Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ladyinred

#7054589 Napisano: 19.10.2022 21:40:30
Kilka dni temu dostała maila z kodem/voucherem od Develey. Tzn. W miejscu gdzie powinien byc kod jest białe tło. Napisalam do nich maila zwrotnego zero odpowiedzi. Miał ktos podobna sytuacje? 
0 0

ladyinred

#7054590 Napisano: 19.10.2022 21:40:31
Kilka dni temu dostała maila z kodem/voucherem od Develey. Tzn. W miejscu gdzie powinien byc kod jest białe tło. Napisalam do nich maila zwrotnego zero odpowiedzi. Miał ktos podobna sytuacje? 
0 0

zielonaszpilka

#7054591 Napisano: 19.10.2022 21:43:54
ladyinred napisał(a):

Spróbuj zaznaczyć to miejsce kursorem, może jakiś geniusz napisał kod białym na białym emotka  i jeśli odczytujesz wiadomość na komórce to spróbuj otworzyć maila na kompie. Czasami niektóre rzeczy inaczej się wyświetlają. Jak to nie pomoże to zostaje kontakt z nimi. Sporo osób pisze do nich np. o darmowe dukaty na wysyłkę i dostają odpowiedzi, więc może ktoś poratuje mailem, na który odpisują. 
0 0

ladyinred

#7054592 Napisano: 19.10.2022 21:46:36
zielonaszpilka napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Spróbuj zaznaczyć to miejsce kursorem, może jakiś geniusz napisał kod białym na białym emotka  i jeśli odczytujesz wiadomość na komórce to spróbuj otworzyć maila na kompie. Czasami niektóre rzeczy inaczej się wyświetlają. Jak to nie pomoże to zostaje kontakt z nimi. Sporo osób pisze do nich np. o darmowe dukaty na wysyłkę i dostają odpowiedzi, więc może ktoś poratuje mailem, na który odpisują. 

Probowalam najechać i zrobic kopiuj wklej. Otwierałam i z laptopa i telefonu. Nic. Moze rzeczywiście wysle maila na adres do dukatow. 
0 0

zielonaszpilka

#7054594 Napisano: 19.10.2022 21:48:00
ladyinred napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Probowalam najechać i zrobic kopiuj wklej. Otwierałam i z laptopa i telefonu. Nic. Moze rzeczywiście wysle maila na adres do dukatow. 

Myślę, że to najlepsza opcja, bo tamtego maila przynajmniej ktoś odczytuje i nawet jak nie będzie ogarniał to pewnie przekieruje do właściwej osoby emotka
1 ladyinred 0

niewyspanamama

#7054632 Napisano: 20.10.2022 02:16:29

ladyinred napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Myślę, że to najlepsza opcja, bo tamtego maila przynajmniej ktoś odczytuje i nawet jak nie będzie ogarniał to pewnie przekieruje do właściwej osoby emotka

Oświeci mnie ktoś jak teraz jest w Develey z wysyłką ??Znowu trzeba pisać jak rok temu o doliczenie jakiś dukatów? emotka  Jeszcze nie wygrałam ale wole wiedzieć od kogoś kto już ma emotka  
0 0

KuntaKinte

#7054638 Napisano: 20.10.2022 07:53:03
Czy kosmetyki za 1 gr z aplikacji w Hebe można/da się kupić w kasie samoobsługowej?
0 0

magdalena-chili

#7054639 Napisano: 20.10.2022 07:57:20
szejknaftowy napisał(a):

Czy kosmetyki za 1 gr z aplikacji w Hebe można/da się kupić w kasie samoobsługowej?

Da się emotka  

aguagu

#7054640 Napisano: 20.10.2022 08:01:26
szejknaftowy napisał(a):

Da się, ale i tak musi podejść pracownik i zaakceptować zakup.

baxter

#7054642 Napisano: 20.10.2022 08:23:09
magdalena-chili napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

Da się emotka  

A u mnie jak seskanowalam produkt to kasa zapiszczała, podesła pani i powiedziala, ze bez innego zakupu to nie pójdzie no i stanelo na tym, zapłaciłam przy zwykłej kasie z kasjerką . Pewnie to zalezy od obslugi.

pikawka

#7054644 Napisano: 20.10.2022 08:30:14
szejknaftowy napisał(a):

Ja próbowałam i można tylko wtedy jeśli kupuje się inne produkty. Gdy chciałam tylko ten za 1 gr nie przeszło mi bo nie było możliwości płatności karta 1 gr. Za mała kwota. 

magdalena-chili

#7054646 Napisano: 20.10.2022 08:36:37
baxter napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

Da się emotka  

A u mnie jak seskanowalam produkt to kasa zapiszczała, podesła pani i powiedziala, ze bez innego zakupu to nie pójdzie no i stanelo na tym, zapłaciłam przy zwykłej kasie z kasjerką . Pewnie to zalezy od obslugi.

