Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

bandit

#7238832 Napisano: 04.02.2025 18:43:59
Witam
AMBITION w Biedronce - naprawde tak mało wygranych ? tylko bodjaże 1 wpis w wygranych widziałem emotka

ktoś coś tam jeszcze wygrał ?

pozdrawiam
Krzysztof
0 0

nata1898

#7238836 Napisano: 04.02.2025 19:06:45
Anisu napisał(a):

Gdzie kupię jeżyki COOLki ? Znalazłam w Carefurze, ale opis "goplana praliny".

Auchan
0 0

rudzixon

#7238838 Napisano: 04.02.2025 19:19:02
W Biedrze coolki za 7.99

synk

#7238844 Napisano: 04.02.2025 20:14:26
są wyniki lubella z lidla.
0 0

misiamisiam

#7238845 Napisano: 04.02.2025 20:20:11
synk napisał(a):

A czy ktoś potwierdzi czy były email?
Widzę swoje inicjały, ale niestety są one dosyć popularne. Nie wiem czy mam się co łudzić.
0 0

misiamarysia

#7238846 Napisano: 04.02.2025 20:25:14
Gdzie w obecnej loterii Winiary są losy za dodane paragony?
Dodałam jeden paragon, ale nigdzie nie widzę mojego konta, wcześniej wszystko się tak ładnie wyświetlało łącznie z informacją, czy paragon został pozytywnie zweryfikowany, czy odrzucony, a teraz jedynie mogę przekazać punkty (wyświetlają się szkoły - lista), ale zagrać już nie mam gdzie. W którym miejscu to jest na stronie?
Z góry dziękuję za odpowiedź

synk

#7238847 Napisano: 04.02.2025 20:26:47
misiamisiam napisał(a):

synk napisał(a):

Widzę swoje inicjały, ale niestety są one dosyć popularne. Nie wiem czy mam się co łudzić.

ostatnio maile były w czwartek chyba. Ale możesz spróbować wpisać na https://laureaci.amooco.com/ - może już dodali i pojawi Ci się formularz. Mogą być niespodzianki  i zaskoczenia co do wyników...u mnie pusto...

Kamil_K

#7238848 Napisano: 04.02.2025 20:30:41
misiamarysia napisał(a):

Dodałam jeden paragon, ale nigdzie nie widzę mojego konta, wcześniej wszystko się tak ładnie wyświetlało łącznie z informacją, czy paragon został pozytywnie zweryfikowany, czy odrzucony, a teraz jedynie mogę przekazać punkty (wyświetlają się szkoły - lista), ale zagrać już nie mam gdzie. W którym miejscu to jest na stronie?

https://www.klub.winiary.pl/twoje-konto widać losy punkty oraz zatwierdzone paragony

anaesth

#7238849 Napisano: 04.02.2025 20:32:41
misiamarysia napisał(a):

W rozwijanym menu w prawym górnym rogu (3 poziome kreski) masz odnośnik "Moje konto". To tam emotka

misiamisiam

#7238854 Napisano: 04.02.2025 20:50:27
synk napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

synk napisał(a):

ostatnio maile były w czwartek chyba. Ale możesz spróbować wpisać na https://laureaci.amooco.com/ - może już dodali i pojawi Ci się formularz. Mogą być niespodzianki  i zaskoczenia co do wyników...u mnie pusto...

Dziękuję dobry człowieku emotka
Jak wpisuję email to puszczą mnie dalej, więc chyba mogę się cieszyć. Muszę tylko odszukać paragony.
0 0

misiamarysia

#7238855 Napisano: 04.02.2025 20:52:16
anaesth napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

W rozwijanym menu w prawym górnym rogu (3 poziome kreski) masz odnośnik "Moje konto". To tam emotka

Dziękuję emotka
0 0

misiamarysia

#7238856 Napisano: 04.02.2025 20:52:48
Kamil_K napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

https://www.klub.winiary.pl/twoje-konto widać losy punkty oraz zatwierdzone paragony

Dziękuję emotka
1 Kamil_K 0

zmurcia

#7238861 Napisano: 04.02.2025 21:11:22
Takie pytanie z czystej ciekawości. 
Jeśli mamy konkurs w której jest możliwość załączyć tekst i/lub zdjęcie to zawsze decydujecie się na opcje tekst + zdjęcie?

