Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

majonez1992

#7114990 Napisano: 07.08.2023 14:30:34
alikah napisał(a):

Mam takie pytanko od nowicjusza czyli mnie emotka  

Jeśli jest konkurs marki X i trzeba napisać dlaczego polecacie ich produkt, a później ani wyniki ani prace nie są publikowane nigdzie, a organizator kontaktuje się z laureatami (zgodnie z regulaminem) - to bierzecie udział w czymś takim czy to podejrzenie, że jakiś fejk?

Często nie ma żadnych wyników i się wygrywa tam, co widać na forum. Jaki konkurs?
1 alikah 0

visserarthur

#7114992 Napisano: 07.08.2023 14:35:26
kamil17 napisał(a):

kaufland mistrz oszczedzania są juz wyniki na stronie ale jeszcze zadnego info nie dostalem ktos cos??

Nowicjuszem przecież nie jesteś- zrobili zapewne "komisyjne- finałowe" podsumowanie i teraz zapewne przystępują, do szykowania wysyłki.

rufus

#7114995 Napisano: 07.08.2023 14:41:19
Odp Smolara odnosnie karnetu Fest festiwal

2 mia, Mulinka 0

pikawka

#7114996 Napisano: 07.08.2023 14:51:21
rufus napisał(a):

Boszeee żeby nie wymyślili biletów na inny festiwal ;( emotka
1 Mulinka 0

aerdna

#7114997 Napisano: 07.08.2023 14:53:05
rufus napisał(a):

A czy komuś odpisał 4-ALL z Oreo Żabka?
0 0

Malena_

#7114998 Napisano: 07.08.2023 14:55:40
southlander napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

MANUFAKTURA KRAFTOWA zaprasza na FB na lekcję HISTORII, ale nie, nie ma na myśli KONKURSU

a już są na fb?:D mnie chyba mają na stałe zablokowaną xd

Faktycznie, wrócili. Ale chyba mają ustawione jakieś blokady widoczności, bo pod najnowszym postem licznik pokazuje 4 komentarze i magicznie nie da się ich wyświetlić. emotka

Wg mnie to komentarze ukryte przez nich, dlatego ich nie widać
0 0

Malena_

#7114999 Napisano: 07.08.2023 14:55:43
southlander napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

MANUFAKTURA KRAFTOWA zaprasza na FB na lekcję HISTORII, ale nie, nie ma na myśli KONKURSU

Faktycznie, wrócili. Ale chyba mają ustawione jakieś blokady widoczności, bo pod najnowszym postem licznik pokazuje 4 komentarze i magicznie nie da się ich wyświetlić. emotka

0 0

visserarthur

#7115000 Napisano: 07.08.2023 14:57:26
pikawka napisał(a):

rufus napisał(a):

W ogóle powinni dawać jako nagrody vouchery do poważnych serwisów sprzedażowych, zamiast pralek bony do sklepów rtv agd... Wtedy byłoby zapewne mniej takich problemów, że festiwal odwołali, albo mają problem z pozyskaniem nagród, bo producent się spóźnia z dostawą...
0 0

atlantydek

#7115001 Napisano: 07.08.2023 14:58:05
aerdna napisał(a):

rufus napisał(a):

A czy komuś odpisał 4-ALL z Oreo Żabka?

Nie, ale to 4-All to inna liga agencyjna. Dajmy im chwilę, a potem znowu zbiorowy atak.

Placek

#7115002 Napisano: 07.08.2023 14:58:42
MagdalenaMal napisał(a):

southlander napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

ja dodałem komentarz to za minutę dostałem bana i już nawet nie mogę wejść na tą stronę
0 0

mysia

#7115003 Napisano: 07.08.2023 14:58:54
[quote=

aerdna]A czy komuś odpisał 4-ALL z Oreo Żabka?

Ciszaemotka  może trzeba im pocztą reklamacje wysłaćemotka
0 0

lirianka

#7115007 Napisano: 07.08.2023 15:09:32
mysia napisał(a):

[quote=

aerdna]A czy komuś odpisał 4-ALL z Oreo Żabka?

Ciszaemotka  może trzeba im pocztą reklamacje wysłaćemotka

Napisałam do nich maila. Na razie zero odpowiedzi.
Czas na składanie reklamacji jest bodajże do 10 sierpnia.
1 mysia 0

koniczynka123

#7115019 Napisano: 07.08.2023 15:42:32
visserarthur napisał(a):

pikawka napisał(a):

rufus napisał(a):

W ogóle powinni dawać jako nagrody vouchery do poważnych serwisów sprzedażowych, zamiast pralek bony do sklepów rtv agd... Wtedy byłoby zapewne mniej takich problemów, że festiwal odwołali, albo mają problem z pozyskaniem nagród, bo producent się spóźnia z dostawą...

