Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Matka-Polka

#7076051 Napisano: 23.01.2023 20:17:12
 konkursowy wyjadacz pisał mi ze 
grał w 2 etapie,a jutro losowanie. 
Pytałam go z ciekawości czy coś trafił😊
1 pioge7 0

sesyjnie1

#7076052 Napisano: 23.01.2023 20:25:05
Czyli jak wygrałam w 1 etapie piniate to już nie mam szans na wakajki czy jednak …? Wiem ze po jednej nagrodzie można wygrać ale nie umiem się dokopać czy znów biorę udział w losowaniu głównej 
0 0

rufus

#7076053 Napisano: 23.01.2023 20:31:50
annnoniii napisał(a):

konkursowy wyjadacz pisał mi ze 
grał w 2 etapie,a jutro losowanie. 
Pytałam go z ciekawości czy coś trafił😊

Przeciez na filmiku pokazywał jak wysyłał zgloszenie. Bylo to w 1 etapie
0 0

rufus

#7076054 Napisano: 23.01.2023 20:36:39
sesyjnie1 napisał(a):

Czyli jak wygrałam w 1 etapie piniate to już nie mam szans na wakajki czy jednak …? Wiem ze po jednej nagrodzie można wygrać ale nie umiem się dokopać czy znów biorę udział w losowaniu głównej 

Ale czego chcesz sie dokopywać. Można wygrać jedną nagrode 1 stopnia i jedną 2 stopnia sposrod wszystkich etapow. Mozesz trafic glowna bo czemu nie?
0 0

sesyjnie1

#7076056 Napisano: 23.01.2023 20:48:02
rufus napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

Ale czego chcesz sie dokopywać. Można wygrać jedną nagrode 1 stopnia i jedną 2 stopnia sposrod wszystkich etapow. Mozesz trafic glowna bo czemu nie?

Dziękuje za rozwianie wątpliwości emotka  
0 0

pioge7

#7076058 Napisano: 23.01.2023 21:04:17
nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy ktoś ma tic Toca i sprawdzał czy konkursowy wyjadacz wygrał piniate na tyle rachunków? Jakoś mnie to ciekawi emotka  

na razie się tylko pochwalił wygraną konsolą z hm jakiegoś konkursu oraz z Granta bluzą i co to jest, wódka? O kinder cicho sza. PS. Tobie się piniatę udało wygrać?

Tak, udało się emotka  2 emotka  

VeryBlackCat

#7076066 Napisano: 23.01.2023 22:21:05
Nie rozumiem regulaminu tego nowego konkursu InPost. Do wygrania są trzy rodzaje nagród:
1. Podwójny bilet na mecz Polska-Albania z dodatkowym prawem wejścia na trening reprezentacji Polski z dzieckiem (10 sztuk)
2. Podwójny bilet na mecz Polska-Albania (100 sztuk)
3. Klocki (50 sztuk)

I większość regulaminu brzmi, jakby zwycięzca musiał osobiście pójść na ten mecz z osobą towarzyszącą, ale w regulaminie są też takie zapisy:

Jeden Uczestnik może zgłosić się do udziału w Konkursie więcej niż jeden raz, przy czym za każdym razem musi spełnić na nowo wszystkie warunki udziału w Konkursie (...) Niezależnie od liczby przesłanych do Konkursu zgłoszeń, jeden Uczestnik może wygrać maksymalnie po jednej nagrodzie z każdego rodzaju (łącznie 3 różne nagrody).

Więc teoretycznie mogłabym wygrać dwie różne wejściówki na mecz, które obie muszę wykorzystać osobiście - brzmi bez sensu

Zgodnie z zasadami dystrybucji biletów PZPN (dostępnymi na oficjalnych stronach internetowych PZPN – www.pzpn.pl i www.laczynaspilka.pl, w szczególności zaś pod adresem: https://bilety.laczynaspilka.pl/), na jedną (tą samą) osobę może zostać wystawiony tylko jeden bilet. W konsekwencji Uczestnik, który nabył już bilet na Mecz (poza Konkursem), nie będzie mógł zrealizować nagrody, o której mowa w lit. F ppkt a) i b) osobiście

Jest, że nie można w określonym przypadku OSOBIŚCIE zrealizować nagrody - co sugeruje, że można nieosobiście, inaczej by po prostu napisali, że nie można. 

