Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

emanuela24

#7273288 Napisano: 25.06.2025 22:24:48
Jestemnowa napisał(a):

emotka  Powiedźcie że  to żart i że tego smolar nie nabazgrał. A od kiedy to sprzedawca może odmówić zakupów klientowi? emotka  mogę zarządac do każdego produktu oddzielnego paragonu i żaden smolar tego nie zmieni.emotka  Aż żałuję że nie mam w mojej miejscowości Kauflandu, bo chciałabym zobaczyć menadżera który odmawia wydania paragonów do produktów i usłyszeć uzasadnienie.

emanuela24

#7273289 Napisano: 25.06.2025 22:27:53
Jestemnowa napisał(a):

aerdna napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Jutro loteria Kaufland startuje , nie zapomnijcie rozdzielać zakupów na osobne wózki i koszyki 🤣
Smolar coraz dokładniej tłumaczy zasady 😅

Proponuje zapoznać się z regulaminem Card, bo za rozbijanie paragonów Kaufland lubi blokować i usuwać konta  emotka

Jeśli zakupy będą w osobnym wózku to chyba nieee 😂 kabaret normalnie
Kiedyś kupiłam na 42 paragony pod rząd jedna rzecz i było git ale teraz to wózkowego węża zrobię przez cały  sklep 🤭😅

I w każdym wózku kisielek  emotka
0 0

darq1991

#7273293 Napisano: 25.06.2025 22:44:15
Czy ktoś już coś trafił w pierwszym dniu Loteriady?
0 0

Kamil_K

#7273294 Napisano: 25.06.2025 23:01:04
Jestemnowa napisał(a):

Wystarczy iść do kasy samoobsługowej. Ja jak tylko zobaczyłem że organizator to Smolar to od razu wiem że udziału brać nie będę bo odkąd napisałem reklamacje której najpierw nie uwzględnili dopiero po opinii na google z jedną gwiazdką okazało się że to ja miałem rację w nagrodę od tamtej pory nie mogę nic u nich wygrać emotka
0 0

Yoko

#7273298 Napisano: 25.06.2025 23:39:24
MDL napisał(a):

Czy Ktoś nie dostał jeszcze bonu z coca coli i dino? Czytam, że dziś niektórzy dostali. Ja nie mam informacji, a nie wiem czy kurier był, bo nie było mnie cały dzień w domu emotka

Przyszedł dzisiaj kurier Gls- ucieszyłam się, że to bon z Dino, a to jakieś pierdoły z Everydayme. Więc ja. Nie mam informacji o nadaniu paczki, nic.
1 MDL 0

zezowaty_kot

#7273300 Napisano: 26.06.2025 00:26:30
Jestemnowa napisał(a):

aerdna napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Jutro loteria Kaufland startuje , nie zapomnijcie rozdzielać zakupów na osobne wózki i koszyki 🤣

Proponuje zapoznać się z regulaminem Card, bo za rozbijanie paragonów Kaufland lubi blokować i usuwać konta  emotka

Kiedyś kupiłam na 42 paragony pod rząd jedna rzecz i było git ale teraz to wózkowego węża zrobię przez cały  sklep 🤭😅

Przy wejściu do sklepu będą sprawdzane dowody osobiste. Wózek zostanie przydzielony na rodzinę, żeby nie pojawiła się możliwość, że żona i mąż zakombinują i wezmą dwa wózki. Dziecko wózka nie dostanie w ogóle, bo nie może brać udziału w loterii. Jeżeli na zakupy podwieziemy sąsiada, to należy go wysadzić 20 metrów przed parkingiem, najlepiej w strefie krzaczastej, bo istnieje ryzyko powiązania numeru rejestracyjnego z wózkiem. Zaleca się obserwację obszaru do 10 metrów wokół parkingu, ponieważ tajniaki mają monitorować sytuację i wyłapywać rodziny rozbijające się przed wejściem do sklepu. Dobrym rozwiązaniem jest posiadanie kochanka, bądź nawet kilku. Przy zachowaniu odpowiedniej konspiracji i środków bezpieczeństwa pojawia się szansa nabycia nielegalnych paragonów podczas jednych zakupów. Gorzej jak żona kochanka również bierze udział w loterii, polecam sprawdzać z kim się wiążecie. Weryfikację ostateczną przeprowadza jeszcze notariusz, który otwiera bramkę wyjściową. Trzymam kciuki kochani, dobrze wiemy że żaden Smolar nie odbierze nam naszych paragonów.

