Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

FBkasia17

#7366735 Napisano: 20.06.2026 10:15:51
0 0

FBkasia17

#7366736 Napisano: 20.06.2026 10:19:02

FBkasia17

#7366737 Napisano: 20.06.2026 10:19:38
Napisałam do nich maila, Wy też napiszcie.
0 0

makra

#7366762 Napisano: 20.06.2026 13:00:46
Wiecie jak są opisane w Biedronce pampersy premium ?
0 0

zaczytana-pola

#7366833 Napisano: 20.06.2026 20:14:39
makra napisał(a):

PielPam SY PC xx 

Y - rozmiar
Xx- sztuk
1 makra 0

makra

#7366834 Napisano: 20.06.2026 20:19:08
zaczytana-pola napisał(a):

makra napisał(a):

PielPam SY PC xx 

Y - rozmiar
Xx- sztuk

Dziękuję
0 0

Anisu

#7366836 Napisano: 20.06.2026 20:21:04
Jaki numer paragonu wpisujecie w konkursach Muller w Auchan i Bakoma w Biedronce? W mojej Biedronce są tylko Bakusie, macie jakies inne produkty Bakomy u siebie?
0 0

gokogoko

#7366839 Napisano: 20.06.2026 20:39:32
Anisu napisał(a):

Jaki numer paragonu wpisujecie w konkursach Muller w Auchan i Bakoma w Biedronce? W mojej Biedronce są tylko Bakusie, macie jakies inne produkty Bakomy u siebie?

Duży jogurt naturalny i te jogurciki z cukierkami.
1 Anisu 0

MDL

#7366859 Napisano: 20.06.2026 22:50:06
FBkasia17 napisał(a):

Działa Tobie? niestety chciałam zgłosić i mi również nie przyjmuje emotka
0 0

gabsterski

#7366862 Napisano: 20.06.2026 23:37:25
MDL napisał(a):

FBkasia17 napisał(a):

Mam to samo, nie działa ani na telefonie ani komputerze, zmiana przeglądarki nic nie daje. Napisałam im maila.
1 MDL 0

FBkasia17

#7366863 Napisano: 20.06.2026 23:41:36
gabsterski napisał(a):

MDL napisał(a):

FBkasia17 napisał(a):

Mam to samo, nie działa ani na telefonie ani komputerze, zmiana przeglądarki nic nie daje. Napisałam im maila.

0 0

Darneta

#7366927 Napisano: 21.06.2026 14:46:32
Hej, mam pytanie. Czy ktokolwiek z was nie posiadając IG/Tik Toka (bo o to pytają w formularzach) normalnie wygrywał kosmetyki do testów w wizażu? Nie wiem, czy poświęcać czas jako zwykły szary człowiek. emotka
0 0

baxter

#7366929 Napisano: 21.06.2026 14:50:36
Darneta napisał(a):

Hej, mam pytanie. Czy ktokolwiek z was nie posiadając IG/Tik Toka (bo o to pytają w formularzach) normalnie wygrywał kosmetyki do testów w wizażu? Nie wiem, czy poświęcać czas jako zwykły szary człowiek. emotka

Ja odpuściłam.
0 0

leniuszka

#7366932 Napisano: 21.06.2026 15:03:26
Czy możecie zarejestrować paragon w loterii Cola Orlen ?
0 0

lukaszn12

#7366933 Napisano: 21.06.2026 15:09:05
fryz napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Ale beka. 
Wygrałem tekstylia w konkursie schwepes: 

I przyszedł ręcznik w torbie i oprócz tego torba. Z torby już skorzystałem, A dziś taki mail:

"Dzień dobry, kontaktujemy się, ponieważ nastąpiła pomyłka przy pakowaniu nagród i została wysłana dodatkowo torba zakupowa, która
powinna trafić do innych zwycięzców. Wg regulaminu i załącznika, który
został wysłany w wiadomości informującej o wygranej na grafice widnieje
ręcznik z torbą, do której można go włożyć emotka  
Będziemy uprzejmie prosili zwrot torby zakupowej. Prosimy o spakowanie jej tylko,
a kurier przyjedzie po odbiór z gotową etykietą. Bardzo dziękujemy i przepraszamy za zaistniałą sytuację. 
Pozdrawiamy serdecznie "

Nie wiem czy się śmiać czy płakać. Chyba odeślę im całość z ręcznikiem emotka  

Przecież koszt wysyłki przewyższy koszt torby emotka

Ja bym im odesłała mocno zużytą tę torbę. Jakieś plamy po oleju , soku itp. Przecież to żenada. Co byłoby w przypadku ręcznika? Też chcieliby ,żeby odesłać. Ktoś mógł już się nim wycierać.

