Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

madziulaa

#7219468 Napisano: 07.11.2024 10:51:32
Czy ktoś też może próbował wysłać zgłoszenie do loterii coca-cola w Biedronce i wyskakiwał mu błąd, że podany paragon już jest zarejestrowany? To mój pierwszy paragon i go nie rejestrowałam, dziwne bo nawet zmieniając numer telefonu komunikat jest bez zmian.
0 0

reolo3

#7219470 Napisano: 07.11.2024 10:53:29
Sklepy Odido mają takie same opisy paragonów czy każdy inaczej
0 0

Madzia88

#7219477 Napisano: 07.11.2024 11:07:11
Gdzie mozna kupić hoop cole 1.25 l? Ja widzialam tylko 1litrowe...
0 0

moninn

#7219518 Napisano: 07.11.2024 12:40:52
Czy osoby, które wygrały w Kaulandzie w konkursie Namieszaj w kuchni z Pudliszkami oprócz informacji o wygranej i rodzaju nagrody otrzymaly jakis zalącznik- dokument do wypelnienia, bo ja nic.
0 0

wiolka252

#7219522 Napisano: 07.11.2024 12:51:53
Z Kaufland cisza ,nie dzwonią już 🥺 czy mają czas cały dzień
1 Sonia1988 0

fan-mandaryny

#7219526 Napisano: 07.11.2024 13:06:10
Co Wy za bajery piszecie, że tyle wygrywacie z konkursu w Kauflandzie? Może ktoś się podzieli doświadczeniem, na co trzeba zwrócić uwagę. Jakieś rymowanki, proza czy wierszyki? To już drugi ich konkurs i ani razu w żadnym etapie jeszcze nic u nich nie wygrałem.
0 0

luimig

#7219527 Napisano: 07.11.2024 13:06:41
Miał ktoś może sytuację, że wysyłając zgloszenie w Kaufland 250 sklepów pomylił nr paragonu? Wklepałam z automatu ten numer z góry przeciwległy do daty.. A tu zonk, bo doczytałam że trzeba ten z dołu oznaczony jako nr paragonu. Uznawali wcześniej takie zgłoszenia, czy lepiej próbować z kolejnych paragonów inne teksty? I czy można grać z Waszych obserwacji tylko na osobę na którą zarejestrowana jest karta czy też na męża?
0 0

mellowfruit

#7219529 Napisano: 07.11.2024 13:09:53
fan-mandaryny napisał(a):

Co Wy za bajery piszecie, że tyle wygrywacie z konkursu w Kauflandzie? Może ktoś się podzieli doświadczeniem, na co trzeba zwrócić uwagę. Jakieś rymowanki, proza czy wierszyki? To już drugi ich konkurs i ani razu w żadnym etapie jeszcze nic u nich nie wygrałem.

i mnie to ciekawi, tyle nagród a nic... może ktoś chce się na priv podzielić w zamian za moje info dot. wygranych w innych agencjach? emotka
0 0

stokrotka238

#7219530 Napisano: 07.11.2024 13:11:56
luimig napisał(a):

Miał ktoś może sytuację, że wysyłając zgloszenie w Kaufland 250 sklepów pomylił nr paragonu? Wklepałam z automatu ten numer z góry przeciwległy do daty.. A tu zonk, bo doczytałam że trzeba ten z dołu oznaczony jako nr paragonu. Uznawali wcześniej takie zgłoszenia, czy lepiej próbować z kolejnych paragonów inne teksty? I czy można grać z Waszych obserwacji tylko na osobę na którą zarejestrowana jest karta czy też na męża?

