Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

moskala22

#7046948 Napisano: 14.09.2022 14:41:09
Astronautka napisał(a):

Dostałam email z tego konkursu: https://www.e-kon...dla-mistrzow-radosci
z informacją że zakwalifikowalam się do konkursu....
Konkurs trwał do 31 sierpnia, trza było odpowiedziec na 3 pytania, a teraz w linku znów trzeba zrobić to samo...
Dostał też ktoś emaila?

Tak. Pisałyśmy właśnie wyżej o tym. 

visserarthur

#7046950 Napisano: 14.09.2022 14:44:59
agaluna napisał(a):

gosia112a napisał(a):

Próbowałam napisał(a):

gosia112a napisał(a):

Pomocy proszę! Dostałam SMS od smolara o wygranym bonie do Dino, wpisuje numer wygranego paragonu na stronie smolara i pokazuje mi się komunikat z gratulacjami o wygranej. Chce wysłać dane do odbioru nagrody i wtedy..... Pokazuje że nie ma podanego nr dowodu zakupu w bazie wygranych... 

Jak jest ukośnik w numerze paragonu albo zaczyna się od zer to spróbuj je pominąć

Napisz może maila do Smolara. Widać, że jest duże zamieszanie z tymi bonami do Dino.

Chyba mylisz dwa różne konkursy/ loterie i dwie różne agencje...
0 0

sunny85

#7046952 Napisano: 14.09.2022 14:59:12
sledzik860 napisał(a):

marcinzc napisał(a):

sks900 napisał(a):

Agnes napisał(a):

sunny85 napisał(a):

Czy mieliście może taką sytuację z kodem almette, że przy próbie zarejestrowania pokazała się Wam  informacja, że kod został już wykorzystany? Na mój gust to trochę bez sensu, że kod jest widoczny już w sklepie i nie trzeba wraz z nim rejestrować numeru paragonu....

no tak ale jak ktoś wygra z tym kodem to nie będzie miał wieczka do odesłania

Jak wyśle ze sklepu i wygra to kupi ten serek. W tym przypadku ktoś wysłał ze sklepu, nie wygrał i zostawił na półce. Takie coś trzeba zgłaszać. Organizator loterii ma powiązany z tym kodem email i nr telefonu.

wydaje mi się, że jest jescze gorzej. wystarczy zrobić zdjęcie do odebrania 1000 zł. domku bez wieczka nie dostaną ale kasa chyba wpadnie. 

Wystarczy mieć jeden paragon z datą wsteczną i wtedy można robić zdjęcia wielu wieczek, a w razie wygranej przesłać ten jedyny paragon. Tak było też w Hochlandzie , wiem, bo sam tam wygrałem 500 zł i wystarczył im jakikolwiek paragon z datą sprzed zgłoszenia, nie weryfikowali ilości zakupionych serów. Tyle że w Hochlandzie, trzeba było odkleić okienko, by widzieć kod a tu tego nie ma. 

Zgłosiłam do organizatora i dostałam informację:

Witamy, zgodnie z regulaminem pkt. 10.2 w celu weryfikacji prawidłowości zgłoszenia prosimy o doręczenie, w terminie 7 dni kalendarzowych, osobiście lub nadesłanie za pośrednictwem poczty na adres siedziby organizatora podany w regulaminie, dowodów dokonania prawidłowego Zgłoszenia w postaci: 1) oryginału Dowodu zakupu potwierdzającego zakup Produktu w Okresie sprzedaży, z którego Kod został zgłoszony do Loterii oraz 2) oryginału wieczka opakowania Produktu z widocznym kodem o treści tożsamej z treścią Kodu zgłoszonego do Loterii. Przesyłka powinna zostać oznaczona dopiskiem „Loteria Almette Dom z natury 7". Z poważaniem, Zespół GRASP GROUP

Trochę za dużo zachodu bym musiała udowadniać,że to ja zakupiłam ten produkt promocyjny.... 

