Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

atanerka

#7164162 Napisano: 13.03.2024 12:29:24
moskala22 napisał(a):

atanerka napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Czy w Konkursie "Kinder Chocolate – słodkie wiadomości" po wejściu w Messengera pojawia się wam jakaś wiadomość od Kinder czy sami od razu wysyłacie zdjęcie? Bo jak kliknę "Wygrywaj w konkursie" to otwiera się Messenger i nic się nie dzieje.

Otworz messanger,  wyszukaj Kinder i rozpocznij z nim chat, wówczas on już zadaje pytania o chęć wzięcia udziału w Konkursie

A jest jakies magiczne słówko, które rozpoczyna rozmowę, bo już próbowałam na różne sposoby i nie ma żadnej reakcji

0 0

fellow

#7164163 Napisano: 13.03.2024 12:30:05
moskala22 napisał(a):

atanerka napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Czy w Konkursie "Kinder Chocolate – słodkie wiadomości" po wejściu w Messengera pojawia się wam jakaś wiadomość od Kinder czy sami od razu wysyłacie zdjęcie? Bo jak kliknę "Wygrywaj w konkursie" to otwiera się Messenger i nic się nie dzieje.

Otworz messanger,  wyszukaj Kinder i rozpocznij z nim chat, wówczas on już zadaje pytania o chęć wzięcia udziału w Konkursie

A jest jakies magiczne słówko, które rozpoczyna rozmowę, bo już próbowałam na różne sposoby i nie ma żadnej reakcji

Spróbuj wpisać "Rozpocznij"
0 0

moskala22

#7164164 Napisano: 13.03.2024 12:31:04
fellow napisał(a):

moskala22 napisał(a):

atanerka napisał(a):

moskala22 napisał(a):

no własnie nie dziala u mnie, może spróbuję później
0 0

fellow

#7164165 Napisano: 13.03.2024 12:40:14
moskala22 napisał(a):

fellow napisał(a):

moskala22 napisał(a):

atanerka napisał(a):

moskala22 napisał(a):

no własnie nie dziala u mnie, może spróbuję później

Spróbuj jeszcze wpisać "Konkurs"
0 0

zezowaty_kot

#7164167 Napisano: 13.03.2024 12:45:14
Też napisałam maila do Eveline. Jestem zdania, że powinniśmy im zrobić takie szambo, jak oni nam.

ladyinred

#7164192 Napisano: 13.03.2024 13:55:58
Trzeba jeszcze zrobic szum na fb? Przeterminowany badziew. Nigdy jux nie zagram w eveline i bojkotuje ich produkty

niewyspanamama

#7164201 Napisano: 13.03.2024 14:35:06
Osoby ktore nie dostały jeszcze paczek z Eveline  sprawdźcie sobie status paczki w In Post apce emotka  Te które wczoraj wysyłali dzis mają status ZWROT DO NADAWCYemotka

olunka

#7164202 Napisano: 13.03.2024 14:37:49
niewyspanamama napisał(a):

Osoby ktore nie dostały jeszcze paczek z Eveline  sprawdźcie sobie status paczki w In Post apce emotka  Te które wczoraj wysyłali dzis mają status ZWROT DO NADAWCYemotka

ciekawe co z tymi, którzy juz dostali paczki
1 Emememe 0

roksana2802

#7164203 Napisano: 13.03.2024 14:39:29
olunka napisał(a):

Może dajcie znać gdzie warto pisać w tej sprawie? Czy macie jakiś mail do Eveline? Czy bardziej fb/instagram?
0 0

niewyspanamama

#7164204 Napisano: 13.03.2024 14:40:28
olunka napisał(a):

Napewno pare słów do marki na @ i reklamacja do Smolara.
0 0

kinia1503

#7164205 Napisano: 13.03.2024 14:41:34

U mnie jedna paczka wisi od 11.03 i zero ruchów na niej
0 0

takietam

#7164208 Napisano: 13.03.2024 14:48:21
Co oni sobie myśleli. Ze to przejdzie bez echa? Marketingowy strzał w kolano. Będą musieli to naprawić, żeby wyjść z tego z twarzą. Na pewno osoby które dostały paczki wczoraj, dostaną nowe.
1 anaesth 0

joaza111

#7164209 Napisano: 13.03.2024 14:49:22
Ja mam dzisiaj 2 do odbioru i nie wiem czy odbierać
0 0

PetitGosia

#7164212 Napisano: 13.03.2024 14:52:07
taka odpowiedź

Szanowna Pani,

Wszystkie uwagi są dla nas bardzo cenne. Razem z zespołem postaramy się jak najszybciej znaleźć rozwiązanie dotyczące danego zgłoszenia.

