Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
karoxxa
Postów 133
Data rejestracji 06.01.2026
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Zasadzka w sensie? Teraz Ci co puscili krótkie esy albo maja bardzo małe szanse albo bardzo duże 😀
aleksiak
Postów 991
Data rejestracji 28.08.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
karoxxa
Postów 133
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Mi się udało dwa razy w jednym zdaniu zawrzeć wszystko. Jedno z rymem a drugie zwykłe. Użyłam porównania a nie pełnego opisu.
fryteczka
Postów 4290
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
wyslalem/lam odpowiedź kończąc zdanie i pisząc więcej
dajesz 👆
wysłałem/lam odpowiedz tylko kończąc zdanie i nic więcej
dajesz 👇
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ZetZ
Postów 731
Data rejestracji 31.01.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
karoxxa
Postów 133
Punkty karne 2
Konkursy dodane
A co ma na celu taka zasadzka? To bez sensu. Moim zdaniem to już doszukiwanie się na siłę. Im to nie jest na rękę zeby ktoś zle wysłał bo ilość nagrod jest określona i tak czy siak pójdzie do odbiorców. Po co mieliby rzucać kłody pod nogi?
as32572
Postów 1347
Data rejestracji 17.10.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Tak samo jak w żabce stwórz imię dla renifera, traktując to dosłownie wpisujesz samo imię a limit tekstu wskazywał, że masz podać imię plus opis. Chyba ktoś pisał że dał samo imię i nie wygrał, ciekawe czy jest ktoś kto wygrał w ten sposób. Tak czy siak jedno nie wyklucza drugiego,możesz napisac jedno zdanie,możesz więcej.
ZetZ
Postów 731
Data rejestracji 31.01.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
karoxxa
Postów 133
Punkty karne 2
Konkursy dodane
karoxxa
Postów 133
Punkty karne 2
Konkursy dodane
A jak sie głosuję w tych ankietach? 😂
asiaaa85
Postów 883
Data rejestracji 11.05.2017
Punkty karne 3
Konkursy dodane
karoxxa
Postów 133
Punkty karne 2
Konkursy dodane
O, to dobra wiadomość i jakas nadzieja dla mnie.
emi
Postów 557
Data rejestracji 18.02.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Proponuję przerzucić się na agencję od Hochland i te niedzielne smsy (chyba z nudów albo rodzinne losowanie dla rozrywki)
emi
Postów 557
Data rejestracji 18.02.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
notta
Postów 8855
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Daje jako ciekawostka, może będzie sytuacja że będą zwracać hajs na startery
Szczęśliwych paragonów życzę
|
taak
Postów 972
Data rejestracji 19.06.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karoxxa
Postów 133
Punkty karne 2
Konkursy dodane
A to ja sama komentowałam czy kazdy sie udzielał? Temat zainteresował ludzi to piszą, o numerach paragonów też byla dyskusja w której nie brałam udziału ale nie miałam problemu bo jak mnie coś nie interesuje to omijam. Ludzie.😅