Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

AgnieszkaNie

#7337120 Napisano: dzisiaj o 09:55:01
Yolobolo napisał(a):

U mnie też Żubr Lewiatan i powiedzieli, że niby odświeżyłem stronę podczas ładowania paragonu co jest niezgodne z regulaminem i nie mogę ponownie użyć tego paragonu emotka

Konkurs Żubr dzieli się siankiem : próbowałam już wgrać dwa paragony : Warus i Chorten. Nie przechodzą. Odpowiedź do pierwszego - musiałam odświeżyć stronę podczas wgrywania. Czekam na info co do drugiego. Wiem, że nie odświeżyłam, ale nawet jeśli dokonałam zakupu w innym sklepie i jest to samo. 

Konkurs Żubr sypie sianem : Wgrałam dwa paragony z wątpliwych sklepów Groszek - oba paragony bez nazwy Groszek i bez oznaczenia w ich mapach na stronie i oba weszły bez problemu.

Nie mam pojęcia jak działa ten automat do czytania paragonów. Po grafice stron myślę, że to raczej ten sam system.

Jedna osoba pisała, że jej wszedł paragon ze Spar następnego dnia po kilku próbach. Ja z moimi próbowałam kilka dni, kilka razy i nic.
0 0

malgosia74

#7337136 Napisano: dzisiaj o 11:26:13
Czy ktoś robił zakupy na mokate z kodem rabatowym od minutki i może mi powiedzieć czy zawsze pomimo wartości zamówienia powyżej 100zł dolicza koszt wysyłki 13,99
0 0