Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

lukaszn12

#7366933 Napisano: 21.06.2026 15:09:05
fryz napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Ale beka. 
Wygrałem tekstylia w konkursie schwepes: 

I przyszedł ręcznik w torbie i oprócz tego torba. Z torby już skorzystałem, A dziś taki mail:

"Dzień dobry, kontaktujemy się, ponieważ nastąpiła pomyłka przy pakowaniu nagród i została wysłana dodatkowo torba zakupowa, która
powinna trafić do innych zwycięzców. Wg regulaminu i załącznika, który
został wysłany w wiadomości informującej o wygranej na grafice widnieje
ręcznik z torbą, do której można go włożyć emotka  
Będziemy uprzejmie prosili zwrot torby zakupowej. Prosimy o spakowanie jej tylko,
a kurier przyjedzie po odbiór z gotową etykietą. Bardzo dziękujemy i przepraszamy za zaistniałą sytuację. 
Pozdrawiamy serdecznie "

Nie wiem czy się śmiać czy płakać. Chyba odeślę im całość z ręcznikiem emotka  

Przecież koszt wysyłki przewyższy koszt torby emotka

Ja bym im odesłała mocno zużytą tę torbę. Jakieś plamy po oleju , soku itp. Przecież to żenada. Co byłoby w przypadku ręcznika? Też chcieliby ,żeby odesłać. Ktoś mógł już się nim wycierać.

Nie chciałabym mieć nigdy takiego podejścia. Tam po drugiej stronie w agencji pracują ludzie. Ktoś się pomylił, ludzka rzecz. To torba, nie ręcznik. Bądźmy dla siebie bardziej wyrozumiali

My też jesteśmy ludźmi. Jeżeli popełnię błąd i wyślę zgłoszenie za późno, albo kupię produkt inny niż w regulaminie to agencja mnie wykluczy. Jeśli agencja popełni błąd to znów ja muszę tracić czas na pakowanie i odsyłanie. A co poczuje ktoś kto dostanie moją torbę, która już była użyta? Nie ma plam, ale była na zawodach.

katyenn

#7366938 Napisano: 21.06.2026 15:42:14
Nie posiadam publicznego konta i udało mi się kilka razy wygrać możliwość testowania. 😇
Darneta napisał(a):

Hej, mam pytanie. Czy ktokolwiek z was nie posiadając IG/Tik Toka (bo o to pytają w formularzach) normalnie wygrywał kosmetyki do testów w wizażu? Nie wiem, czy poświęcać czas jako zwykły szary człowiek. emotka

0 0

fryz

#7366966 Napisano: 21.06.2026 18:38:13
lukaszn12 napisał(a):

fryz napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Ale beka. 

I przyszedł ręcznik w torbie i oprócz tego torba. Z torby już skorzystałem, A dziś taki mail:

"Dzień dobry, kontaktujemy się, ponieważ nastąpiła pomyłka przy pakowaniu nagród i została wysłana dodatkowo torba zakupowa, która
powinna trafić do innych zwycięzców. Wg regulaminu i załącznika, który
został wysłany w wiadomości informującej o wygranej na grafice widnieje
ręcznik z torbą, do której można go włożyć emotka  
Będziemy uprzejmie prosili zwrot torby zakupowej. Prosimy o spakowanie jej tylko,
a kurier przyjedzie po odbiór z gotową etykietą. Bardzo dziękujemy i przepraszamy za zaistniałą sytuację. 
Pozdrawiamy serdecznie "

Nie wiem czy się śmiać czy płakać. Chyba odeślę im całość z ręcznikiem emotka  

Przecież koszt wysyłki przewyższy koszt torby emotka

Ja bym im odesłała mocno zużytą tę torbę. Jakieś plamy po oleju , soku itp. Przecież to żenada. Co byłoby w przypadku ręcznika? Też chcieliby ,żeby odesłać. Ktoś mógł już się nim wycierać.

