Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

luk1990

#6774325 Napisano: 08.04.2021 17:42:20
pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

ivanotta napisał(a):

tmobile.. chce żebyśmy zawału dostali? Listy z nagrodami nie będzie? 

Ja się pytam gdzie 500setki..... w swej naiwności wciąż wierzę, że jeszcze mam szansę  emotka emotka

Chyba właśnie na tej liście...

No ale były jakieś maile smsy??. 

u mnie brak dostępu do tel,a nadzieja po mailu na liście też jest.... xD
0 0

mia

#6774326 Napisano: 08.04.2021 17:51:31
rufus napisał(a):

anaesth napisał(a):

O rety, u mnie to samo... Teraz będę żyć nadzieją  emotka

Trzeba było zakładać bardziej unikalną nazwe.  emotka

No ja miałam bardziej unikalną nazwę i w efekcie nawet nadziei brak. emotka Chyba, że mi autouzupełnianie coś innego wrzuciło, ale wątpię.
Pewnie znowu wpadnie to cholerne doładowanie. emotka Żeby to choć mozna było komuś odstąpić.
0 0

FBmarta22

#6774331 Napisano: 08.04.2021 17:57:58
mia napisał(a):

rufus napisał(a):

anaesth napisał(a):

No ja miałam bardziej unikalną nazwę i w efekcie nawet nadziei brak. emotka Chyba, że mi autouzupełnianie coś innego wrzuciło, ale wątpię.
Pewnie znowu wpadnie to cholerne doładowanie. emotka Żeby to choć mozna było komuś odstąpić.

Dobra, kto jeszcze ma mal*** w Interii? Póki się nie zgłosi mogę się połudzić emotka
0 1 ita1987

fineessa

#6774334 Napisano: 08.04.2021 18:03:01
Gdzie są jakieś wyniki z tmobile?
0 0

FBmarta22

#6774335 Napisano: 08.04.2021 18:04:19
kalinea napisał(a):

Gdzie są jakieś wyniki z tmobile?

https://kierunekn...sta-zwyciezcow-3.pdf
0 0

magie1982

#6774338 Napisano: 08.04.2021 18:22:39
FBmarta22 napisał(a):

mia napisał(a):

rufus napisał(a):

anaesth napisał(a):

Dobra, kto jeszcze ma mal*** w Interii? Póki się nie zgłosi mogę się połudzić emotka

A na mag w wp? emotka
2 maryam, mia 0

monkakk

#6774339 Napisano: 08.04.2021 18:25:32
magie1982 napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

mia napisał(a):

rufus napisał(a):

anaesth napisał(a):

A na mag w wp? emotka

I mon** na wp ?  emotka  

assal

#6774343 Napisano: 08.04.2021 18:51:52
Jeden mail na 100% będzie mój, drugi - na 95%, bo ktoś ma bardzo podobny i czasem robi z początku litrówkę emotka
Nikt nie dzwonił, więc to będzie 500 emotka

anaesth

#6774348 Napisano: 08.04.2021 19:14:56
rufus napisał(a):

anaesth napisał(a):

rufus napisał(a):

magisterek napisał(a):

Faktem jest, że T-Mobile do mnie nie zadzwoniło, więc konkretnej nagrody nie mam, ale widzę swój e-mail na liscie zwycięzców, więc wnioskuję, że na pocieszenie wpadło 500+ do media expert! 

U mnie też 3 litery się zgadzają i domena, ale czy to ja..  emotka

Właśnie mąż mi podsunął pomysł, żeby następnym razem słać na maila służbowego. Dam sobie rękę uciąć, że nikt nie będzie miał takiej domeny, jak ja! emotka

misiamarysia

#6774364 Napisano: 08.04.2021 20:41:53
anaesth napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

anaesth napisał(a):

agniecha1985 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Czy z Duck wysyłali też maile o niewygraniu za ostatnie dni?

Tak, były

Dzięki. Ciekawe, czy dostali moje zgłoszenie, skoro nie mam info ani o wygranej, ani o jej braku. 

