Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Emememe

#7053565 Napisano: 14.10.2022 21:32:02
at-babska napisał(a):

Czy w Monsterze zappka po wyslaniu zgloszenia mam tapnąć wykorzystanie kodu czy to jest do zgłaszania, że kod już został prawdopodobnie wykorzystany przez kogoś innego? Bo trochę to dla mnie niejasne..

Nie, to funkcja przydatna tylko Tobie, by wiedzieć które kody zostały już wykorzystane do zgłoszenia emotka Możesz je tapnąć, ale nie musisz emotka
0 0

at-babska

#7053575 Napisano: 15.10.2022 00:37:54
Emememe napisał(a):

at-babska napisał(a):

Czy w Monsterze zappka po wyslaniu zgloszenia mam tapnąć wykorzystanie kodu czy to jest do zgłaszania, że kod już został prawdopodobnie wykorzystany przez kogoś innego? Bo trochę to dla mnie niejasne..

Nie, to funkcja przydatna tylko Tobie, by wiedzieć które kody zostały już wykorzystane do zgłoszenia emotka Możesz je tapnąć, ale nie musisz emotka

Dzięki, na to nie wpadłam 😅
0 0

anka3

#7053576 Napisano: 15.10.2022 00:38:11
To ja dzwonię, ale reprezentacja e-konkursy melduje się z gali emotka

fan-mandaryny

#7053578 Napisano: 15.10.2022 02:01:26
adamo86 napisał(a):

maverick napisał(a):

termitek99 napisał(a):

W Carrefourze pojawiły się plakaty z konkursem Milka, który się skończył. To chyba konkurs widmo:
https://www.jaksmakujemilka.pl/

Jego zapewne tylko nie było u nas na forum, a Ci co zagrać zdążyli pochwalą się po wynikach emotka
A ja czekałem na taki właśnie, od 2 dni, widząc po ile wejście do konkursu w Auchan emotka

Nawet na stronie C4 w konkursach go nie ma... ciekawe emotka

Też odświeżam ich stronę. Fajny konkursik - niestety pierwsze słyszę, o niczym nie wiedziałem. Najgorsze jest to, że byłem akurat 1.10 w Carrefourze z listy i nie kupiłem produktów Milka... Plakatu w tym Markecie też nie widziałem.
0 0

termitek99

#7053581 Napisano: 15.10.2022 07:21:43
fan-mandaryny napisał(a):

adamo86 napisał(a):

maverick napisał(a):

termitek99 napisał(a):

W Carrefourze pojawiły się plakaty z konkursem Milka, który się skończył. To chyba konkurs widmo:

Jego zapewne tylko nie było u nas na forum, a Ci co zagrać zdążyli pochwalą się po wynikach emotka
A ja czekałem na taki właśnie, od 2 dni, widząc po ile wejście do konkursu w Auchan emotka

Też odświeżam ich stronę. Fajny konkursik - niestety pierwsze słyszę, o niczym nie wiedziałem. Najgorsze jest to, że byłem akurat 1.10 w Carrefourze z listy i nie kupiłem produktów Milka... Plakatu w tym Markecie też nie widziałem.

U mnie plakaty wywiesili po zakończeniu konkursu
1 mia 0

jomajd86

#7053592 Napisano: 15.10.2022 09:42:50

Trzeba mieć aktywna 
wygrywajka napisał(a):

czy dostaliscie juz na maila kody do Douglas wygrane w Kinder Bueno?

Nie
0 0

otter

#7053618 Napisano: 15.10.2022 13:43:47
Czy w Kinder Bueno można się jakoś dowiedzieć że wylosowali Cię w rezerwie? Jeśli dobrze rozumiem regulamin jesteś wówczas wyłączony z dalszych losowań (a przynajmniej z nagród głównych) więc nie ma sensu dalej zgłaszać na te same dane
0 0

wena

#7053632 Napisano: 15.10.2022 15:52:34
Czy bony z konkursu  „20 lat sklepów PSB Mrówka” można wykorzystać w każdej Mrówce? 
W moim mieście nie chą przyjąć tego bonu  emotka
0 0

kwadracik

#7053635 Napisano: 15.10.2022 16:37:40
wena napisał(a):

Czy bony z konkursu  „20 lat sklepów PSB Mrówka” można wykorzystać w każdej Mrówce? 

