Smolar

Gość: julia1264

#6422096 Napisano: 29.10.2017 20:51:16
darog napisał(a):

monkakk napisał(a):

darog napisał(a):

https://www.e-kon...2h-pPYNo...zostałem pouczony, iż wszystko jest w regulaminie, a jeżeli nie odpowiada mi opcja dostawy nagrody na 3 listopada (widowisko w Warszawie 4 listopada) nie nie muszę brać udziału...Smolara wiąże regulamin, a nie moja "niecierpliwość". Czekają na wpływ WSZYSTKICH paragonów i razem wszystkie będą realizowane wysyłki...Dokumenty dostali 20 października..
No..Po drodze jest 1 listopada.. czyli ktoś ew z Pcimia Dolnego wynajmie helikopter by dolecieć...

No i jeszcze trzeba znaleźć "hotel"...ktoś kto nie ma innych możliwości..
No i ciekawe czy kurier w punkt się stawi...bo awizo i odbiór wtedy w poniedziałek..PO wydarzeniu...

Oj Smolar kogo wy zatrudniacie...

Ktoś właśnie napisał że dostał bilety emotka

tia..1 osoba...
nawet czerwonym mazakiem było napisane na formularzu: prosze o pilne przesłanie nagrody z uwagi na krótki czas do imprezy, problemy logistyczne...etc...Odebrany list polecony 20 października...
skoro czekają na wszystkie dokumenty i jednocześnie mają wysłac.. to troche dziwne, że tylko jedna osoba dostała bilety..

Mnie z jedną wyjazdową nagrodą tak załatwili, że jeszcze mnie telepie
0 0

monkakk

#6422099 Napisano: 29.10.2017 20:58:03
julia1264 napisał(a):

darog napisał(a):

monkakk napisał(a):

darog napisał(a):

https://www.e-kon...2h-pPYNo...zostałem pouczony, iż wszystko jest w regulaminie, a jeżeli nie odpowiada mi opcja dostawy nagrody na 3 listopada (widowisko w Warszawie 4 listopada) nie nie muszę brać udziału...Smolara wiąże regulamin, a nie moja "niecierpliwość". Czekają na wpływ WSZYSTKICH paragonów i razem wszystkie będą realizowane wysyłki...Dokumenty dostali 20 października..No..Po drodze jest 1 listopada.. czyli ktoś ew z Pcimia Dolnego wynajmie helikopter by dolecieć...

No i jeszcze trzeba znaleźć "hotel"...ktoś kto nie ma innych możliwości..
No i ciekawe czy kurier w punkt się stawi...bo awizo i odbiór wtedy w poniedziałek..PO wydarzeniu...

Oj Smolar kogo wy zatrudniacie...

Ktoś właśnie napisał że dostał bilety emotka

tia..1 osoba...
nawet czerwonym mazakiem było napisane na formularzu: prosze o pilne przesłanie nagrody z uwagi na krótki czas do imprezy, problemy logistyczne...etc...Odebrany list polecony 20 października...
skoro czekają na wszystkie dokumenty i jednocześnie mają wysłac.. to troche dziwne, że tylko jedna osoba dostała bilety..

Mnie z jedną wyjazdową nagrodą tak załatwili, że jeszcze mnie telepie

Co tym razem (nie) zrobili? emotka
0 0

darog

#6422101 Napisano: 29.10.2017 21:12:14
na voucher XL też prawie 2 mies czekania było..najpierw twierdzili, że nie przesłane dokumenty/paragon, potem że jest, tylko nieprawidłowy.. kiedy po 3 dniach dzień w dzięń wykłócania się z nimi wysłany był skan tego co im wysłane- okazało się że i paragon ok i oświadczenie i na czas dostarczone.. dalej czekanie na Eventim z XL...no to paniusia pisze, że nie mają wygenerowanych kodów, trzeba czekać! I tak po mies się odzywam, a oni- że wysłali zaraz po naszych ustaleniach..

