76 napisał(a):

chodzi mi o loterię Schwarzkopf Albedo  wysłałam wczoraj zgłoszenie przez neta - info na stronie,że paragon z tymi danymi już został zgłoszony! Jakim cudem,nie wiem bo kupiłam produkt i wcześniej nie zgłaszałam! Jakby tego było mało tuż po północy 7 smsów na telefon,z info żeby odesłać im skan zgłoszonego paragonu!!!
Miał Ktoś tak?

Spójrz 4 strony wstecz, niewątpliwie jest z nią nie halo.
0 0

sylwika76

#6761627 Napisano: 28.01.2021 13:46:00
visserarthur  dzięki - szkoda,że wcześniej nie czytałam, nie bawiłabym się w to .....emotka

nitka310

#6761628 Napisano: 28.01.2021 13:53:58
visserarthur napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

Miał Ktoś tak?

Spójrz 4 strony wstecz, niewątpliwie jest z nią nie ha

Ja wysłałam zgłoszenie w piątek, przez stronę. Po wysłaniu przyszedł SMS, że nie wygrałam itd, na stronie był też komunikat że nie wygrałam (nie pamiętam dokładnie treści). Mam nadzieję że to oznacza, ze wszystko jest ok i teraz tylko czekać na autoemotka
0 0

lager

#6761635 Napisano: 28.01.2021 14:31:10
kumulacja napisał(a):

veldominik2 napisał(a):

Czyli zamiast drogiego modelu gt2 wysłali wam gt2e? Jak tak to faktycznie fatalna pomyłka 

150 x 200 zł - fatalna pomyłka, na której dostawca zarobił 30 000 zł.

Pewnie powiecie, że należę do tych naiwnych, ale ja tam wierzę, że to nie było celowe działanie emotka  dla nas jedna litera w nazwie robi różnicę, a może ktoś kto zajął się zakupem/dostawą niekoniecznie wykonał solidnie powierzone zadanie, przyklepał coś czego dokładnie nie sprawdził. Nie wiem, może ich tłumaczę, ale wg mnie niekoniecznie to świadczy o oszustwie emotka

ashanti

#6761640 Napisano: 28.01.2021 14:58:06
lager napisał(a):

kumulacja napisał(a):

veldominik2 napisał(a):

Czyli zamiast drogiego modelu gt2 wysłali wam gt2e? Jak tak to faktycznie fatalna pomyłka 

Pewnie powiecie, że należę do tych naiwnych, ale ja tam wierzę, że to nie było celowe działanie emotka  dla nas jedna litera w nazwie robi różnicę, a może ktoś kto zajął się zakupem/dostawą niekoniecznie wykonał solidnie powierzone zadanie, przyklepał coś czego dokładnie nie sprawdził. Nie wiem, może ich tłumaczę, ale wg mnie niekoniecznie to świadczy o oszustwie emotka

Patrząc na sposób, w jaki podeszli do tematu - odpowiedzi na fb, maile i obietnica wyjaśnienia tej sprawy - rzeczywiscie nasuwa wniosek, ze ktos tam mógł się po prostu pomylić... jeśli tak było, to literka "e" będzie te osobę dreczyc do końca życia  emotka  ciekawe, jak to wszystko rozwiążą 

notta

#6761651 Napisano: 28.01.2021 15:35:00
Czy kinder ma ograniczenie na gospodarstwo domowe? 
0 0

rencia163

#6761656 Napisano: 28.01.2021 15:55:17
Konkurs WAWEL Intermarche. Czy jedna osoba może wygrać dwa razy bon ? Czy lepiej grać na kogoś z rodziny? 
0 0

onazielona86

#6761658 Napisano: 28.01.2021 15:58:23
ivanotta napisał(a):

Jeśli chodzi o "karnawał z Kinder" to nie doczytałam się, a i udało się wygrać dwa razy na ten sam adres bez problemu emotka  
1 notta 0

notta

#6761660 Napisano: 28.01.2021 16:01:48
onazielona86 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Jeśli chodzi o "karnawał z Kinder" to nie doczytałam się, a i udało się wygrać dwa razy na ten sam adres bez problemu emotka  

Jak człowiek ma kilka dzieci do ogarnięcia to trzeba mieć to na uwadze emotka
0 0

law

#6761663 Napisano: 28.01.2021 16:25:39
Schwarzkopf loteria a konkurs Schwarzkopf w Auchan już zakończony mogę zgłosić ten sam paragon na oba konkursy ? Co robicie ? 
0 0

notta

#6761669 Napisano: 28.01.2021 16:54:52
law napisał(a):

Schwarzkopf loteria a konkurs Schwarzkopf w Auchan już zakończony mogę zgłosić ten sam paragon na oba konkursy ? Co robicie ? 

ja zgłosiłam emotka
2 law, inska 0

LejziDejzi

#6761675 Napisano: 28.01.2021 17:08:38
law napisał(a):

Nie znalazlam żadnego info ze jedno wyklucza drugie , tez zgłosiłam emotka  
2 law, inska 0

darog

#6761677 Napisano: 28.01.2021 17:16:04
JOHNNIE WALKER

Jak to jest?
Organizator MOŻE dać nagrody/ ale może mu się "nie chcieć"? 

9. Jeżeli Organizator nie otrzyma wysłanych zgodnie z procedurą opisaną w § 3 ust.7 danych,oświadczeń i Dowodu Zakupu, nagroda pozostaje własnością Organizatora.Organizator zastrzega, że Nagrody, które pozostaną jego własnością mogą być następnie stosownie do jego decyzji przyznane przez Komisję innym Uczestnikom wyłonionym stosownie do
postanowień Regulaminu.

