Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

FBbeata7

#6807659 Napisano: 11.09.2021 14:49:23
nanajka81 napisał(a):

FBmonika33 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ile zebraliście hallsów?Bo mi się zaczęły z półki w kuchni wysypywać.Dobra myślę przeliczę.30 małych i z 12 dużych.Chyba spasuje.Coś w stylu hazardzisty promo.Czuję minę psychiatry co by usłyszał  moją 25 letnią historię:P .Nie ma pani nawet zmywarki a kupiła pani tabletki do niej dziwne,nie pije pani a kupiła pani 40% alkohol:P Tego nie można opowiedzieć nikomu kto w tym nie siedzi.                                 

dlatego ja postawiłam sobie granicę, stąd nie wygrywam tyle. Kupuje tylko to co używam/jem/pije lub mój mąż/ syn. A hallsow trochę kupiłam i tylko jedna dyszKa.

hallsy je mąż, na 4 strzały tylko jedna dycha. zapasów tego nie robię.

Zawsze mnie dziwi kupowanie produktów , których się nie używa. To już może lepiej totolotka puścić, nie będzie kłopotu, co zrobić z zalegającym towarem. W  Halls wygrane mizerne, raczej nie ma się co ekscytować 10 zł, a do tego nie robią przelewów od razu. Ja wygrałam 4 razy po 10 zł i na koncie nic się nie pojawiło.Czekam .

agnesita

#6807660 Napisano: 11.09.2021 15:14:20
FBbeata7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

FBmonika33 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ile zebraliście hallsów?Bo mi się zaczęły z półki w kuchni wysypywać.Dobra myślę przeliczę.30 małych i z 12 dużych.Chyba spasuje.Coś w stylu hazardzisty promo.Czuję minę psychiatry co by usłyszał  moją 25 letnią historię:P .Nie ma pani nawet zmywarki a kupiła pani tabletki do niej dziwne,nie pije pani a kupiła pani 40% alkohol:P Tego nie można opowiedzieć nikomu kto w tym nie siedzi.                                 

dlatego ja postawiłam sobie granicę, stąd nie wygrywam tyle. Kupuje tylko to co używam/jem/pije lub mój mąż/ syn. A hallsow trochę kupiłam i tylko jedna dyszKa.

hallsy je mąż, na 4 strzały tylko jedna dycha. zapasów tego nie robię.

Zawsze mnie dziwi kupowanie produktów , których się nie używa. To już może lepiej totolotka puścić, nie będzie kłopotu, co zrobić z zalegającym towarem. W  Halls wygrane mizerne, raczej nie ma się co ekscytować 10 zł, a do tego nie robią przelewów od razu. Ja wygrałam 4 razy po 10 zł i na koncie nic się nie pojawiło.Czekam .

Ja trafiłam za pierwszym razem a łącznie wyslalam 3. Zawsze mnie denerwuje, żeby grać o zmywarkę to trzeba kupić do niej najpierw produkty, dlatego długo unikałam takich konkursów, ale w końcu się skusilam, u Columbit się nie udało, u Smolara się nie udało i za trzecim podejściem Tolino zmywarkę podarowało i teraz produkty już zużyję. Mi jak się zbierze za dużo slodyczy/kawy/chemii czy kosmetyków (niby używam, ale jednak miejsce ograniczone) to robię paczkę i wystawiam na aukcje charytatywne i takie zestawy naprawdę mają tam wzięcie a przy okazji wpada cegiełka dla potrzebującego emotka

notta

#6807674 Napisano: 11.09.2021 17:53:46
w loterii psiego patrolu ktoś wygrał? Teraz mam wrażenie, że dopiero teraz pojawia się informacja niestety nie wygrałeś, a wcześniej normalne zgłoszenie do loterii. Wydaje mi się, czy faktycznie wcześniej coś naknocone było? 
0 0

pikawka

#6807676 Napisano: 11.09.2021 17:58:53
Nałęczowianka z Lewiatanu czy jest ograniczenie znaków?  Nie widzę wzmianki w regulaminie ani w formularzu zgloszeniowym. Ktoś pomoże? 
0 0

FBmonika33

#6807686 Napisano: 11.09.2021 19:07:05
ivanotta napisał(a):

w loterii psiego patrolu ktoś wygrał? Teraz mam wrażenie, że dopiero teraz pojawia się informacja niestety nie wygrałeś, a wcześniej normalne zgłoszenie do loterii. Wydaje mi się, czy faktycznie wcześniej coś naknocone było? 

też dostałam informację , że biorę udział w loterii i tyle na maila. Ani info o przegranej ani o wygranej. Jak sprawdziłam na stronie to że zgłoszenie poprawnie przyjęte
1 notta 0

flinta_13

#6807687 Napisano: 11.09.2021 19:13:00
FBmonika33 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

też dostałam informację , że biorę udział w loterii i tyle na maila. Ani info o przegranej ani o wygranej

