Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Jestemnowa

#7213349 Napisano: 12.10.2024 12:56:17
apacz_ napisał(a):

Mam jeszcze jedno pytanie, konkurs :Loteria "Coca-Cola Nowa drużyna wkracza do akcji"
Czy po wypełnieniu formularza i wpisaniu kodu/ vouchera w odpowiednich polach status przesyłki nie powinien się zmienić?
Cały czas mam to : 

Dopiero jak Ci zweryfikują to będzie zmiana statusu

apacz_

#7213350 Napisano: 12.10.2024 12:59:00
Dzięki, Jestemnowa  = D
1 apacz_ 0

notta

#7213351 Napisano: 12.10.2024 13:10:51
Dajcie później foty z dzisiejszego eventu haribo w Warszawie. Chciałabym zobaczyc czy jest czego żałować emotka

Justintime

#7213360 Napisano: 12.10.2024 13:55:17
Event Haribo? A co to?

LadyInWhite

#7213366 Napisano: 12.10.2024 14:22:35
Czy po zgłoszeniu się do konkursu z Serenady trzeba jeszcze coś robić żeby przysłali tą ciężarówkę czy oni się odezwą?😄
1 kuleczkar 0

kiwiwi

#7213367 Napisano: 12.10.2024 14:27:53
LadyInWhite napisał(a):

Czy po zgłoszeniu się do konkursu z Serenady trzeba jeszcze coś robić żeby przysłali tą ciężarówkę czy oni się odezwą?😄

Przyślą e-maila z podlinkowanym oświadczeniem do wypełnienia emotka

makarena2908

#7213370 Napisano: 12.10.2024 14:58:27
Informacja dla wszystkich rodziców małych dzieci w konkursie BOBOVITY: 

Jak może wiecie i nie wiecie był to konkurs na lajki. Pomimo dużej konkurencji udało mi się wygrać. Bo nagród sporo - 1 etap 13 nagród. Niestety do konkursu zgłosiła się szajka ludzi, którzy zdobywali po 1,2 tysiąca lajków nielegalnie w każdym etapie. Jednak, pomimo dużych protestów innych ludzi  BOBOVITA zmieniła regulamin!!!! 

Teraz w konkursie można brać udział tylko raz i zdobywać głosy fair play!!!!! Wiec zachęcam!!!! emotka  Może i Wam się uda coś wygrać. Konkurs chyba trwa do listopada!!! Kolejny etap od pon od godz. 12.00.

notta

#7213373 Napisano: 12.10.2024 15:01:26
Justintime napisał(a):

Event Haribo? A co to?

Ci co wygrały zakupy w Warszawie mogli zdecydować, czy chcą je robić podczas dużego eventu 12.10 lub przyjechać na spokojnie na zakupy bez blasku fleszy. Co w pakiecie eventu się mieściło? nie mam pojęcia..

malmika

#7213394 Napisano: 12.10.2024 18:12:20
Myślicie, że naprawdę w loterii Ferrero biorą udział tylko produkty wymienione w regulaminie, czyli np. Raffaello 230g a 260g,które leży obok niego na stadzie już nie? Przecież to idiotyczne
1 leniuszka 0

fan-mandaryny

#7213402 Napisano: 12.10.2024 19:14:56
Pisze w sprawie loterii Szczęściomat w C4. Przy Carrefour przy hipermarkecie jest ich stacja paliw. Otrzymałem ten kod kreskowy do loterii. Problem wynika z tego, ze ten kod nie wchodzi w tym urządzeniu, bo to niby po zeskanowaniu jest „niepoprawny kod”. Ten kod wydrukował mi się z tej dziwacznej kasy, jak ja to mówię, bo numer wydruku był z tym ukośnikiem, czego bardzo nie lubię. Próbowałem zarejestrować udział w loterii w formularzu dla klientów Carrefour Express, ale komunikat ten sam. Co mi radzicie zrobić?

bianka33

#7213403 Napisano: 12.10.2024 19:30:44
malmika napisał(a):

Myślicie, że naprawdę w loterii Ferrero biorą udział tylko produkty wymienione w regulaminie, czyli np. Raffaello 230g a 260g,które leży obok niego na stadzie już nie? Przecież to idiotyczne

Tak, organizator to już potwierdzał ludziom, że produkty spoza listy się nie wliczają.
0 0

nanajka81

#7213404 Napisano: 12.10.2024 19:34:35
bianka33 napisał(a):

malmika napisał(a):

