Smolar

santi333

#6676222 Napisano: 22.01.2020 19:36:07
Rzuciło mi się w oczy podobieństwo wygranych paragonów emotka Chyba ciężko będzie coś ugrać...ktoś grubo zainwestował, ale swoje trafił emotka

luki28

#6676262 Napisano: 22.01.2020 20:18:52
Wiem, że to loteria i szczęściarz wygra nawet jednym zgłoszeniem. Ale jednak widząc, że inni wysyłają po setki zgłoszeń i inwestują grube tysiące, to mój zapał do loterii i wiara w wygraną drastycznie spada... emotka  

bingo9842

#6676266 Napisano: 22.01.2020 20:30:32
santi333 napisał(a):

Rzuciło mi się w oczy podobieństwo wygranych paragonów emotka czyli  Chyba ciężko będzie coś ugrać...ktoś grubo zainwestował, ale swoje trafił emotka

luki28 napisał(a):

Wiem, że to loteria i szczęściarz wygra nawet jednym zgłoszeniem. Ale jednak widząc, że inni wysyłają po setki zgłoszeń i inwestują grube tysiące, to mój zapał do loterii i wiara w wygraną drastycznie spada... emotka  

A ja myślę że to ktoś, kto ma dostęp do paragonów np. Na kasie...bez wiekszej inwestycji.
Ale oczywiście bardzo gratuluję !!!!

santi333

#6676267 Napisano: 22.01.2020 20:36:40
Rożnica między najwyższym nr paragonu a najniższym to ok. 550. Jakby założyć, że pracownik nabijał komuś te paragony po kolei (po godzinach, na 1 kasie, płacąc gotówką) wychodzi lekką ręką ponad 8000 zł zainwestowane...towar sprzeda się załóżmy za pół ceny, więc trafiając auto jest 50 tys. na plusie emotka   Jeszcze jakby te wszystkie iPhony nie były w rezerwie to ta osoba zgarnęłaby całość wartościowych nagród...ładnie emotka

bubba

#6676268 Napisano: 22.01.2020 20:37:00
bingo9842 napisał(a):

santi333 napisał(a):

Rzuciło mi się w oczy podobieństwo wygranych paragonów emotka czyli  Chyba ciężko będzie coś ugrać...ktoś grubo zainwestował, ale swoje trafił emotka

luki28 napisał(a):

A ja myślę że to ktoś, kto ma dostęp do paragonów np. Na kasie...bez wiekszej inwestycji.

Mało który klient kupuje konkretne słodycze za co najmniej 15 zł

magdalena-chili

#6676270 Napisano: 22.01.2020 20:48:10
ostatnio rzuciła mi się w oczy wymiana u nas na forum odnośnie zgłoszeń do Tymbarka (yyy? Tymbarku?), ktoś napisał, że 25 zgłoszeń i zero nagród, a ktoś w odpowiedzi napisał, że 250 zgłoszeń i też nic. Hmm, konkurs gdzie trzeba wydać minimum 8 pln. To ja bardzo dziękuję, wymiękam ze swoimi, ekhm, 3 czy 4 zgłoszeniami... 
(pomijam fakt, że mieszkam ze zgrają chłopa w mieszkanku i nie mam magazynu) 

asia670

#6676274 Napisano: 22.01.2020 20:56:03
magdalena-chili napisał(a):

ostatnio rzuciła mi się w oczy wymiana u nas na forum odnośnie zgłoszeń do Tymbarka (yyy? Tymbarku?), ktoś napisał, że 25 zgłoszeń i zero nagród, a ktoś w odpowiedzi napisał, że 250 zgłoszeń i też nic. Hmm, konkurs gdzie trzeba wydać minimum 8 pln. To ja bardzo dziękuję, wymiękam ze swoimi, ekhm, 3 czy 4 zgłoszeniami... 

u mnie było tylko jedno zgłoszenie/zresztą tak jest zazwyczaj-3 to już maksimum/ i wpadła stówka i bilety.Podchodzę do tego tak ,że jak mam wygrać to wygram,jak nie to nie...

magdalena-chili

#6676275 Napisano: 22.01.2020 20:58:28
asia670 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

u mnie było tylko jedno zgłoszenie/zresztą tak jest zazwyczaj-3 to już maksimum/ i wpadła stówka i bilety.Podchodzę do tego tak ,że jak mam wygrać to wygram,jak nie to nie...