0 0

sunny85

#7046953 Napisano: 14.09.2022 14:59:13
sledzik860 napisał(a):

marcinzc napisał(a):

sks900 napisał(a):

Agnes napisał(a):

sunny85 napisał(a):

Czy mieliście może taką sytuację z kodem almette, że przy próbie zarejestrowania pokazała się Wam  informacja, że kod został już wykorzystany? Na mój gust to trochę bez sensu, że kod jest widoczny już w sklepie i nie trzeba wraz z nim rejestrować numeru paragonu....

no tak ale jak ktoś wygra z tym kodem to nie będzie miał wieczka do odesłania

Jak wyśle ze sklepu i wygra to kupi ten serek. W tym przypadku ktoś wysłał ze sklepu, nie wygrał i zostawił na półce. Takie coś trzeba zgłaszać. Organizator loterii ma powiązany z tym kodem email i nr telefonu.

wydaje mi się, że jest jescze gorzej. wystarczy zrobić zdjęcie do odebrania 1000 zł. domku bez wieczka nie dostaną ale kasa chyba wpadnie. 

Wystarczy mieć jeden paragon z datą wsteczną i wtedy można robić zdjęcia wielu wieczek, a w razie wygranej przesłać ten jedyny paragon. Tak było też w Hochlandzie , wiem, bo sam tam wygrałem 500 zł i wystarczył im jakikolwiek paragon z datą sprzed zgłoszenia, nie weryfikowali ilości zakupionych serów. Tyle że w Hochlandzie, trzeba było odkleić okienko, by widzieć kod a tu tego nie ma. 

Zgłosiłam do organizatora i dostałam informację:

Witamy, zgodnie z regulaminem pkt. 10.2 w celu weryfikacji prawidłowości zgłoszenia prosimy o doręczenie, w terminie 7 dni kalendarzowych, osobiście lub nadesłanie za pośrednictwem poczty na adres siedziby organizatora podany w regulaminie, dowodów dokonania prawidłowego Zgłoszenia w postaci: 1) oryginału Dowodu zakupu potwierdzającego zakup Produktu w Okresie sprzedaży, z którego Kod został zgłoszony do Loterii oraz 2) oryginału wieczka opakowania Produktu z widocznym kodem o treści tożsamej z treścią Kodu zgłoszonego do Loterii. Przesyłka powinna zostać oznaczona dopiskiem „Loteria Almette Dom z natury 7". Z poważaniem, Zespół GRASP GROUP

Trochę za dużo zachodu bym musiała udowadniać,że to ja zakupiłam ten produkt promocyjny.... 

as32572

#7046956 Napisano: 14.09.2022 15:05:41
Czy Regina od początku wysyłała potwierdzenia wzięcia udziału w loterii?
Dzisiaj dostałam maila, a tydzień temu nie.
0 0

magdalena-chili

#7046959 Napisano: 14.09.2022 15:13:07
as32572 napisał(a):

Czy Regina od początku wysyłała potwierdzenia wzięcia udziału w loterii?
Dzisiaj dostałam maila, a tydzień temu nie.

zgłaszałam paragon 10.09 i potwierdzenie było 
1 as32572 0

gosia112a

#7046960 Napisano: 14.09.2022 15:13:19
[quote=Nieee,nie mylę.sms przyszedl od smolara
visserarthur napisał(a):

agaluna napisał(a):

gosia112a napisał(a):

Próbowałam napisał(a):

gosia112a napisał(a):

Pomocy proszę! Dostałam SMS od smolara o wygranym bonie do Dino, wpisuje numer wygranego paragonu na stronie smolara i pokazuje mi się komunikat z gratulacjami o wygranej. Chce wysłać dane do odbioru nagrody i wtedy..... Pokazuje że nie ma podanego nr dowodu zakupu w bazie wygranych... 

