Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: sloma_i_buty

#7314874 Napisano: 19.11.2025 12:29:41
Cilit Bang to chyba moje największe rozczarowanie w kwestiach czyszczenia. Drogie produkty, które nie działają. Może się to w ogóle nie sprzedaje?
To źle o nas świadczy, że walczymy o te 20 zł wydając 30, bo to już krok do hazardu.

nanajka81

#7314902 Napisano: 19.11.2025 13:11:03
sloma_i_buty napisał(a):

Cilit Bang to chyba moje największe rozczarowanie w kwestiach czyszczenia. Drogie produkty, które nie działają. Może się to w ogóle nie sprzedaje?
To źle o nas świadczy, że walczymy o te 20 zł wydając 30, bo to już krok do hazardu

Dużo wymagań (39 zł + odpowiedź) marna nagroda i to w konkursie Rossmanna w którym prawie w każdym ich konkursie jest szczątkowa ilość laureatów z forum. Nikt mądry w to nie pójdzie.
2 domiqa, mia 0

Kogut997

#7314905 Napisano: 19.11.2025 13:16:48
Kogut997 napisał(a):

Czy ktoś z was wie do kiedy trzeba wykorzystać vouchery ze Szczęściobrania w Acuhan (zwłaszcza te na 50 i 100zł).
Może to przez przeziębienie, ale nie znalazłem informacji ani w mailu ani w regulaminie.

Taką odpowiedź dostałem, więc chyba wszystko jasne:

"Dzień dobry,
kody są jednorazowego użytku i są ważne do 31.12.2025 r.
Pozdrawiam,
Anna Maślana"
1 BingoJa 0

FBmagdalena17

#7314913 Napisano: 19.11.2025 13:35:06
nanajka81 napisał(a):

radziosny napisał(a):

as32572 napisał(a):

yaagatka napisał(a):

assal napisał(a):

Wyskoczył mi właśnie nowy konkurs w misji w Rossmannie. Tym razem 1000  bonów... po 20 zł emotka
Kup 3 produkty Cillit, napisz tekst...
Skoro ludzie o takie nagrody się biją, to po co dawać coś lepszego? 
I tak to sami grający rynek psują. A na forum zaraz będzie narzekanie, że się nie udało komuś emotka

Deklaruje, ze nie bede brała udziału. To powinno być w ramach promocji CASHBACK a nie 'konkursu'. Żenada, tak jak i z tą pianą

Żenada z pianą a wpisów w MDW pełno kto złotówkę zdobył. To też pieniądz wiadomo, ale po co w takim razie dawać lepsze nagrody skoro taki sam efekt można opędzić niższym kosztem?

Też mnie to kłuło w oczy, ja rozumiem, że należy się cieszyć z małych rzeczy, ale bez przesady. Później wypatruję czy były wyniki z innych konkursów i wszędzie te złotówki.. jeszcze niektórzy piszą po nocach je zbierali emotka

Ja pochwaliłam się tylko efektem końcowym żebrania u Rossmanna. I nie wstawałam specjalnie żeby losować - mam kota a kto ma kota ten wie że przy kocie w nocy się wstaje. Sam konkurs to wg mnie była żenada a ludzie zbierali bo grosz do grosza... Co do Cilit to wydaj 39 zł, poświęć czas na napisanie odpowiedzi której nie czytają żeby może zyskać 20 zł... Nie idę w to.

Dla mnie to już jest dno dna. A takich konkursów jest coraz więcej. Ludzie graja, jak napisaliście wyżej i rynek psuja. Akcja z pianą pokazała jakie jest zainteresowanie. w tej cenie można kupić inne tańsze, albo lepsze produkty. Uważam że lepiej poświęcić czas i pieniądze na jakiś inny konkurs, dopracować zgłoszenie.

BingoJa

#7314914 Napisano: 19.11.2025 13:48:11
MDL napisał(a):

Loteria Nestlé ITM...czy Wam też ciężko cokolwiek trafić? Wysłałam masę zgłoszeń I jedno wielkie 0.

U mnie 0/3 dla Nestle, dziś z rana znowu pudło.
1 MDL 0

taak

#7314915 Napisano: 19.11.2025 13:52:00
W jakich sklepach oprócz Carrefour można dostać Cukier Królewski?
0 0

oreamore

#7314917 Napisano: 19.11.2025 13:54:36
taak napisał(a):

Arhelan
1 taak 0

agakaz2

#7314918 Napisano: 19.11.2025 13:54:36
taak napisał(a):

u mnie byl w biedronce
1 taak 0

domiqa

#7314922 Napisano: 19.11.2025 14:02:21
taak napisał(a):

Intermarche
2 taak, MDL 0

nanajka81

#7314924 Napisano: 19.11.2025 14:04:36
FBmagdalena17 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

radziosny napisał(a):

as32572 napisał(a):

yaagatka napisał(a):

assal napisał(a):

Wyskoczył mi właśnie nowy konkurs w misji w Rossmannie. Tym razem 1000  bonów... po 20 zł emotka
I tak to sami grający rynek psują. A na forum zaraz będzie narzekanie, że się nie udało komuś emotka

Deklaruje, ze nie bede brała udziału. To powinno być w ramach promocji CASHBACK a nie 'konkursu'. Żenada, tak jak i z tą pianą

Żenada z pianą a wpisów w MDW pełno kto złotówkę zdobył. To też pieniądz wiadomo, ale po co w takim razie dawać lepsze nagrody skoro taki sam efekt można opędzić niższym kosztem?