Może dostaniesz o głównej i czekanie się opłaci. Za ostatni dzień na pewno było info (niestety negatywnie)

Myślę, że główne będą wybierali spośród zgłoszeń nagrodzonych stówkami emotka

Nie zawsze tak jest, logika agencji jest nieodgadniona, a nadzieja umiera ostatnia emotka

1 anaesth 0

edzia21

#6774373 Napisano: 08.04.2021 22:00:35
superloser napisał(a):

Czy w Milce Tesco, tych wczesniejszych konkach...
Ktos wygral wiecej niz raz na paragony nastepujace po sobie z tego samego sklepu?

Bo tam jest konkretny sklep, data i numer transakcji i zapis dosyc dziwny 

Przypominamy, że zgodnie z zapisami regulaminu, wszystkie zgłoszenia z powtarzającymi się numerami transakcji, z tego samego sklepu, będą wyeliminowane przed wyłonieniem zwycięzców.

A date biora pod uwage?
Bo numer transakcji w Tesco zaczyna sie codziennie od 001  emotka

Karlsbad raczej pilnuje, żeby nie nagrodzic zbyt wielu zgłoszen z jednego sklepu...nie patrzac juz nawet na rozne numery systemowe.

dany-duszek

#6774380 Napisano: 08.04.2021 22:22:25
superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

superloser napisał(a):

Ktos wygral wiecej niz raz na paragony nastepujace po sobie z tego samego sklepu?

Przypominamy, że zgodnie z zapisami regulaminu, wszystkie zgłoszenia z powtarzającymi się numerami transakcji, z tego samego sklepu, będą wyeliminowane przed wyłonieniem zwycięzców.

A date biora pod uwage?

Karlsbad raczej pilnuje, żeby nie nagrodzic zbyt wielu zgłoszen z jednego sklepu...nie patrzac juz nawet na rozne numery systemowe.

Rzecz w tym, ze obecnie w Tesco to glownie na jednej kasie pracuja, to numer transakcji w ciagu dnia sie raczej nie zdubluje ALE pewnie sie zdubluje sie na przestrzeni tych 12 dniu, skoro ich weryfikacja to "dubel transakcji w danym sklepie" , bez dnia  emotka  

u mnie są otwarte kasy samoobsługowe i na każdej kasie może się powtórzyć numer, a w ostatnim konkursie tesco na 4 paragony tego samego dnia pod koniec otwarcia sklepu akurat miałem jeden dubel.
0 0

dwaburekoty

#6774382 Napisano: 08.04.2021 22:24:23
1) Czy jeśli w Belriso jestem Karmeliuszem, to nie mam szans na kartę do Empiku, słuchawki i selfie stick? Mogę tylko zgarnąć główną, albo nic? Info na stronie nie jest potwierdzone regulaminem, więc nie wiem czy brać udział, czy nie....
2) Czy ktoś się pokusił o sprawdzenie, ile kart do Ikei mniej więcej zostało do losowania dodatkowego w Delicji? emotka
1 mia 0

dwaburekoty

#6774387 Napisano: 08.04.2021 22:38:21
superloser napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

1) Czy jeśli w Belriso jestem Karmeliuszem, to nie mam szans na kartę do Empiku, słuchawki i selfie stick? Mogę tylko zgarnąć główną, albo nic? Info na stronie nie jest potwierdzone regulaminem, więc nie wiem czy brać udział, czy nie....
2) Czy ktoś się pokusił o sprawdzenie, ile kart do Ikei mniej więcej zostało do losowania dodatkowego w Delicji? emotka

W regulaminie nie ma info o przypisaniu konkretnych nagrod do danego SMAKU emotka
W sumie to bardziej loteria, bo nie wiesz w co trafisz emotka  a tansza akcja, bo zgod nie trzeba  emotka

no właśnie o to mi chodzi: na stronie nagrody są przypisane do smaku, w regulaminie nie....
0 0

notta

#6774391 Napisano: 08.04.2021 23:02:49
superloser napisał(a):

picola napisał(a):

superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

superloser napisał(a):

A date biora pod uwage?

