Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nikos

#7046853 Napisano: 14.09.2022 10:49:18
magdalena-chili napisał(a):

katrin1 napisał(a):

notta napisał(a):

bonawentura23 napisał(a):

Pisałam jeszcze wczoraj maila w sprawie wygranej w Namysłów Dino i cisza.
Wysyłaliście od razu dane?
Taki misz masz że trzeba samemu się upominać o nagrodę.. 

sprawdź sobie teraz spam, u mnie odpowiedzi były właśnie chwile temu na maile. Więc pewnie teraz odpowiadają

Hm, ja pisałam do nich wczoraj po 9-tej rano i nadal nie mam żadnej odpowiedzi emotka

ja wczoraj z samego rana pisałam, a dostałam odpowiedź po godz. 20, więc może się im przypchało.... emotka  

Pisałam przedwczoraj, dostałam odpowiedź wczoraj przed północą. Niestety mają "troszkę " maili do odpisania. Poza tym podają od razu numer paragonu, który wygrał. Zależy jeszcze ile osób odpisuje u nich, roboty całe ręce. 
0 0

Agnes

#7046859 Napisano: 14.09.2022 11:07:36
sunny85 napisał(a):

Czy mieliście może taką sytuację z kodem almette, że przy próbie zarejestrowania pokazała się Wam  informacja, że kod został już wykorzystany? Na mój gust to trochę bez sensu, że kod jest widoczny już w sklepie i nie trzeba wraz z nim rejestrować numeru paragonu....

no tak ale jak ktoś wygra z tym kodem to nie będzie miał wieczka do odesłania
0 0

sks900

#7046862 Napisano: 14.09.2022 11:17:28
Agnes napisał(a):

sunny85 napisał(a):

Czy mieliście może taką sytuację z kodem almette, że przy próbie zarejestrowania pokazała się Wam  informacja, że kod został już wykorzystany? Na mój gust to trochę bez sensu, że kod jest widoczny już w sklepie i nie trzeba wraz z nim rejestrować numeru paragonu....

Jak wyśle ze sklepu i wygra to kupi ten serek. W tym przypadku ktoś wysłał ze sklepu, nie wygrał i zostawił na półce. Takie coś trzeba zgłaszać. Organizator loterii ma powiązany z tym kodem email i nr telefonu.

maverick

#7046869 Napisano: 14.09.2022 11:58:31
Mogliby dać teraz jakieś wyniki z konkursów np Cheetos z Lidla czy Activia z ITM, bo tak jakoś podejrzanie cicho i spokojnie na forum emotka
0 0

adamo86

#7046871 Napisano: 14.09.2022 11:59:41
maverick napisał(a):

Mogliby dać teraz jakieś wyniki z konkursów np Cheetos z Lidla czy Activia z ITM, bo tak jakoś podejrzanie cicho i spokojnie na forum emotka

Albo Visa z Empik emotka

marcinzc

#7046876 Napisano: 14.09.2022 12:07:57
sks900 napisał(a):

Agnes napisał(a):

sunny85 napisał(a):

Jak wyśle ze sklepu i wygra to kupi ten serek. W tym przypadku ktoś wysłał ze sklepu, nie wygrał i zostawił na półce. Takie coś trzeba zgłaszać. Organizator loterii ma powiązany z tym kodem email i nr telefonu.

wydaje mi się, że jest jescze gorzej. wystarczy zrobić zdjęcie do odebrania 1000 zł. domku bez wieczka nie dostaną ale kasa chyba wpadnie. 
0 0

sledzik860

#7046880 Napisano: 14.09.2022 12:16:23
marcinzc napisał(a):

sks900 napisał(a):

Agnes napisał(a):

sunny85 napisał(a):

wydaje mi się, że jest jescze gorzej. wystarczy zrobić zdjęcie do odebrania 1000 zł. domku bez wieczka nie dostaną ale kasa chyba wpadnie. 

Wystarczy mieć jeden paragon z datą wsteczną i wtedy można robić zdjęcia wielu wieczek, a w razie wygranej przesłać ten jedyny paragon. Tak było też w Hochlandzie , wiem, bo sam tam wygrałem 500 zł i wystarczył im jakikolwiek paragon z datą sprzed zgłoszenia, nie weryfikowali ilości zakupionych serów. Tyle że w Hochlandzie, trzeba było odkleić okienko, by widzieć kod a tu tego nie ma. 
0 0

atyde25

#7046886 Napisano: 14.09.2022 12:50:32
W poprzednich promocjach Almette podobno kody się dublowały.Trochę strach wygrać dom nawet gdzieś daleko i potem jakieś udawadnianie czy to ty czy nie ty.Mi się osobiście nie podoba,że maila nie dochodzą z potwierdzeniem zgłoszenia w poprzednich promo edycjach były.Bo niby każde zgłoszenie ma nadany jakiś tam numer.
Nigdy bym nie pomyślała,że ktoś może zdjęcia wieczek robić nie mieści się to w mojej skali.Ale pewnie ktoś już to robi:(
0 0

mdepfs

#7046898 Napisano: 14.09.2022 13:11:07
działa Wam strona almette?
0 0

incendio12

#7046899 Napisano: 14.09.2022 13:12:28
mdepfs napisał(a):

działa Wam strona almette?

