Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

fan-mandaryny

#7054394 Napisano: 19.10.2022 10:45:52
zielonaszpilka napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Zgłosiłem się do loterii InPost w apce, wyraziłem zgody marketingowego mam 1 los w aplikacji (podobno za zgody marketingowe). Dopiero dzis zamierzam odebrać pierwsza przesyłkę paczkomatem i zgłosić to w aplikacji. Czy tak może być, czy nabilem sobie niesłusznie uprzednio za dużo losów. Zgłosiłem się, bo jak system ma monitorowac to, czy ja faktycznie wyrabiam się w te dwie godziny... 

Nie rozumiem problemu? emotka

Czy kolejność spełnienia warunków regulaminu jest istotna?
0 0

nanajka81

#7054397 Napisano: 19.10.2022 10:47:17
sylzab2294 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

edzia21 napisał(a):

rufus napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

https://www.faceb...v=1170071140124492   jak Wam mało piosenek to jeszcze jedna do kolekcji emotka

Co za duzo to niezdrowo. Jeszcze mi sie zacznie snic po nocach to brzdękanie. emotka

Nie mogę uwierzyć w to...że ktoś to nagradza emotka  ani to fajne, ani kreatywne. Dżizas. 

edzia21 uwierz... na fejsie równo ich obraca tym wokół palcaemotka  po wpisaniu danych w wyszukiwarke cala litania filmów wyskakuje...

rzeczywiście! Dramat, ile tego jest... Jedno i to samo w kółko emotka

TUTAJ też śpiewał -nie wygrał bo przebił go pan recenzujący 15 minut zakup jakiegoś tam chińskiego wynalazku. https://www.faceb...8kqqv3sXRcPYKWhl   Podsumowując: śpiewający pan z gitarą jest wszędzie i właściwie mi niedobrze jak widzę jego kolejne "śpiewające" zgłoszenie.

awangarda

#7054402 Napisano: 19.10.2022 10:58:56
Czy Avanti odpisuje który numer paragonu był wygrany?
0 0

agaluna

#7054404 Napisano: 19.10.2022 11:00:05
awangarda napisał(a):

Tak, ale nie podają całego numeru paragonu tylko kilka cyfr
1 awangarda 0

adamo86

#7054405 Napisano: 19.10.2022 11:00:23
awangarda napisał(a):

Tak, chyba początek i koniec numeru
1 awangarda 0

LejziDejzi

#7054406 Napisano: 19.10.2022 11:00:44
adamo86 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

edzia21 napisał(a):

rufus napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

https://www.faceb...v=1170071140124492   jak Wam mało piosenek to jeszcze jedna do kolekcji emotka

Co za duzo to niezdrowo. Jeszcze mi sie zacznie snic po nocach to brzdękanie. emotka

Nie mogę uwierzyć w to...że ktoś to nagradza emotka  ani to fajne, ani kreatywne. Dżizas. 

edzia21 uwierz... na fejsie równo ich obraca tym wokół palcaemotka  po wpisaniu danych w wyszukiwarke cala litania filmów wyskakuje...

Chłopak znalazł "patent" na konkursy FB i super emotka
A spróbować wygrać czymś "dziwnym" u Smolara chyba każdy próbował emotka
link do filmiku nie przekracza 300 znaków, więc chyba wszystko zgodnie z regulaminem - a już od Agencji zależy czy polecą na takie coś 

Czy to zgodne z regulaminem to bym nad tym podebatowała... skoro tematem jest DOKOŃCZ KREATYWNIE ZDANIE W MAX 200 ZNAKACH to powinno być ocenione to pod względem tego co jest w tym polu NAPISANE a nie wklejone ( skopiowane z YouTuba jako link do swojej pracy gdzie trzeba to OTWORZYĆ).Powinno się oceniać to co jest napisane czyli w tym przypadku oceniamy "adres strony internetowej tak naprawde" WYŁĄCZNIE PO ZNAKACH a nie zawartości linku...emotka  to tak samo jak ktoś dodałby zdjecie sobie na fejsa a w pole konkursowego dokoncz zdanie skopiował link do swojego zdjęcia... zgodne z regulaminem ? No nie... to nie nazywa się kreatywnosc a wchodzenie organizatorom na głowę.Tam gdzie chcą film nie wstawiamy zdjecia i tam gdzie chcą zdjecie nie wstawiamy filmu... jestem dobry/dobra w pisaniu to pisze ,jestem w filmach dobra to gram w filmowych..tyle w tym temacie.Wspolczuje " agencyjkom" ktore jeszcze się na to łapią ze filmik specjalnie dla nichemotka

adamo86

#7054409 Napisano: 19.10.2022 11:09:34
LejziDejzi napisał(a):

adamo86 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

edzia21 napisał(a):

rufus napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

link do filmiku nie przekracza 300 znaków, więc chyba wszystko zgodnie z regulaminem - a już od Agencji zależy czy polecą na takie coś 

