Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ktosiek1

#7338163 Napisano: 26.02.2026 15:58:24
anialistopad napisał(a):

Tylko ja nie wygralam nawet klapek z rossmana ?

Tam jakiś przekręt jest. Na 1000 klapek kilka nagród na forum emotka

sweety162

#7338166 Napisano: 26.02.2026 16:19:52
ktosiek1 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

a kosmetyki poszly juz? Moze tak malo klapek bo inni wygrali kosmetyki tylko nie są poinformowane i wyslane jeszcze?
0 0

zaczytana-pola

#7338168 Napisano: 26.02.2026 16:24:09
sweety162 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

a kosmetyki poszly juz? Moze tak malo klapek bo inni wygrali kosmetyki tylko nie są poinformowane i wyslane jeszcze?

Nagroda I stopnia - wysłana drogą e-mailową do dnia 8.02.2026
Nagroda II stopnia - wysłana drogą e-mailową do dnia 8.02.2026
Nagroda III stopnia - wysłana InPost najpóźniej do dnia 25.02.2026
Nagroda IV stopnia - wysłana InPost najpóźniej do dnia 15.03.2026
0 0

montezuma

#7338172 Napisano: 26.02.2026 16:37:29
Loteria Mutti

... może ktoś już pytał?
warunki udziału:
15zł - w tym jeden z tych produktów:
"w tym minimum 1 (słownie: jednego) produktu spośród następujących: Sosy do Makaronu Mutti, Salsa Pronta, Koncentrat Pomidorowy Mutti"

Czy passata pomidorowa (przecier pomidorowy 700g) łapie się na któryś z tych produktów?
Dzwoniłem do Smolara - nie było już niestety osoby zajmującej się tą loterią a inny pracownik stwierdził z rozbrajająca szczerością, że nie ma pojęcia emotka  i zaproponował, bym zadzwonił jutro
0 0

domenicasun

#7338174 Napisano: 26.02.2026 16:44:44
montezuma napisał(a):

Loteria Mutti

... może ktoś już pytał?
warunki udziału:
15zł - w tym jeden z tych produktów:
"w tym minimum 1 (słownie: jednego) produktu spośród następujących: Sosy do Makaronu Mutti, Salsa Pronta, Koncentrat Pomidorowy Mutti"

Czy passata pomidorowa (przecier pomidorowy 700g) łapie się na któryś z tych produktów?
Dzwoniłem do Smolara - nie było już niestety osoby zajmującej się tą loterią a inny pracownik stwierdził z rozbrajająca szczerością, że nie ma pojęcia emotka  i zaproponował, bym zadzwonił jutro

Passata to przecier pomidorowy i inna kategoria produktów.
https://develey.p...kty-pomidorowe/sosy/
1 montezuma 0

gregory04

#7338179 Napisano: 26.02.2026 17:08:56
ktosiek1 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Ja tez mam klapki ale wstyd się przyznać wiec się nie chwaliłem emotka
0 0

makra

#7338204 Napisano: 26.02.2026 18:18:10
gregory04 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Może jednak dużo osób dostało ale się nie chwaliło. Tylko czemu kosmetykami się nikt nie chwalił..

Ja też nic nie mam. Czy dostaliście potwierdzenie zgłoszenia na maila ?
0 0

rudzixon

#7338206 Napisano: 26.02.2026 18:27:14
makra napisał(a):

gregory04 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Może jednak dużo osób dostało ale się nie chwaliło. Tylko czemu kosmetykami się nikt nie chwalił..

Ja na 2 zgłoszenia również nic nie wygralam. Starałam się w sumie jak zwykle emotka  
Nie dostałam żadnego potwierdzenia na maila.
A takowe przychodziły?
0 0

nanajka81

#7338208 Napisano: 26.02.2026 18:42:57
rudzixon napisał(a):

makra napisał(a):

gregory04 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Ja na 2 zgłoszenia również nic nie wygralam. Starałam się w sumie jak zwykle emotka  
Nie dostałam żadnego potwierdzenia na maila.
A takowe przychodziły?

nie, nie przychodziły żadne potwierdzenia z tego konkursu (przynajmniej do mnie nic nie przysżło)
1 rudzixon 0

denoves

#7338209 Napisano: 26.02.2026 18:43:22
U mnie nic na 4 zgłoszenia, nawet klapek. Też wydaje mi się to podejrzane.
0 0

kuoka

#7338225 Napisano: 26.02.2026 20:08:06
Ktoś może tego trolla wywalić?
0 0

aurora81

#7338227 Napisano: 26.02.2026 20:24:42
darq1991 napisał(a):

aurora81 napisał(a):

Czy otrzymaliście jakąś zwrotkę na maila po wysłaniu formularza z konkursu "Powiedz "tak" marce Wedel"?

Zerknij w folder spam bądź oferty

Dzięki wiadomości o otrzymaniu zwrotki zorientowałam się, że popełniłam głupi błąd w adresie mailowym. Wysłałam to samo zgłoszenie jeszcze raz, ale teraz myślę, że to i tak nic nie da, bo nawet w przypadku wygranej (co w moim przypadku mało prawdopodobne) agencja nie uzna mojego tłumaczenia z uwagi na powtarzający się numer paragonu. 😣
0 0

aerdna

#7338231 Napisano: 26.02.2026 20:26:33
Czy ma ktoś problem z zaliczeniem zakupu w Misji w Rossmannie Colgate?

