Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mellowfruit

#7311229 Napisano: 05.11.2025 11:01:05
Czy karty do rossmanna, np. te z Pantene, są wielokrotnego użytku?
0 0

snowflake

#7311231 Napisano: 05.11.2025 11:02:49
nanajka81 napisał(a):

te zgłoszenia które już są to z 3 dni? Jezu, trafić tam to naprawdę dla szczęściarzy...

szkoda, że w każdym bramkowym konkursie nie ma takiego licznika emotka
2 nanajka81, MDL 0

nanajka81

#7311232 Napisano: 05.11.2025 11:04:15
mellowfruit napisał(a):

tak

MDL

#7311234 Napisano: 05.11.2025 11:05:29
snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

te zgłoszenia które już są to z 3 dni? Jezu, trafić tam to naprawdę dla szczęściarzy...

Oo też tak myślę 😄 może bym zaoszczędziła, bo patrząc na ten licznik rezygnuję, do tego mam jeszcze pepsi z poprzedniej loterii avanti😄
0 0

nanajka81

#7311235 Napisano: 05.11.2025 11:05:42
snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

racja, od razu odechciewa się grać emotka
0 0

bianka33

#7311236 Napisano: 05.11.2025 11:09:31
Konkurs Zatecky to znowu falstart? Jest wyzwanie w aplikacji, strona nie działa, podpięty regulamin podaje inną datę rozpoczęcia, za tydzień, organizator nie odpowiada...
0 0

81czarnaowca

#7311237 Napisano: 05.11.2025 11:11:53
ILIKETOWINMONEY napisał(a):

Nie wiem jak wy wygrywacie w tych loteriach. Przy tej coca coli jest licznik zgłoszeń i jak odświeżam to czasem wpadają 3 zgłoszenia w ciągu minuty i to o 10 kiedy niby większość ludzi jest w pracy. Wstrzelić się w bramkę, to trzeba być w czepku urodzonym.

0 0

iwona0103

#7311238 Napisano: 05.11.2025 11:15:15
mellowfruit napisał(a):

Tak
0 0

zebry

#7311239 Napisano: 05.11.2025 11:16:13
nanajka81 napisał(a):

snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Mam tak samo, widać są ludzie, którzy zapas coli robią na 3 lata i w ogóle ją piją w takich ilościach.
0 0

radziosny

#7311241 Napisano: 05.11.2025 11:24:38
zebry napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Mam tak samo, widać są ludzie, którzy zapas coli robią na 3 lata i w ogóle ją piją w takich ilościach.

Albo odsprzedają taniej.. ale na ten moment niestety nie mam sił wymyślać tekstów, więc próbuję coś ugrać w loteriach emotka
0 0

Kamil_K

#7311242 Napisano: 05.11.2025 11:25:13
Mi się odechciewa tych wszystkich konkursów i loterii bo mam wrażenie że szybciej trafię 5 w mini lotto niż np głupi bon na 100 zł emotka  specjalnie pojechałem do Dino nic mnie nie irytuje jak ten sklep ciastka nutella opisane CIASTKA przyprawy prymat jak PRZYPRAWA jeszcze wydać ponad 30 zł na monstery które są okropne żeby nic nie wygrać 3 paragonami emotka  albo mam pecha albo serio w tych loteriach i konkursach bierze udział tysiące ludzi dziennie emotka
0 0

rufus

#7311246 Napisano: 05.11.2025 11:30:21
Kamil_K napisał(a):

Mi się odechciewa tych wszystkich konkursów i loterii bo mam wrażenie że szybciej trafię 5 w mini lotto niż np głupi bon na 100 zł emotka  specjalnie pojechałem do Dino nic mnie nie irytuje jak ten sklep ciastka nutella opisane CIASTKA przyprawy prymat jak PRZYPRAWA jeszcze wydać ponad 30 zł na monstery które są okropne żeby nic nie wygrać 3 paragonami emotka  albo mam pecha albo serio w tych loteriach i konkursach bierze udział tysiące ludzi dziennie emotka

