Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kanafapinifi

#7347958 Napisano: 14.04.2026 08:36:18
halliday napisał(a):

rufus napisał(a):

as32572 napisał(a):

Odnośnie dyskusji w wątku szukam i zacytowanego fragmentu regulaminu blikomanii, że dziennie losują 5000 szczęśliwych godzin, to jak to się ma do niecałych 300 wygranych dziennie? Te pozostałe tysiące będą czasem w którym nikt nie zrobi blika?

Sposrod 5000 sprawdzaja 300, ktore sa zarejestrowane w loterii. Wiadomo ze nie kazdy wylosowany jest zarejestrowany, wiec tak jadą po kolei az wypelni sie lista 300 osob.
Chyba nic nie pomieszalem. emotka

no chyba jednak nie tak, trzeba trafić w idealny czas w formie (godzina:minuta:sekunda: jedna dziesiąta sekundy) więc jakby było tylko 300 szczęśliwych godzin to lista była by bardzo krótka bo mało kto trafi w tak idealny format, dlatego są losowane 5000 szczęśliwych godzin aby było 300 osób.

Strasznie zawiłe się to wydaje czyli rozumiem że szanse są niewielkie? emotka
1 nanajka81 0

anialistopad

#7347988 Napisano: 14.04.2026 10:15:32
Rutinoscorbin bylyvweryfikacje czy nie ?
0 0

ankasss

#7348027 Napisano: 14.04.2026 12:15:58
Czy ktoś czeka jeszcze na maila z nutelli z info o weryfikacji?
0 0

FBmagdalena17

#7348034 Napisano: 14.04.2026 12:30:53
Na którym etapie stanęło Bonduelle, bo pogubiłam się, a wpisów nie widzę z wygranymi?
1 luko922 0

MDL

#7348036 Napisano: 14.04.2026 12:34:50
FBmagdalena17 napisał(a):

Na którym etapie stanęło Bonduelle, bo pogubiłam się, a wpisów nie widzę z wygranymi?

Na trzecim jak dobrze pamiętam, słabo to wygląda

Kwiat Paproci

#7348041 Napisano: 14.04.2026 12:55:32
a mam pytanie czy z Warki Dino jest jakieś ograniczenie na osobę...? bo w regulaminie nic nie widzę... 
Jeszcze nie znam tej agencji, bo z tej agencji jeszcze nie wygrywałam,... emotka
0 0

martunik3

#7348042 Napisano: 14.04.2026 12:57:43
martunik3 napisał(a):

gabsterski napisał(a):

anaesth napisał(a):

agaga napisał(a):

Ktoś korzystał z kodu do Lidla (nagroda 3 st) z konkursu "Mega fun z płatkami nestle"? U mnie w Lidlu kod nie wchodzi, albo nie umieją go wpisać...

Próbowałam wczoraj na samoobsłudze, też nie wszedł.

Też wczoraj próbowałam, ani na samoobsłudze ani na kasie tradycyjnej nie wszedł.

Też próbowałam i doopa, pewnie nie zasilone

Działają może już, zasilone?
Próbował ktoś?
0 0

andii

#7348052 Napisano: 14.04.2026 13:21:33
Hejo. Czy z loterii piwnych w dino przychodzą maile? Po zgłoszeniu
0 0

Agnes

#7348057 Napisano: 14.04.2026 13:26:09
@Kwiat napisał(a):

a mam pytanie czy z Warki Dino jest jakieś ograniczenie na osobę...? bo w regulaminie nic nie widzę... 
Jeszcze nie znam tej agencji, bo z tej agencji jeszcze nie wygrywałam,... emotka

tez jestem ciekawa bo nie wiem czy jechac po kolejne piwa
0 0

samuraj

#7348069 Napisano: 14.04.2026 14:09:25
andii napisał(a):

Hejo. Czy z loterii piwnych w dino przychodzą maile? Po zgłoszeniu

Cześć 
Nie
Agnes napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

tez jestem ciekawa bo nie wiem czy jechac po kolejne piwa

" Uczestnik Loterii może wygrać więcej niż jedną Nagrodę."

tosiaczek777

#7348076 Napisano: 14.04.2026 14:27:56
Staff4you kolejna agencja nie trzymająca się założeń swojego regulaminu, bo wysyłać maile mieli w piątek, a wątpię że przy takiej kwocie paragonu nikomu z forum nie udało się nic zgarnąć emotka
0 0

FBmagdalena17

#7348077 Napisano: 14.04.2026 14:31:43
MDL napisał(a):

FBmagdalena17 napisał(a):

Na trzecim jak dobrze pamiętam, słabo to wygląda

No właśnie, to się kompletnie kupy nie trzyma. W tym tempie do Bożego Narodzenia dojdziemy.emotka
1 MDL 0

halliday

#7348081 Napisano: 14.04.2026 15:02:40
kanafapinifi napisał(a):

halliday napisał(a):

rufus napisał(a):

as32572 napisał(a):

Odnośnie dyskusji w wątku szukam i zacytowanego fragmentu regulaminu blikomanii, że dziennie losują 5000 szczęśliwych godzin, to jak to się ma do niecałych 300 wygranych dziennie? Te pozostałe tysiące będą czasem w którym nikt nie zrobi blika?

Sposrod 5000 sprawdzaja 300, ktore sa zarejestrowane w loterii. Wiadomo ze nie kazdy wylosowany jest zarejestrowany, wiec tak jadą po kolei az wypelni sie lista 300 osob.
Chyba nic nie pomieszalem. emotka

no chyba jednak nie tak, trzeba trafić w idealny czas w formie (godzina:minuta:sekunda: jedna dziesiąta sekundy) więc jakby było tylko 300 szczęśliwych godzin to lista była by bardzo krótka bo mało kto trafi w tak idealny format, dlatego są losowane 5000 szczęśliwych godzin aby było 300 osób.