Patrze na ten Johnnie Walker i jakieś dziwactwa?
Patrzę na NADAWCĘ mojego "worka plecaka" a tam jakaś dziwaczna firma...? "Emka logistyka"
- dzwonię do nich-pytam co za worek z Chin czy z Tajwanu-bo już popruty-choć ani razu nie użyty?
A odpowiedź taka że zapakowali to- co dał im InCubi (Organizator) i że o worek to nikt nie pytał- ale o zegarki to już 20 osób dzwoniło że to "kryminał na dużą skalę takie oszustwo".
A Nadawca powiedział przy okazji-że oni są zobligowani w razie uszkodzenia paczki do 800 zł- bo taka jest wartość "zegarka" i na taką kwotę Organizator zażyczył ubezpieczyć. 

Czyli ludzie dzwonią do NADAWCY https://emka.biz.pl/kontakt/ a  nie Organizatora 
0 0

darog

#6761679 Napisano: 28.01.2021 17:22:25
superloser napisał(a):

kumulacja napisał(a):

veldominik2 napisał(a):

Jak zarobil? To bez faktur kupuja?

NIE, na 1 zegarku zarobek MINIMUM 300zł 

gt2e kosztuje ok 470 zł / a gt2 799zł..
1 kumulacja 0

zielonaszpilka

#6761682 Napisano: 28.01.2021 17:24:33
darog napisał(a):

JOHNNIE WALKER

Jak to jest?

9. Jeżeli Organizator nie otrzyma wysłanych zgodnie z procedurą opisaną w § 3 ust.7 danych,oświadczeń i Dowodu Zakupu, nagroda pozostaje własnością Organizatora.Organizator zastrzega, że Nagrody, które pozostaną jego własnością mogą być następnie stosownie do jego decyzji przyznane przez Komisję innym Uczestnikom wyłonionym stosownie do
postanowień Regulaminu.

Patrzę na NADAWCĘ mojego "worka plecaka" a tam jakaś dziwaczna firma...? "Emka logistyka"
- dzwonię do nich-pytam co za worek z Chin czy z Tajwanu-bo już popruty-choć ani razu nie użyty?
A odpowiedź taka że zapakowali to- co dał im InCubi (Organizator) i że o worek to nikt nie pytał- ale o zegarki to już 20 osób dzwoniło że to "kryminał na dużą skalę takie oszustwo".
A Nadawca powiedział przy okazji-że oni są zobligowani w razie uszkodzenia paczki do 800 zł- bo taka jest wartość "zegarka" i na taką kwotę Organizator zażyczył ubezpieczyć. 

Czyli ludzie dzwonią do NADAWCY https://emka.biz.pl/kontakt/ a  nie Organizatora 

Ale w czym problem? Można było przewidzieć jaką jakość mają te cenzuraworki, więc nie rozumiem zdziwienia. Zdziwiłabym się, gdyby jakość była premium emotka
Organizator może, ale nie musi wydać nieodebrane nagrody innym osobom. Inna forma standardowego zapisu, że nagrody niewydane przechodzą na rzecz organizatora. I tak np. ja nie odesłałam danych na ten cenzuraworek (bo i po co to komu?) i szczerze mówiąc mam nadzieję, że nikomu innego go nie wcisną i zostaną z kilkoma setkami cenzuraworków na magazynie.
Czyli Ty też zadzwoniłeś do nadawcy a nie do organizatora, więc o co Ci teraz chodzi?
3 rare85, lager, nkba 0

rare85

#6761687 Napisano: 28.01.2021 17:53:36
zielonaszpilka napisał(a):

Ale w czym problem? Można było przewidzieć jaką jakość mają te cenzuraworki, więc nie rozumiem zdziwienia. Zdziwiłabym się, gdyby jakość była premium emotka
Organizator może, ale nie musi wydać nieodebranych nagród innym osobom. Inna forma standardowego zapisu, że nagrody niewydane przechodzą na rzecz organizatora. I tak np. ja nie odesłałam danych na ten cenzuraworek (bo i po co to komu?) i szczerze mówiąc mam nadzieję, że nikomu innego go nie wcisną i zostaną z kilkoma setkami cenzuraworków na magazynie.
Czyli Ty też zadzwoniłeś do nadawcy a nie do organizatora, więc o co Ci teraz chodzi?

Właśnie dlatego też nie odsyłałam danych na ten "plecak". Weszłam poczytać na FB o tym całym "zamieszaniu" i trochę pokrętnie się tłumaczą chociażby z tego czemu na liście brak 3 osób nagrodzonych smartwatchami. Że niby ludzie nie odesłali danych i dlatego nie ma. Kurna, dziwne, bo ja nie odsyłałam danych (bo na kiego mi ten worek), ale na liście jestem... Nie wiem czy to konkurs czy losowanie, może był bardzo popularny i po prostu nie ogarnęli. Ciekawe jak to rozwiążą. I współczuję Wam tych tańszych modeli, choć ja i z takiego bym się cieszyła emotka
1 darog 0

Jasminum

#6761697 Napisano: 28.01.2021 18:28:29
Mam pytanie. Czy jeśli sprzedaję nagrodę razem z protokołem przekazania na którym widnieją moje dane to nabywca w razie awarii sprzętu musi się kontaktować "przeze mnie" aby go naprawić? Chodzi o konsolę. Pewnie było już to pytanie zadane, także przepraszam za powtórkę. 
0 0

pikantny

#6761698 Napisano: 28.01.2021 18:29:19
darog napisał(a):

JOHNNIE WALKER

Jak to jest?

postanowień Regulaminu.

Człowieku, że tobie się tak chce doszukiwać wiecznie dziury w całym, węszyć, spiskować przy co drugim konkursie. Zazdroszczę tyle wolnego czasu emotka