Ja, miałam taka sytuację, tyle, że od razu napisałam do nich z prośbą by poprawili i to zrobili emotka
Można grać tylko na osobę na którą jest karta.
0 0

luimig

#7219533 Napisano: 07.11.2024 13:16:15
stokrotka238 napisał(a):

luimig napisał(a):

Ja, miałam taka sytuację, tyle, że od razu napisałam do nich z prośbą by poprawili i to zrobili emotka

O to ja też napiszę! emotka  Czy podałaś od razu numer pomylony i dobry w emaliu? Czy jak się odezwali? emotka  Bo szkoda byłoby zgłoszenia emotka  Bardzo Ci dziękuję za podpowiedź emotka
0 0

wiolka252

#7219535 Napisano: 07.11.2024 13:18:27

W tamtym roku wygrałam w ostatnim tygodniu,w tym też liczę ale coś nie dzwonią 😅
1 maryam 0

Kamil_K

#7219543 Napisano: 07.11.2024 13:31:58

Jest napisane udziel kreatywnej odpowiedzi w pierwszym etapie nie robiłem żadnych rymowanek tylko bardziej moje odpowiedzi były kreatywne starałem się pisać dłuższe odpowiedzi czyli max 500 znaków i udało się wygrać bon 100 i pewnie na tym się zakończy moja przygoda ale jak niektórzy wygrywają po 2 nagrody np 500 zł i 10000 zł to ciągle liczę że może jeszcze jedna wpadnie chociaż pomysłów już brak.

stokrotka238

#7219546 Napisano: 07.11.2024 13:42:44
luimig napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

luimig napisał(a):

O to ja też napiszę! emotka  Czy podałaś od razu numer pomylony i dobry w emaliu? Czy jak się odezwali? emotka  Bo szkoda byłoby zgłoszenia emotka  Bardzo Ci dziękuję za podpowiedź emotka

Tak napisałam, że się pomyliłam podałam nr paragonu złego i podałam jaki powinien być prawidłowy i Pani odp, że poprawili emotka
0 0

Pepa

#7219555 Napisano: 07.11.2024 14:03:42

Też się nad tym zastanawiam 250 nagród i nie mogę nawet najniższej nagrody wygrać, nie wiem tysiące ludzi w to gra? Może nie czytają już odpowiedzi z ostatniego dnia.
0 0

iwona0103

#7219556 Napisano: 07.11.2024 14:09:48
Pepa napisał(a):

Też się nad tym zastanawiam 250 nagród i nie mogę nawet najniższej nagrody wygrać, nie wiem tysiące ludzi w to gra? Może nie czytają już odpowiedzi z ostatniego dnia.

Rok temu były podejrzenia, że losują emotka
0 0

elemelex

#7219559 Napisano: 07.11.2024 14:13:37
Dlaczego mieliby nie czytać z ostatniego dnia? No po prostu gusta są różne i tyle.

gregory

#7219560 Napisano: 07.11.2024 14:15:07
Ja też w Kauflandzie nigdy nic, nie proza nie wierszem, więc dziwne że nawet stówka nie wpadła.
1 cherry21 0

Pepa

#7219569 Napisano: 07.11.2024 14:26:23
elemelex napisał(a):

Dlaczego mieliby nie czytać z ostatniego dnia? No po prostu gusta są różne i tyle.

To są takie zwykłe przemyślenia bo akurat wysyłałam bardzo późno.

gregory

#7219572 Napisano: 07.11.2024 14:32:09
stokrotka238 napisał(a):

luimig napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

luimig napisał(a):

Tak napisałam, że się pomyliłam podałam nr paragonu złego i podałam jaki powinien być prawidłowy i Pani odp, że poprawili emotka

o ludzie, ja tak samo. nie wiem jak to zrobiłem, bo zawssze sprawdzam który podać... Na jaki adres piszecie w tej sprawie?
0 0

adrian

#7219576 Napisano: 07.11.2024 14:38:16
Pepa napisał(a):

elemelex napisał(a):

To są takie zwykłe przemyślenia bo akurat wysyłałam bardzo późno.

Myślę, że coś w tym może być. Zwłaszcza jeśli faktycznie mają taki ogrom zgłoszeń.

U mnie na 5 zgłoszeń udało się 3 razy wygrać (100 zł + 500 zł + 500 zł). Wszystkie wygrane odpowiedzi były wysyłane w pierwszej części etapu. Pozostałe 2 zgłoszenia, które nie wygrały, były wysłane ostatniego dnia etapu.

No, ale może ktoś zaraz pochwali się wygraną z ostatniego dnia i obali tę teorię. emotka