Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

asantesana

#7054256 Napisano: 18.10.2022 17:08:17
cb656 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Dzięki za potwierdzenie mojego przypuszczenia emotka  Piszący ten regulamin miał jakieś rozdwojenie jaźni, wcześniej cały czas było "dokonać zakupu dowolnych napojów..." itp.

Jako weteran konkursowy powinnaś pamiętać, że w większości wypadków wszelkie regulaminy powstają metodą kopiuj-wklej z wersji poprzednich, więc normalne jest, że umykają im takie niuanse znaczeniowe i stylistyczne.
Errata: nie, to nie jest normalne emotka emotka Ale niestety bardzo powszechne, więc trzeba się z tym pogodzić.
P.S. Wiele razy zdarzało mi się pisać do Organizatorów wytykając im błędy i wiele razy je poprawiali, dziekowali za zwrócenie uwagi - tłumacząc to właśnie takim mechanizmem, więc nie wyssałem sobie tego z palca, tylko jest to info z pierwszej ręki niejako. emotka

Cebuś, jako weteran konkursowy doskonale zdaję sobie sprawę z mechanizmu kopiuj-wklej, a jak płachta na byka działa na mnie stwierdzenie "powinnaś". Jedyną osobą, która coś powinna, to autor regulaminu - zadbać o jego poprawność i klarowność. Nie będę się z tym godzić, bo w mojej naturze nie leży godzenie się z tym, co złe, choć powszechne. A tak w ogole nie chodziło mi o prostowanie moich poglądów, tylko o jasną informacje ile produktów trzeba kupić i już dostałam odpowiedź.
Ps. Nie "powinieneś" tego brać do siebie, mam ciężki dzień emotka    

FBmarzena5

#7054258 Napisano: 18.10.2022 17:13:42
Dostałam dzisiaj sms przypominający o wysłaniu danych do NAVAGENCY z konkursu Żywiec Zdrój na stacjach Orlen.
Pierwotny sms o wygranej nie dotarł.
Powiadamiali 14.10, a była u mnie awaria nadajnika orange.
Tego dnia powiadamiali też z konka Wedel Intermarche -PMI Combera.
Chciałabym zapytać PMI,czy "przypadkiem" nic nie wygrałam...a sms być może się zapodział.
Jak myślicie? Czy w ogóle jest jeszcze na to czas?
0 0

edzia21

#7054259 Napisano: 18.10.2022 17:15:16
FBmarzena5 napisał(a):

Dostałam dzisiaj sms przypominający o wysłaniu danych do NAVAGENCY z konkursu Żywiec Zdrój na stacjach Orlen.
Chciałabym zapytać PMI,czy "przypadkiem" nic nie wygrałam...a sms być może się zapodział.

Jasne, pytaj - nie masz niczego do stracenia.
Dodam, że dzisiaj upływa termin na przesłanie danych.

Gość: cb656

#7054260 Napisano: 18.10.2022 17:15:16
darog napisał(a):

darog napisał(a):

emanuela24 skoro wiedziałaś o loterii i widziałaś "plakaty w sklepach" - dlaczego nie podałaś tego info na forum? Codziennie ja i inni współpracownicy jesteśmy w różnych sklepach spożywczych: dużych i małych a jakoś "plakatu" nie widzieliśmy...

aaa w jakich sklepach były te plakaty? emotka nie posiadasz tel by fotke strzelić? (...) info można podać w innym wątku (niż zapowiedzi) emotka dyskusje o konkursach, o agencjach reklamowych (dlaczego nie podaje regulaminu na stronie a plakaty wiszą) wątek "szukam" - dot "widziałam plakat, ale regulaminu nie widzę"... etc.

Majkii napisał(a):

Przecież dodanie konkursów jest chyba dobrowolne? Nikt nikogo nie zmusza każdy dodaje chyba jak mu się chce?

emotka NOPE! darog ostatni konkurs dodał trzeciego, hm... Szału nie ma, na koncie w sumie 12 sztuk. Yeah! emotka Wymiatasz! emotka No JAKOŚ faktycznie nie masz spostrzegawczego oka do konkursów, jak widać emotka Za to zawsze masz jakieś uwagi do innych.  emotka
Przysięgam, że Pionas mi nie płaci premii! emotka

Gość: cb656

#7054262 Napisano: 18.10.2022 17:18:49
asantesana napisał(a):

Cebuś, jako weteran konkursowy doskonale zdaję sobie sprawę z mechanizmu kopiuj-wklej, a jak płachta na byka działa na mnie stwierdzenie "powinnaś"...

emotka Okej, okej, nie mam ochoty na trykanie z rozsierdzonym bykiem emotka
Nie wiem tylko, czy to długo zapamiętam, bo już wiekowy jestem, ale bierę prztyczek na klatę emotka emotka
Mam dzisiaj bardzo dobry dzień. To już drugi bez gorączki i ból głowy osłabł, ech... emotka

koniczynka123

#7054268 Napisano: 18.10.2022 17:32:10
FBmarzena5 napisał(a):

Znajoma też dostała sms przypominający z Nav(orlen żywiec) ale ma telefon w innej sieci(nie orange)- jak informowali miała rozładowany telefon, może dlatego nie dostała?! Czasem organizatorzy mają ustawione dostarczenie sms do 24 h i po tym czasie faktycznie mogłaś nie dostać sms z Nav

kreatywny17

#7054281 Napisano: 18.10.2022 18:22:35
koniczynka123 napisał(a):

FBmarzena5 napisał(a):

