Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ReneK

#6789655 Napisano: 20.06.2021 12:39:59
monmoon napisał(a):

ivanotta napisał(a):

oświeci mnie ktoś co jest z tymi lodami oreo? 2 kod zgłaszam i ciągle info kod wykorzystany lub zły  emotka

u mnie to samo - też chętnie się dowiem o co chodzi

Ja miałam tak samo !okazało się że zamiast "zer"na poczatko kodu zawsze jest "O"JAK OREO!i wtedy wskoczyła informacja!TYM RAZEM NIE WYGRAŁEŚ emotka

1 notta 0

@gnieszk@

#6789659 Napisano: 20.06.2021 13:08:34
ivanotta napisał(a):

oświeci mnie ktoś co jest z tymi lodami oreo? 2 kod zgłaszam i ciągle info kod wykorzystany lub zły emotka

Te kody są bardzo niewyraźne U mnie to co brałam za zero okazywało się być O, Q albo D, a np. B to jednak 8. Trzeba wypróbować różne kombinacje albo do nich napisać to pomogą.
1 notta 0

nanajka81

#6789660 Napisano: 20.06.2021 13:08:43
rene napisał(a):

monmoon napisał(a):

ivanotta napisał(a):

oświeci mnie ktoś co jest z tymi lodami oreo? 2 kod zgłaszam i ciągle info kod wykorzystany lub zły  emotka

Ja miałam tak samo !okazało się że zamiast "zer"na poczatko kodu zawsze jest "O"JAK OREO!i wtedy wskoczyła informacja!TYM RAZEM NIE WYGRAŁEŚ emotka

u mnie ani o ani 0 nie wchodziło (wciąż błędny kod) więc napisałam do kropki i się okazało że to jest Q!!!
1 ReneK 0

niurek

#6789661 Napisano: 20.06.2021 13:08:51
W konkursie Pielęgnacja wygrywa ITM jest limit 160 znaków? Chyba mi upały nie służą bo czytam dziś ten regulamin kompletnie bez zrozumienia...
0 0

anaesth

#6789664 Napisano: 20.06.2021 13:38:18
rene napisał(a):

monmoon napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Nie krzycz tak na dziewczyny! Będzie im przykro! emotka
0 0

konkursjusz

#6789665 Napisano: 20.06.2021 13:44:17
Agnes napisał(a):

Monika11 napisał(a):

W Kaufland na Coca Colę - wysyłamy górny numer paragonu ? 
A w  
Loteria "EURO – Pyszne z Coca-Cola" dolny ?

matko jedyna ja wysyłam górny na Euro coca cola
zle do tej pory wysyłałam i to tyle paragonów???????????

Szkoda im nabijać kabzę, specjalnie tak robią. 
0 0

pioge7

#6789666 Napisano: 20.06.2021 13:47:50
https://www.every...lympics-blix-konkurs
brał ktoś tu udział? Na 3 konta po wejściu w konkurs i akceptacji regulaminu pojawia się pytanie zamknięte i potem podziękowanie. A w reg. jest napisane, że trzeba odpowiedzieć na pytanie otwarte... miał ktoś tak?
0 0

29renata

#6789671 Napisano: 20.06.2021 14:53:59
pioge7 napisał(a):

brał ktoś tu udział? Na 3 konta po wejściu w konkurs i akceptacji regulaminu pojawia się pytanie zamknięte i potem podziękowanie. A w reg. jest napisane, że trzeba odpowiedzieć na pytanie otwarte... miał ktoś tak?

