Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

gregory

#7172506 Napisano: 26.04.2024 19:23:42
Czy istnieje jakieś magiczne zaklęcie na Karlsbad, żeby WRESZCIE docenili moją twórczość? Ni proza, ni poezja, czy ja mam jakąś epopeję siedemnastozgłoskowcem napisać?
0 0

agnesita

#7172508 Napisano: 26.04.2024 19:43:25
anialistopad napisał(a):

Co Smolar wysyła dpd ? Też macie 2 przesyłki w apce ?

Ja mam jedną, wygrałam jeden zestaw perfecta
0 0

ZetZ

#7172515 Napisano: 26.04.2024 20:42:48
wiolka252 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

tad_pole napisał(a):

Brak kodu na Captain Jack z Żabki w aplkikacji - co z tym zrobić? Pisałam do żabki przez aplikacje, nie odp

Nie ma już tego wyzwania dlatego brak kodu

Zgłoszenia są do dziś. Ja przed chwilą dopiero pobrałam kod .

U mnie już od środy nie było widać wyzwania

Wyzwania już nie było, bo zakupy były do 23.04, ale jak kupiłaś piwa w tym czasie to kod cały czas był dostępny, bo zgłoszenia były do 25.04.

Aa to przepraszam za wprowadzenie w błąd

No mi niedawno co odpisali żeby znów dodać i też poszło, oby teraz nie wyautowali zgłoszenia za marudne dopytywanieemotka
0 0

reolo3

#7172521 Napisano: 26.04.2024 21:15:53
Czy z Odido wszystko wysłali?
0 0

carrrolinax3

#7172525 Napisano: 26.04.2024 22:10:18
Czy ktoś otrzymał już bon do Dużego Bena z konkursu?
0 0

notta

#7172526 Napisano: 26.04.2024 22:30:00
gregory napisał(a):

Czy istnieje jakieś magiczne zaklęcie na Karlsbad, żeby WRESZCIE docenili moją twórczość? Ni proza, ni poezja, czy ja mam jakąś epopeję siedemnastozgłoskowcem napisać?

Dobra zlituje się... "Karl's Bad, dwie miotły i trzy szerszenie, hokus-pokus wybierzcie moje zgłoszenie" - nie dziękuj emotka .

p.s. Tylko nikomu nie mów i publicznie nie powtarzaj, bo może przestać działać. Wcześniej się sprawdzało przy wysyłaniu arcydzieła emotka
0 0

maryjane

#7172530 Napisano: 26.04.2024 23:11:05
Albedo, zrobiliście mi dziś dzień! Jakiś czas temu wygrałam zestaw dzbanków do herbaty z konkursu Teekanne. Ze spokojem czekałam na nagrodę, jednak nagle zorientowałam się, że regulaminowy czas na wysyłkę minął. Podpytałam Was na forum i okazało się, że wszyscy dostali tylko… ja nie dostałam. Napisałam do Albedo z prośbą o wyjaśnienie i dowiedziałam się, że nie wypełniłam formularza laureata. Dam sobie uciąć rękę, że to zrobiłam!!! Niemniej nie dyskutując z agencją (bo zdarzają się amnezje, albo sny, albo po prostu przemęczenie kiedy coś nam się „wydaje”) poprosiłam o uwzględnienie mojej prośby i podesłałam ponownie na maila zwycięski numer paragonu. Dziś odpisali, że wyślą w drodze wyjątku nagrodę i do mnie! Mała rzecz, a cieszy emotka

notta

#7172531 Napisano: 26.04.2024 23:14:05
maryjane napisał(a):

Albedo, zrobiliście mi dziś dzień! Jakiś czas temu wygrałam zestaw dzbanków do herbaty z konkursu Teekanne. Ze spokojem czekałam na nagrodę, jednak nagle zorientowałam się, że regulaminowy czas na wysyłkę minął. Podpytałam Was na forum i okazało się, że wszyscy dostali tylko… ja nie dostałam. Napisałam do Albedo z prośbą o wyjaśnienie i dowiedziałam się, że nie wypełniłam formularza laureata. Dam sobie uciąć rękę, że to zrobiłam!!! Niemniej nie dyskutując z agencją (bo zdarzają się amnezje, albo sny, albo po prostu przemęczenie kiedy coś nam się „wydaje”) poprosiłam o uwzględnienie mojej prośby i podesłałam ponownie na maila zwycięski numer paragonu. Dziś odpisali, że wyślą w drodze wyjątku nagrodę i do mnie! Mała rzecz, a cieszy emotka

u nas mail od smolara o pozytywnej weryfikacji — loteria Eveline. Nagrody brak. Mail przypominający i jednak negatywna weryfikacja po mailu. Mogliby chociaż napisać, odpisać, że zrobili se 2 weryfikację czy coś. Byłaby sprawa jasna

doo

#7172534 Napisano: 27.04.2024 00:15:30
Czy jeden voucher do Heliosa, który przychodzi z loterii Kinder Bueno jest rzeczywiście dla dwóch osób? Ktoś to już sprawdzał w kinie? Wygrałam raz, a przyszły dwa różne vouchery, czy to znaczy że są dla czterech osób? Ktoś ma podobnie?
0 0

samuraj

#7172536 Napisano: 27.04.2024 00:51:35
doo napisał(a):

Czy jeden voucher do Heliosa, który przychodzi z loterii Kinder Bueno jest rzeczywiście dla dwóch osób? Ktoś to już sprawdzał w kinie? Wygrałam raz, a przyszły dwa różne vouchery, czy to znaczy że są dla czterech osób? Ktoś ma podobnie?