Strasznie zawiłe się to wydaje czyli rozumiem że szanse są niewielkie? emotka

ten mechanizm jest przynajmniej od 2 poprzednich edycji i wtedy zapełniała się lista laureatów, więc da się wygrać, ale bym nie proponował specjalnie kupować rzeczy aby tylko zagrać, bo pewnie małe szanse, ale przy tradycyjnych opłatach nie zaszkodzi zapłacić blikiem, może akurat się uda.

Biala17

#7348097 Napisano: 14.04.2026 15:45:18
tosiaczek777 napisał(a):

Staff4you kolejna agencja nie trzymająca się założeń swojego regulaminu, bo wysyłać maile mieli w piątek, a wątpię że przy takiej kwocie paragonu nikomu z forum nie udało się nic zgarnąć emotka

Dziś chyba miały pojawić się wyniki na stronie, więc czekamy emotka

zyciowy_przegryw

#7348101 Napisano: 14.04.2026 15:53:55
Mam pytanko dotyczące konkursu KitKat w Żabce. Jak intepretujecie ten fragment regulaminu:

"Uczestnik może wziąć udział w Konkursie wielokrotnie. Każdorazowo po zakupie dwóch dowolnych batonów KitKat  w sieci sklepów Żabka. Uczestnik otrzymuje unikalny kod, który uprawnia do zgłoszenia Pracy Konkursowej na Stronie Konkursowej. Jeden kod umożliwia zapisanie jednej Pracy Konkursowej. W przypadku wielokrotnego udziału, każdy nowy kod pozwala na dodanie kolejnej pracy Konkursowej, jednak na Stronie Konkursowej zapisywany i brany pod uwagę będzie wyłącznie jedna Praca Konkursowa danego Uczestnika."

Bo ja to odczytuję tak, że można wysłać dowolną ilość zgłoszeń, ale tylko pierwsze wezmą pod uwagę. Czy coś źle rozumiem?
0 0

Majkii

#7348102 Napisano: 14.04.2026 15:54:11
anialistopad napisał(a):

Rutinoscorbin bylyvweryfikacje czy nie ?

Tam był formularz nie przez stronę laureaci.smolar.pl więc nie przyjdzie weryfikacjs, w Smolar tak jest. 
Natomiast przyślą ewentualnie odrzuconą, ale jak do tego czasu nic nie przyszło to raczej trzeba czekać tylko na przelew (mam nadzieję).

oklahoma23

#7348105 Napisano: 14.04.2026 15:59:30
Czy wykorzystywał już ktoś e-kod w Lidlu od Albedo z "mega fun z płatkami nestle"? Mi ostatnio nie przeszło z tym kodem i kasjerki też nie wiedziały o co kaman...
0 0

joan

#7348117 Napisano: 14.04.2026 16:13:09
zyciowy_przegryw napisał(a):

Mam pytanko dotyczące konkursu KitKat w Żabce. Jak intepretujecie ten fragment regulaminu:

"Uczestnik może wziąć udział w Konkursie wielokrotnie. Każdorazowo po zakupie dwóch dowolnych batonów KitKat  w sieci sklepów Żabka. Uczestnik otrzymuje unikalny kod, który uprawnia do zgłoszenia Pracy Konkursowej na Stronie Konkursowej. Jeden kod umożliwia zapisanie jednej Pracy Konkursowej. W przypadku wielokrotnego udziału, każdy nowy kod pozwala na dodanie kolejnej pracy Konkursowej, jednak na Stronie Konkursowej zapisywany i brany pod uwagę będzie wyłącznie jedna Praca Konkursowa danego Uczestnika."

Bo ja to odczytuję tak, że można wysłać dowolną ilość zgłoszeń, ale tylko pierwsze wezmą pod uwagę. Czy coś źle rozumiem?

Dziwny regulamin. Nie stwierdzili, że PIERWSZA praca bierze udział w konkursie, tylko: JEDNA. Stąd wątpliwość, która to będzie "ta jedyna"? Bo może prace się nadpisują (jak wyniki osiągnięte w konkach z grami), a organizator weźmie tu pod uwagę pracę dodaną, jako ostatnia? emotka
0 0

zaczytana-pola

#7348119 Napisano: 14.04.2026 16:15:17
oklahoma23 napisał(a):

Czy wykorzystywał już ktoś e-kod w Lidlu od Albedo z "mega fun z płatkami nestle"? Mi ostatnio nie przeszło z tym kodem i kasjerki też nie wiedziały o co kaman...

Może znów butelki z kaucją?
1 Olivetta 0

zyciowy_przegryw

#7348122 Napisano: 14.04.2026 16:17:23
joan napisał(a):

zyciowy_przegryw napisał(a):

Dziwny regulamin. Nie stwierdzili, że PIERWSZA praca bierze udział w konkursie, tylko: JEDNA. Stąd wątpliwość, która to będzie "ta jedyna"? Bo może prace się nadpisują (jak wyniki osiągnięte w konkach z grami), a organizator weźmie tu pod uwagę pracę dodaną, jako ostatnia? emotka

Dla mnie to też dziwne, więc stwierdziłam, że lepiej chyba wysłać jedną od jednego uczestnika żeby mieć pewność, że właśnie tę wezmą pod uwagę. Bo inaczej to loteria przy kilku zgłoszeniach. Faktycznie nie napisali, że pierwszą, więc równie dobrze mogą się nadpisywać.

Trochę to niejasne.
1 joan 0