Nie chciałabym mieć nigdy takiego podejścia. Tam po drugiej stronie w agencji pracują ludzie. Ktoś się pomylił, ludzka rzecz. To torba, nie ręcznik. Bądźmy dla siebie bardziej wyrozumiali

My też jesteśmy ludźmi. Jeżeli popełnię błąd i wyślę zgłoszenie za późno, albo kupię produkt inny niż w regulaminie to agencja mnie wykluczy. Jeśli agencja popełni błąd to znów ja muszę tracić czas na pakowanie i odsyłanie. A co poczuje ktoś kto dostanie moją torbę, która już była użyta? Nie ma plam, ale była na zawodach.

A pisałeś do agencji, że już ją używałeś? 
Mnie ze strony agencji wiele razy dużo życzliwości spotkało - czy to jak pomyliłam numery, dane czy cokolwiek innego. 
Jak jest się ludzkim, to z każdym idzie się dogadać emotka
0 0

StaryJunior

#7366967 Napisano: 21.06.2026 18:49:36
fryz napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

fryz napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Ale beka. 

Mnie ze strony agencji wiele razy dużo życzliwości spotkało - czy to jak pomyliłam numery, dane czy cokolwiek innego. 

Powinni brac tą stratę na klatę. Nie wiem na ile wycenili te torby, ale chyba lepiej by bylo dac tym laureatom - zamiast.30 toreb, to  przelewy na konto jak gadzetow braklo przez pomylke.

nanajka81

#7366975 Napisano: 21.06.2026 20:12:09
StaryJunior napisał(a):

fryz napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

fryz napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Ale beka. 

Powinni brac tą stratę na klatę. Nie wiem na ile wycenili te torby, ale chyba lepiej by bylo dac tym laureatom - zamiast.30 toreb, to  przelewy na konto jak gadzetow braklo przez pomylke.

Torby wycenili na 140 zł, ręczniki z torbą - 250. Zajrzałam z ciekawości po poczytaniu dyskusji która tu się odbywa.

makra

#7366984 Napisano: 21.06.2026 21:05:49
Anisu napisał(a):

Jaki numer paragonu wpisujecie w konkursach Muller w Auchan i Bakoma w Biedronce? W mojej Biedronce są tylko Bakusie, macie jakies inne produkty Bakomy u siebie?

U mnie naturalne gęste, Bakusiem i takie z czekoladą z wedla
0 0

maryjane

#7366998 Napisano: 21.06.2026 23:57:11
Darneta napisał(a):

Hej, mam pytanie. Czy ktokolwiek z was nie posiadając IG/Tik Toka (bo o to pytają w formularzach) normalnie wygrywał kosmetyki do testów w wizażu? Nie wiem, czy poświęcać czas jako zwykły szary człowiek. emotka

Ja, zwykły szary człowiek bez tiktoka i ig parę razy trafiłam ... ale tak myślę, że statycznie raz na 10 zgłoszeń. Czy warto poświęcać czas musisz ocenić już sama emotka
0 0

MDL

#7367022 Napisano: 22.06.2026 08:58:21
Czy Ktoś wygrał z tarczyńskiego paragonem słaboopisanym tj. np. z biedronki? Zastanawiam się, czy to nie przyczyną moich porażek, bo próbuję codziennie i nic 🫠
0 0

anoo

#7367024 Napisano: 22.06.2026 09:02:48
maryjane napisał(a):

Darneta napisał(a):

Ja, zwykły szary człowiek bez tiktoka i ig parę razy trafiłam ... ale tak myślę, że statycznie raz na 10 zgłoszeń. Czy warto poświęcać czas musisz ocenić już sama emotka

Ja w ostatnim czasie starałam się brać udział regularnie (oczywiście w tych, które uważam za odpowiednie dla siebie) i niestety nie udaje się, jeśli wybieranych jest 100-150 osób, udało mi się tylko w Garnierze, gdzie wybierano 600 osób i w jednym z testów kosmetyków do włosów. Też nie mam IG ani tik toka. Wydaje mi się, że moje teksty są kreatywne, eksperymentuję z formą, dowcipem, rzetelną argumentacją i nic...
0 0

fryz

#7367028 Napisano: 22.06.2026 09:09:56
anoo napisał(a):

maryjane napisał(a):

Darneta napisał(a):

Ja w ostatnim czasie starałam się brać udział regularnie (oczywiście w tych, które uważam za odpowiednie dla siebie) i niestety nie udaje się, jeśli wybieranych jest 100-150 osób, udało mi się tylko w Garnierze, gdzie wybierano 600 osób i w jednym z testów kosmetyków do włosów. Też nie mam IG ani tik toka. Wydaje mi się, że moje teksty są kreatywne, eksperymentuję z formą, dowcipem, rzetelną argumentacją i nic...