Ale z tym Red Bullem to już na maxa wkurzyli..I tak nie ma listy rezerwowej to sie nachapią...G...wno mnie obchodzi że ktoś wysyła w ostatni dzięń dokumenty i oni czekjkaja az im poczta dostarczy i wyslą kuriera 2 listopada by na 3 doręczył-- ba! jeszcze jak dla kuriera zechce się zadzwonić i powiedziec - że ma przesyłkę...i gnac w pół godziny na adres bo Hrabia nie będzie z koperta czekął...
0 0

darog

#6422104 Napisano: 29.10.2017 21:18:31
Aaaa

16.2 Nagrody zostaną wysłane do laureatów za pośrednictwem poczty kurierskiej najpóźniejdo dnia 03.11.2017 r.
16.3 Nagrody nieodebrane z winy laureatów do dnia 03.11.2017 r. pozostają w dyspozycji
organizatora.

To jeszcze trzeba będzie udowadniać, że kurier się nie stawił/nie zostawił awizo, etc...
Jeszcze Smolar wpadnie na pomysł, że bilety wyda na bramce przy wejściu...
Jak można byc takim złośliwcem SMOLAR?

Już kiedyś dał bilety na jakiś mecz zdaje się 2x tańsze niż w regulaminie..Teraz też mówi o "specjalnych miejscach" których nie ma  oficjalnie w sprzedaży podzielonych na sektor i rzedy...
0 0

darog

#6422116 Napisano: 29.10.2017 22:09:34
superloser napisał(a):

darog napisał(a):

Aaaa16.2 Nagrody zostaną wysłane do laureatów za pośrednictwem poczty kurierskiej najpóźniejdo dnia 03.11.2017 r.16.3 Nagrody nieodebrane z winy laureatów do dnia 03.11.2017 r. pozostają w dyspozycji
organizatora.

To jeszcze trzeba będzie udowadniać, że kurier się nie stawił/nie zostawił awizo, etc...

Już kiedyś dał bilety na jakiś mecz zdaje się 2x tańsze niż w regulaminie..Teraz też mówi o "specjalnych miejscach" których nie ma  oficjalnie w sprzedaży podzielonych na sektor i rzedy...

Tylko takie pytanie zupelnie oderwane. 

Dlaczego BILETY NIE SA DO ODBIORU W KASIE ??? 
Co za problem przesłać nazwiska do Organizatora? 
Ile razy w kinie albo Teatrze odbiera sie wejściówki, nawet na mecz.

Smolar dumny z 18 lat na rynku. Tylko organizacja ich przerasta. 

A co za problem, by REKLAMACJE napisac o zwrot nagrody w postaci gotówki.
Nawet sądziego NIE przekonają, ze 1ego pracowali emotka

Też racja.
A czy moge ze swoją własnościa - nagroda zrobić co chcę? To dlaczego mam jechac np 600km do Wawy  by odebrać w kasie bilety "na moje dane" by np dac je w prezencie dla znajomych z Zielonki pod Warszawa z okazji 1 rocznicy ślubu?
Można zachorowac, nagle miec no pogrzeb, cokolwiek.. Po to jest termin - by wysłali w normalnym czasie te bilety i kwita.
Normalny czas to jest minimum 7 dni przed wydarzeniem-już dostarczone do zwycięzcy. A co chce robić z nimi zwycięzca-to jego sprawa..oddać, sprzedać, oprawić w ramki, podetrzeć sobie...

Burze z tego tematu mieli we czw..Ciekawe czy zrobią tak jak deklarowali, czy jednak w pt wysłali i jutro dojdą...
0 0

honcia4

#6422161 Napisano: 30.10.2017 01:15:54
czy na konkurs Mieszanka wedlowska  dzis kupuje produkt i dzis musze wysłać???,  czy  mogę np zgłoszenie dodac dzień pózniej???

darog

#6422203 Napisano: 30.10.2017 09:33:29
superloser napisał(a):

darog napisał(a):

superloser napisał(a):

darog napisał(a):

Aaaa16.2 Nagrody zostaną wysłane do laureatów za pośrednictwem poczty kurierskiej najpóźniejdo dnia 03.11.2017 r.16.3 Nagrody nieodebrane z winy laureatów do dnia 03.11.2017 r. pozostają w dyspozycjiorganizatora.To jeszcze trzeba będzie udowadniać, że kurier się nie stawił/nie zostawił awizo, etc...

