Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

anialistopad

#7194506 Napisano: 25.07.2024 20:33:47
misiamarysia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Co Fortis dziś nadal fedexem?

Może bon Dino za Colę? Ja czekam, a mam dzisiaj info o jakiejś przesyłce FedEx na jutro, tylko nie wiem, czy to od Fortis.

Na e-mailu jest info od kogo
0 0

misiamarysia

#7194509 Napisano: 25.07.2024 20:39:38
anialistopad napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Co Fortis dziś nadal fedexem?

Może bon Dino za Colę? Ja czekam, a mam dzisiaj info o jakiejś przesyłce FedEx na jutro, tylko nie wiem, czy to od Fortis.

Na e-mailu jest info od kogo

A to nie, u mnie od Unique One.

0 0

yaagatka

#7194510 Napisano: 25.07.2024 20:46:11
ja dzisiaj dostałam bony netto z joy i słuchawki z konkursu nałęczowianki carrefour - którąś z tych paczek przytargał fedex, którąś dpd
0 0

sylzab2294

#7194511 Napisano: 25.07.2024 20:49:33
elmas napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Czy też tak macie, że problemem jest realizacja bonów z konkursu ?
Żabka, muszę trafić na odpowiednią by ktoś kumaty mnie obsłużył.
Dino , wzywanie kierownika sklepu i sugerowanie , że zakup alkoholu nie wchodzi w grę.
Rossman, kod z everydayme.pl,  który mocno był promowany nawet w mediach społecznościowych. Ale o co chodzi, skąd go Pani ma, jak się go realizuje..
Wsparcie znikome, kolejka się tworzy, irytację czuć w powietrzu.

Jeśli chodzi o Dino, to mnie też kiedyś kasjerka wmawiała, że nie można kupić alkoholu za bon. Napisałam mail do centrali z pytaniem, czy to prawda, oczywiście odpisali, że nie i poprosili, żebym w razie dalszych kłopotów podała im adres sklepu. Kilka dni później pokazałam wiadomość kasjerce - w tym sklepie nigdy już nie miałam podobnego problemu emotka

Zrobiłam dokładnie to samo emotka
I teraz jak mnie widzą, to zapraszają na kolejne zakupy z bonami Dino emotka
1 elmas 0

Jestemnowa

#7194513 Napisano: 25.07.2024 20:52:30
Czy macie już weryfikację z coca cola na bp od Fortisa ? Z monstera już kody wysyłają a ta z coca coli dawno się skończyła i cisza .
0 0

ameryka

#7194518 Napisano: 25.07.2024 21:05:43
Jestemnowa napisał(a):

Czy macie już weryfikację z coca cola na bp od Fortisa ? Z monstera już kody wysyłają a ta z coca coli dawno się skończyła i cisza .

nie ma jeszcze

elmas

#7194530 Napisano: 25.07.2024 21:53:53
visserarthur napisał(a):

elmas napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Czy też tak macie, że problemem jest realizacja bonów z konkursu ?
Żabka, muszę trafić na odpowiednią by ktoś kumaty mnie obsłużył.
Dino , wzywanie kierownika sklepu i sugerowanie , że zakup alkoholu nie wchodzi w grę.
Rossman, kod z everydayme.pl,  który mocno był promowany nawet w mediach społecznościowych. Ale o co chodzi, skąd go Pani ma, jak się go realizuje..
Wsparcie znikome, kolejka się tworzy, irytację czuć w powietrzu.

Jeśli chodzi o Dino, to mnie też kiedyś kasjerka wmawiała, że nie można kupić alkoholu za bon. Napisałam mail do centrali z pytaniem, czy to prawda, oczywiście odpisali, że nie i poprosili, żebym w razie dalszych kłopotów podała im adres sklepu. Kilka dni później pokazałam wiadomość kasjerce - w tym sklepie nigdy już nie miałam podobnego problemu emotka

Trochę mnie bawi ten wasz brak zaradności. W Dino, też mi się zdarzało, że mówili, że nie
mogę alkoholu/ papierosów. Od razu padało pytanie, gdzie to jest napisane, bo na bonie nie jest, ale może mają jakiś regulamin bonów i mi pokażą taki zapis. Kilka uwag typu: to nie prl, że to nie kartki na żywność, że mam kartkę na kawę, a chcę kupić wódkę. Widać, że oni mają takie naleciałości z przeszłości, że bon to kartka żywnościowa… A no i nigdy nie wyszedłem „z kwitkiem” z Dino.