Kupiłam 2 różne pasty Colgate Max, które są na liście produktów w Misji. Bez względu, czy zakup odbywa się online, czy stacjonarnie, pomimo zakupu 2 sztuk, zaliczyło mi tylko 1 sztukę  emotka  BOK ma to w czterech literach, zwala na aplikację, że nieaktualna... żeby dane wyczyścić itp. Kupowałam na 2 rożnych telefonach, 2 różnych kontach i za każdym razem tylko 1 zakup zaliczony.
0 0

aurora81

#7338232 Napisano: 26.02.2026 20:28:34
Nie wiem jak to się stało, że wysłałam tę samą wiadomość kilka razy. Przepraszam. To nie jest mój dzień.
0 0

nanajka81

#7338233 Napisano: 26.02.2026 20:47:47
aerdna napisał(a):

Czy ma ktoś problem z zaliczeniem zakupu w Misji w Rossmannie Colgate?

Kupiłam 2 różne pasty Colgate Max, które są na liście produktów w Misji. Bez względu, czy zakup odbywa się online, czy stacjonarnie, pomimo zakupu 2 sztuk, zaliczyło mi tylko 1 sztukę  emotka  BOK ma to w czterech literach, zwala na aplikację, że nieaktualna... żeby dane wyczyścić itp. Kupowałam na 2 rożnych telefonach, 2 różnych kontach i za każdym razem tylko 1 zakup zaliczony.

Po zeszłorocznym śledzeniu i braniu udziału w konkurach, których organizatorem był Rossmann uważam, że są one do niczego i nie warto w nie się bawić. Nagrody są słabe, laureaci widmo i jak widać w obecnym konkursie nawet po zakupie jest problem aby wziąć w nim udział. Mnie rossmannowski BOK totalnie zlał przy kilku pytaniach więc darowałam sobie dalsze "nie wygrywanie" w rossmanie.
1 aerdna 0

anaesth

#7338240 Napisano: 26.02.2026 21:13:46
aurora81 napisał(a):

darq1991 napisał(a):

aurora81 napisał(a):

Czy otrzymaliście jakąś zwrotkę na maila po wysłaniu formularza z konkursu "Powiedz "tak" marce Wedel"?

Dzięki wiadomości o otrzymaniu zwrotki zorientowałam się, że popełniłam głupi błąd w adresie mailowym. Wysłałam to samo zgłoszenie jeszcze raz, ale teraz myślę, że to i tak nic nie da, bo nawet w przypadku wygranej (co w moim przypadku mało prawdopodobne) agencja nie uzna mojego tłumaczenia z uwagi na powtarzający się numer paragonu. 😣

Jeżeli popełniłaś błąd w adresie przed @, to mogłaś to naprawić po prostu tworząc nową skrzynkę, mając nadzieję, że login jest wolny. Wtedy mail z informacją o wygranej dotarłby do Ciebie. "Been there, done that", ale oczywiście nic nie wygrałam emotka

edit: w sumie wciąż możesz tak zrobić, bo możliwe, że po prostu odrzucą to drugie zgłoszenie i w razie czego informacja o nagrodzie przyjdzie na ten pierwszy, pomylony adres
0 0

iwona0103

#7338242 Napisano: 26.02.2026 21:22:20
aurora81 napisał(a):

Nie wiem jak to się stało, że wysłałam tę samą wiadomość kilka razy. Przepraszam. To nie jest mój dzień.

gdy klikniesz w czerwony krzyżyk to niepotrzebny wpis zostanie usunięty emotka
1 aurora81 0

lilichilimili

#7338245 Napisano: 26.02.2026 21:32:43
Konkurs  Raffaello rok czułych gestów - w każdym etapie ma być 10-ciu Laureatów, a na stornie za 1 etap jest tylko 5 imionemotka
0 0

aurora81

#7338251 Napisano: 26.02.2026 21:50:52
anaesth napisał(a):

aurora81 napisał(a):

darq1991 napisał(a):

aurora81 napisał(a):

Jeżeli popełniłaś błąd w adresie przed @, to mogłaś to naprawić po prostu tworząc nową skrzynkę, mając nadzieję, że login jest wolny. Wtedy mail z informacją o wygranej dotarłby do Ciebie. "Been there, done that", ale oczywiście nic nie wygrałam emotka

edit: w sumie wciąż możesz tak zrobić, bo możliwe, że po prostu odrzucą to drugie zgłoszenie i w razie czego informacja o nagrodzie przyjdzie na ten pierwszy, pomylony adres

Niestety zgubiłam 'p' z wp.pl 🙊 Dziękuję 🙂
0 0

adamo86

#7338252 Napisano: 26.02.2026 21:55:34
aurora81 napisał(a):

anaesth napisał(a):

aurora81 napisał(a):

darq1991 napisał(a):

aurora81 napisał(a):

Niestety zgubiłam 'p' z wp.pl 🙊 Dziękuję 🙂

Pisz do agencji, że tamto zgłoszenie z takiego maila i takim nr paragonu to błąd i do usunięcia z bazy.
0 0