Dziękujemy za wyrozumiałość i cierpliwość.

piszcie na Sklep@eveline.com.pl

Dianka26

#7164213 Napisano: 13.03.2024 14:55:30
PetitGosia napisał(a):

taka odpowiedź

Szanowna Pani,

Wszystkie uwagi są dla nas bardzo cenne. Razem z zespołem postaramy się jak najszybciej znaleźć rozwiązanie dotyczące danego zgłoszenia.

Dziękujemy za wyrozumiałość i cierpliwość.

piszcie na Sklep@eveline.com.pl

Dostałam taką samą odpowiedź… czekamy w takim razie.
0 0

zezowaty_kot

#7164214 Napisano: 13.03.2024 14:55:54
roksana2802 napisał(a):

olunka napisał(a):

Może dajcie znać gdzie warto pisać w tej sprawie? Czy macie jakiś mail do Eveline? Czy bardziej fb/instagram?

Ja pisałam na maila Sklep@eveline.com.pl
0 0

samdej

#7164216 Napisano: 13.03.2024 14:58:30
Jako, że była chwila wolnego to w nawiązaniu do poprzedniego wpisu taka propozycja na reakcję na poczynania Eveline, jak coś to zrzekam się praw autorskich emotka : Jako społeczność konkursowa i z uwagi na wiele płynących sygnałów ze strony osób, które brały udział w loterii „Walentynkowa miłość jest wszędzie” chcemy przedstawić nasze stanowisko i wyrazić dezaprobatę na takie działania i lekceważące nas podejście. A wszystko to na skutek uczucia dużego niesmaku wywołanego przekazywanymi informacjami o nagrodach jakie docierają do zwycięzców w postaci zestawów kosmetyków Eveline. Ktokolwiek brał udział w loterii liczył się z tym, że ewentualna wygrana zestawu kosmetyków może nie być dopasowana do potrzeb i upodobań zwycięzcy, ale raczej nikt nie przypuszczał, że otrzymane produkty nie będą nadawać się nawet na ich sprezentowanie tak aby nie towarzyszyło temu uczucie zażenowania osobie obdarowującej. Cała ta loteria, mamy nieodparte wrażenie miała na celu upiec trzy pieczenie na jednym ogniu tj. zwiększyć sprzedaż, wyczyścić magazyny z zalegających niesprzedających się lub w ten czy inny sposób wybrakowanych kosmetyków wyłączonych ze sprzedaży oraz osiągnąć pozytywny efekt wizerunkowy. Pierwszy i trzeci cel są jak najbardziej zrozumiałe przy tego typu akcjach, drugi – nieakceptowalny. I właśnie tym czyszczeniem magazynów z kosmetyków - ujmując to wprost - przeznaczonych już lub niebawem do utylizacji potraktowaliście Państwo nas konkursowiczów jako punkt utylizacji odpadów na co nie ma naszej zgody stąd nasza reakcja. Mieliśmy zamiar tu Państwu przytoczyć opisy zwycięzców jakimi „nagrodami” zostali obdarowani, ale to chyba nie ma większego sensu(z resztą opisy "szczęśliwych zwycięzców" są do wglądu),ponieważ mamy podejrzenia graniczące z pewnością, że firma świadomie przekazała te a nie inne produkty na ten cel. Ale takim właśnie działaniem Eveline poległo w naszych oczach wizerunkowo i zapewniany, że odbije się to echem nie tylko wśród nas konkursowiczów... Jeżeli myśleli Państwo, że jakoś ten chytry plan przejdzie bez uszczerbku to informujemy – nie przeszedł a chytry dwa razy traci. Czy agencja Smolar była świadoma jakie dokładnie nagrody firma przewidziała w zestawach? Tego nie wiemy, ale niesmak pozostały po całej loterii sprawił, iż nadszarpnięty został również wizerunek poważanej przez nas agencji Smolar. Rykoszetem? Być może. Wnioski na przyszłość są do wyciągnięcia dla wszystkich.Liczymy na to, że zarówno agencja Smolar a przede wszystkim firma Eveline oficjalnie odniesie się do niniejszego maila.