Wtedy organizator (nie pisze tu akurat o Smolarze) nie mógłby nam dawać nagród powystawowych (tj np moja zardzewiała wiszące huśtawka czy zepsute kamery emotka ), które według regulaminu mają dwukrotnie większą wartość a organizator kupił je z wyprzedaży. I niech mi nikt nie mówi, że to wina sponsora, sądziłam się więc "znam od podszewki" emotka
1 joan 0

joan

#7115022 Napisano: 07.08.2023 15:51:47
visserarthur napisał(a):

Od lat to postuluję emotka A co do rtv/agd: kiedy kupujesz sprzęt samodzielnie za bon czy gotówkę, wybierasz produkt o takich parametrach, które najbardziej Ci odpowiadają, masz odbiór starego sprzętu gratis, bez problemu załatwiasz wniesienie i ustawienie w mieszkaniu, a gwarancja jest cacy...

southlander

#7115027 Napisano: 07.08.2023 16:01:48
visserarthur napisał(a):

To by było dla nas lepsze rozwiązanie, niestety festiwale często są powiązane marketingowo/sponsoringowo z konkretnymi markami lub producentami, co ułatwia całą organizację nagród. Za voucher do sklepu z elektroniką ktoś rzeczywiście musi zapłacić, a bilety na festiwal dostaje czasem w konkretnej puli za friko, w ramach umowy sponsorskiej. Dla festiwalu to żaden koszt wpuścić dodatkowe kilkadziesiąt osób, bo i tak większość kosztów jest stałych. Muszą scenę postawić, zaprosić zespoły, więc im to nie robi różnicy, a dodatkowe powiązanie marki z festiwalem nakręca rozpoznawalność festiwalu.
0 0

joan

#7115029 Napisano: 07.08.2023 16:07:01
southlander napisał(a):

(...) Za voucher do sklepu z elektroniką ktoś rzeczywiście musi zapłacić, a bilety na festiwal dostaje czasem w konkretnej puli za friko, w ramach umowy sponsorskiej. (...)

Nawet niekoniecznie tak, lecz np. organizator kupuje bilety w lutym 2023 na koncert w grudniu 2023. W lutym płaci za bilety po 100 zł, ale przekazuje je w grudniu 2023, kiedy to bilety można zakupić jedynie w ramach ostatniej puli i nagle magicznie stają się "warte" 600 zł emotka
0 0

atlantydek

#7115030 Napisano: 07.08.2023 16:07:01
southlander napisał(a):

visserarthur napisał(a):

To by było dla nas lepsze rozwiązanie, niestety festiwale często są powiązane marketingowo/sponsoringowo z konkretnymi markami lub producentami, co ułatwia całą organizację nagród. Za voucher do sklepu z elektroniką ktoś rzeczywiście musi zapłacić, a bilety na festiwal dostaje czasem w konkretnej puli za friko, w ramach umowy sponsorskiej. Dla festiwalu to żaden koszt wpuścić dodatkowe kilkadziesiąt osób, bo i tak większość kosztów jest stałych. Muszą scenę postawić, zaprosić zespoły, więc im to nie robi różnicy, a dodatkowe powiązanie marki z festiwalem nakręca rozpoznawalność festiwalu.

No i tutaj jest pies czy raczej zwrot kasy dla nas pogrzebany. Bo firma od Oreo  Froneri  będzie musiała wyskoczyć z niej. Pewnie to śmieszna suma dla nich, ale żaden dział marketingu nie lubi robić dodatkowych kosztów..
0 0

mysia

#7115033 Napisano: 07.08.2023 16:32:57
atlantydek napisał(a):

southlander napisał(a):

visserarthur napisał(a):

No i tutaj jest pies czy raczej zwrot kasy dla nas pogrzebany. Bo firma od Oreo  Froneri  będzie musiała wyskoczyć z niej. Pewnie to śmieszna suma dla nich, ale żaden dział marketingu nie lubi robić dodatkowych kosztów..

No właśnie, gdyby jeszcze za te bilety zapłacili to wtedy może byłoby łatwiej, znajomi dostali informację o zwrocie kasy za zakupione bilety na fest festival. Czyli zwracają za zakupione bilety, to chociaż tyle dobrze dla tych co kupili. Zobaczymy czy nam odpiszą na maila emotka
0 0

alikah

#7115035 Napisano: 07.08.2023 16:38:20
majonez1992 napisał(a):

alikah napisał(a):

Jeśli jest konkurs marki X i trzeba napisać dlaczego polecacie ich produkt, a później ani wyniki ani prace nie są publikowane nigdzie, a organizator kontaktuje się z laureatami (zgodnie z regulaminem) - to bierzecie udział w czymś takim czy to podejrzenie, że jakiś fejk?

Często nie ma żadnych wyników i się wygrywa tam, co widać na forum. Jaki konkurs?

https://konkurs.dhl24.pl/
0 0

wolfiaczek

#7115039 Napisano: 07.08.2023 16:49:23
alikah napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

alikah napisał(a):

https://konkurs.dhl24.pl/

Ktoś chyba pisal że informowali obwygranych powerbankach, więc główne pewnie też poszły. Ja osobiście biorę udział w takich konkursach bo wzięcie udziału i tak nic nie kosztuje emotka  Bardziej mnie ciekawi czy no w takim przypadku jak konkurs może mieć nawet dziesiątki tysięcy odpowiedzi to faktycznie wszystkie sumiennie czytają emotka
1 alikah 0