Nie chciałabym mieć nigdy takiego podejścia. Tam po drugiej stronie w agencji pracują ludzie. Ktoś się pomylił, ludzka rzecz. To torba, nie ręcznik. Bądźmy dla siebie bardziej wyrozumiali

My też jesteśmy ludźmi. Jeżeli popełnię błąd i wyślę zgłoszenie za późno, albo kupię produkt inny niż w regulaminie to agencja mnie wykluczy. Jeśli agencja popełni błąd to znów ja muszę tracić czas na pakowanie i odsyłanie. A co poczuje ktoś kto dostanie moją torbę, która już była użyta? Nie ma plam, ale była na zawodach.

katyenn

#7366938 Napisano: 21.06.2026 15:42:14
Nie posiadam publicznego konta i udało mi się kilka razy wygrać możliwość testowania. 😇
Darneta napisał(a):

0 0

fryz

#7366966 Napisano: 21.06.2026 18:38:13
lukaszn12 napisał(a):

fryz napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Ale beka. 

I przyszedł ręcznik w torbie i oprócz tego torba. Z torby już skorzystałem, A dziś taki mail:

"Dzień dobry, kontaktujemy się, ponieważ nastąpiła pomyłka przy pakowaniu nagród i została wysłana dodatkowo torba zakupowa, która
powinna trafić do innych zwycięzców. Wg regulaminu i załącznika, który
został wysłany w wiadomości informującej o wygranej na grafice widnieje
ręcznik z torbą, do której można go włożyć emotka  
Będziemy uprzejmie prosili zwrot torby zakupowej. Prosimy o spakowanie jej tylko,
a kurier przyjedzie po odbiór z gotową etykietą. Bardzo dziękujemy i przepraszamy za zaistniałą sytuację. 
Pozdrawiamy serdecznie "

Nie wiem czy się śmiać czy płakać. Chyba odeślę im całość z ręcznikiem emotka  

Przecież koszt wysyłki przewyższy koszt torby emotka

Ja bym im odesłała mocno zużytą tę torbę. Jakieś plamy po oleju , soku itp. Przecież to żenada. Co byłoby w przypadku ręcznika? Też chcieliby ,żeby odesłać. Ktoś mógł już się nim wycierać.

Nie chciałabym mieć nigdy takiego podejścia. Tam po drugiej stronie w agencji pracują ludzie. Ktoś się pomylił, ludzka rzecz. To torba, nie ręcznik. Bądźmy dla siebie bardziej wyrozumiali

My też jesteśmy ludźmi. Jeżeli popełnię błąd i wyślę zgłoszenie za późno, albo kupię produkt inny niż w regulaminie to agencja mnie wykluczy. Jeśli agencja popełni błąd to znów ja muszę tracić czas na pakowanie i odsyłanie. A co poczuje ktoś kto dostanie moją torbę, która już była użyta? Nie ma plam, ale była na zawodach.

A pisałeś do agencji, że już ją używałeś? 
Mnie ze strony agencji wiele razy dużo życzliwości spotkało - czy to jak pomyliłam numery, dane czy cokolwiek innego. 
Jak jest się ludzkim, to z każdym idzie się dogadać emotka
0 0

StaryJunior

#7366967 Napisano: 21.06.2026 18:49:36
fryz napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

fryz napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Ale beka. 

Mnie ze strony agencji wiele razy dużo życzliwości spotkało - czy to jak pomyliłam numery, dane czy cokolwiek innego. 

Powinni brac tą stratę na klatę. Nie wiem na ile wycenili te torby, ale chyba lepiej by bylo dac tym laureatom - zamiast.30 toreb, to  przelewy na konto jak gadzetow braklo przez pomylke.

nanajka81

#7366975 Napisano: 21.06.2026 20:12:09
StaryJunior napisał(a):

fryz napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

fryz napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Ale beka. 

Powinni brac tą stratę na klatę. Nie wiem na ile wycenili te torby, ale chyba lepiej by bylo dac tym laureatom - zamiast.30 toreb, to  przelewy na konto jak gadzetow braklo przez pomylke.

Torby wycenili na 140 zł, ręczniki z torbą - 250. Zajrzałam z ciekawości po poczytaniu dyskusji która tu się odbywa.

makra

#7366984 Napisano: 21.06.2026 21:05:49
Anisu napisał(a):

U mnie naturalne gęste, Bakusiem i takie z czekoladą z wedla
0 0