Też mnie to kłuło w oczy, ja rozumiem, że należy się cieszyć z małych rzeczy, ale bez przesady. Później wypatruję czy były wyniki z innych konkursów i wszędzie te złotówki.. jeszcze niektórzy piszą po nocach je zbierali emotka

Ja pochwaliłam się tylko efektem końcowym żebrania u Rossmanna. I nie wstawałam specjalnie żeby losować - mam kota a kto ma kota ten wie że przy kocie w nocy się wstaje. Sam konkurs to wg mnie była żenada a ludzie zbierali bo grosz do grosza... Co do Cilit to wydaj 39 zł, poświęć czas na napisanie odpowiedzi której nie czytają żeby może zyskać 20 zł... Nie idę w to.

Dla mnie to już jest dno dna. A takich konkursów jest coraz więcej. Ludzie graja, jak napisaliście wyżej i rynek psuja. Akcja z pianą pokazała jakie jest zainteresowanie. w tej cenie można kupić inne tańsze, albo lepsze produkty. Uważam że lepiej poświęcić czas i pieniądze na jakiś inny konkurs, dopracować zgłoszenie.

Tak, to jest dno dna szczególnie w Rossmannie i ich wspaniałych konkursach z laureatami widmo. Piana przynajmniej była za darmo więc jak się wylosował los to człowiek już tylko machał ręką. Gorzej gdy trzeba inwestować kupę kasy w marne produkty, poświęcać czas na tekst a w zamian może wygrać (albo i nie) marną nagrodę. Apeluję aby każdy mądry konkursowicz omijał konkurs z Cilitem szerokim łukiem.

MDL

#7314930 Napisano: 19.11.2025 14:22:40
agakaz2 napisał(a):

taak napisał(a):

u mnie byl w biedronce

Ale brązowy, drobny lub puder? U mnie jest tylko zwykły w biedronce, który nie bierze udziału w loterii 😥
0 0

deva

#7314933 Napisano: 19.11.2025 14:29:19
nanajka81 napisał(a):

FBmagdalena17 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

radziosny napisał(a):

as32572 napisał(a):

yaagatka napisał(a):

assal napisał(a):

Tak, to jest dno dna szczególnie w Rossmannie i ich wspaniałych konkursach z laureatami widmo. Piana przynajmniej była za darmo więc jak się wylosował los to człowiek już tylko machał ręką. Gorzej gdy trzeba inwestować kupę kasy w marne produkty, poświęcać czas na tekst a w zamian może wygrać (albo i nie) marną nagrodę. Apeluję aby każdy mądry konkursowicz omijał konkurs z Cilitem szerokim łukiem.

Nie biorę już udziału w żadnych konkursach misjach. Zainwestowałam w pasty, 500 nagród, a pochwaliło sie z pięć osób...
Nie będe sie denerwować i jeszcze tracić pieniądze.
Racja, piana była przynajmniej za darmo.

agakaz2

#7314936 Napisano: 19.11.2025 14:32:28
MDL napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

taak napisał(a):

u mnie byl w biedronce

Ale brązowy, drobny lub puder? U mnie jest tylko zwykły w biedronce, który nie bierze udziału w loterii 😥

cukier z buraków cukrowych mam
1 MDL 0

MDL

#7314943 Napisano: 19.11.2025 14:50:40
agakaz2 napisał(a):

MDL napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

taak napisał(a):

u mnie byl w biedronce

cukier z buraków cukrowych mam

Jak to zwykły 1kg to on niestety nie bierze udziału w loterii😦
0 0

grzanka

#7314954 Napisano: 19.11.2025 15:14:30
agakaz2 napisał(a):

grzanka napisał(a):

Czy otrzymaliście maile o wygranej w loterii Shottini Żabka? Jestem na liście laureatów (bon), a wiadomości brak. 
Organizator informuje na stronie, że "Wszyscy zwycięzcy zostaną poinformowani mailowo o wygranej w dniu dzisiejszym."

moze dostaniesz maila z wygraną a zapomnial o poinformowaniu

Organizator wysyła jedną wiadomość informującą o wygranej, z prośbą o dane do wysyłki.
0 0

MDL

#7314957 Napisano: 19.11.2025 15:17:46
grzanka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

grzanka napisał(a):

Czy otrzymaliście maile o wygranej w loterii Shottini Żabka? Jestem na liście laureatów (bon), a wiadomości brak. 
Organizator informuje na stronie, że "Wszyscy zwycięzcy zostaną poinformowani mailowo o wygranej w dniu dzisiejszym."

Organizator wysyła jedną wiadomość informującą o wygranej, z prośbą o dane do wysyłki.

Jeżeli chodzi o bon to jest wiadomość o wygranej i informacja, że zostanie wysłana nagroda w ciągu 14-stu dni, nie ma prośby o dane, bo zostanie przesłany ma maila. Może to nie Twoje inicjały
0 0

agakaz2

#7314958 Napisano: 19.11.2025 15:18:13
ktoś płacił karta wielokrotnego użytku z konkursu w żabce 100zl wartosc?
0 0

agakaz2

#7314959 Napisano: 19.11.2025 15:20:58
grzanka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

grzanka napisał(a):

przy bonie nie chcą żadnych informacji
1 grzanka 0

grzanka

#7314965 Napisano: 19.11.2025 15:59:43
MDL napisał(a):

grzanka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

grzanka napisał(a):

Jeżeli chodzi o bon to jest wiadomość o wygranej i informacja, że zostanie wysłana nagroda w ciągu 14-stu dni, nie ma prośby o dane, bo zostanie przesłany ma maila. Może to nie Twoje inicjały

Dzięki za info!
0 0

stalowiak1979

#7315003 Napisano: 19.11.2025 17:41:18
Po ile są te saszetki w Dino na konkurs kawy?
0 0