lukaszn12

#7273329 Napisano: 26.06.2025 09:27:11
Davidoff Envolved 4 etap piosenka z podanych łów. Mógłby ktoś podesłać te słowa?
1 asper01 0

Nelusia102

#7273333 Napisano: 26.06.2025 09:41:32
PPPet-er napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

aerdna napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Przy wejściu do sklepu będą sprawdzane dowody osobiste. Wózek zostanie przydzielony na rodzinę, żeby nie pojawiła się możliwość, że żona i mąż zakombinują i wezmą dwa wózki. Dziecko wózka nie dostanie w ogóle, bo nie może brać udziału w loterii. Jeżeli na zakupy podwieziemy sąsiada, to należy go wysadzić 20 metrów przed parkingiem, najlepiej w strefie krzaczastej, bo istnieje ryzyko powiązania numeru rejestracyjnego z wózkiem. Zaleca się obserwację obszaru do 10 metrów wokół parkingu, ponieważ tajniaki mają monitorować sytuację i wyłapywać rodziny rozbijające się przed wejściem do sklepu. Dobrym rozwiązaniem jest posiadanie kochanka, bądź nawet kilku. Przy zachowaniu odpowiedniej konspiracji i środków bezpieczeństwa pojawia się szansa nabycia nielegalnych paragonów podczas jednych zakupów. Gorzej jak żona kochanka również bierze udział w loterii, polecam sprawdzać z kim się wiążecie. Weryfikację ostateczną przeprowadza jeszcze notariusz, który otwiera bramkę wyjściową. Trzymam kciuki kochani, dobrze wiemy że żaden Smolar nie odbierze nam naszych paragonów.

Nie wiem juz czy to promo to smutne, czy żałosne, czy to Smolar ale jedno pewne, ze zakupy w Kauflandzie to juz samo w sobie nieprzyjemne doświadczenie emotka

OJ oj - czyli jak kupię na 3 paragony - jeden dla mnie , drugi dla babci i trzeci dla sąsiadki - to popełniam SKLEPOWE PRZESTĘPSTWO !!!  bo przecież babcia czy sąsiadka muszą same iść do sklepu ??? Będą mi koszyki sprawdzać - NO PRZESTĘPCA a nie KLIENT !!! ??? Ale jak trafią KONTROLUJĄCY na osobę , która nie zamierza brać udziału w ICH KONKURSIE - to co wtedy ???? zakaz kupowania ???
0 0

as32572

#7273345 Napisano: 26.06.2025 10:03:11

OJ oj - czyli jak kupię na 3 paragony - jeden dla mnie , drugi dla babci i trzeci dla sąsiadki - to popełniam SKLEPOWE PRZESTĘPSTWO !!!  bo przecież babcia czy sąsiadka muszą same iść do sklepu ??? Będą mi koszyki sprawdzać - NO PRZESTĘPCA a nie KLIENT !!! ??? Ale jak trafią KONTROLUJĄCY na osobę , która nie zamierza brać udziału w ICH KONKURSIE - to co wtedy ???? zakaz kupowania ???

też sobie własnie pomyślałam, że ktoś może kupowac na osobne paragony z innego powodu, chociażby dla sąsiadki właśnie i co wtedy oświadczenie będzie musiał wypisać że nie zgłosi tego paragonu czy co

ale na duży plus że nie ma tych durnych zdrapek tym razem
0 0

anialistopad

#7273347 Napisano: 26.06.2025 10:06:20
Ja mam w dup......rozpetam piekło w sklepie I na tym się skończy te ich sprawdzanie koszyków. Właśnie idę do kafla i tradycyjnie na 2-3 paragony zrobię zakupy . Niech spróbuję mi się tylko ,ktos przyczepić.
0 0

Luiza37

#7273348 Napisano: 26.06.2025 10:12:13
anialistopad napisał(a):

Ja mam w dup......rozpetam piekło w sklepie I na tym się skończy te ich sprawdzanie koszyków. Właśnie idę do kafla i tradycyjnie na 2-3 paragony zrobię zakupy . Niech spróbuję mi się tylko ,ktos przyczepić.

