Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

bmacieja

#7314341 Napisano: 17.11.2025 14:36:51
otter napisał(a):

Sonia1988 napisał(a):

zmurcia napisał(a):

D88D napisał(a):

Nie wiem w którym wątku to napisać (jesli ktos ma pomysl to dajcie znać), ale nowa loteria coca coli w biedronce jest kiepsko zorganizowana przez Albedo. Wpisałem dzisiaj 6cyfrowy nr paragonu, datę i moj nr telefonu, każą tez załączyc zdjęcie. Czajcie to, że odrzuciło mi zgłoszenie, bo ktoś już podał ten sam 6cyfrowy nr paragonu. Powinni odrzucać tylko, jeśli zduplikowany jest numer paragonu w połączeniu z tąsamą datą paragonu, nie sam numer... Skoro już ponad 10tys zgłoszeń wpłynęło, jest spora szansa, że numery paragonów zaczną sie pokrywać...

Identyczna sytuacja dzisiaj u mnie. Napisałam im maila ale nie otrzymałam jeszcze odpowiedzi.

U mnie to samo, odpowiedź na mojego maila była taka, że zgodnie z regulaminem. I tyle…

ktos skutecznie sie odwolal? mam to samo co wyzej

Miałam taką samą sytuację, pisałam do Albedo - odpowiedzi brak. Trochę dziwne, że nagle odrzucają aż tyle zgłoszeń, że niby ten sam numer paragonu już zgłoszony....
0 0

sergrazyna

#7314352 Napisano: 17.11.2025 14:50:11
Eh oby nie było tak, że jak nie proszą, to już pozamiatane emotka
0 0

mizazu71

#7314353 Napisano: 17.11.2025 14:50:53
Anisu napisał(a):

Z everydayme.pl z konkursu w Auchan dostałam maila, że mam dosłac skan paragonu, a przecież tam się załączało paragon od razu w konkursie. Też dostaliście?

Tak, tez dodstalam. Zastanawiam sie teraz, czy to może nie bedzie problem z tym, że Auchan ma nieczytelne paragony, ja mam napisane tylko „proszek” bez dopisku Vizir.
0 0

atlantydek

#7314355 Napisano: 17.11.2025 14:54:25
asper01 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Czy jeszcze od kogoś chcą skan paragonu z Hebe Gillette? Wcześniej brak info o wygranej

Też dostałem. Sądziłem że po prostu poszły dzis torby, ale jeśli Ty też dostałeś, to już nie wiem  emotka
Tylko że główną już ktoś się chyba chwalił..

Chyba mają tam mały burdelik. Mogliby zainwestować w jakiś sensowniejszy formularz, żeby potem nie szukać paragonów już wcześniej wysyłanych.
0 0

Anisu

#7314356 Napisano: 17.11.2025 14:54:55
mizazu71 napisał(a):

Anisu napisał(a):

Z everydayme.pl z konkursu w Auchan dostałam maila, że mam dosłac skan paragonu, a przecież tam się załączało paragon od razu w konkursie. Też dostaliście?

Tak, tez dodstalam. Zastanawiam sie teraz, czy to może nie bedzie problem z tym, że Auchan ma nieczytelne paragony, ja mam napisane tylko „proszek” bez dopisku Vizir.

Chyba wiedzą że Auchan ma nieczytelne, ja mam tylko płyn i numerek ,tam te numerki sie liczą. Może załączniki po prostu nie przeszły
0 0

picola1

#7314357 Napisano: 17.11.2025 14:56:48
Anisu napisał(a):

mizazu71 napisał(a):

Anisu napisał(a):

Chyba wiedzą że Auchan ma nieczytelne, ja mam tylko płyn i numerek ,tam te numerki sie liczą. Może załączniki po prostu nie przeszły

O którym konkursie piszecie?
0 0

aster222

#7314359 Napisano: 17.11.2025 14:57:31
Czy z Amino były już przelewy?
0 0

baxter

#7314361 Napisano: 17.11.2025 15:05:13
aster222 napisał(a):

Czy z Amino były już przelewy?