Znajoma też dostała sms przypominający z Nav(orlen żywiec) ale ma telefon w innej sieci(nie orange)- jak informowali miała rozładowany telefon, może dlatego nie dostała?! Czasem organizatorzy mają ustawione dostarczenie sms do 24 h i po tym czasie faktycznie mogłaś nie dostać sms z Nav

I u mnie taki sms, Orange, z siecią i telefonem w piątek było wszystko ok. 

rufus

#7054303 Napisano: 18.10.2022 20:28:16
Był Garage, jest i Brooklyn emotka
https://youtu.be/pp_Mf1KLFq8

Chociaz zastanawiam sie czy nie powinien być ten post w temacie popraw sobie humor.. emotka

FBmarta22

#7054304 Napisano: 18.10.2022 20:33:11
rufus napisał(a):

Chociaz zastanawiam sie czy nie powinien być ten post w temacie popraw sobie humor.. emotka

Nie nooo, tu jest ok.... akurat mi ten gość humoru nie poprawia... Ale dobra... nie wywołujmy znowu tej dyskusji emotka emotka

Gość:

#7054310 Napisano: 18.10.2022 20:52:06
rufus napisał(a):

Przez lata korzystałem z forum bez konta, ale po tym co zobaczyłem musiałem założyć konto żeby wyrazić swoje zdanie. Uważam to za nieuczciwe co robi ten koleś, skoro organizator chce tekst to po co on nagrywa ten szajs? Ma parcie na wygrana? Żenada. Powinni go zbanować w agencjach emotka

kumulacja

#7054312 Napisano: 18.10.2022 20:57:43
asandraa napisał(a):

rufus napisał(a):

Nie wierzę, że ktoś takie coś nagradza, po prostu nie wierzę  emotka

Karton na głowie był nagradzany wiele razy. Nic mnie już nie zdziwi.

LejziDejzi

#7054313 Napisano: 18.10.2022 20:57:47
paparazzi napisał(a):

rufus napisał(a):

Przez lata korzystałem z forum bez konta, ale po tym co zobaczyłem musiałem założyć konto żeby wyrazić swoje zdanie. Uważam to za nieuczciwe co robi ten koleś, skoro organizator chce tekst to po co on nagrywa ten szajs? Ma parcie na wygrana? Żenada. Powinni go zbanować w agencjach emotka

Współczuje Smolarowi straty 5 minut swojego życia ( jeśli faktycznie to obejrzyemotka ) , co się zobaczyło,nie da się "odzobaczyć"...nieuczciwe to mało powiedziane to wchodzenie organizatorom na głowę albo i gdzie indziej...coś z serii wywalą mnie drzwiami to wejde oknememotka   jak się nie ma na tyle kreatywności żeby pisać to takie konki się omija,a nie kombinuje emotka

Astronautka

#7054315 Napisano: 18.10.2022 21:18:38
Wyłączenie komentowania mówi wszystko....dno i trzy metry mułu 

pikawka

#7054317 Napisano: 18.10.2022 21:38:15
rufus napisał(a):

Ciekawe czy jest na forum emotka
0 0

LejziDejzi

#7054318 Napisano: 18.10.2022 21:47:45
pikawka napisał(a):

rufus napisał(a):

tu nie wiem ale na ninjy jest bo wpadł mi kiedyś jego profil w oko jak się nagrodami chwalil ,a przy okazji jak i żalił jak ludzie po nim jeździli że go nagrodzili w konkursie na fb
0 0

pikawka

#7054319 Napisano: 18.10.2022 21:52:45
LejziDejzi napisał(a):

pikawka napisał(a):

rufus napisał(a):

tu nie wiem ale na ninjy jest bo wpadł mi kiedyś jego profil w oko jak się nagrodami chwalil ,a przy okazji jak i żalił jak ludzie po nim jeździli że go nagrodzili w konkursie na fb

Kurde mnie  ninja wywalił dawno temu, za dużo pyskowałam hihihihihi

mia

#7054320 Napisano: 18.10.2022 21:59:49
Nie wzywając imienia boskiego nadaremno, trudno mi skomentować powyższy link. emotka
Zresztą nie powinnam się chyba wypowiadać, bo zmogłam tylko minutę. emotka Jedyny pozytyw to piękny rudy kot*, nie wiem ino, co on miał do rzeczy. Podobnie jak jakaś brudna woda. Może chodziło o to, że to piwo równie świetne jak ta woda lub/i siki kocie.

*- Tyla, że wszystkie koty są piękne. Niezależnie do kogo należą, czy też raczej, czyimi są właścicielami. emotka
1 pikawka 0

LejziDejzi

#7054321 Napisano: 18.10.2022 22:10:46
pikawka napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

pikawka napisał(a):

rufus napisał(a):

Kurde mnie  ninja wywalił dawno temu, za dużo pyskowałam hihihihihi

ja się sama odizolowałamemotka  jestem zdrowsza emotka

LejziDejzi

#7054327 Napisano: 18.10.2022 23:11:53
https://www.faceb...v=1170071140124492   jak Wam mało piosenek to jeszcze jedna do kolekcji emotka
0 0

rufus

#7054328 Napisano: 18.10.2022 23:28:28
LejziDejzi napisał(a):

https://www.faceb...v=1170071140124492   jak Wam mało piosenek to jeszcze jedna do kolekcji emotka

Co za duzo to niezdrowo. Jeszcze mi sie zacznie snic po nocach to brzdękanie. emotka
1 pikawka 0