Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

anialistopad

#6804629 Napisano: 30.08.2021 11:30:11
stokrotka238 napisał(a):

Czy na loterię Nivea można kupić mydło w kostce? 

Tak. Mam zweryfikowane już z mydlem

darog

#6804637 Napisano: 30.08.2021 11:55:31
T MOBILE
https://www.e-kon...aj.html#.YSyqtrAzapo

jak długo oni informują/dzwonią? myślicie-że wszystko obdzwonili?
0 0

notta

#6804638 Napisano: 30.08.2021 11:57:53
darog napisał(a):

T MOBILE

oni telefonicznie informują tylko te duże wygrane.. obstawiam, że doładowania i karty puszczą później smsami. Poprzednio jeszcze wcześniej lista była na stronie. Ale alfabetyczna bez przypisania nagrody. Pewnie jak się lista pojawi to puszczą resztę smsów. Raczej kogo mieli powiadomić to już powiadomili.
1 darog 0

FBmarta22

#6804644 Napisano: 30.08.2021 12:23:19
ivanotta napisał(a):

darog napisał(a):

T MOBILE

oni telefonicznie informują tylko te duże wygrane.. obstawiam, że doładowania i karty puszczą później smsami. Poprzednio jeszcze wcześniej lista była na stronie. Ale alfabetyczna bez przypisania nagrody. Pewnie jak się lista pojawi to puszczą resztę smsów. Raczej kogo mieli powiadomić to już powiadomili.

Ostatnio o kartach nawet smsów nie było... po prostu przyszły sobie e-mailem....
1 darog 0

darog

#6804648 Napisano: 30.08.2021 12:28:52
FBmarta22 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

darog napisał(a):

T MOBILE

Ostatnio o kartach nawet smsów nie było... po prostu przyszły sobie e-mailem....

NO ale tam są i karty po 1 tys zł..
- to powiadamiają jako "główne" 
- czy jako zwykłe na mail nagrody wyślą?
0 0

slomkab

#6804650 Napisano: 30.08.2021 12:29:55
Smolar wysyłał już o weryfikacji z loterii kaw Dallmayr?
0 0

mia

#6804651 Napisano: 30.08.2021 12:32:23
mia napisał(a):

Czy ktoś mi może wyjaśnić, o co chodzi z tą stroną Nivea (loteria)? emotka
Próbowałam z różnych przeglądarek i cały czas to samo - znika formularz, pojawia się plansza "Takiej strony nie ma itd.", a u góry error. Mogę prosić o łopatologiczne wskazówki, co zrobić, żeby zagrać (już nie mówię, żeby wygrać)? emotka

Podbijam.emotka
Nikt nie potrafi/nie chce pomóc? U koleżanek to samo, więc to nie mój komputer zdurniał.
0 0

FBmarta22

#6804653 Napisano: 30.08.2021 12:35:23
darog napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

darog napisał(a):

T MOBILE

NO ale tam są i karty po 1 tys zł..
- to powiadamiają jako "główne" 
- czy jako zwykłe na mail nagrody wyślą?

Trudno powiedzieć  emotka  wtedy to były karty 500 zł za miejsca 22-121.
1 darog 0

ikropka

#6804679 Napisano: 30.08.2021 13:47:29
mia napisał(a):

mia napisał(a):

Próbowałam z różnych przeglądarek i cały czas to samo - znika formularz, pojawia się plansza "Takiej strony nie ma itd.", a u góry error. Mogę prosić o łopatologiczne wskazówki, co zrobić, żeby zagrać (już nie mówię, żeby wygrać)? emotka

Podbijam. emotka
Nikt nie potrafi/nie chce pomóc? U koleżanek to samo, więc to nie mój komputer zdurniał.

Nie wiem. U mnie działa bez problemu. Próbowałam na 2 laptopach, na każdym na 3 przeglądarkach i wszędzie wszystko działa bez problemu. Może jakiś adblock?
1 mia 0

agnesita

#6804682 Napisano: 30.08.2021 13:57:09
agnesita napisał(a):

inska napisał(a):

agnesita napisał(a):

inska napisał(a):

Czy ktoś tak jak ja ma problem (od piątku) z przesłaniem oświadczenia z konkursu Cortes - zwrotka mówi że skrzynka dedykowana do kontaktu jest przepełniona, napisałam do agencji SG Marketing, która obsługuje ten konkurs na maila z ich strony- cisza, próbowałam się dodzwonić - mają ustawioną skrzynkę pocztową.

Ja wysyłam w sobotę i przeszło bez problemu. Jak probowalas wysłać oświadczenie to zapewne skopiowalas adres z ich wiadomości o wygranej, usunęłaś kropkę za pl? 

nie mam kropki w adresie w wysyłce emotka  za to zwrotkę z informacją o przepełnionej skrzynce z MAILER-DAEMON@evie.rev.domeny.host,  który wylądował w spamie więc się też od razu nie zorientowałam, że nie dotarło

O jeju faktycznie też mam, choć na głownej stronie pokazuje tak jakby przeszlo, ale sprawdziłam teraz spam ;/

Wysłałam jeszcze raz i chyba przeszło bo przez prawie 2 godziny nie ma żadnej zwrotki (tym razem sprawdzalam spam na bieżąco) więc Ci dziękuję bo gdyby nie Ty to bym się nie zorientowała, że wiadomość nie dotarła... 
0 0

agnesita

#6804683 Napisano: 30.08.2021 13:58:33
slomkab napisał(a):

Smolar wysyłał już o weryfikacji z loterii kaw Dallmayr?