To brak nie zaradności, ale cierpliwości.
1 kimberly 0

fan-mandaryny

#7194549 Napisano: 26.07.2024 02:02:20
Będzie ktoś może w Kauflandzie i sprawdzi mi, czy w przypadku zakupu Nivea Roll On, słowo "men" jest na paragonie? Chodzi mi o loterię Nivei Men.
0 0

carissma

#7194550 Napisano: 26.07.2024 02:41:07
Czy ma ktoś oprócz mnie komunikat: nieaktywny formularz, po wpisaniu danych z Tyskiego w Stokrotce?
0 0

agakaz2

#7194553 Napisano: 26.07.2024 05:13:06
znow mnie wkurzył kurier dpd odesłał kosmetyki wella do smolara noz emotka  masakra jakaś ciekawe na jakiej podstawie, mąż cały dzień w domu( wygrana była jego) oszaleje. i znów pisanie do Smolara dzwonienie i orosba o wysyłkę ponownie wrrr
0 0

ola120

#7194569 Napisano: 26.07.2024 08:50:50
Wczoraj rano zamieściłam zdjęcie z favitą na fb. Do tej pory nie otrzymałam formularza. Jak to u Was wyglada? Zupełnie nic nie wygrywam w konkursach, to chociaż tu spróbowałam z tą nagroda gwarantowaną... a tu nic.
0 0

@gnieszk@

#7194578 Napisano: 26.07.2024 09:21:31
ola120 napisał(a):

Wczoraj rano zamieściłam zdjęcie z favitą na fb. Do tej pory nie otrzymałam formularza. Jak to u Was wyglada? Zupełnie nic nie wygrywam w konkursach, to chociaż tu spróbowałam z tą nagroda gwarantowaną... a tu nic.

Aż tak szybko to nie działa  emotka
0 0

zielonaszpilka

#7194580 Napisano: 26.07.2024 09:27:33
carissma napisał(a):

Czy ma ktoś oprócz mnie komunikat: nieaktywny formularz, po wpisaniu danych z Tyskiego w Stokrotce?

Ale masz szczęście do tych nieaktywnych formularzy emotka  napisz do nich, oni regularnie mają problem z tymi formularzami. Wyślą Ci nowy link. Możesz też spróbować niezaznaczone którejś zgody i tak wysłać. W konkursie netto dostałam formularz, który nie przechodził z ostatnią zgodą.
0 0

monia0303

#7194582 Napisano: 26.07.2024 09:31:55
@gnieszk@ napisał(a):

ola120 napisał(a):

Wyloguj się ze swojego konta i zobacz czy w ogóle twój komentarz jest widoczny. Z części kont mimo ustawień publicznych komentarze są niewidoczne. Z mojuego konta 3 razy pisałam komentarz i niestety był dla innych niewidoczny. Działają bardzo szybko więc zobacz czy osoby które wstawiły komentarze po tobie mają je polubione przez mlekovite. Te zdjęcia co są polubione dostały już wiadomość prywatną.
0 0

@gnieszk@

#7194587 Napisano: 26.07.2024 09:37:49
monia0303 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

ola120 napisał(a):

Wyloguj się ze swojego konta i zobacz czy w ogóle twój komentarz jest widoczny. Z części kont mimo ustawień publicznych komentarze są niewidoczne. Z mojuego konta 3 razy pisałam komentarz i niestety był dla innych niewidoczny. Działają bardzo szybko więc zobacz czy osoby które wstawiły komentarze po tobie mają je polubione przez mlekovite. Te zdjęcia co są polubione dostały już wiadomość prywatną.

Mlekovita nie polubiła jeszcze nawet komentarzy z wtorku wieczór i następnych dni, więc za wczoraj na pewno nie informowali.
0 0

asantesana

#7194588 Napisano: 26.07.2024 09:44:57
@gnieszk@ napisał(a):

monia0303 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

ola120 napisał(a):

Mlekovita nie polubiła jeszcze nawet komentarzy z wtorku wieczór i następnych dni, więc za wczoraj na pewno nie informowali.

A czy na Instagramie działa to tak samo? Mlekovita musi polubić i wtedy wiadomo, że zdjęcie jest widoczne?
0 1 team2sis

anialistopad

#7194596 Napisano: 26.07.2024 10:09:19
Drukować ten bilet na Smolastego czy pokazuje się na telefonie ten numer biletu?
0 0

@gnieszk@

#7194608 Napisano: 26.07.2024 10:35:58
ola120 napisał(a):

Teraz ślą wiadomości z wtorku, więc pewnie i z kolejnych dni.
0 0

@gnieszk@

#7194610 Napisano: 26.07.2024 10:36:34
asantesana napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

monia0303 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

ola120 napisał(a):

A czy na Instagramie działa to tak samo? Mlekovita musi polubić i wtedy wiadomo, że zdjęcie jest widoczne?

Niestety nie wiem, bo tam nie wstawiałam.

pusheen

#7194611 Napisano: 26.07.2024 10:37:22
asantesana napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

monia0303 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

ola120 napisał(a):

Tak, też dają najpierw polubienie.