Tak, faktycznie. Ja jeszcze wodę dobierałam i pewnie dlatego poszło. 
0 0

kejm

#7054647 Napisano: 20.10.2022 08:36:57
pikawka napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

Ja próbowałam i można tylko wtedy jeśli kupuje się inne produkty. Gdy chciałam tylko ten za 1 gr nie przeszło mi bo nie było możliwości płatności karta 1 gr. Za mała kwota. 

Ja płaciłam, ale przychodziła tylko debetowa z santandera, kredytową nie przechodziło. 

Edit. Dopisek po zeskanowaniu kodu piszczy bo ekspedientka musi zatwierdzić kupon. 
0 0

pikawka

#7054650 Napisano: 20.10.2022 08:54:22
kejm napisał(a):

pikawka napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

Ja płaciłam, ale przychodziła tylko debetowa z santandera, kredytową nie przechodziło. 

Edit. Dopisek po zeskanowaniu kodu piszczy bo ekspedientka musi zatwierdzić kupon. 

u mnie niestety zwykła karta do konta PKO Bp nie przeszło. 
0 0

simonapp

#7054651 Napisano: 20.10.2022 08:56:53
ReneK napisał(a):

simonapp napisał(a):

emotka  Mam pytanie odnośnie wyjazdu do Kalavali z SOMERSBY. 
Czy może wyjechać inna osoba, chciałabym VOUCHER podarować w najbliższej rodzinie, więc nawet nazwisko będzie takie samo. 
Wiem, że człowiek uczy się na własnych błędach, ale może jeszcze jakieś wskazówki odnośnie samego pobytu. Proszę  emotka

Wlaśnie moja córcia spędza weekend w Kalavali!Ma inne Nazwisko !i nie było problemu z wykorzystaniem Mamusi Woucheru!
Możliwe wyjazdy tylko na Weekend!!Trzeba wczesniej maila do Nich napisać! Gdyż z dodzwonieniem się jest problem(zrywa zasięg!)odpisuja sprawnie! emotka
POWODZENIA!emotka

emotka  PYTANIE DO TYCH, KTÓRZY ZREALIZOWALI TEN WYJAZD. 
W RAMACH WYJAZDU MIAŁA BYĆ 
- KOLACJA W STYLU FIŃSKIM 
- ŚNIADANIE 
A ode mnie podczas rezerwacji chcą 30 zł od osoby za śniadanie a o kolacji cisza. 
Ratujcie odpowiedzią emotka
0 0

estrelitta

#7054653 Napisano: 20.10.2022 08:59:31
pikawka napisał(a):

kejm napisał(a):

pikawka napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

u mnie niestety zwykła karta do konta PKO Bp nie przeszło. 

W moim Hebe nawet nie chcieli groszy 
0 0

atyde25

#7054655 Napisano: 20.10.2022 09:14:00
U mnie nic nie było w Hebe o innych zakupach do kompletu ale 1 grosza chcieli w 2 przypadkach bo 3 nagrody nie udało mi się odebrać (niby brak w sklepie).
0 0

awangarda

#7054656 Napisano: 20.10.2022 09:21:26
atyde25 napisał(a):

U mnie nic nie było w Hebe o innych zakupach do kompletu ale 1 grosza chcieli w 2 przypadkach bo 3 nagrody nie udało mi się odebrać (niby brak w sklepie).

U mnie mówili, że w razie gdy nie ma w sklepie to trzeba dzwonić na infolinię i przyślą paczką do domu.
0 0

rare85

#7054659 Napisano: 20.10.2022 09:31:09
pikawka napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

Płaciłam na samoobsługowej Blikiem, ale kasjerka musiała podejść i potwierdzić zakup. W normalnej kasie i gotówką, akurat miałam 2 grosze 😁 i kartą bez problemu. Nic nie trzeba było dobierać. Co Hebe to widzę różne podejścia. U mnie bardzo pomocne dziewczyny i wszystko co do tej pory odbierałam, na szczęście dostępne  emotka
0 0

iwona0103

#7054664 Napisano: 20.10.2022 09:53:18
rare85 napisał(a):

pikawka napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

Płaciłam na samoobsługowej Blikiem, ale kasjerka musiała podejść i potwierdzić zakup. W normalnej kasie i gotówką, akurat miałam 2 grosze 😁 i kartą bez problemu. Nic nie trzeba było dobierać. Co Hebe to widzę różne podejścia. U mnie bardzo pomocne dziewczyny i wszystko co do tej pory odbierałam, na szczęście dostępne  emotka

To prawda, na samoobsługowych odrzuca kartę, ale BLIKiem można zapłacić ten grosz emotka
Jednego produktu nie było w żaden z trzech dni, więc w ostatni, pani kasjerka zadzwoniła na infolinię i dzięki temu przyślą kosmetyk do domu.
0 0