Tak, organizator to już potwierdzał ludziom, że produkty spoza listy się nie wliczają.

dokladnie, tylko regulaminowe.

mellowfruit

#7213409 Napisano: 12.10.2024 20:29:23
fan-mandaryny napisał(a):

Pisze w sprawie loterii Szczęściomat w C4. Przy Carrefour przy hipermarkecie jest ich stacja paliw. Otrzymałem ten kod kreskowy do loterii. Problem wynika z tego, ze ten kod nie wchodzi w tym urządzeniu, bo to niby po zeskanowaniu jest „niepoprawny kod”. Ten kod wydrukował mi się z tej dziwacznej kasy, jak ja to mówię, bo numer wydruku był z tym ukośnikiem, czego bardzo nie lubię. Próbowałem zarejestrować udział w loterii w formularzu dla klientów Carrefour Express, ale komunikat ten sam. Co mi radzicie zrobić?

przy druku drukuje się też zawsze jeden kod który mówi o loterii, ale nie jest kodem do zarejestrowania. Ten poprawny powinien mieć przedrostek UT, a ten którego się nie rejestruje go nie ma i ma tylko cyfry
1 monia0303 0

fan-mandaryny

#7213410 Napisano: 12.10.2024 20:44:48
mellowfruit napisał(a):

przy druku drukuje się też zawsze jeden kod który mówi o loterii, ale nie jest kodem do zarejestrowania. Ten poprawny powinien mieć przedrostek UT, a ten którego się nie rejestruje go nie ma i ma tylko cyfry

Aha, czyli ten kod kreskowy z kwitka z informacja do loterii jest jałowy? Wydruk z kasy ich stacji paliwowej jest niemal taki sam jak przy „normalnych” zakupach.
0 0

mellowfruit

#7213411 Napisano: 12.10.2024 20:49:21

mellowfruit napisał(a):

Aha, czyli ten kod kreskowy z kwitka z informacja do loterii jest jałowy? Wydruk z kasy ich stacji paliwowej jest niemal taki sam jak przy „normalnych” zakupach.

Niestety tak i każdego to myli. Ja miałam to samo na początku, moja mama również, dopiero po czasie rozkminiłam o co chodzi emotka
1 marcinf 0

fan-mandaryny

#7213413 Napisano: 12.10.2024 21:00:36
mellowfruit napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Niestety tak i każdego to myli. Ja miałam to samo na początku, moja mama również, dopiero po czasie rozkminiłam o co chodzi emotka

Dzięki serdeczne za pomoc i miłą odpowiedź. W tej kasie nie dało się zeskanować nawet karty Carrefour. W Carrefourze na paragonach jest przedrostek „U” w kodzie, a na tym wydruku do paragonu, który dostałem na stacji paliw, pod kodem kreskowym tego „U” nie było.

stokrotka238

#7213438 Napisano: 13.10.2024 07:56:13
Jak myślicie w konkursie Kauflandu można zagrać na kogoś na moją kartę?  Ciekawe czy oni będą to weryfikować... Bo np w żabce z tego co wiem można tak robić...

banka-manka

#7213445 Napisano: 13.10.2024 08:45:39
stokrotka238 napisał(a):

Jak myślicie w konkursie Kauflandu można zagrać na kogoś na moją kartę?  Ciekawe czy oni będą to weryfikować... Bo np w żabce z tego co wiem można tak robić...

W Żabce przy zgłoszeniu nie podaje się numeru karty, w Kauflandzie w formularzu już tak.
Bardziej niż dane osobowe myślę, że musi zgadzać się numer karty z numerem na nią zarejestrowanym.

Jestemnowa

#7213446 Napisano: 13.10.2024 09:18:45
Czy w Kinder bueno tylko te niższe stopnie niewydanych  nagród przychodzą do losowania dodatkowego a główne niewydane do dyspozycji organizatora ? Czy ja dobrze to rozumiem ?
1 simonapp 0

@gnieszk@

#7213452 Napisano: 13.10.2024 10:05:36
stokrotka238 napisał(a):

Chyba lepiej wyrobić nową kartę. Pełny numer podaje się w zgłoszeniu. Musi się zgadzać z paragonem i dwie osoby nie mogą grać na tą samą kartę.
1 kuleczkar 0