I kurcze blade, nie wiem, czy nie odpuszczę tego konkursu, bo laureaci głównej nagrody, żeby z niej skorzystać, muszą wejść z niepełnoletnim dzieckiem, którego są rodzicem lub opiekunem prawnym. Mam w rodzinie i u przyjaciół dzieciaki, które super by się ucieszyły, ale nie jestem ich opiekunem prawnym emotka  Więc jeśli nie można tego nikomu przekazać, to przepada szansa dla jakiegoś dzieciaka, żeby mieć radochę z wejścia na trening. Zwłaszcza, że nie ma żadnej informacji, że będą wybierali rezerwę, gdyby ktoś nie dopełnił formalności, wtedy mogłabym w razie wygranej po prostu zadzwonić, powiedzieć, że rezygnuję, usuńcie moje dane osobowe i dajcie nagrodę komuś innemu, a tak trochę głupio. Z drugiej strony, bilet na mecz bardzo kusi, niedługo przyjdzie do mnie trochę paczek i wszystkie już są zaadresowane do mnie. Co robić, jak żyć. 
0 0

fan-mandaryny

#7076074 Napisano: 24.01.2023 00:50:49
Potrzebuję wygrać telewizor. Wytłumaczy mi ktoś w tej prywatnej wiadomości, o co tam trzeba klikać. Te chipsy nie smakują mi tak dobrze, cierpkie w smaku a drogie jak nie wiem co. Czy to jakaś durna gierka. Wiele bym dał, żeby wysłać im samą odpowiedź, bo jakieś durne gierki, zręcznościówki to nie moja bajka. A może ktoś ma przy okazji smak na te chipsy - chętnie zaspokoję głód. Zapraszam do prywatnej wiadomości.
0 0

rufus

#7076076 Napisano: 24.01.2023 01:30:22
fan-mandaryny napisał(a):

Potrzebuję wygrać telewizor. Wytłumaczy mi ktoś w tej prywatnej wiadomości, o co tam trzeba klikać. Te chipsy nie smakują mi tak dobrze, cierpkie w smaku a drogie jak nie wiem co. Czy to jakaś durna gierka. Wiele bym dał, żeby wysłać im samą odpowiedź, bo jakieś durne gierki, zręcznościówki to nie moja bajka. A może ktoś ma przy okazji smak na te chipsy - chętnie zaspokoję głód. Zapraszam do prywatnej wiadomości.

O jakim konkursie piszesz?
0 0

ineska1991

#7076077 Napisano: 24.01.2023 03:23:26
Z ciekawości ile zgłoszeń wysłaliście na loterię Kinder Karnawał i na jeden @ czy kilka ? Udało wam się wygrać ? 
Mi się udało w 1 etapie na 20 zgłoszeń łącznie bo standardowo gra cała rodzina . Także oczekujemy dinozaura dla mojej Córki 🤩 
0 0

agakaz2

#7076078 Napisano: 24.01.2023 04:22:24
ewelina1991171 napisał(a):

Z ciekawości ile zgłoszeń wysłaliście na loterię Kinder Karnawał i na jeden @ czy kilka ? Udało wam się wygrać ? 
Mi się udało w 1 etapie na 20 zgłoszeń łącznie bo standardowo gra cała rodzina . Także oczekujemy dinozaura dla mojej Córki 🤩 

w 1 etapie 3 zgłoszenia na 3 pelnoletnoe osoby,  2 Etap 2 zgłoszenia
bez rezultatów jak narazie
0 0

ilonaxx5

#7076079 Napisano: 24.01.2023 05:57:49
agakaz2 napisał(a):

