Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kreo42

#7333315 Napisano: dzisiaj o 14:01:36
Jestemnowa napisał(a):

Mam pytanie do tej karty edenred z apki coli . Gdzie ja mogę nią zapłacić bo w regulaminie nic nie ma tylko ,że wybrane lokale a w apce edenred pisze ,że szczegóły określa pracodawca 😅 coś źle sprawdzam chyba ... Może ktoś gdzieś płacił i wie ?

Jak kiedyś wygrałem, chyba w reginie, to wszędzie nią płaciłem, biedra, kauf
0 0

8igora9

#7333318 Napisano: dzisiaj o 14:13:08
tamlin111 napisał(a):

Czy w formularzu laureata z Dino możecie wpisać adres mailowy? U mnie nie można i dalej nie chce przepuścić.

Podbijam. Jakoś się udało to rozwiać, czy trzeba pisać do agencji?
0 0

Kamil_K

#7333319 Napisano: dzisiaj o 14:20:27
Jestemnowa napisał(a):

Mam pytanie do tej karty edenred z apki coli . Gdzie ja mogę nią zapłacić bo w regulaminie nic nie ma tylko ,że wybrane lokale a w apce edenred pisze ,że szczegóły określa pracodawca 😅 coś źle sprawdzam chyba ... Może ktoś gdzieś płacił i wie ?

Co prawda kartę sprzedałem ale pytałem gdzie mogę z niej korzystać to odp tylko to....
0 0

zielonaszpilka

#7333321 Napisano: dzisiaj o 14:20:43
Jestemnowa napisał(a):

Prawdopodobnie to karta restauracyjna, więc restauracje, kawiarnie, bary, hotele. Działa na podstawie kodów pkd. W McDonalds na pewno zapłacisz.
0 0

Jestemnowa

#7333322 Napisano: dzisiaj o 14:22:45
Dzięki za odpowiedzi 🙂
0 0

kocie_lakocie

#7333324 Napisano: dzisiaj o 14:24:45
Kamil_K napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Co prawda kartę sprzedałem ale pytałem gdzie mogę z niej korzystać to odp tylko to....

Ja kiedyś wygrałam tę kartę ( w innym konkursie) i normalnie płaciłam nią w supermarketach. Biedronka, Lidl, Żabka itp.
Ponoć działa jak karta MasterCard. Wszędzie gdzie można płacić MasterCard zapłacisz również Endenred. 0  0
0 0

Calliope22

#7333327 Napisano: dzisiaj o 14:33:54
Nie zastanawia was Pawełek i Oreo - nikt na grupie nie trafił ani 1000 zł ani projektora ?
0 0

mateuszpp130

#7333330 Napisano: dzisiaj o 14:40:18
Calliope22 napisał(a):

Nie zastanawia was Pawełek i Oreo - nikt na grupie nie trafił ani 1000 zł ani projektora ?

Był jeden projektor wygrany na forum
0 0

zielonaszpilka

#7333332 Napisano: dzisiaj o 14:45:17
kocie_lakocie napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Ja kiedyś wygrałam tę kartę ( w innym konkursie) i normalnie płaciłam nią w supermarketach. Biedronka, Lidl, Żabka itp.
Ponoć działa jak karta MasterCard. Wszędzie gdzie można płacić MasterCard zapłacisz również Endenred. 0  0

Niestety nie każda Edenred działa jak Master Card. Edenred ma też karty lunchowe, restauracyjne i inne, które działają tylko na określone kody pkd albo określone sieci sklepów.
1 niunio 0

atyde25

#7333333 Napisano: dzisiaj o 14:52:10
Mało jest projektorów no i jak wyżej ktoś jednak trafił ale gry wpadają często. A w Pawełku mogło wpaść 1000 ale nie każdy się wpisuje w wątek moje wygrane. Bo to uwagi czasami dziwne, lekkie złośliwości ,popsucie radości z wygranej.
0 0

Calliope22

#7333337 Napisano: dzisiaj o 15:03:53
atyde25 napisał(a):

Mało jest projektorów no i jak wyżej ktoś jednak trafił ale gry wpadają często. A w Pawełku mogło wpaść 1000 ale nie każdy się wpisuje w wątek moje wygrane. Bo to uwagi czasami dziwne, lekkie złośliwości ,popsucie radości z wygranej.

Ok, może za krótko jestem za forum . Niemniej jednak , faktycznie miała bym lekki lęk chwaląc się jakąś dużą wygraną . Wiadomości już kilka dziwnych dostałam, mimo naprawdę symbolicznych wygranych ...
0 0

tamlin111

#7333340 Napisano: dzisiaj o 15:16:46
8igora9 napisał(a):

tamlin111 napisał(a):

Czy w formularzu laureata z Dino możecie wpisać adres mailowy? U mnie nie można i dalej nie chce przepuścić.

Podbijam. Jakoś się udało to rozwiać, czy trzeba pisać do agencji?

Otworzyłam w wersji na komputer i poszło.
0 0