Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

malgosia74

#7324832 Napisano: 30.12.2025 21:46:07
8igora9 napisał(a):

nawrotkatv napisał(a):

Nie wiem jak Wy, ale ja mam już dosć konkursu Pepsi&Lays. Staram się być skrupulatna i wysyłam codziennie jedna a czasem 2 odpowiedzi i jestem już tak wyjałowiona z pomysłow, że zaczynam rymować od rzeczy emotka  Dobrze ze jutro ostatni dzień...

Też tak miałam, ale w okolicach 8 paragonu otworzyła mi się jakaś dodatkowa szufladka w mózgu i 2 razy wysyłałam męża do sklepu po kolejne paragony. 🤣 Wydaje mi się, że te moje ostatnie zgłoszenia są świetne, ale prawdopodobnie  jest właśnie tak, że "wydaje mi się" 😂😂😂
Jeszcze 1 paragon z Carrefoura i po świątecznych konkursach Avanti zostaną tylko traumatyczne wspomnienia i torby pełne chipsów. 🫣

Też mam dość emotka , nie brałam udziału w konkursach we wszystkich sieciach sklepów, do tej pory mając czas na wolnym stworzyłam w bólach mniejszych i większych 31 tekstów- poważne i głupawe - jutro ostatnie 2 muszę jakoś wymęczyć, ale pomysłów to już nima ... emotka

sylzab2294

#7324846 Napisano: 30.12.2025 22:27:08
malgosia74 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

nawrotkatv napisał(a):

Nie wiem jak Wy, ale ja mam już dosć konkursu Pepsi&Lays. Staram się być skrupulatna i wysyłam codziennie jedna a czasem 2 odpowiedzi i jestem już tak wyjałowiona z pomysłow, że zaczynam rymować od rzeczy emotka  Dobrze ze jutro ostatni dzień...

Też tak miałam, ale w okolicach 8 paragonu otworzyła mi się jakaś dodatkowa szufladka w mózgu i 2 razy wysyłałam męża do sklepu po kolejne paragony. 🤣 Wydaje mi się, że te moje ostatnie zgłoszenia są świetne, ale prawdopodobnie  jest właśnie tak, że "wydaje mi się" 😂😂😂
Jeszcze 1 paragon z Carrefoura i po świątecznych konkursach Avanti zostaną tylko traumatyczne wspomnienia i torby pełne chipsów. 🫣

Też mam dość emotka , nie brałam udziału w konkursach we wszystkich sieciach sklepów, do tej pory mając czas na wolnym stworzyłam w bólach mniejszych i większych 31 tekstów- poważne i głupawe - jutro ostatnie 2 muszę jakoś wymęczyć, ale pomysłów to już nima ... emotka

mi się już mózg lasuje emotka  haha
0 0

Cytrusek

#7324847 Napisano: 30.12.2025 22:28:09
Ciesz się zimą z Fairy Kaufland. Po jakim czasie dostaliście zwrotnego SMS-a o przyjęciu zgłoszenia?
0 0

Dekasia

#7324861 Napisano: 30.12.2025 22:53:31
Cytrusek77 napisał(a):

Ciesz się zimą z Fairy Kaufland. Po jakim czasie dostaliście zwrotnego SMS-a o przyjęciu zgłoszenia?

W tej samej minucie.
0 0

Cytrusek

#7324865 Napisano: 30.12.2025 22:58:05
Dekasia napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

W tej samej minucie.

U mnie już 40 minut i cisza, a pisałaś z polskimi znakami? Kasę pobrało jak za 1 smsa, a znaków było ponad 500
0 0

Dekasia

#7324866 Napisano: 30.12.2025 23:00:38
Cytrusek77 napisał(a):

Dekasia napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

W tej samej minucie.

U mnie już 40 minut i cisza, a pisałaś z polskimi znakami? Kasę pobrało jak za 1 smsa, a znaków było ponad 500

Bez polskich znaków, łącznie policzyło u mnie jak za 3 smsy.
1 Cytrusek 0

masza

#7324871 Napisano: 30.12.2025 23:56:47
malgosia74 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

nawrotkatv napisał(a):

a co Avanti ma powiedzieć? Oni musza to WSZYSTKO przeczytać.....emotka emotka emotka emotka

notta

#7324888 Napisano: 31.12.2025 08:12:13
Powodzenia dzisiaj dla tych wszystkich, co zostawiają wszystko na ostatnią chwilę emotka

misiamarysia

#7324889 Napisano: 31.12.2025 08:14:17
notta napisał(a):