Rzecz w tym, ze obecnie w Tesco to glownie na jednej kasie pracuja, to numer transakcji w ciagu dnia sie raczej nie zdubluje ALE pewnie sie zdubluje sie na przestrzeni tych 12 dniu, skoro ich weryfikacja to "dubel transakcji w danym sklepie" , bez dnia  emotka  

Po co mieszasz? Sprawdź formularz, a potem pisz na forum. Podaje się datę.

Czytaj ze zrozumieniem emotka
Weryfikuja regulaminowo numery transakcji z DANEGO sklepu ... bez uwzglednienia daty  emotka   Co wpisujesz w formularzu to jedno, regulamin to drugie  emotka

Miałam przypadek. 2 takie same numery transakcji, ten sam sklep, różne daty i numery kas. Formularz nie przepuscił takiego paragonu. Wyskoczyła informacja ze numer transakcji juz byl zgloszony i koniec. Zgłaszałam ostatniego dnia i już mi się pisac nie chciało do nich w tej sprawie..

aniolka2310

#6774399 Napisano: 09.04.2021 00:20:10
superloser napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

superloser napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

W regulaminie nie ma info o przypisaniu konkretnych nagrod do danego SMAKU  emotka
W sumie to bardziej loteria, bo nie wiesz w co trafisz  emotka  a tansza akcja, bo zgod nie trzeba  emotka

no właśnie o to mi chodzi: na stronie nagrody są przypisane do smaku, w regulaminie nie....

A w emailu nie przychodzi o co sie gra?

Tam chyba nie przychodzi potwierdzenie udziału na maila. Tylko potwierdzenie na stronie?
0 0

atyde25

#6774475 Napisano: 09.04.2021 12:54:41
Może jestem dziwna ale Lindt za dużą wagę przywiązuje do tych ich drogich, kartonowych pudełek na nagrody.Serio do kilku pudełek czekoladek potrzeba aż grubego ,ciężkiego kartonu jak na wielki kapelusz.Czy mają tam kogoś kto zarabia na tych pudelkach bo mi się podejrzliwość zawsze odzywa na takie zbędne drogie ,graty.
1 joan 0

joan

#6774483 Napisano: 09.04.2021 13:39:04
atyde25 napisał(a):

Może jestem dziwna ale Lindt za dużą wagę przywiązuje do tych ich drogich, kartonowych pudełek na nagrody.Serio do kilku pudełek czekoladek potrzeba aż grubego ,ciężkiego kartonu jak na wielki kapelusz.Czy mają tam kogoś kto zarabia na tych pudelkach bo mi się podejrzliwość zawsze odzywa na takie zbędne drogie ,graty.

Święta racja emotka

Bo to jest przykładowo tak: masz na zbyciu cuksy, co se je laureat może zakupić za 20 zł w sklepie, jak więc zrobić z nich "zestaw słodyczy o wartości rynkowej 100 zł"? Dodajesz jakiś chiński szmelc typu unikalny karton / breloczek / długopis / notesik / woreczek na buty / widokówkę i gotowe emotka

Mnie się akurat ten dziwaczny karton przyda, bo koleżanka obchodzi w tym roku 50. urodziny, ale ogólnie: hucpa! emotka
0 0

notta

#6774490 Napisano: 09.04.2021 13:54:04
atyde25 napisał(a):

ja akurat te kartony zostawiam sobie do przechowywania. Są mega wytrzymałe i żal mi ich wyrzucać.

domika

#6774493 Napisano: 09.04.2021 13:56:43
ivanotta napisał(a):

atyde25 napisał(a):

ja akurat te kartony zostawiam sobie do przechowywania. Są mega wytrzymałe i żal mi ich wyrzucać.

Ja też zostawiam - są ładne, solidne i mozna w nich dać komuś pięknie zapakowany prezent emotka