Jak jest ukośnik w numerze paragonu albo zaczyna się od zer to spróbuj je pominąć

Napisz może maila do Smolara. Widać, że jest duże zamieszanie z tymi bonami do Dino.

visserarthur]
agaluna napisał(a):

gosia112a napisał(a):

Próbowałam napisał(a):

gosia112a napisał(a):

0 0

szkodnik1988

#7046979 Napisano: 14.09.2022 16:25:18
Czeka ktoś jeszcze na odpowiedź od REC? Mail wczoraj rano odpowiedzi brak…
0 0

szkodnik1988

#7046980 Napisano: 14.09.2022 16:25:20
Czeka ktoś jeszcze na odpowiedź od REC Dino Namysłów? Mail wczoraj rano odpowiedzi brak…
0 0

oleg

#7046988 Napisano: 14.09.2022 16:39:24
Ja czekam.Wysyłałam maila wczoraj wieczorem.
co ciekawe,maz dostał odpowiedz dziś rano,u mnie cisza.

fan-mandaryny

#7046991 Napisano: 14.09.2022 16:55:18
Co idzie inpostem od Logaris serwis?
0 0

Emememe

#7046992 Napisano: 14.09.2022 16:57:22
fan-mandaryny napisał(a):

Co idzie inpostem od Logaris serwis?

Słuchawki z żabki emotka

gosia46

#7046995 Napisano: 14.09.2022 17:15:42
[quote=Też dostałam taki dziwny link.☹️

moskala22 napisał(a):

kachakacha napisał(a):

kachakacha]Brał ktoś udział w konkursie "Młody olimpijczyk - co czuję gdy uprawiam sport?"
https://www.e-kon...radosci#.YyHG0LTP2Uk
Odpowiedziałam na pytania na stronie, a teraz dostałam maila z linkiem, gdzie trzeba się zalogować i znowu odpowiedzieć na te same pytania. Oczywiście nie wiem i nawet nie pamiętam, co pisałam wcześniej...

0 0

moskala22

#7046997 Napisano: 14.09.2022 17:24:35
gosia46 napisał(a):

[quote=Też dostałam taki dziwny link.☹️

moskala22 napisał(a):

kachakacha napisał(a):

kachakacha]Brał ktoś udział w konkursie "Młody olimpijczyk - co czuję gdy uprawiam sport?"
https://www.e-kon...radosci#.YyHG0LTP2Uk
Odpowiedziałam na pytania na stronie, a teraz dostałam maila z linkiem, gdzie trzeba się zalogować i znowu odpowiedzieć na te same pytania. Oczywiście nie wiem i nawet nie pamiętam, co pisałam wcześniej...

Napisałam do nich i taka odpowiedź dostałam:
Dzień dobry,Pani Katarzyno, z przyczyn technicznych poprzedni formularz nie zebrał Pani odpowiedzi, dlatego poprosiliśmy w poniższym mailu o ponowne udzielenie odpowiedzi na 3 pyt. pozdrawiamy,Obsługa konkursu WP 
0 0

katrinkka

#7046998 Napisano: 14.09.2022 17:25:57
szkodnik1988 napisał(a):

Czeka ktoś jeszcze na odpowiedź od REC Dino Namysłów? Mail wczoraj rano odpowiedzi brak…

Dzisiaj pisałam do nich ,odpisali po niecałych dwóch godzinach.
0 0

fan-mandaryny

#7047003 Napisano: 14.09.2022 17:37:43
W ogóle nie mogę nigdzie znaleźć promocyjnych opakowań bułeczek mlecznych Dan Cake...
0 0

anaesth

#7047004 Napisano: 14.09.2022 17:45:22

W ogóle nie mogę nigdzie znaleźć promocyjnych opakowań bułeczek mlecznych Dan Cake...

Widziałam w C4 te klasyczne. Prawie 10zł za paczkę…

kalina590

#7047015 Napisano: 14.09.2022 18:37:42

W Biedronce widziałam mleczne z czekoladą. Za około 9 zł.

sabaka

#7047016 Napisano: 14.09.2022 18:39:24

Ja znalazłam w Auchan z czekoladą z naklejką. W mojej Biedronce były same bez, a teraz w ogóle nie dokładają, puste kartony.

zielonaszpilka

#7047018 Napisano: 14.09.2022 18:48:23
szkodnik1988 napisał(a):

Sprawdź spam
0 0