Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

andii

#7325185 Napisano: 31.12.2025 23:05:06
Credo89 napisał(a):

KochaNi który numer podajecie w Fairy Kaufland?

U gory
1 Credo89 0

oldziaczek

#7325197 Napisano: 01.01.2026 01:00:57
notta napisał(a):

Powodzenia dzisiaj dla tych wszystkich, co zostawiają wszystko na ostatnią chwilę emotka

23:55 poszło ostatnie zgłoszenie pepsi biedra emotka

Kwiat Paproci

#7325198 Napisano: 01.01.2026 01:05:48
oldziaczek napisał(a):

notta napisał(a):

Powodzenia dzisiaj dla tych wszystkich, co zostawiają wszystko na ostatnią chwilę emotka

23:55 poszło ostatnie zgłoszenie pepsi biedra emotka

u mnie też wysyłałam na ostatnią chwile a co roku sobie obiecuję że bedę świetować a potem i tak sylwester mam konkursowy emotka

Credo89

#7325200 Napisano: 01.01.2026 01:42:26
andii napisał(a):

Credo89 napisał(a):

KochaNi który numer podajecie w Fairy Kaufland?

U gory

Dziękuję za odpowiedź, oczywiście jeszcze musiałam zrobić "byka" ortograficznego emotka  Szczęśliwego Nowego Roku kochani! emotka
1 andii 0

mima

#7325243 Napisano: 01.01.2026 15:06:03
Ostatnio na Wizaż pytają ciągle o konto na instagramie i facebooku. Ja kompletnie nie jestem w tym świecie. Czy komuś udało się zakwalifikować do testów bez owych wynalzków dzisiejszego świata?
0 0

jokan

#7325251 Napisano: 01.01.2026 16:26:38
mima napisał(a):

Ostatnio na Wizaż pytają ciągle o konto na instagramie i facebooku. Ja kompletnie nie jestem w tym świecie. Czy komuś udało się zakwalifikować do testów bez owych wynalzków dzisiejszego świata?

ja mialam ostatnie testowanie z pazdziernika 2025. Nie wie czy tu bardziej chodzi o te konta (FB, Insta) czy raczej o ilość recenzji, które juz zamieściłaś na Wizaz.pl 
A tego co pamiętam chyba na Insta daje się zdjęcie produktów, a na koniec dopisuje opinie o nich (ja tak robię i zamieszczam później w ich formularzu bo tak chyba jest wymagane w ankiecie końcowej)
0 0

mima

#7325253 Napisano: 01.01.2026 16:29:22
jokan napisał(a):

mima napisał(a):

ja mialam ostatnie testowanie z pazdziernika 2025. Nie wie czy tu bardziej chodzi o te konta (FB, Insta) czy raczej o ilość recenzji, które juz zamieściłaś na Wizaz.pl 
A tego co pamiętam chyba na Insta daje się zdjęcie produktów, a na koniec dopisuje opinie o nich (ja tak robię i zamieszczam później w ich formularzu bo tak chyba jest wymagane w ankiecie końcowej)

oki. Dzięki serdeczne za odpowiedz.
0 0

ReneK

#7325254 Napisano: 01.01.2026 16:35:18
mima napisał(a):

U mnie testowanie bez Instagrama i Facebooka ,niemniej trzeba co jakiś czas udzielać się na forum wizaż,dodawać opinie ,komentować i lajkowac innych opinie ,wtedy czasami wpadnie jakiś test choć obecnie coraz rzadziej!
1 mima 0

wiolka252

#7325255 Napisano: 01.01.2026 16:41:32
ReneK napisał(a):

mima napisał(a):

U mnie testowanie bez Instagrama i Facebooka ,niemniej trzeba co jakiś czas udzielać się na forum wizaż,dodawać opinie ,komentować i lajkowac innych opinie ,wtedy czasami wpadnie jakiś test choć obecnie coraz rzadziej!

Ja nie mam insta i FB ,nie udzielam się a i tak coś wpada od czasu do czasu .5 testowań chyba miałam
3 ReneK, MDL, mima 0

mima

#7325265 Napisano: 01.01.2026 18:03:34
A jeszcze podpytam o coś innego. To co prawda nie konkurs,a ankieta, ale ja to traktuję podobnie. Jakie panele z ankietami polecacie? Ja np bardzo cenię Kantar, askGfk uważam za porażkę. Jeśli wypełniacie ankiety- to które panele mają fajne ankiety i nagrody?
0 0

oldziaczek

#7325269 Napisano: 01.01.2026 18:18:26
mima napisał(a):

A jeszcze podpytam o coś innego. To co prawda nie konkurs,a ankieta, ale ja to traktuję podobnie. Jakie panele z ankietami polecacie? Ja np bardzo cenię Kantar, askGfk uważam za porażkę. Jeśli wypełniacie ankiety- to które panele mają fajne ankiety i nagrody?

Ja lubię tez Zymetrie, szybko się da uzbierać na 25zl do empiku emotka
1 mima 0

joan

#7325272 Napisano: 01.01.2026 18:48:46
mima napisał(a):

To może podpowiem coś alternatywnego. Tylko uwaga! Musowo trzeba czytać regulaminy i unikać podawania wrażliwych info, bo oszustów nie brakuje... emotka

Zdarzyło mi się 2x wziąć udział w ankiecie, co mi wyskoczyła na FB / różne podmioty je obsługiwały, zupełnie nie powiązane ze sobą.