Myślicie ze realnie zwiększa to szanse na wygraną? Że komisja lepiej patrzy na takie zestawy? Czy sam tekst również ma szanse się obronić? 🙂
0 0

mima

#7238865 Napisano: 04.02.2025 21:27:06
Lidloteria i 2 bony z rezerwy były zaskoczeniem. Ale odnalezienie tych paragonów w ogromnym worku, jeszcze większe emotka

zmurcia

#7238878 Napisano: 04.02.2025 22:38:38
Czy z Axe Biedronka mail o wygranej przychodzi od razu czy po czasie?
0 0

8igora9

#7238881 Napisano: 04.02.2025 23:17:34
zmurcia napisał(a):

Jeśli mamy konkurs w której jest możliwość załączyć tekst i/lub zdjęcie to zawsze decydujecie się na opcje tekst + zdjęcie?

Myślicie ze realnie zwiększa to szanse na wygraną? Że komisja lepiej patrzy na takie zestawy? Czy sam tekst również ma szanse się obronić? 🙂

Ja wychodzę z założenia, że jeśli można dodać zdjęcie lub film, to szkoda mi czasu na pisanie, bo będzie ciężko się przebić samym tekstem. Zapewne są agencje, które stosują jakieś parytety. 🤪 Ale uważam, że w większości przypadków, jeśli będzie sam tekst, to nikt tego nawet nie przeczyta. Chyba że będą mieli  do rozdania więcej nagród niż zgłoszeń ze zdjęciami i filmami. emotka   A jeśli jest taka opcja, żeby oprócz zdjęcia dopisać tekst, to też to robię, ale jakoś szczególnie nie skupiam się nad tą częścią zdania. 🙃
2 zmurcia, ZetZ 0

niunio

#7238883 Napisano: 04.02.2025 23:57:29
8igora9 napisał(a):

zmurcia napisał(a):

Ja wychodzę z założenia, że jeśli można dodać zdjęcie lub film, to szkoda mi czasu na pisanie, bo będzie ciężko się przebić samym tekstem. Zapewne są agencje, które stosują jakieś parytety. 🤪 Ale uważam, że w większości przypadków, jeśli będzie sam tekst, to nikt tego nawet nie przeczyta. Chyba że będą mieli  do rozdania więcej nagród niż zgłoszeń ze zdjęciami i filmami. emotka   A jeśli jest taka opcja, żeby oprócz zdjęcia dopisać tekst, to też to robię, ale jakoś szczególnie nie skupiam się nad tą częścią zdania. 🙃

W zeszłorocznym Jordan/Albedo wygrywały teksty, tak samo w Tołpa/Smolar, ale tam akurat ciężko było nie trafić chociaż jednego z 400 zestawów.

lasiglasty

#7238884 Napisano: 05.02.2025 00:06:06
Nowy konkurs w Żabce... Kup dwa Pawełki i wygraj trzeciego... 😂😂 Normalnie miejsca w sejfie braknie na te skarby

Maczupikczu

#7238890 Napisano: 05.02.2025 08:37:33
niunio napisał(a):

8igora9 napisał(a):

zmurcia napisał(a):

W zeszłorocznym Jordan/Albedo wygrywały teksty, tak samo w Tołpa/Smolar, ale tam akurat ciężko było nie trafić chociaż jednego z 400 zestawów.

W konkursie eveline niby jest hasło a jednak pojawia się magiczne pole na filmik lub zdjęcie
0 0

Kamil_K

#7238893 Napisano: 05.02.2025 08:48:14
zmurcia napisał(a):

Czy z Axe Biedronka mail o wygranej przychodzi od razu czy po czasie?

Mi przyszedł od razu.
1 zmurcia 0