Pytanie jak ten zapis w regulaminie o nie rozdzielaniu zakupów ma się do późniejszej weryfikacji w przypadku wygranej. Jeżeli kupię osobno na kasie samoobsługowej kilka rzeczy, to smolar może nie wydać nagrody, bo numery paragonów są następujące po sobie? Nie ma chyba takiego zapisu w regulaminie...
Jest tylko, że sprzedawca może odmówić zakupów.
0 0

olunka

#7273350 Napisano: 26.06.2025 10:13:13
czy wysyłal dzisiaj ktos na konkurs Metaxy w zabce? nie przechodzi mi kod emotka
0 0

kreo42

#7273352 Napisano: 26.06.2025 10:15:57
Luiza37 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Pytanie jak ten zapis w regulaminie o nie rozdzielaniu zakupów ma się do późniejszej weryfikacji w przypadku wygranej. Jeżeli kupię osobno na kasie samoobsługowej kilka rzeczy, to smolar może nie wydać nagrody, bo numery paragonów są następujące po sobie? Nie ma chyba takiego zapisu w regulaminie...

Jak ma się wygrać, to wygra się na jeden nawet paragon, przynajmniej jest tak u mnie, czym mniej wysyłam, więcej wygrywam
0 0

misiamarysia

#7273353 Napisano: 26.06.2025 10:23:11
kreo42 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Jak ma się wygrać, to wygra się na jeden nawet paragon, przynajmniej jest tak u mnie, czym mniej wysyłam, więcej wygrywam

Na jaką kwotę musi być zakup, żeby otrzymać ten jeden punkt lojalnościowy na karcie? Może pamiętacie?
0 0

Luiza37

#7273359 Napisano: 26.06.2025 10:35:47
8misiamarysia napisał(a):

kreo42 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Na jaką kwotę musi być zakup, żeby otrzymać ten jeden punkt lojalnościowy na karcie? Może pamiętacie?

W programie lojalnościowym Kaufland Card za każde wydane 1 złoty otrzymujesz 1 punkt

Kamil_K

#7273361 Napisano: 26.06.2025 10:40:23
darq1991 napisał(a):

Czy ktoś już coś trafił w pierwszym dniu Loteriady?

Wczoraj 8 kodów od pani z kolektury dostałem i nic. Ale czekam na sporo kodów online bo za każdym razem jak wydałem 7 zł to wychodziłem z aplikacji i znowu grałem wpłaciłem 14 zł gierki dawały jakieś marne grosze ale ok 15 kodów wpadnie
0 0

agasen

#7273363 Napisano: 26.06.2025 10:46:46
anialistopad napisał(a):

Ja ten zapis odebrałam tak, że kasjer przy kasie ma prawo odmówić rozbijania zakupów na kilka paragonów, żeby po prostu nie generować przez to niepotrzebnych kolejek. 
Osobiście dziś na kasie samoobsługowej rano zrobiłam dużo paragonów, nikt nic nie mówił i nic nie zablokował - kolejki nie było, co to komu przeszkadza🙂
0 0

emanuela24

#7273364 Napisano: 26.06.2025 10:47:19
zezowaty_kot napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

aerdna napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Zapomniałaś dodać że kochanek KONIECZNIE musi być z innego miasta emotka   Aż strach że w Kauflandzie przy kasach będą ludzie smolara emotka  Ja myślałam że oni już dawno przeszli samych siebie, jak widać są na tyle kreatywni że mają więcej "mądrych" pomysłów.

taylors

#7273383 Napisano: 26.06.2025 11:47:07
Dino- Old Spice lub Head&Shoulders lub Gillette- ile znaków może mieć tekst? Bo nie widzę w regulaminie.
0 0

anaesth

#7273393 Napisano: 26.06.2025 12:14:22
emanuela24 napisał(a):

Zapomniałaś dodać że kochanek KONIECZNIE musi być z innego miasta emotka   Aż strach że w Kauflandzie przy kasach będą ludzie smolara emotka  Ja myślałam że oni już dawno przeszli samych siebie, jak widać są na tyle kreatywni że mają więcej "mądrych" pomysłów.

Tak strasznie walczą z konkursowiczami, a zapominają o tym, kto im robi ruch w interesie emotka  Może nie konkretnie w tej loterii, ale w innych to wątpię, żeby „mugole” słali tyle zgłoszeń, żeby mieli później czym się pochwalić sponsorowi.