Pierwsza dotyczyła mojego pobytu w Krk (pojechałam na koncert) -> po zakwalifikowaniu się: ok. 1h rozmowa solo z kamerką via Teams i otrzymałam @ 150 zł do Empiku.
Druga dotyczyła opinii na temat apki pewnego portalu -> po zakwalifikowaniu się: ok. 2h rozmowa w grupie z kamerką via Teams i otrzymałam @ 150 zł do Empiku.

Piszę o tym, bo może ktoś się boi, że tego typu ankiety to wyłącznie scam. Jak z konkursami: warto sprawdzać i brać udział w sensownych akcjach emotka

Agnes

#7325287 Napisano: 01.01.2026 20:13:25
mima napisał(a):

Ja od lat biorę udział w kantarze, Ariadna, nortplaster ( czy jakoś tak ) rzadko na zymetria . Od roku Gfk
I w kilku innych ale nazw teraz nie pamiętam. Najbardziej lubię kantar i zbieram pkt na ekody do Biedronki. Na innym do empiku a na tym na Na bilety do cinema 
Na Gfk wczytuję paragony ale nie wszystkie bo mi się często nie chce. Jakby mi się chciało to łatwo można uzbierać na nagrodę. Ja wymieniłam na dolce Gusto teraz zbieram na żelazko i myślę że za 3 miesiące będę już miała odpowiednią ilość pkt. Na Ariadnie udało mi się uzbierać ostatnio na frytownice beztłuszczowa. Wcześniej brałam jakieś drobiazgi.
1 mima 0

mateuszpp130

#7325298 Napisano: 01.01.2026 21:50:58
Do czego się zbiera punkty z gier w aplikacji Coca-cola?
0 0

zielonaszpilka

#7325310 Napisano: 01.01.2026 22:57:48
mateuszpp130 napisał(a):

Do czego się zbiera punkty z gier w aplikacji Coca-cola?

Do odebrania niektórych nagród z akcji Collect&get potrzebne są czasem diamenty z gier. Zdarza się to rzadko, ale się zdarza. Wtedy musisz mieć odpowiednią liczbę wklepanych kodów i odpowiednią liczbę diamentów z gier.

fan-mandaryny

#7325314 Napisano: 02.01.2026 01:27:32
Za dużo wklepałem kodów na loterię Coca-Coli. O dwa za dużo. Do reszty mam paragony. Czy będzie dobrze, jeśli zostawię da te losy w aplikacji (pozostawię niekliknięte?). Powiedzmy, że mam paragony, dokumentujące 16 x nakrętek Coca Coli, 2 zawleczki od puszek Coca-Coli i dwie nakrętki Spirite. U mnie wygląda to tak, że ja wklepałem 18 nakrętek Coca-coli omyłkowo. Czy oni oczekują zdjęcia kodu na etapie weryfikacji? Czy oni po kodzie wiedzą, czy dany kod Coca-Coli pochodzi z zakrętki, czy od zawleczki? Z tego co wiem, to kody rozróżniają jakoś dany napój np. Sprite o Coli, ale czy pojemność, to nie wiem. W tej loterii to idzie na konto płatków (niezależnie od nazwy napoju). I mam dużo puszkowych paragonów na Coca-Colę, więc bym te dwa kody z zakrętek sparował sobie pod te paragony.
0 0

sergrazyna

#7325315 Napisano: 02.01.2026 01:52:06
fan-mandaryny napisał(a):

Za dużo wklepałem kodów na loterię Coca-Coli. O dwa za dużo. Do reszty mam paragony. Czy będzie dobrze, jeśli zostawię da te losy w aplikacji (pozostawię niekliknięte?). Powiedzmy, że mam paragony, dokumentujące 16 x nakrętek Coca Coli, 2 zawleczki od puszek Coca-Coli i dwie nakrętki Spirite. U mnie wygląda to tak, że ja wklepałem 18 nakrętek Coca-coli omyłkowo. Czy oni oczekują zdjęcia kodu na etapie weryfikacji? Czy oni po kodzie wiedzą, czy dany kod Coca-Coli pochodzi z zakrętki, czy od zawleczki? Z tego co wiem, to kody rozróżniają jakoś dany napój np. Sprite o Coli, ale czy pojemność, to nie wiem. W tej loterii to idzie na konto płatków (niezależnie od nazwy napoju). I mam dużo puszkowych paragonów na Coca-Colę, więc bym te dwa kody z zakrętek sparował sobie pod te paragony.

Ale wygrałeś coś? Bo jeśli chodzi o karty to nie ma żadnej weryfikacji, formularz bez paragonu i nagroda natychmiast na maila

taak

#7325321 Napisano: 02.01.2026 08:38:16

Ja wygrałam tam Airfryer i nie było żadnej weryfikacji, paragonu, a tym bardziej zdjęcia kodów

ktosiek1

#7325326 Napisano: 02.01.2026 09:36:03
taak napisał(a):

Ja wygrałam tam Airfryer i nie było żadnej weryfikacji, paragonu, a tym bardziej zdjęcia kodów

Ostatnio gdy były naczynia z Bolesławca wymieniłam kilkadziesiąt kodów na 6 naczyń, nie chcieli paragonów. Wydaje mi się, że paragony żądają tylko od osób, które wklepują kody masowo

wiolka252

#7325327 Napisano: 02.01.2026 09:45:20
Klub Winiary ,działa Wam dodanie paragonów? Od wczoraj nie idzie i mnie
0 0