Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

banka-manka

#7090167 Napisano: 26.04.2023 11:32:44
Konkurs zero przeciwwskazań Lidl - ile nagród może wygrać jedna osoba?
Nie potrafię namierzyć tej informacji w regulaminie (a mogę źle szukać emotka ).
Znalazłam info o dowolnej ilości zgłoszeń potwierdzonych nowym dowodem zakupu i innym rozwiązaniem zadania.
Może ktoś wie?
0 0

Cynamon28

#7090221 Napisano: 26.04.2023 15:44:07
W zozolach potrzebny jest do czegoś potem nr tel ? Przez przypadek wpisałem zły nr i wygrałem na nieszczęście.
0 0

magdalena-chili

#7090223 Napisano: 26.04.2023 15:49:47
Cynamon28 napisał(a):

W zozolach potrzebny jest do czegoś potem nr tel ? Przez przypadek wpisałem zły nr i wygrałem na nieszczęście.

w formularzu musisz podać numer który zgłosiłeś, ale kody do bankomatu przychodziły w poprzedniej edycji na maila 
mi się tak zdarzyło i napisałam do smolara o sytuacji, grzecznie odpowiedzieli, żeby zrobić jak powyżej w fomularzu - zawsze można do nich napisać
1 Cynamon28 0

kachakacha

#7090231 Napisano: 26.04.2023 17:25:25
Jakby ktoś chciał posłuchać odpowiedzi na pytanie przy akompaniamencie gitary:
https://m.faceboo...3770515&sfnsn=mo

magdalena-chili

#7090232 Napisano: 26.04.2023 17:44:00
kachakacha napisał(a):

Jeśli to jest TO co myślę, to pls NIE, NIE, NIEEEEE! emotka emotka

banka-manka

#7090235 Napisano: 26.04.2023 18:02:59
kachakacha napisał(a):

Ostatnio inicjały tego Pana znajdowały się w konkursie Develey przy głównej nagrodzie - I co tu więcej dodawać.
I za każdym razem jak widzę je gdzieś w wynikach to zastanawiam się, czy to ten Pan i czy do odpowiedzi pisemnej dołączony był link do śpiewanego filmiku emotka  
A wiemy, po filmach dodawanych na kanał YT, że były tam utwory dedykowane do konkursów, gdzie odpowiedź miała składać się z 300 znaków.

Madzia88

#7090244 Napisano: 26.04.2023 19:28:26
Jakie sklepy oferuja orlen paczke?
0 0

andii

#7090246 Napisano: 26.04.2023 19:30:31
Hejo. Czy do desperadosa trzeba kod trzymać,? Czy  tylko foto potrzebne?
Pytanko do tych co już wygrali  emotka
0 0

szczupak

#7090249 Napisano: 26.04.2023 19:33:39
glena napisał(a):

gosia46 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

gosia46 napisał(a):

Aktywowałam ten voucher z wafli Familijne . Czy ktoś wie czemu na moim koncie widnieje data 24.05.2023 jako najbliższa data rozliczenia? Czy ja mam ten canal + na rok czy miesiąc 🤔

Też tak mam. 
Tam jest podana kwota przy tej dacie 0 zł.
A jak spojrzysz na mejla potwierdzającego aktywowanie vouchera to jest podana data do kiedy ważny jest pakiet i od kiedy będzie pobierana opłata 34 zł (nie zaznaczyłam zgód marketingowych)  emotka  

U mnie problem, bo Samsung nie obsługuje tej aplikacji emotka
A wcale nie jest taki stary.

Dziękuję.🙂 Po chwili paniki na spokojnie wszystko przeczytałam i zgadza się. 🙂 Tylko nie można odpiąć karty przed upływem 12 miesięcy bo wyłączą pakiet. 🙄

Właśnie dla mnie to nie jest jasne (trochę się gubię w tych definicjach okresu korzystania, okresu rozliczeniowego itp.), a wolałabym odpiąć kartę szybciej, bo pewnie zapomnę potem (starość nie radość)
Może ktoś jednak sprawdzał to empirycznie? Odpiął kartę i wie, że pakiet wyłączą dopiero po roku? Tak było np. z voucherem z playera

0 0

szczupak

#7090250 Napisano: 26.04.2023 19:34:44
szczupak napisał(a):

glena napisał(a):

gosia46 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

gosia46 napisał(a):

Aktywowałam ten voucher z wafli Familijne . Czy ktoś wie czemu na moim koncie widnieje data 24.05.2023 jako najbliższa data rozliczenia? Czy ja mam ten canal + na rok czy miesiąc 🤔

Też tak mam. 
Tam jest podana kwota przy tej dacie 0 zł.
A jak spojrzysz na mejla potwierdzającego aktywowanie vouchera to jest podana data do kiedy ważny jest pakiet i od kiedy będzie pobierana opłata 34 zł (nie zaznaczyłam zgód marketingowych)  emotka  

U mnie problem, bo Samsung nie obsługuje tej aplikacji emotka
A wcale nie jest taki stary.

