Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

flinta_13

#7133374 Napisano: 23.10.2023 21:04:23
Konkurs Itm Henkel
ten sam prefix i nr 4321 co konkurs henkel leclerc ? Organizator ten sam Albedo 
czy to jakiś błąd ? 😳
0 0

pikawka

#7133375 Napisano: 23.10.2023 21:07:32
flinta_13 napisał(a):

Konkurs Itm Henkel
czy to jakiś błąd ? 😳

emotka emotka   Z dwóch konkursów odpowiedzi do jednego kotła pójdą emotka
0 0

adamo86

#7133376 Napisano: 23.10.2023 21:11:11
pikawka napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

Konkurs Itm Henkel
czy to jakiś błąd ? 😳

Czyli jest pewność, że będą to czytali i dopasowywali odpowiedzi do odpowiedniego konkursu emotka
Brawo Albedo!! emotka
0 0

pikawka

#7133377 Napisano: 23.10.2023 21:12:26
adamo86 napisał(a):

pikawka napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

Konkurs Itm Henkel
czy to jakiś błąd ? 😳

Czyli jest pewność, że będą to czytali i dopasowywali odpowiedzi do odpowiedniego konkursu emotka
Brawo Albedo!! emotka

o matko emotka
0 0

mandarynka16

#7133379 Napisano: 23.10.2023 21:21:45
malgosia74 napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Czy ktoś wie czy kod rabatowy do Daichmanna z konkursu Żywiec Zdrój jest do jednorazowego zakupu czy mogę go użyć na dwa razy tzn dziś zakup za 180 zł a pozostałe 120 zł na inny zakup w inny dzień sobie wykorzystać 🤔

Wg mnie w ten sam dzień. Miałam zakupy na 299, kod nie wchodził. Okazało się, że rachunek powinien być na powyżej 300 zł.

No właśnie widzę że musi być 349zl jeśli chodzi o zakupy w necie...

Ja kupowałam w stacjonarnym. Doliczyły mi jakieś wkładki, nabiły kod, a później zrobiły zwrot za wkładki
0 0

pipistrello

#7133380 Napisano: 23.10.2023 21:21:53
pikawka napisał(a):

adamo86 napisał(a):

pikawka napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

Konkurs Itm Henkel
czy to jakiś błąd ? 😳

Brawo Albedo!! emotka

o matko emotka

Na stronie Albedo jest zamieszczony regulamin, gdzie dla sklepów Leclerc jest prefix Eleclerc.
0 0

pikawka

#7133385 Napisano: 23.10.2023 21:26:11
pipistrello napisał(a):

pikawka napisał(a):

adamo86 napisał(a):

pikawka napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

Konkurs Itm Henkel
czy to jakiś błąd ? 😳

Brawo Albedo!! emotka

o matko emotka

Na stronie Albedo jest zamieszczony regulamin, gdzie dla sklepów Leclerc jest prefix Eleclerc.

Bzdura !! Mam przed sobą regulamin i jest przy konkursie Leclerc  prefix henkel… dostałam tez smsa zwrotnego wiec wysłałam prawidłowo…
0 0

pipistrello

#7133388 Napisano: 23.10.2023 21:33:41
pikawka napisał(a):

pipistrello napisał(a):

pikawka napisał(a):

adamo86 napisał(a):

pikawka napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

Konkurs Itm Henkel
czy to jakiś błąd ? 😳

Brawo Albedo!! emotka

o matko emotka

Bzdura !! Mam przed sobą regulamin i jest przy konkursie Leclerc  prefix henkel… dostałam tez smsa zwrotnego wiec wysłałam prawidłowo…

Serio??
Do konkursu można się zgłosić wysyłając SMS na numer 4321 w treści podając prefiks: „Eleclerc”,
po kropce numer dowodu zakupu, a po kolejnej kropce odpowiedź na pytanie konkursowe „Co
dodaje Ci motywacji do jesiennych porządków?” (koszt SMS zgodny z taryfą operatora)

https://regulamin...WxfMTExMTEucGRm-.pdf
0 0

flinta_13

#7133389 Napisano: 23.10.2023 21:34:29
pikawka napisał(a):

pipistrello napisał(a):

pikawka napisał(a):

adamo86 napisał(a):

pikawka napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

Konkurs Itm Henkel
czy to jakiś błąd ? 😳

Brawo Albedo!! emotka

o matko emotka

Dokładnie ! Oba regulaminy przejrzałam i ten sam prefix i nr
0 0

bartez1357

#7133398 Napisano: 23.10.2023 22:20:31
Mam pytanie, jeżeli bierzecie udział w kilku etapach konkursu  i wygracie np. w 1, to w kolejnych wysyłacie zgłoszenia podając ten sam mail? Czy zmieniacie dane, bo agencje mogą "dać szansę" na wygraną uczestnikom, którzy jeszcze nie wygrali a nasz mail mają już " w bazie"? Jak to wygląda z Waszego doświadczenia? Pytam oczywiście o konkursy w których regulamin dopuszcza uczestnictwo i wygraną w kilku etapach, ale chciałbym poznać opinię jak to wygląda w praktyce. ( Nie mam pojęcia jakie dane widzi komisja, czy tylko naszą pracę, czy mail też). Z góry dziękuję.
0 0

pikawka

#7133402 Napisano: 23.10.2023 22:28:34
bartez1357 napisał(a):