Dobrym sposobem na wygrywanie jest... nieoczekiwanie. Ostatnie najlepsze nagrody wpadaly w momencie kiedy najmniej sie tego spodziewalem i nie spinałem na siłe żeby wygrać bo to przynosi u mnie odwrotny skutek. Lepiej sie milo zaskoczyc niz rozczarowywac.
Znow musze wlaczyc ten tryb. emotka

MDL

#7311249 Napisano: 05.11.2025 11:40:11
rufus napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

Dobrym sposobem na wygrywanie jest... nieoczekiwanie. Ostatnie najlepsze nagrody wpadaly w momencie kiedy najmniej sie tego spodziewalem i nie spinałem na siłe żeby wygrać bo to przynosi u mnie odwrotny skutek. Lepiej sie milo zaskoczyc niz rozczarowywac.
Znow musze wlaczyc ten tryb. emotka

Potwierdzam 🙂 W zeszłym tygodniu wprowadziłam wszystkie zalegające paragony, nie czekałam na żadne losowanie, planowałam zrobić krótką przerwę, a w poniedziałek dostałam maila z główną od bobovity w Dino 🙂
2 rufus, notta 0

madllen

#7311251 Napisano: 05.11.2025 11:43:21
MDL napisał(a):

Potwierdzam 🙂 W zeszłym tygodniu wprowadziłam wszystkie zalegające paragony, nie czekałam na żadne losowanie, planowałam zrobić krótką przerwę, a w poniedziałek dostałam maila z główną od bobovity w Dino 🙂

na ile zgłoszonych paragonów ? emotka
0 0

MDL

#7311252 Napisano: 05.11.2025 11:44:33
madllen napisał(a):

MDL napisał(a):

Nie wiem dokładnie, max 8
1 madllen 0

madllen

#7311256 Napisano: 05.11.2025 11:51:56
MDL napisał(a):

madllen napisał(a):

MDL napisał(a):

OK. Dajesz cień nadziei, że też  nawet taką "zwykłą" ilością zgłoszeń można wygrać. Zostaję dalej cierpliwie czekać na mega wygraną.emotka Choć już niejednokrotnie  wątpiłam w sens łudzenia się, że jednym maksymalnie kilkoma zgłoszeniami można wygrać nagrodę główną...
1 MDL 0

as32572

#7311257 Napisano: 05.11.2025 11:52:59
nanajka81 napisał(a):

snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

dokładnie, pozostaje grać tym jednym paragonem dla zasady
często jak czytam wpisy o powtarzających się wygranych mam takie, kurcze czemu ja nie inwestuję
ale w moim znaczeniu słowa inwestowanie, z pewnością nie było mowy o 60 paragonach na godzinę  emotka
nie wiem co miałabym zrobić z produktami (sprzedawanie na olx czy tym podobne to nie dla mnie), jak znaleźć na to czas przy pracy na etacie i na koniec jak się nie pogubić w tej ilości paragonów. Ja już teraz mam spory segregator, a nie kopertę jak niektorzy piszą, przy hurtowym zgłaszaniu to chyba trzeba mieć worki  emotka

kumulacja

#7311259 Napisano: 05.11.2025 12:01:24
Kamil_K napisał(a):

Jaka ja jestem SZCZĘŚLIWA, że nie biorę udziału w loteriach.

gregory04

#7311262 Napisano: 05.11.2025 12:04:46
Z jakiego programu/strony korzystacie do tworzenia prac na takie konkursy jak np ten ostatni Pepsi z konsolami?
0 0

Jestemnowa

#7311263 Napisano: 05.11.2025 12:05:00
madllen napisał(a):

MDL napisał(a):

madllen napisał(a):

MDL napisał(a):

OK. Dajesz cień nadziei, że też  nawet taką "zwykłą" ilością zgłoszeń można wygrać. Zostaję dalej cierpliwie czekać na mega wygraną.emotka Choć już niejednokrotnie  wątpiłam w sens łudzenia się, że jednym maksymalnie kilkoma zgłoszeniami można wygrać nagrodę główną...

Można wygrać i 1 paragonem  główna ale trzeba ogarnąć agencje bo jedne lubią mała ilość a drugie wręcz piszą ,że im więcej zgłoszeń ty większa szansa 😉
0 0