Raczej nie. Też czekam i to był konkurs a nie loteria emotka  
0 0

norweska20

#6804708 Napisano: 30.08.2021 15:16:23
mia napisał(a):

mia napisał(a):

Podbijam. emotka

Ja też m problem z wysłaniem zgłoszenia z NIVEA . ..dane wpisałam i zaczyna wysyłać...i na tym się kończy ,bonpotem pojawia się błąd. Po ponownym wpisaniu danych wyskoczył mi komunikat ,że paragon o takim numerze już zgłoszony ...czy tam przychodzi jakieś potwierdzenie na @?
0 0

rufus

#6804709 Napisano: 30.08.2021 15:19:10
Czy w blikomani jesli jest lista zwyciezcow tzn ze oni zostali juz poinformani czy informuja pozniej?
0 0

Gość: ksantypa

#6804717 Napisano: 30.08.2021 15:25:36
rufus napisał(a):

Czy w blikomani jesli jest lista zwyciezcow tzn ze oni zostali juz poinformani czy informuja pozniej?

Nie wiem jak to jest bo mój mąż wygrał wczoraj a na tej słynnej liście nie ma Go ujętego emotka
0 0

anialistopad

#6804718 Napisano: 30.08.2021 15:27:40
norweska20 napisał(a):

mia napisał(a):

mia napisał(a):

Podbijam. emotka

Ja też m problem z wysłaniem zgłoszenia z NIVEA . ..dane wpisałam i zaczyna wysyłać...i na tym się kończy ,bonpotem pojawia się błąd. Po ponownym wpisaniu danych wyskoczył mi komunikat ,że paragon o takim numerze już zgłoszony ...czy tam przychodzi jakieś potwierdzenie na @?

Miałam tak samo i wyczyściłem cała historię przeglądarki plus ciasteczka. Od 2 dni działa bez problemu
0 0

ikropka

#6804719 Napisano: 30.08.2021 15:30:55
norweska20 napisał(a):

mia napisał(a):

mia napisał(a):

Podbijam. emotka

Nie przychodzi
0 0

dragnithar

#6804720 Napisano: 30.08.2021 15:33:27
Z Minutki to wszystkie maile już poszły? Na liście laureatów widzę swoje imię i pierwszą literę nazwiska i nie wiem czy podałem poprawnie maila,czy to aż taki zbieg okoliczności. 
0 0

santi333

#6804721 Napisano: 30.08.2021 15:33:36
agnesita napisał(a):

agnesita napisał(a):

inska napisał(a):

agnesita napisał(a):

inska napisał(a):

Czy ktoś tak jak ja ma problem (od piątku) z przesłaniem oświadczenia z konkursu Cortes - zwrotka mówi że skrzynka dedykowana do kontaktu jest przepełniona, napisałam do agencji SG Marketing, która obsługuje ten konkurs na maila z ich strony- cisza, próbowałam się dodzwonić - mają ustawioną skrzynkę pocztową.

Ja wysyłam w sobotę i przeszło bez problemu. Jak probowalas wysłać oświadczenie to zapewne skopiowalas adres z ich wiadomości o wygranej, usunęłaś kropkę za pl? 

nie mam kropki w adresie w wysyłce emotka  za to zwrotkę z informacją o przepełnionej skrzynce z MAILER-DAEMON@evie.rev.domeny.host,  który wylądował w spamie więc się też od razu nie zorientowałam, że nie dotarło

O jeju faktycznie też mam, choć na głownej stronie pokazuje tak jakby przeszlo, ale sprawdziłam teraz spam ;/

Wysłałam jeszcze raz i chyba przeszło bo przez prawie 2 godziny nie ma żadnej zwrotki (tym razem sprawdzalam spam na bieżąco) więc Ci dziękuję bo gdyby nie Ty to bym się nie zorientowała, że wiadomość nie dotarła... 

Ten regulamin to jakiś na kolanie pisany emotka Na maila nie odpowiadają, tel. wyłączony.

W dziwne pole legitymacji szkolnej wpisywaliście nr i serię dowodu osobistego?

W regulaminie jest poza tym informacja o dołączeniu skanu paragonu, a w mailu od nich już nie ma takiego obowiązku emotka Dodawaliście też paragon do maila?
0 0

basiag

#6804728 Napisano: 30.08.2021 15:50:39
co UNIQUE ONE dziś wysłało ? bo mam maila od DPD ze jutro dowiozą. Tylko co ?
0 0

marzanna

#6804735 Napisano: 30.08.2021 16:04:44
basiag napisał(a):

co UNIQUE ONE dziś wysłało ? bo mam maila od DPD ze jutro dowiozą. Tylko co ?

Pełną parą, ITM.
0 0