Ja nadal czekam
1 aster222 0

InkaR

#7314362 Napisano: 17.11.2025 15:05:24
Anisu napisał(a):

niestety nie  emotka  A ty coś wygrałaś emotka
0 0

deva

#7314364 Napisano: 17.11.2025 15:05:58
rare85 napisał(a):

deva napisał(a):

Czy macie gdzieś w aplikacji Rossmann kartę z piany czy trzeba czekać na maila?

Nigdzie w aplikacji nie mam, trzeba czekać na maila, konkurs dopiero zakończony a mają trochę tych złotówek do rozesłania emotka

Dziękuję 🌹
1 rare85 0

makra

#7314366 Napisano: 17.11.2025 15:11:32
wziumbadam napisał(a):

Anisu napisał(a):

Ostatnio Pelargos prosił o paragon tych, którzy coś wygrali, nawet jeśli załączało się go w zgłoszeniu.

Ja dostałam maila dotyczące Gillette z Hebe
A nic nie wygrałam
0 0

MDL

#7314367 Napisano: 17.11.2025 15:14:44
makra napisał(a):

wziumbadam napisał(a):

Anisu napisał(a):

Ostatnio Pelargos prosił o paragon tych, którzy coś wygrali, nawet jeśli załączało się go w zgłoszeniu.

A nic nie wygrałam

To jest nadzieja 🙂
0 0

madllen

#7314369 Napisano: 17.11.2025 15:18:11
makra napisał(a):

wziumbadam napisał(a):

Anisu napisał(a):

A nic nie wygrałam

Tylko własnie o to się rozchodzi, że oni czasem wysyłają takiego maila jeszcze przed poinformowaniem o wygranej.
0 0

wziumbadam

#7314372 Napisano: 17.11.2025 15:22:00
madllen napisał(a):

makra napisał(a):

wziumbadam napisał(a):

Anisu napisał(a):

A nic nie wygrałam

Tylko własnie o to się rozchodzi, że oni czasem wysyłają takiego maila jeszcze przed poinformowaniem o wygranej.

Dokładnie o to mi chodziło.
Przy tym konkursie poniżej wszyscy, którzy dostali wiadomość wygrali. Mail o wygranej przyszedł w późniejszym czasie.
2 makra, Anisu 0

makra

#7314373 Napisano: 17.11.2025 15:22:25
madllen napisał(a):

makra napisał(a):

wziumbadam napisał(a):

Anisu napisał(a):

A nic nie wygrałam

Mi nie wyskoczył ten numer referencyjny więc możliwe że zgłoszenie dostali ale bez paragonu bo coś się zawiesiło. No zobaczymy bo ogólnie jak na raka ilość nagród to mało osób się chwaliło wygranymi
0 0

makra

#7314375 Napisano: 17.11.2025 15:24:33
Byłam dumna z mojego opisu bo na serio był z serca więc mam nadzieję że coś się udało wygrać emotka
0 0

moniaj1

#7314384 Napisano: 17.11.2025 16:14:14
Anisu napisał(a):

Też mam takiego maila także pewnie jak wpisy wyżej coś jest na rzeczy 🙂
1 Anisu 0

sergrazyna

#7314415 Napisano: 17.11.2025 17:41:02
makra napisał(a):

Byłam dumna z mojego opisu bo na serio był z serca więc mam nadzieję że coś się udało wygrać emotka

Ja byłam zadowolona z moich 3 odp, ale o paragon nie zapytali, więc wyczuwam kolejną porażkę emotka  Zawsze jak jestem zadowolona, to nici z tego
0 0

karasas

#7314431 Napisano: 17.11.2025 18:35:04
Kogut997 napisał(a):

taak napisał(a):

Po zakończonej promocji z Bolesławca były wyzerowane, teraz za każdy kod zbiera się płatek śniegu

Ok, czyli trochę pokpiłem sprawę… Nic, człowiek uczy się całe życie.Bardzo dziękuję za odpowiedź emotka

Pamiętaj też o tym, że same kody wygasają po jakimś czasie. Więc nie można ich trzymać w nieskończoność i kiedyś trzeba je wbić do aplikacji.
0 0

makra

#7314437 Napisano: 17.11.2025 19:09:45
Czy z Rossmana Nivea cellular lub Miya mogę zakupić produkty online ?
0 0