Dziękuję.🙂 Po chwili paniki na spokojnie wszystko przeczytałam i zgadza się. 🙂 Tylko nie można odpiąć karty przed upływem 12 miesięcy bo wyłączą pakiet. 🙄

Właśnie dla mnie to nie jest jasne (trochę się gubię w tych definicjach okresu korzystania, okresu rozliczeniowego itp.), a wolałabym odpiąć kartę szybciej, bo pewnie zapomnę potem (starość nie radość)
Może ktoś jednak sprawdzał to empirycznie? Odpiął kartę i wie, że pakiet wyłączą dopiero po roku? Tak było np. z voucherem z playera

0 0

banka-manka

#7090253 Napisano: 26.04.2023 19:39:33
banka-manka napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Ostatnio inicjały tego Pana znajdowały się w konkursie Develey przy głównej nagrodzie - I co tu więcej dodawać.
I za każdym razem jak widzę je gdzieś w wynikach to zastanawiam się, czy to ten Pan i czy do odpowiedzi pisemnej dołączony był link do śpiewanego filmiku emotka  
A wiemy, po filmach dodawanych na kanał YT, że były tam utwory dedykowane do konkursów, gdzie odpowiedź miała składać się z 300 znaków.

Edit: znalazłam na YT Pana  filmik na konkurs Develey. Więc chyba mam odpowiedz na swoje pytanie. 
Ps: film na opisowy konkurs Lambi też jest emotka

nique

#7090259 Napisano: 26.04.2023 20:07:18
banka-manka napisał(a):

banka-manka napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Edit: znalazłam na YT Pana  filmik na konkurs Develey. Więc chyba mam odpowiedz na swoje pytanie. 

I na jakiś konkurs WDomku.Pl także. Jak zobaczyłam pierwszy raz taki filmik, pomyslalam: że też się chłopu chciało nagrywać, jak zobaczyłam drugi raz te ujęcia z biegania, przy tablicy Mendelejewa, to myślę: cwaniaczek z patentem na Organizatorow, za kolejnym razem już mnie mdli na widok tej gitary. Lepiej by się zajął już tymi tekstami dla zespołów disco polo niż śpiewaniem 🤮

sylzab2294

#7090260 Napisano: 26.04.2023 20:12:02
banka-manka napisał(a):

banka-manka napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Że też jeszcze ktoś na to się nabiera...
Przecież to w kółko to samo...
Sceneria ta sama, rytm ten sam...
emotka

Shifo

#7090261 Napisano: 26.04.2023 20:13:47
banka-manka napisał(a):

banka-manka napisał(a):

kachakacha napisał(a):

0 0

Shifo

#7090262 Napisano: 26.04.2023 20:20:02
Jestem nowa , ale Pana kojarzę …
weszłam z ciekawości na YouTube i przecieram oczy ze zdumienia. Najgorsze ze organizatorzy to łykają 😳😳😳 pan powinien napisac poradnik „jak oszukać regulamin konkursu”. Ciekawe jakbym napisała do lambdi i zapytała o taka możliwość ? Wrzucenia linku do zgłoszenia ? Co odpiszą ?

banka-manka

#7090264 Napisano: 26.04.2023 20:27:47
Shifo napisał(a):

Jestem nowa , ale Pana kojarzę …
weszłam z ciekawości na YouTube i przecieram oczy ze zdumienia. Najgorsze ze organizatorzy to łykają 😳😳😳 pan powinien napisac poradnik „jak oszukać regulamin konkursu”. Ciekawe jakbym napisała do lambdi i zapytała o taka możliwość ? Wrzucenia linku do zgłoszenia ? Co odpiszą ?

Ja mam ochotę popytać o konkurs Develey Organizatora.
Choć Agencje uważałam za rzetelną.
Ale znając organizatorów odpowiedz będzie w stylu, nie braliśmy filmu pod uwagę, zachwycił nad tekst itp. 
A jak było, każdy wie. 

Wkurzające jest nagradzanie łamanie regulaminu. 
X lat temu popularne były laurki i makiety wysyłane bezpośrednio do agencji, teraz wystarczy wklejać linki.

Shifo

#7090265 Napisano: 26.04.2023 20:29:12
Napisze do lambdi do mi szkodzi
1 simonapp 0

sylzab2294

#7090266 Napisano: 26.04.2023 20:32:56
Shifo napisał(a):

Mam nadzieję, że się AMOOCO na to nie nabierze...

Shifo

#7090267 Napisano: 26.04.2023 20:34:04
Do Develey tez napisze z ciekawości

edzia21

#7090274 Napisano: 26.04.2023 20:51:09
Shifo napisał(a):

Pisz do agencji AMOOCO, a nie do Lambi emotka