Tak, u mnie dokładnie tak samo było jak u Ciebie.
0 0

pioge7

#6789672 Napisano: 20.06.2021 15:00:39
29renata napisał(a):

pioge7 napisał(a):

dziwne... ciekawe jak zrobić, żeby móc napisać odpowiedź na pytanie otwarte emotka
0 0

domika

#6789673 Napisano: 20.06.2021 15:03:17
pioge7 napisał(a):

29renata napisał(a):

pioge7 napisał(a):

dziwne... ciekawe jak zrobić, żeby móc napisać odpowiedź na pytanie otwarte emotka

U mnie było dokładnie to samo
0 0

prosiaczek

#6789674 Napisano: 20.06.2021 15:11:25
domika napisał(a):

pioge7 napisał(a):

29renata napisał(a):

pioge7 napisał(a):

u mnie też jedni pytanie zamknięte
0 0

bocin

#6789685 Napisano: 20.06.2021 16:38:03
elfinito napisał(a):

Czy komuś odpisała żabka w sprawie Bro Party? W aplikacji żappka nie ma czegoś takiego jak powiadomienia, żeby zobaczyć dokładnie co napisali.
niby mieli maila wysłać o wygranej, a raz pisze ze sami mamy wysłać adres.

Podpinam się pod to pytanie. Też dostałem powiadomienie w stylu "Damian, Twoje zgłoszenie zrobiło na nas nie małe wrażenie...", a jak klikłem to otworzyła się normalnie apka, powiadomień brak i teraz czort go wie. emotka  
0 0

nataliii

#6789688 Napisano: 20.06.2021 17:14:53
bocin napisał(a):

elfinito napisał(a):

Czy komuś odpisała żabka w sprawie Bro Party? W aplikacji żappka nie ma czegoś takiego jak powiadomienia, żeby zobaczyć dokładnie co napisali.

Podpinam się pod to pytanie. Też dostałem powiadomienie w stylu "Damian, Twoje zgłoszenie zrobiło na nas nie małe wrażenie...", a jak klikłem to otworzyła się normalnie apka, powiadomień brak i teraz czort go wie. emotka  

Nadal jest cisza- nie odpisali. Choć u męża przyszły dwa razy powiadomienia „że e-mail nie został w całości  dostarczony.” Wiec polecam sprawdzić skrzynki. Ja u siebie wysłałam prawie od razu po pokazaniu się info z aplikacji i e-mail dotarł.
0 0

fizia

#6789689 Napisano: 20.06.2021 17:20:33
nataliii napisał(a):

bocin napisał(a):

elfinito napisał(a):

Nadal jest cisza- nie odpisali. Choć u męża przyszły dwa razy powiadomienia „że e-mail nie został w całości  dostarczony.” Wiec polecam sprawdzić skrzynki. Ja u siebie wysłałam prawie od razu po pokazaniu się info z aplikacji i e-mail dotarł.

Zgadzam się, nadal nic; ja od razu, po zaistniałej sytuacji, napisałam do supportu, ale zero odzewu. Chyba pozostaje już czekać co z tego wyniknie emotka
0 0

misiamarysia

#6789690 Napisano: 20.06.2021 17:29:22
prosiaczek napisał(a):

domika napisał(a):

pioge7 napisał(a):

29renata napisał(a):

pioge7 napisał(a):

U mnie to samo emotka
0 0

agnes111

#6789694 Napisano: 20.06.2021 17:42:45
czy w konkursie Bakalland wysyła się tylko hasło bez nr paragonu?
0 0

notta

#6789695 Napisano: 20.06.2021 17:47:18
agnes111 napisał(a):

w regulaminie jest napisane co ma być wysłane. Jeśli dobrze kojarzę to nr paragonu imię i mail.. 

notta

#6789696 Napisano: 20.06.2021 17:48:20
misiamarysia napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

domika napisał(a):

pioge7 napisał(a):

29renata napisał(a):

pioge7 napisał(a):

U mnie to samo emotka

ja też mam to samo.. u mnie 2 dni temu przyszła paka z konkursu zimowego od nich, który był organizowany chyba w grudniu 2020.. nawet nie wiedziałam że wygrałam. A po pół roku przykulała się przesyłka z produktami emotka

agakaz2

#6789698 Napisano: 20.06.2021 18:14:42
agnes111 napisał(a):

nie trzeba
wysyłasz okrzyk kibica ba podany numer 
0 0

sasaaabp

#6789700 Napisano: 20.06.2021 18:21:12
czy dobrze, widzę nie da się już brać udziału w konkursie pyszne.pl ? jak składam zamówienia nie ma tej opcji do zaznaczenia, że chcę się grać o bilety. 
0 0