W pierwszym etapie 5 i też nic w drugim 3  i na tym koniec 
0 0

nanajka81

#7076080 Napisano: 24.01.2023 06:30:05
ilonaxx5 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

w pierwszym dwa - jedno na mnie, jedno na męża. Wygrał mąż.Wiecej nie gram.
0 0

nanajka81

#7076081 Napisano: 24.01.2023 06:30:06
ilonaxx5 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

w pierwszym dwa - jedno na mnie, jedno na męża. Wygrał mąż.Wiecej nie gram.
0 0

anaesth

#7076084 Napisano: 24.01.2023 07:54:40

3 zgłoszenia, z czego dwa to znalezione paragony emotka  Wszystkie na jedne dane. Wygrałam 1 piniatę (siłą rzeczy więcej się nie dało). 
0 0

jagodzianka

#7076092 Napisano: 24.01.2023 08:46:05
Ogólnie to tez macie wrażenie ze mało teraz fajnych konkursów? Zawsze miałam pełna kopertę z paragonami do wysłania przy sobie i w wolnej chwili w pracy zawsze rozwiązywałam konkursy albo myślałam nad zdjęciem, a teraz mam pusta, mnóstwo konkursów z najgorszymi produktami typu energetyki i ciagle słodycze ale tez żeby super extra nagrody były to nie, nagród jak już malutko a produkty drogie

agakaz2

#7076093 Napisano: 24.01.2023 09:02:23
buu telewizory maja opóźnienie 
0 0

sesyjnie1

#7076095 Napisano: 24.01.2023 09:24:26
jagodzianka napisał(a):

Ogólnie to tez macie wrażenie ze mało teraz fajnych konkursów? Zawsze miałam pełna kopertę z paragonami do wysłania przy sobie i w wolnej chwili w pracy zawsze rozwiązywałam konkursy albo myślałam nad zdjęciem, a teraz mam pusta, mnóstwo konkursów z najgorszymi produktami typu energetyki i ciagle słodycze ale tez żeby super extra nagrody były to nie, nagród jak już malutko a produkty drogie

Ja nie gram za długo, wiec nie mam dużego porównania ale tez odczuwam „ posuchę „ . Bywaly tygodnie ze ciężko mi było zrealizować każdy mój pomysł zdjęciowy itp a teraz hmmm nie ma za bardzo o co grać emotka  
1 sabaka 0

southlander

#7076096 Napisano: 24.01.2023 09:30:42
jagodzianka napisał(a):

I to nawet nie kwestia tylko konkursów z paragonami, ale w ogóle wszystkich. No cóż, takie czasy, ale i weźmy pod uwagę że teraz jest trochę taki naturalny martwy sezon, bo konkursy zimowe zwykle są robione w grudniu pod Święta. Teraz to musimy się jakoś doturlać do wiosny, zawsze zmiana pory roku to wysyp konkursów. emotka  Po drodze jeszcze Walentynki, myślę że za tydzień agencje na chwilę się obudzą z tej hibernacji. 
0 0

nanajka81

#7076099 Napisano: 24.01.2023 09:40:43
southlander napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

I to nawet nie kwestia tylko konkursów z paragonami, ale w ogóle wszystkich. No cóż, takie czasy, ale i weźmy pod uwagę że teraz jest trochę taki naturalny martwy sezon, bo konkursy zimowe zwykle są robione w grudniu pod Święta. Teraz to musimy się jakoś doturlać do wiosny, zawsze zmiana pory roku to wysyp konkursów. emotka  Po drodze jeszcze Walentynki, myślę że za tydzień agencje na chwilę się obudzą z tej hibernacji. 

oby emotka Bo chętnie bym kupiła jakieś kapsułki, płyny do prania, kosmetyki aby spróbować szczęścia a nie tylko słodycze i chipsy...
1 sabaka 0