Tak racja, wysłałam z 10 zgłoszeń i nic ... Katastrofa z tą loterią:(
1 notta 0

anialistopad

#6807692 Napisano: 11.09.2021 19:21:19
flinta_13 napisał(a):

FBmonika33 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

też dostałam informację , że biorę udział w loterii i tyle na maila. Ani info o przegranej ani o wygranej

Tak racja, wysłałam z 10 zgłoszeń i nic ... Katastrofa z tą loterią:(

Ja wygrałam 3 razy nagrody 9,12 i 6 stopień . Czyli poduszki,rogal i maskotka,ale to na początku jakos
1 notta 0

anialistopad

#6807693 Napisano: 11.09.2021 19:22:13
Informacje o wygranej wyświetla się bezpośrednio po wysłaniu formularza
1 notta 0

bezaczek7

#6807694 Napisano: 11.09.2021 19:27:37
ivanotta napisał(a):

Tez sie zdziwilam, pierwsze zgloszenie jakos w 2 czy 3 dniu chyba poslalam, byl inny komunikat, niz wczoraj. Wczoraj mialam ladnie, ze nie tym razem i zachowaj paragon emotka  jak na bramkową przystalo.
1 notta 0

FBmonika33

#6807696 Napisano: 11.09.2021 19:57:49
bezaczek7 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Tez sie zdziwilam, pierwsze zgloszenie jakos w 2 czy 3 dniu chyba poslalam, byl inny komunikat, niz wczoraj. Wczoraj mialam ladnie, ze nie tym razem i zachowaj paragon emotka  jak na bramkową przystalo.

ja właśnie nie miałam tego komunikatu i jak sprawdzam zgłoszenie, to że przyjęli, ale nie ma nic że wygrałam/ nie wygrałam.
1 notta 0

LejziDejzi

#6807704 Napisano: 11.09.2021 21:28:43
FBmonika33 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Tez sie zdziwilam, pierwsze zgloszenie jakos w 2 czy 3 dniu chyba poslalam, byl inny komunikat, niz wczoraj. Wczoraj mialam ladnie, ze nie tym razem i zachowaj paragon  emotka  jak na bramkową przystalo.

ja właśnie nie miałam tego komunikatu i jak sprawdzam zgłoszenie, to że przyjęli, ale nie ma nic że wygrałam/ nie wygrałam.

w pierwszych dniach natychmiast po zgłoszeniu się jeśli się udało był komunikat o wygranej, a jak się nie udało to tylko tyle że zgloszenie przyjęte ( żadnego ups nie tym razem czy tym razem się nie udało).
1 notta 0

fineessa

#6807761 Napisano: 12.09.2021 13:11:48
Czy tymi bonami podarunkowymi do Żabki można zapłacić za alkohol?
0 0

agakaz2

#6807762 Napisano: 12.09.2021 13:14:58
fineessa napisał(a):

te co były po 25zl płaciłam za piwo
0 0

pikawka

#6807768 Napisano: 12.09.2021 13:46:41
pikawka napisał(a):

Nałęczowianka z Lewiatanu czy jest ograniczenie znaków?  Nie widzę wzmianki w regulaminie ani w formularzu zgloszeniowym. Ktoś pomoże? 

Ktoś coś ?emotka
0 0

radosna

#6807769 Napisano: 12.09.2021 13:53:22
pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ktoś coś ? emotka

Nie widzę ilości znaków w regulaminie. Nie ma też blokady znaków w formularzu. Czyli nie ma ograniczenia znaków.
1 pikawka 0

pikawka

#6807770 Napisano: 12.09.2021 14:12:47
radosna napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ktoś coś ? emotka

Nie widzę ilości znaków w regulaminie. Nie ma też blokady znaków w formularzu. Czyli nie ma ograniczenia znaków.

Dziękuję, chcialam się upewnić emotka
0 0

notta

#6807792 Napisano: 12.09.2021 17:07:46
agakaz2 napisał(a):

fineessa napisał(a):

te co były po 25zl płaciłam za piwo

a ja za wyborową 
0 0

pikawka

#6807793 Napisano: 12.09.2021 17:26:43
Loteria Psi patrol w Biedronce - jakie produkty wam się rzuciły w oczy? Co kupiliscie ?
0 0

FBmonika33

#6807795 Napisano: 12.09.2021 17:45:22
pikawka napisał(a):

Loteria Psi patrol w Biedronce - jakie produkty wam się rzuciły w oczy? Co kupiliscie ?

kupiłam szczoteczkę i pastę do zębów 3+ bo akurat mój syn niedługo kończy 3 lata emotka Ale są też zestawy 0+
1 pikawka 0

agakaz2

#6807801 Napisano: 12.09.2021 18:33:01
pikawka napisał(a):

jajko niespodzianka około 4 zł
mleczna kanapka 4.80
1 pikawka 0