Sprawdziłam i działa emotka  
1 mdepfs 0

dwadziesciaisiedem

#7046908 Napisano: 14.09.2022 13:28:32
Morillo pl w apce in post x2. To jakiś producent ubrań. Nie wygrałam ostatnio raczej żadnych ciuchów.. Ktoś coś? 
0 0

sunny85

#7046935 Napisano: 14.09.2022 14:14:44
[quote=Zgłosiłam do organizatora i dostałam informację:

Witamy, zgodnie z regulaminem pkt. 10.2 w celu weryfikacji prawidłowości zgłoszenia prosimy o doręczenie, w terminie 7 dni kalendarzowych, osobiście lub nadesłanie za pośrednictwem poczty na adres siedziby organizatora podany w regulaminie, dowodów dokonania prawidłowego Zgłoszenia w postaci: 1) oryginału Dowodu zakupu potwierdzającego zakup Produktu w Okresie sprzedaży, z którego Kod został zgłoszony do Loterii oraz 2) oryginału wieczka opakowania Produktu z widocznym kodem o treści tożsamej z treścią Kodu zgłoszonego do Loterii. Przesyłka powinna zostać oznaczona dopiskiem „Loteria Almette Dom z natury 7". Z poważaniem, Zespół GRASP GROUP

Trochę za dużo zachodu bym musiała udowadniać,że to ja zakupiłam ten produkt promocyjny....

sks900]
Agnes napisał(a):

sunny85 napisał(a):

1 monisss 0

gosia112a

#7046938 Napisano: 14.09.2022 14:18:11
Pomocy proszę! Dostałam SMS od smolara o wygranym bonie do Dino, wpisuje numer wygranego paragonu na stronie smolara i pokazuje mi się komunikat z gratulacjami o wygranej. Chce wysłać dane do odbioru nagrody i wtedy..... Pokazuje że nie ma podanego nr dowodu zakupu w bazie wygranych... 
0 0

agaluna

#7046939 Napisano: 14.09.2022 14:19:10
gosia112a napisał(a):

Pomocy proszę! Dostałam SMS od smolara o wygranym bonie do Dino, wpisuje numer wygranego paragonu na stronie smolara i pokazuje mi się komunikat z gratulacjami o wygranej. Chce wysłać dane do odbioru nagrody i wtedy..... Pokazuje że nie ma podanego nr dowodu zakupu w bazie wygranych... 

Jak jest ukośnik w numerze paragonu albo zaczyna się od zer to spróbuj je pominąć
0 0

kachakacha

#7046940 Napisano: 14.09.2022 14:21:48
Brał ktoś udział w konkursie "Młody olimpijczyk - co czuję gdy uprawiam sport?"
https://www.e-kon...radosci#.YyHG0LTP2Uk
Odpowiedziałam na pytania na stronie, a teraz dostałam maila z linkiem, gdzie trzeba się zalogować i znowu odpowiedzieć na te same pytania. Oczywiście nie wiem i nawet nie pamiętam, co pisałam wcześniej...
0 0

gosia112a

#7046941 Napisano: 14.09.2022 14:22:00
Próbowałam napisał(a):

gosia112a napisał(a):

Jak jest ukośnik w numerze paragonu albo zaczyna się od zer to spróbuj je pominąć

0 0

agaluna

#7046942 Napisano: 14.09.2022 14:23:03
gosia112a napisał(a):

Próbowałam napisał(a):

gosia112a napisał(a):

Napisz może maila do Smolara. Widać, że jest duże zamieszanie z tymi bonami do Dino.
0 0

moskala22

#7046943 Napisano: 14.09.2022 14:27:19
kachakacha napisał(a):

Brał ktoś udział w konkursie "Młody olimpijczyk - co czuję gdy uprawiam sport?"
https://www.e-kon...radosci#.YyHG0LTP2Uk
Odpowiedziałam na pytania na stronie, a teraz dostałam maila z linkiem, gdzie trzeba się zalogować i znowu odpowiedzieć na te same pytania. Oczywiście nie wiem i nawet nie pamiętam, co pisałam wcześniej...

Mam to samo 
0 0

gosia112a

#7046944 Napisano: 14.09.2022 14:28:29
Dziekuje,tak napisał(a):

gosia112a napisał(a):

Próbowałam napisał(a):

gosia112a napisał(a):

Napisz może maila do Smolara. Widać, że jest duże zamieszanie z tymi bonami do Dino.

0 0

Astronautka

#7046947 Napisano: 14.09.2022 14:40:25
Dostałam email z tego konkursu: https://www.e-kon...dla-mistrzow-radosci
z informacją że zakwalifikowalam się do konkursu....
Konkurs trwał do 31 sierpnia, trza było odpowiedziec na 3 pytania, a teraz w linku znów trzeba zrobić to samo...
Dostał też ktoś emaila?
0 0