Czy to zgodne z regulaminem to bym nad tym podebatowała... skoro tematem jest DOKOŃCZ KREATYWNIE ZDANIE W MAX 200 ZNAKACH to powinno być ocenione to pod względem tego co jest w tym polu NAPISANE a nie wklejone ( skopiowane z YouTuba jako link do swojej pracy gdzie trzeba to OTWORZYĆ).Powinno się oceniać to co jest napisane czyli w tym przypadku oceniamy "adres strony internetowej tak naprawde" WYŁĄCZNIE PO ZNAKACH a nie zawartości linku...emotka  to tak samo jak ktoś dodałby zdjecie sobie na fejsa a w pole konkursowego dokoncz zdanie skopiował link do swojego zdjęcia... zgodne z regulaminem ? No nie... to nie nazywa się kreatywnosc a wchodzenie organizatorom na głowę.Tam gdzie chcą film nie wstawiamy zdjecia i tam gdzie chcą zdjecie nie wstawiamy filmu... jestem dobry/dobra w pisaniu to pisze ,jestem w filmach dobra to gram w filmowych..tyle w tym temacie.Wspolczuje " agencyjkom" ktore jeszcze się na to łapią ze filmik specjalnie dla nichemotka

Nie przeglądałem wszystkich filmików konkursowych pana Marcina, ale w Brooklynie i Garage nie trzeba było kończyć podanego zdania.
Wydaje mi się, że "zgodność z regulaminem" a "merytoryczne dopasowanie przesłanego zgłoszenia do przedmiotu zadania" to dwie różne sprawy emotka
0 0

monisss

#7054410 Napisano: 19.10.2022 11:18:04
Starzy konkursomaniacy pewnie pamietają wątek "makiet" - tak mi się to skojarzyło emotka  dobrze, że nikt nie jedzie do Smolarka grać im serenadę pod oknem .. oops emotka  poddałam komuś pomysł?  
p.s. do Pana do śpiewa nic nie mam, ale moim zdaniem to mocno nie fair wstawiać link do yt w konkursie na tekst

sydariameki

#7054412 Napisano: 19.10.2022 11:21:24
katrin1 napisał(a):

Czy ktoś byłby tak miły i podał dzisiejsze odpowiedzi do quizu hebe?  Wydawało mi się, że z tuszami byłam szybka ale nie udało się emotka

Ja również poproszę  emotka

LejziDejzi

#7054413 Napisano: 19.10.2022 11:22:01
adamo86 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

adamo86 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

edzia21 napisał(a):

rufus napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

Nie przeglądałem wszystkich filmików konkursowych pana Marcina, ale w Brooklynie i Garage nie trzeba było kończyć podanego zdania.
Wydaje mi się, że "zgodność z regulaminem" a "merytoryczne dopasowanie przesłanego zgłoszenia do przedmiotu zadania" to dwie różne sprawy emotka

Dobrze napisane " wydaje mi się "...

Ja natomiast wystarczająco się naoglądałam i to z czystej ciekawości gdzie tam naprawde po minucie każdego byłam zwyczajnie znudzona i nie mowie tego złośliwie.Jest tutaj na grupie kilka osob których filmiki potrafie obejrzeć kilka x pod rząd i zachwycam się nimi za każdym razem tak samo ! emotka  dla mnie osobiście dokończ ZDANIE to nie 5 minutowa pogadanka w formie filmiku i mowcie sobie co chcecie emotka  Ja widzialam na fb dziesiątki tych filmików i kazdy " specjalnie" dla danej markiemotka

zielonaszpilka

#7054415 Napisano: 19.10.2022 11:23:55

Zgłosiłem się do loterii InPost w apce, wyraziłem zgody marketingowego mam 1 los w aplikacji (podobno za zgody marketingowe). Dopiero dzis zamierzam odebrać pierwsza przesyłkę paczkomatem i zgłosić to w aplikacji. Czy tak może być, czy nabilem sobie niesłusznie uprzednio za dużo losów. Zgłosiłem się, bo jak system ma monitorowac to, czy ja faktycznie wyrabiam się w te dwie godziny... 

Nie rozumiem problemu? emotka

Czy kolejność spełnienia warunków regulaminu jest istotna?