Tylko takie pytanie zupelnie oderwane. 

Dlaczego BILETY NIE SA DO ODBIORU W KASIE ??? 
Co za problem przesłać nazwiska do Organizatora? 
Ile razy w kinie albo Teatrze odbiera sie wejściówki, nawet na mecz.

Smolar dumny z 18 lat na rynku. Tylko organizacja ich przerasta. 

A co za problem, by REKLAMACJE napisac o zwrot nagrody w postaci gotówki.
Nawet sądziego NIE przekonają, ze 1ego pracowali emotka

Też racja.
A czy moge ze swoją własnościa - nagroda zrobić co chcę? To dlaczego mam jechac np 600km do Wawy  by odebrać w kasie bilety "na moje dane" by np dac je w prezencie dla znajomych z Zielonki pod Warszawa z okazji 1 rocznicy ślubu?
Można zachorowac, nagle miec no pogrzeb, cokolwiek.. Po to jest termin - by wysłali w normalnym czasie te bilety i kwita.
Normalny czas to jest minimum 7 dni przed wydarzeniem-już dostarczone do zwycięzcy. A co chce robić z nimi zwycięzca-to jego sprawa..oddać, sprzedać, oprawić w ramki, podetrzeć sobie...

Burze z tego tematu mieli we czw..Ciekawe czy zrobią tak jak deklarowali, czy jednak w pt wysłali i jutro dojdą...

Ale to jest Smolar, wiec NIE oczekuj super promocji. 
Nasz Karnet z Heineken był jako e-bilet. Inne Agencje mogą promować klienta. Smolar nie daje rady.
Oni robią tyle miernych promocji. To jest ich zabija. Bo te 10zl "nagrody" , losowania, przelewy, papierkowa robota zjada czas a zachwyt konsumenta żaden.
Kolejna akcja,  Sprite w ABC - jedna nagroda dziennie. Przygotowac trzeba stronke, czas na losowanie tej jednej nagrody dziennej. Papierki wypisać. Oni tam przecież 100 osób nie zatrudniają. Przemiał. A jeszcze muszą Wawel przeczytać, Wyborową przecież też. I pewnie 2ego wolne mają. 

Darog - udanej imprezy emotka

superloser dzięki za info, dobrze wiedzieć...my wyjeżdżamy we czw do Pragi emotka , ale trzeba coś z tymi biletami zrobić...a najpierw przed czwartkiem je dostać..
0 0

ktosiek1

#6422553 Napisano: 30.10.2017 19:13:22
Czy jest ktoś, kto jeszcze nie dostał dziś biletów z RedBulla? A może ktoś kto dostał da znać na które przedstawienie są bilety? Bo widziałam, że w sobotę są dwa. Biletów na razie ani widu ani słychu i nawet nie wiem jak czas w sobotę organizować, opiekę do dziecka itp..... emotka
0 0

ktosiek1

#6422561 Napisano: 30.10.2017 19:38:54
mariolakal napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Czy jest ktoś, kto jeszcze nie dostał dziś biletów z RedBulla? A może ktoś kto dostał da znać na które przedstawienie są bilety? Bo widziałam, że w sobotę są dwa. Biletów na razie ani widu ani słychu i nawet nie wiem jak czas w sobotę organizować, opiekę do dziecka itp..... emotka

2 bilety nataneczne widowisko Red Bull Flying Illusion mające się odbyć w dniu 04.11.2017 ogodz. 16:00 w Hali Torwar /Warszawa/ . Bilety dziś dotarły kurierem DPD.