ja też, jeszcze jak używam produktu to mogę parę paragonów zorganizować (akurat szły Święta i Nowy Rok, można było zaszaleć ze słodzonymi napojami), ale i tak wówczas na cały konkurs nie przewiduję więcej zgłoszeń niż kilka... Szacunek za jedno zgłoszenie i akurat trafienie! emotka
0 0

loteryjny

#6676277 Napisano: 22.01.2020 21:16:56
bingo9842 napisał(a):

santi333 napisał(a):

luki28 napisał(a):

Albo ktoś poleciał sobie automatem emotka  W każdym razie mam nadzieję, że Smolar sprawdzi w sklepie paragon na samochód emotka

e-e

#6676281 Napisano: 22.01.2020 21:36:57
Rzuciłam szybko okiem i proszę zwróćcie też uwagę na numery telefonów, tu jeden przykład zaznaczam, początek ten sam końcówka różni się o jedną ostatnią cyfrę. W takie loterie i "przypadki" to ja nie wierzę. ;/ 

korti2022

#6676282 Napisano: 22.01.2020 21:38:37
loteryjny napisał(a):

Albo ktoś poleciał sobie automatem  emotka  W każdym razie mam nadzieję, że Smolar sprawdzi w sklepie paragon na samochód  emotka

Dokładnie, niech Smolar sprawdzi paragon w sklepie, jeżeli wszystko ok i na legalu to super, gratuluje komuś wygranej! Nikt bogatemu nie zabroni wysyłać wielu zgłoszeń.
1 nitka310 0

sasaaabp

#6676285 Napisano: 22.01.2020 21:52:23
raczej nie jest to ktoś z kasy, bo tu trzeba produkty za minimum 15 zl, a ludzie często kupują po 1 sztuce. nie wierze, że by ktoś jednego dnia znalazł tyle paragonów z Nimm itp za 15 zl.

cleo25

#6676287 Napisano: 22.01.2020 21:55:09
santi333 napisał(a):

...ktoś grubo zainwestował,

... chyba w tusz do drukarki.
I takim sposobem żegnam się z tą loterią, zanim się przywitałam emotka

loteryjny

#6676291 Napisano: 22.01.2020 22:09:18
kortyzol napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Albo ktoś poleciał sobie automatem  emotka  W każdym razie mam nadzieję, że Smolar sprawdzi w sklepie paragon na samochód  emotka

Dokładnie, niech Smolar sprawdzi paragon w sklepie, jeżeli wszystko ok i na legalu to super, gratuluje komuś wygranej! Nikt bogatemu nie zabroni wysyłać wielu zgłoszeń.

Nie jestem zawistny ale nie jestem też naiwny..  Powinna być tez re-captcha i tyle w temacie emotka  

magdalena-chili

#6676292 Napisano: 22.01.2020 22:10:13
kortyzol napisał(a):

loteryjny napisał(a):

czy jest na forum Pracownik Smolara? 
(w myśl powiedzenia: "czy jest na sali lekarz"?)  emotka emotka

darog

#6676294 Napisano: 22.01.2020 22:15:56
loteryjny napisał(a):

kortyzol napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Nie jestem zawistny ale nie jestem też naiwny..  Powinna być tez re-captcha i tyle w temacie emotka  

O tym była mowa w loteriach Groszka - brak captcha
...i brak rezerwy.
1 FBtom2 0

darog

#6676299 Napisano: 22.01.2020 22:24:14
loteryjny napisał(a):

bingo9842 napisał(a):

santi333 napisał(a):

luki28 napisał(a):

tylko sprawdzać za samochód paragon? od czego jest organizator? za co bierze kase? 
najlepiej to wysłać takim "oszustom" nagrode. wcześniej sprawdzając paragon. i kurier odwiedza "laureata" z policją. 
odechce się produkcji paragonów i automatów

darog

#6676300 Napisano: 22.01.2020 22:25:37
Cytrusek77 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Trafil ktos glowna w tymbarku? emotka

Może będą główne powiadamiać w poniedziałek, bardzo na to liczę emotka

no i...?
0 0

loteryjny

#6676319 Napisano: 22.01.2020 23:54:29
darog napisał(a):

loteryjny napisał(a):

kortyzol napisał(a):

loteryjny napisał(a):

O tym była mowa w loteriach Groszka - brak captcha
...i brak rezerwy.

Widać Smolar ma interes w braku recaptchy i w ostatnich czasach - braku ograniczeń wygranych na gospodarstwo emotka Sponsorzy lubią cyferki w raportach.
1 FBtom2 0

szprotka

#6676321 Napisano: 23.01.2020 00:01:02
Także uważam, że Smolar powinien sprawdzić autentyczność paragonu żelków w C4 i wyeliminować domowych drukarzy.