A to nie tak,że pierwszy co wysyłali był dla jednej osoby a drugi dla drugiej?
1 doo 0

Miligili

#7172558 Napisano: 27.04.2024 11:19:42
Czy ktoś wczytywał się w regulamin konkursu Itaki gdzie do wygrania są vouchery? Nie odpowiadają mi na zapytanie , czy na zdjęciu mogą być moje dzieci, czy tylko osoba pełnoletnia. Czytam regulamin i znalazłam jedynie zapisek że nie można naruszać praw osób trzeci, ale czy chodzi tu o wizerunek , czy tylko o własność intelektualną? Jak to interpretować?
0 0

sesyjnie1

#7172562 Napisano: 27.04.2024 11:48:12
Miligili napisał(a):

Czy ktoś wczytywał się w regulamin konkursu Itaki gdzie do wygrania są vouchery? Nie odpowiadają mi na zapytanie , czy na zdjęciu mogą być moje dzieci, czy tylko osoba pełnoletnia. Czytam regulamin i znalazłam jedynie zapisek że nie można naruszać praw osób trzeci, ale czy chodzi tu o wizerunek , czy tylko o własność intelektualną? Jak to interpretować?

ja to rozumiem tak że nie może być osób postronnych. Myśle, że dzieci mogą być. 

Podpowie ktoś jakie jest pierwsze słowo z katalogu ? 🤣
0 0

8igora9

#7172567 Napisano: 27.04.2024 12:19:38
sesyjnie1 napisał(a):

Miligili napisał(a):

Biorąc po uwagę te rebusy, katalog dla dzieci itd. to myślę, że dzieci wręcz muszą być na zdjęciu, żeby tam wygrać.  
Podróżnik w okularach 🫣 Nie wiem co autor miał na myśli, jak tworzył to hasło. 🤣 

Podpowie ktoś z konkursem sheba? Czy dobrze mi się wydaje, że oni nie lubią zbyt przekombinowanych albo zbyt profesjonalnych zdjęć? 🤔
0 0

Miligili

#7172572 Napisano: 27.04.2024 12:51:54
Otrzymałam właśnie info od Itaki, że dzieci mogą być na zdjęciu konkursowym emotka
0 0

sesyjnie1

#7172583 Napisano: 27.04.2024 13:40:09
8igora9 napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

Miligili napisał(a):

Biorąc po uwagę te rebusy, katalog dla dzieci itd. to myślę, że dzieci wręcz muszą być na zdjęciu, żeby tam wygrać.  
Podróżnik w okularach 🫣 Nie wiem co autor miał na myśli, jak tworzył to hasło. 🤣 

Podpowie ktoś z konkursem sheba? Czy dobrze mi się wydaje, że oni nie lubią zbyt przekombinowanych albo zbyt profesjonalnych zdjęć? 🤔

Z tego co mogę doradzić z Sheby a udało mi się zgarnąć jedną z lepszych nagród.. 

to zdjęcie było ładne pod względem estetycznym, w sensie ostre , ładnie oświetlone. 
Ale nie było typowego pakietu konkursowicza hah czyli żadnego napisu, żadnego cuda na kiju, czy wychwalania sheby .

stokrotka238

#7172598 Napisano: 27.04.2024 15:33:17
Jak to jest z tym konkursem WW-  wpisałam wyrazy pojawił się komunikat, że identyczny tekst mają już w bazie, dodałam następne rozwinięcie to puściło mnie dalej, ale gdy już wypełniłam cały formularz i kliknęłam, znów pojawil się komunikat, że już mają taki tekst. Teraz nie wiem czy mają już w bazie bo ja dodałam, czy rzeczywiście ktos w ciągu 10sek dodał te same słowa?! Ktos to ogarnia?
0 0

ditomaso

#7172600 Napisano: 27.04.2024 15:53:44
Jest jakiś limit w WW na gospodarstwo domowe?
0 0

byekitty

#7172603 Napisano: 27.04.2024 17:00:09
stokrotka238 napisał(a):

Jak to jest z tym konkursem WW-  wpisałam wyrazy pojawił się komunikat, że identyczny tekst mają już w bazie, dodałam następne rozwinięcie to puściło mnie dalej, ale gdy już wypełniłam cały formularz i kliknęłam, znów pojawil się komunikat, że już mają taki tekst. Teraz nie wiem czy mają już w bazie bo ja dodałam, czy rzeczywiście ktos w ciągu 10sek dodał te same słowa?! Ktos to ogarnia?

wiem tylko, że jak drugi raz klikniesz wyślij, bo niecierpliwisz się lub nie jesteś pewna czy faktycznie kliknęłaś, to wyskakuje najpierw, że hasło już zgłoszone, a chwilę później, że wysłano emotka

sasaaabp

#7172606 Napisano: 27.04.2024 17:54:53
w Zatecky widzę nie trzeba paragonu, wystarczy kapsel?
0 0

8igora9

#7172619 Napisano: 27.04.2024 19:51:57
sesyjnie1 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

Miligili napisał(a):

Z tego co mogę doradzić z Sheby a udało mi się zgarnąć jedną z lepszych nagród.. 

to zdjęcie było ładne pod względem estetycznym, w sensie ostre , ładnie oświetlone. 
Ale nie było typowego pakietu konkursowicza hah czyli żadnego napisu, żadnego cuda na kiju, czy wychwalania sheby .

Miałam na myśli dokładnie to, co napisałaś. Dzięki, że potwierdziłaś. W zeszłym tygodniu niepotrzebnie stawałam na rzęsach ze zdjęciem, bo takie z pakietem konkursowicza delux nie dostało nawet nagrody pocieszenia. 🙃
0 0