Ok, dzięki za info emotka Ciekawe, kiedy do mnie dotrą.....
0 0

iszhara

#6422567 Napisano: 30.10.2017 19:58:22
Do którego dnia poinformował Smolar z Mieszanki Krakowskiej ? emotka
0 0

benasia

#6422571 Napisano: 30.10.2017 20:10:58
iszhara napisał(a):

zapewne do czwartku.
0 0

pini

#6422572 Napisano: 30.10.2017 20:13:27
benasia napisał(a):

iszhara napisał(a):

zapewne do czwartku.

Wygrałam tablet z czwartku (jednak).
0 0

benasia

#6422573 Napisano: 30.10.2017 20:18:22
pini napisał(a):

benasia napisał(a):

iszhara napisał(a):

zapewne do czwartku.

Wygrałam tablet z piątku.

nie mowię,że nie ale wydaje mi się to trochę dziwne,że do Ciebie dzwonili a tak zawsze wysyłali smsy do poprzednich laureatów, no i nikt więcej się nie pochwalił...  Zresztą zobaczymy - może jutro więcej osób się pochwali.

No i zagadka rozwiązana - nie informowali dziś z kolejnych dni - czyli nadal czekamy na piątek i weekend  emotka   
0 0

pini

#6422574 Napisano: 30.10.2017 20:20:16
benasia napisał(a):

pini napisał(a):

benasia napisał(a):

iszhara napisał(a):

zapewne do czwartku.

Wygrałam tablet z piątku.

nie mowię,że nie ale wydaje mi się to trochę dziwne,że do Ciebie dzwonili a tak zawsze wysyłali smsy do poprzednich laureatów, no i nikt więcej się nie pochwalił... Może to z innego konkursu? Zresztą zobaczymy - może jutro więcej osób się pochwali.

Pomyliłam się co do dnia, wygraną mam z czwartku, tablet, dzwonili dzisiaj.
1 iszhara 0

kukunamuniu

#6422604 Napisano: 30.10.2017 21:52:50
Smolar po pozytywnej weryfikacji paragonu i oświadczenia w miarę szybko robi przelewy, czy trzeba czekać kilkanaście dni? emotka
0 0

kukunamuniu

#6422610 Napisano: 30.10.2017 22:13:25
superloser napisał(a):

kukunamuniu napisał(a):

Smolar po pozytywnej weryfikacji paragonu i oświadczenia w miarę szybko robi przelewy, czy trzeba czekać kilkanaście dni? emotka

Zadna Agencja nie robi pojedynczych przelewów. Albo robi to Etapami albo ilościowo. To, ze pierwsza przeslesz na 100 laureatów, nie znaczy, że pierwsza dostaniesz przelew. emotka  
To samo z aktywacja kart płatniczych.

Nie wiem jak to działa, dlatego pytam. emotka   W takim razie pozostaje uzbroić się w cierpliwość. 
0 0

martucha-jk

#6422815 Napisano: 31.10.2017 12:49:52
Pojawia się Wam jakiś komunikat na stronce po dodaniu zgłoszenia na konkurs Wyborowej?
0 0

petunija1

#6422818 Napisano: 31.10.2017 12:52:41
Z 20 lecia ITM poszły smsy?Czy na stronie trzeba sprawdzać?
0 0

petunija1

#6422819 Napisano: 31.10.2017 12:54:12
martucha-jk napisał(a):

Pojawia się Wam jakiś komunikat na stronce po dodaniu zgłoszenia na konkurs Wyborowej?

Czasem tak,czasem nie.
Jak wpiszesz dane ponownie (data urodzenia i numer paragonu) to powinno Ci podziękować za udział.

loteryjny

#6422828 Napisano: 31.10.2017 13:05:57
petunija1 napisał(a):

Z 20 lecia ITM poszły smsy?Czy na stronie trzeba sprawdzać?

podbijam, a jesli byly to o ktorej godzinie?
0 0