Moim zdaniem tak. A czy Twój sklep był na liście,gdzie trzeba było wybrać sklep w momencie zgłoszenia ?
Jeśli tak to nie wiem,gdzie widzą problem.
U mnie też kręcili nosem,coś tam sprawdzali ,ale ostatecznie zrealizowałam bon emotka
1 wena 0

wiesia30

#7053637 Napisano: 15.10.2022 16:51:31
kwadracik napisał(a):

wena napisał(a):

Moim zdaniem tak. A czy Twój sklep był na liście,gdzie trzeba było wybrać sklep w momencie zgłoszenia ?
U mnie też kręcili nosem,coś tam sprawdzali ,ale ostatecznie zrealizowałam bon emotka

U mnie też pani powiedziała że nie można,ale potem przyjęli
1 wena 0

katee14

#7053640 Napisano: 15.10.2022 17:09:17
Ile jest w Dino na odesłanie paragonu? Myślałam, że jak ostatnio emailem, to trzeba pocztą.
0 0

zielonaszpilka

#7053641 Napisano: 15.10.2022 17:12:04
katee14 napisał(a):

Ile jest w Dino na odesłanie paragonu? Myślałam, że jak ostatnio emailem, to trzeba pocztą.

10 dni roboczych 
1 gocha542 0

holala

#7053644 Napisano: 15.10.2022 17:25:19
wysylacie w weekend zgloszenia na loterie?
0 0

fan-mandaryny

#7053646 Napisano: 15.10.2022 17:44:00
termitek99 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

maverick napisał(a):

termitek99 napisał(a):

A mnie się śmiać chce z tego wszystkiego... Konkurs sztos, nagrody sztos - a nikt nic nie słyszał o nim (przynajmniej oficjalnie). Podejrzewam, że jakiś tydzień przed startem był regulamin na stronie Karlsbada, a tak się składa, że zaglądałem tam całkiem niedawno. Strzelają sobie sami w kolano tą "promocją" - nie zwiększy to sprzedaży produktów Milka jak nie było info nawet na Carefourowskiej stronie...Kiedyś był konkurs Łomży 0% ogólnopolski, który nie był w bazie (wtedy myślałem że jest), a ja się podzieliłem nowiną o wygranej. Żebym wiedział wcześniej, że mam uprawnienia do tego, że mogę dodawać te konkursy na tej stronie, to na pewno bym się podzielił i nikt nie zarzucałby mi że "nie chcę się dzielić".

agakaz2

#7053647 Napisano: 15.10.2022 17:44:33
holala napisał(a):

wysylacie w weekend zgloszenia na loterie?

tak
0 0

sylzab2294

#7053656 Napisano: 15.10.2022 19:26:28

termitek99 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

maverick napisał(a):

termitek99 napisał(a):

A mnie się śmiać chce z tego wszystkiego... Konkurs sztos, nagrody sztos - a nikt nic nie słyszał o nim (przynajmniej oficjalnie). Podejrzewam, że jakiś tydzień przed startem był regulamin na stronie Karlsbada, a tak się składa, że zaglądałem tam całkiem niedawno. Strzelają sobie sami w kolano tą "promocją" - nie zwiększy to sprzedaży produktów Milka jak nie było info nawet na Carefourowskiej stronie...Kiedyś był konkurs Łomży 0% ogólnopolski, który nie był w bazie (wtedy myślałem że jest), a ja się podzieliłem nowiną o wygranej. Żebym wiedział wcześniej, że mam uprawnienia do tego, że mogę dodawać te konkursy na tej stronie, to na pewno bym się podzielił i nikt nie zarzucałby mi że "nie chcę się dzielić".

Akurat sprawdzałam stronę karlsbad i niestety ale nie widziałam nic , żadnego regulaminu, więc to bardzo dziwny konkurs był. Zapewne nieliczni wiedzieli i zatrzymali dla siebie...

fan-mandaryny

#7053664 Napisano: 15.10.2022 19:51:36
No to faktycznie dziwne, że nawet na stronie agencji nie umieścili regulaminu konkursu Milki w C4 a zazwyczaj to robili. Kto miał link strony konkursowej, to wiedział co i jak...

mia

#7053676 Napisano: 15.10.2022 21:48:50
A tak swoją drogą, to nikt na forum nie wygrał nic z Santandera?emotka Teoretycznie jest to oczywiście możliwe, ale... Może tekst "wysłano maile" to tradycyjna fejsbukowa ściema?
1 dorcia77 0

wena

#7053678 Napisano: 15.10.2022 22:02:48
kwadracik napisał(a):

wena napisał(a):

Niestety nie pamietam, czy był ten sklep na liście. Chyba napiszę do organizatora, żeby mieć podkładkę, jak będą marudzić emotka
0 0

czarnykot

#7053689 Napisano: 16.10.2022 00:10:52
edi999a napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

edi999a napisał(a):

Czy kody do  sklepu Trigar  z Kinder można łączyć?

nie

dziękuję

Kody z Kinder w ramach jednej transakcji MOŻNA łączyć w sklepie stacjonarnym!