Mam pytanie, jeżeli bierzecie udział w kilku etapach konkursu  i wygracie np. w 1, to w kolejnych wysyłacie zgłoszenia podając ten sam mail? Czy zmieniacie dane, bo agencje mogą "dać szansę" na wygraną uczestnikom, którzy jeszcze nie wygrali a nasz mail mają już " w bazie"? Jak to wygląda z Waszego doświadczenia? Pytam oczywiście o konkursy w których regulamin dopuszcza uczestnictwo i wygraną w kilku etapach, ale chciałbym poznać opinię jak to wygląda w praktyce. ( Nie mam pojęcia jakie dane widzi komisja, czy tylko naszą pracę, czy mail też). Z góry dziękuję.

W kolejnym etapie mąż wysyła emotka

pikawka

#7133405 Napisano: 23.10.2023 22:38:27
bartez1357 napisał(a):

Musisz czytać regulamin, bo czasem jest tak, ze jedna osoba w całym konkursie może wygrać tylko raz. Ale jeśli nie ma ograniczeń to tak naprawdę możesz na siebie
0 0

pikawka

#7133406 Napisano: 23.10.2023 22:38:31
bartez1357 napisał(a):

Musisz czytać regulamin, bo czasem jest tak, ze jedna osoba w całym konkursie może wygrać tylko raz. Ale jeśli nie ma ograniczeń to tak naprawdę możesz na siebie
0 0

bartez1357

#7133408 Napisano: 23.10.2023 22:51:35

pikawka chodzi o sytuację w której regulamin dopuszcza, ale chciałem poznać opinię jak to wygląda w praktyce, czy komuś się udało w kilku etapach podając te same dane, czy mimo, że regulamin dopuszcza to po jednej wygranej jesteśmy już "skreśleni".

0 0

pikawka

#7133409 Napisano: 23.10.2023 23:02:34
bartez1357 napisał(a):

pikawka chodzi o sytuację w której regulamin dopuszcza, ale chciałem poznać opinię jak to wygląda w praktyce, czy komuś się udało w kilku etapach podając te same dane, czy mimo, że regulamin dopuszcza to po jednej wygranej jesteśmy już "skreśleni".

Tak udaje się wygrać na jedną osobę w kilku etapach

kredens

#7133414 Napisano: 23.10.2023 23:24:07
Konkurs Henkel ITM- wysyłając zgłoszenie, powinnam ubrać prefiks w cudzysłów tj "henkel".12345.trescodpowiedzi czy raczej opcja druga: henkel.12345.trescodpowiedzi ?
0 0

pikawka

#7133415 Napisano: 23.10.2023 23:32:28
kredens napisał(a):

Konkurs Henkel ITM- wysyłając zgłoszenie, powinnam ubrać prefiks w cudzysłów tj "henkel".12345.trescodpowiedzi czy raczej opcja druga: henkel.12345.trescodpowiedzi ?

Nie, tylko słowo henkel.nr paragonu.treść odpowiedzi

Credo89

#7133418 Napisano: 24.10.2023 03:11:53
Drodzy mam głupie pytanie, czy nie zaobserwowaliście u swoich domowników wymiotów po chrupkach Monster Munch? Nie wiem czy to jakiś wirus czy te cholerne duchy?
0 0

Gość: koszalek

#7133419 Napisano: 24.10.2023 05:39:30
Credo89 napisał(a):

Drodzy mam głupie pytanie, czy nie zaobserwowaliście u swoich domowników wymiotów po chrupkach Monster Munch? Nie wiem czy to jakiś wirus czy te cholerne duchy?

Nie. Mają w miarę ok skład, ale wiadomo, że to sprawa indywidualna. Ja mam z kolei problem z cała resztą konkursowych chrupków, bo maja glutaminian i mnóstwo niepotrzebnej chemii, a w innych krajach ten sam produkt jest bez tego.
0 0

oset

#7133425 Napisano: 24.10.2023 07:17:09
koszalek napisał(a):

Credo89 napisał(a):

Nie. Mają w miarę ok skład, ale wiadomo, że to sprawa indywidualna. Ja mam z kolei problem z cała resztą konkursowych chrupków, bo maja glutaminian i mnóstwo niepotrzebnej chemii, a w innych krajach ten sam produkt jest bez tego.

https://www.dlaha...d-i-aldi,132659.html
0 0