Nie, nie ma znaczenia. Jeden los masz za zgody, teraz przy odbiorze w ciągu dwóch godzin będziesz miał kolejne zdrapki. A system doskonale wie czy wyrobiłem się w dwie godziny czy nie bez względu na to kiedy zaakceptujesz regulamin, bo system ma godzinę włożenia paczki do paczkomatu i godzinę jej wyjęcia. 

daisygirl

#7054416 Napisano: 19.10.2022 11:24:03
Co może iść DHLem ze Szczecina? emotka
0 0

zielonaszpilka

#7054417 Napisano: 19.10.2022 11:26:21
monisss napisał(a):

Starzy konkursomaniacy pewnie pamietają wątek "makiet" - tak mi się to skojarzyło emotka  dobrze, że nikt nie jedzie do Smolarka grać im serenadę pod oknem .. oops emotka  poddałam komuś pomysł?  
p.s. do Pana do śpiewa nic nie mam, ale moim zdaniem to mocno nie fair wstawiać link do yt w konkursie na tekst

Zwłaszcza, że pan Marcin zarzekał się, że wysyła filmy tylko tam, gdzie regulamin na to pozwala. 

daisygirl

#7054419 Napisano: 19.10.2022 11:30:03

monisss napisał(a):

Zwłaszcza, że pan Marcin zarzekał się, że wysyła filmy tylko tam, gdzie regulamin na to pozwala. 

Nawet jak regulamin nie pozwala a ktoś wyśle to i tam imho powinien zostać zdyskwalifikowany przez organizatora, przecież ktoś te reguły ustala i komisje, jury...
a ludzie nie takie wałki robią jak wysłanie piosenki tam gdzie teoretycznie nie można. 
1 jarekaska 0

FBmarta22

#7054421 Napisano: 19.10.2022 11:37:15

monisss napisał(a):

Dla mnie to nie jest nie fair, tylko po porostu jest głupie... Bo chłop wykazuje się totalną ignorancją i naraża na śmieszność...
Tak jak już pisałam żadna porządna agencja nigdy nie weźmie tego pod uwagę, jego zgłoszenie to przypadkowy ciąg znaków wskazujących na zamieszczenie czegoś na YT i koniec... 
A że na FB wygrywa... no to świadczy o poziomie organizatorów... pewnie najczęściej to firmy, które same sobie robią konki, bez porządnych regulaminów i bez udziału konkursowiczów którzy wytknęliby im proceduralne braki... Ja się od takich z daleka trzymam...

pioge7

#7054429 Napisano: 19.10.2022 11:57:56
Jak macie opisane Alpejskie Mleczko z auchana? 
u mnie ptasie mleczko i. Nie wiem czy grać na taki paragon….
0 0

rooney

#7054431 Napisano: 19.10.2022 12:01:30
pioge7 napisał(a):

Tak samo. Nie widzę problemu, organizują konkurs w Auchan, więc powinni wiedzieć, jak badziewnie opisane ma paragony ta sieć emotka

maverick

#7054434 Napisano: 19.10.2022 12:19:07
rooney napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Tak samo. Nie widzę problemu, organizują konkurs w Auchan, więc powinni wiedzieć, jak badziewnie opisane ma paragony ta sieć emotka

Ostatnio Albedo akurat w konkursie Neutrogena goniło z paragonem po wynikach do BOK po podpis pracownika, datę, pieczątkę i wpis, że to NEUTROGENA emotka . Zdjęcia z produktem nie pomogło. Tak informacyjnie, bo tutaj inna Agencja, lecz ten sam sklep emotka

adamo86

#7054437 Napisano: 19.10.2022 12:35:34
Myślicie, że Fortis z Konkurs "Game Master" Monster Żabka będzie wymagał paragonu mimo rejestracji przy zgłoszeniu jedynie kodu?
W regulaminie jest, że mogą żądać przesłania oryginału.
Przyzwyczajony, że nie potrzeba w konkursach z żappki paragonu nie wziąłem - a na stronie konkursowej na czerwono napisane, żeby zachować paragon emotka
0 0

pioge7

#7054439 Napisano: 19.10.2022 12:45:41
rooney napisał(a):

pioge7 napisał(a):

No wolałem zapytać jak macie. Gdyby Wedel nie robił ptasiego mleczka to bym nie pytał. Ale właśnie temu że Wedel robi, wolałem zapytać co wy macie na paragonach. emotka
Ale myślę że będzie ok emotka jak coś, to podejdę po pieczątkę 
1 andii 0