Powodzenia dzisiaj dla tych wszystkich, co zostawiają wszystko na ostatnią chwilę emotka

Ooo, to ja, leży 10 paragonów emotka

mizazu71

#7324892 Napisano: 31.12.2025 08:21:06
Czy dostaliście numery referencyjne zgłoszeń w konkursie AmbiPur Fairy Biedronka? Nie wiem czy mi zgłoszenie poszło poprawnie bo żadnego numeru tym razem nie dostałam
0 0

luko922

#7324895 Napisano: 31.12.2025 08:36:19
masza napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

nawrotkatv napisał(a):

a co Avanti ma powiedzieć? Oni musza to WSZYSTKO przeczytać.....emotka emotka emotka emotka

Muszą jak muszą. Szczerze w to wątpię emotka

tad_pole

#7324986 Napisano: 31.12.2025 12:28:47
Co najtaniej wychodzi w Fairy/AmbiPur w Biedronce?
0 0

joan

#7324991 Napisano: 31.12.2025 12:35:14
tad_pole napisał(a):

Sprawdź, czy w regulaminie jest lista z kodami EAN i potem w apce Bdr możesz zobaczyć, czy wymienione produkty są na stanie (i w jakiej cenie chyba również) we wskazanym sklepie.

Tu tylko podpowiem, że w moich Biedronkach - a zaglądam przecież regularnie - w ogóle nie wyłożyli na sklep konkursowych produktów emotka Finalnie zdecydowałam się olać ten konek.

Dziś Sylwester, w sklepach tłumy, przy kasach sajgon alkoholowy -> może lepiej kupić paragon na forum? emotka
0 0

8igora9

#7324993 Napisano: 31.12.2025 12:37:05
tad_pole napisał(a):

Wątpię, czy w ogóle jeszcze dostaniesz te produkty z edycji świątecznej. Ze 2-3 tygodnie temu u mnie już były tylko pojedyncze sztuki położne gdzies na półce w przypadkowym miejscu. Za odświeżacz zapłaciłam 18zl
1 joan 0

tosiaczek777

#7324998 Napisano: 31.12.2025 12:47:20
mizazu71 napisał(a):

Czy dostaliście numery referencyjne zgłoszeń w konkursie AmbiPur Fairy Biedronka? Nie wiem czy mi zgłoszenie poszło poprawnie bo żadnego numeru tym razem nie dostałam

Tak, na koniec po podziękowaniu za zgłoszenie był nr.
0 0

stalowiak1979

#7325012 Napisano: 31.12.2025 13:20:51
Witam w konkursie Fairy z Kauflanda podaje który numer paragonu???
0 0

bzzzy

#7325015 Napisano: 31.12.2025 13:29:41
Nurtuje mnie jedno... czy jak w konkursie esm-owym wkradnie się polski znak to zgłoszenie jest odrzucane z automatu? poszło mi z "ł" i z tego powodu jest jest mi bardzo "yyy"....
0 0

zielonaszpilka

#7325018 Napisano: 31.12.2025 13:33:13
8igora9 napisał(a):

tad_pole napisał(a):

Wątpię, czy w ogóle jeszcze dostaniesz te produkty z edycji świątecznej. Ze 2-3 tygodnie temu u mnie już były tylko pojedyncze sztuki położne gdzies na półce w przypadkowym miejscu. Za odświeżacz zapłaciłam 18zl

U mnie tego jest ciągle bardzo dużo. Najlepiej sprawdzić po kodzie ean w aplikacji biedronki.
1 8igora9 0

monikar

#7325028 Napisano: 31.12.2025 14:18:40
bzzzy napisał(a):

Nurtuje mnie jedno... czy jak w konkursie esm-owym wkradnie się polski znak to zgłoszenie jest odrzucane z automatu? poszło mi z "ł" i z tego powodu jest jest mi bardzo "yyy"....

Ja kiedyś w konkursie Columbita wysłałam całe hasło z polskimi znakami bo się zagapiłam i hasło okazało się wygrane więc to pewnie zależy od agencji emotka
0 0

kiwiwi

#7325029 Napisano: 31.12.2025 14:26:02
monikar napisał(a):

bzzzy napisał(a):

Ja kiedyś w konkursie Columbita wysłałam całe hasło z polskimi znakami bo się zagapiłam i hasło okazało się wygrane więc to pewnie zależy od agencji emotka

W telefonie z Androidem w aplikacji Wiadomości można sobie ustawić "Używaj prostych znaków" i wtedy przy wysyłaniu smsa i tak usunie wszystkie "ogonki" nawet jak się pisze z polskimi znakami.