Nie ma to znaczenia. Wysyłam do nich zgłoszenia od lat - nie mam pojęcia jakim systemem się kierują ale miałam wiele testowań. Czasem jest tak, że pół roku nic, a później mam 5 kampanii pod rząd.
0 0

luko922

#7367030 Napisano: 22.06.2026 09:19:07
MDL napisał(a):

Czy Ktoś wygrał z tarczyńskiego paragonem słaboopisanym tj. np. z biedronki? Zastanawiam się, czy to nie przyczyną moich porażek, bo próbuję codziennie i nic 🫠

To kolejna agencja, która jest dla mnie zagadką emotka
0 0

MDL

#7367032 Napisano: 22.06.2026 09:24:43
luko922 napisał(a):

MDL napisał(a):

Ajajaj...Ja już siebie widziałam we Włoszech za mój tekst, a nawet zestawu kabanosów nie trafiłam, spróbuję tym samym tekstem z paragonem z innego sklepu 😅
0 0

aleksiak

#7367039 Napisano: 22.06.2026 09:36:38
MDL napisał(a):

luko922 napisał(a):

MDL napisał(a):

Ajajaj...Ja już siebie widziałam we Włoszech za mój tekst, a nawet zestawu kabanosów nie trafiłam, spróbuję tym samym tekstem z paragonem z innego sklepu 😅

Ja wygrałam paragonem z biedronki, ale na wszelki wypadek zgłosiłam fotkę z produktem
1 MDL 0

Monika11

#7367043 Napisano: 22.06.2026 09:50:57
Czy próbował ktoś odkleić  logo Lays z plecaka ? 
1 MDL 0

dziób_dziób1321

#7367048 Napisano: 22.06.2026 09:58:31
Czy miał ktoś problem z wysłaniem zgłoszenia na Everydayme konkurs Oral-B iO Kids w Kauflandzie? Podczas wgrywania zdjęcia paragonu wyskakuje komunikat:  Błąd 404 Nie znaleziono strony. Próbowałam już: 1.Tryb incognito, 2.Zmiana przeglądarki, 3.Zmiana internetu 4.Zmieniłam samo urządzenie zamiast laptopa próbowałam wysłać z telefonu i ten sam efekt.
0 0

MDL

#7367069 Napisano: 22.06.2026 10:12:11
dziób_dziób1321 napisał(a):

Czy miał ktoś problem z wysłaniem zgłoszenia na Everydayme konkurs Oral-B iO Kids w Kauflandzie? Podczas wgrywania zdjęcia paragonu wyskakuje komunikat:  Błąd 404 Nie znaleziono strony. Próbowałam już: 1.Tryb incognito, 2.Zmiana przeglądarki, 3.Zmiana internetu 4.Zmieniłam samo urządzenie zamiast laptopa próbowałam wysłać z telefonu i ten sam efekt.

Mialam tak z konkursem pampers na everydayme. Niestety nie udało mi się zgłosić
0 0

andii

#7367070 Napisano: 22.06.2026 10:13:49
Siemaaaa
Czy lays Dino rozwiązany do końca?emotka
0 0

mateuszpp130

#7367072 Napisano: 22.06.2026 10:16:41
andii napisał(a):

Siemaaaa
Czy lays Dino rozwiązany do końca?emotka

Nie, chyba do 8.06 informowali
2 MDL, andii 0

dziób_dziób1321

#7367074 Napisano: 22.06.2026 10:17:31
MDL napisał(a):

Pierwszy raz mam taką sytuację, niby zgłosiłam do nich problem, ale podejrzewam, że będzie podobnie.
0 0

MDL

#7367079 Napisano: 22.06.2026 10:22:11

MDL napisał(a):

Pierwszy raz mam taką sytuację, niby zgłosiłam do nich problem, ale podejrzewam, że będzie podobnie.

Nie tylko ja tak miałam, myślę, że mają jakąś awarię. Zgłosiłam im problem na weekend mailem
0 0