Z poważaniem
Społeczność konkursowa

LejziDejzi

#7164217 Napisano: 13.03.2024 15:06:42
joaza111 napisał(a):

Ja mam dzisiaj 2 do odbioru i nie wiem czy odbierać

Odebrać , sprawdzic daty i stan.Jak będzie to samo co u Nas reklamacja.
0 0

darog

#7164219 Napisano: 13.03.2024 15:18:59
samdej napisał(a):

Jako, że była chwila wolnego to w nawiązaniu do poprzedniego wpisu taka propozycja na reakcję na poczynania Eveline, jak coś to zrzekam się praw autorskich emotka : Jako społeczność konkursowa i z uwagi na wiele płynących sygnałów ze strony osób, które brały udział w loterii „Walentynkowa miłość jest wszędzie” chcemy przedstawić nasze stanowisko i wyrazić dezaprobatę na takie działania i lekceważące nas podejście. A wszystko to na skutek uczucia dużego niesmaku wywołanego przekazywanymi informacjami o nagrodach jakie docierają do zwycięzców w postaci zestawów kosmetyków Eveline. Ktokolwiek brał udział w loterii liczył się z tym, że ewentualna wygrana zestawu kosmetyków może nie być dopasowana do potrzeb i upodobań zwycięzcy, ale raczej nikt nie przypuszczał, że otrzymane produkty nie będą nadawać się nawet na ich sprezentowanie tak aby nie towarzyszyło temu uczucie zażenowania osobie obdarowującej. Cała ta loteria, mamy nieodparte wrażenie miała na celu upiec trzy pieczenie na jednym ogniu tj. zwiększyć sprzedaż, wyczyścić magazyny z zalegających niesprzedających się lub w ten czy inny sposób wybrakowanych kosmetyków wyłączonych ze sprzedaży oraz osiągnąć pozytywny efekt wizerunkowy. Pierwszy i trzeci cel są jak najbardziej zrozumiałe przy tego typu akcjach, drugi – nieakceptowalny. I właśnie tym czyszczeniem magazynów z kosmetyków - ujmując to wprost - przeznaczonych już lub niebawem do utylizacji potraktowaliście Państwo nas konkursowiczów jako punkt utylizacji odpadów na co nie ma naszej zgody stąd nasza reakcja. Mieliśmy zamiar tu Państwu przytoczyć opisy zwycięzców jakimi „nagrodami” zostali obdarowani, ale to chyba nie ma większego sensu(z resztą opisy "szczęśliwych zwycięzców" są do wglądu),ponieważ mamy podejrzenia graniczące z pewnością, że firma świadomie przekazała te a nie inne produkty na ten cel. Ale takim właśnie działaniem Eveline poległo w naszych oczach wizerunkowo i zapewniany, że odbije się to echem nie tylko wśród nas konkursowiczów... Jeżeli myśleli Państwo, że jakoś ten chytry plan przejdzie bez uszczerbku to informujemy – nie przeszedł a chytry dwa razy traci. Czy agencja Smolar była świadoma jakie dokładnie nagrody firma przewidziała w zestawach? Tego nie wiemy, ale niesmak pozostały po całej loterii sprawił, iż nadszarpnięty został również wizerunek poważanej przez nas agencji Smolar. Rykoszetem? Być może. Wnioski na przyszłość są do wyciągnięcia dla wszystkich.Liczymy na to, że zarówno agencja Smolar a przede wszystkim firma Eveline oficjalnie odniesie się do niniejszego maila.

Z poważaniem
Społeczność konkursowa

A czy nie można zamieć słowa "konkursowiczów" na konsumentów biorących udział w promocji/konkursie/ zwycięzców? 
Jako "konkursowicze/ społeczność konkursowa" nie mamy żadnych praw, w żadnym regulaminie, ustawie nie ma takich określeń. 

Jak najbardziej przychylam się do akcji.

Stegosaurus

#7164220 Napisano: 13.03.2024 15:22:20
Dodałabym też możliwość poinformowania rzecznika praw konsumentów. Czy jako, że jest to wygrana to nie możemy oczekiwać pełnowartościowego produktu? Ma zasadzie "darowanemu".... Chętnie bym się tego dowiedziała od kogoś kompetentnego.

A słowo "konkursowicz" działa jak płachta na byka. Wszak to Roszczeniowa grupa nierobów 😎