Smolar

makaronik

#6749936 Napisano: 05.12.2020 11:18:19
margobb napisał(a):

makaronik napisał(a):

faworek napisał(a):

makaronik napisał(a):

Po udziale w kilku konkursach organizowanych przez agencje Smolar to ja chyba podziękuje i popatrzę jak inni grają  :zbanowany:

nie od razu Rzym zbudowano, nie poddawaj się :) 

Po wygranej w dwóch loteriach u Smolara w kolejnych nic. Na ok 500 paragonów w jednej loterii na jeden numer nawet dziennej. Wszystko na legalu. Tu nie chodzi  o kasę bo przy takich inwestycjach mała szansa na zwrot wkładu, ale o sam fakt jak działają.

Ja wysyłam 1, max 2 zgłoszenia  - wygrywam dosyć często. Jeżeli chodzi o tekstowe, to miałam ponad roczna przerwę w wygranych, aż w końcu napisałam tekst w całkowicie innym stylu i wygralam. Kolejne pisze w tym samym klimacie i często coś wpada. 

Jak widać , zdania są podzielone. Już milion razy była tu dyskusja o rzekomej niekompetencji Smolara. 

No to może należy podesłać link do wątku Smolarowi niech się zainteresowany wypowie. W sumie nie wierze w to, że na forum nie ma nikogo od Smolara bo przecież fora to najlepsze miejsce na poprawienie swojego PR.
1 atyde25 0

pikawka

#6749966 Napisano: 05.12.2020 15:22:16
makaronik napisał(a):

faworek napisał(a):

makaronik napisał(a):

Po udziale w kilku konkursach organizowanych przez agencje Smolar to ja chyba podziękuje i popatrzę jak inni grają  :zbanowany:

Po wygranej w dwóch loteriach u Smolara w kolejnych nic. Na ok 500 paragonów w jednej loterii na jeden numer nawet dziennej. Wszystko na legalu. Tu nie chodzi  o kasę bo przy takich inwestycjach mała szansa na zwrot wkładu, ale o sam fakt jak działają.

A może właśnie za dużo tych zgłoszeń co  emotka

pikawka

#6749969 Napisano: 05.12.2020 15:27:05
makaronik napisał(a):

margobb napisał(a):

makaronik napisał(a):

faworek napisał(a):

makaronik napisał(a):

Ja wysyłam 1, max 2 zgłoszenia  - wygrywam dosyć często. Jeżeli chodzi o tekstowe, to miałam ponad roczna przerwę w wygranych, aż w końcu napisałam tekst w całkowicie innym stylu i wygralam. Kolejne pisze w tym samym klimacie i często coś wpada. 

Jak widać , zdania są podzielone. Już milion razy była tu dyskusja o rzekomej niekompetencji Smolara. 

No to może należy podesłać link do wątku Smolarowi niech się zainteresowany wypowie. W sumie nie wierze w to, że na forum nie ma nikogo od Smolara bo przecież fora to najlepsze miejsce na poprawienie swojego PR.

Mi w kretywnym u smolara udało się po roku grania. A potem już jakiś poszło. 
Ja poki co mam bardzo pozytywne zdanie o tej agencji. I w loteri i w kreatywnych idzie u nich wygrać. 
Ostatnio 1 zgłoszeniem klocki z inpost. 

Jeśli ktoś gra na kilka kilkanaście i więcej numerów i potem po wygranej miesza dane, raz pod danym mailem jest taki numer telefonu raz taki to ja się nie dziwię, że to im może podpaść.. .. 

makaronik

#6749982 Napisano: 05.12.2020 17:10:07
pikawka napisał(a):

makaronik napisał(a):

faworek napisał(a):

makaronik napisał(a):

A może właśnie za dużo tych zgłoszeń co  emotka

To chyba polega na tym aby promować produkt i aby był kupowany przez klientów. Jeżeli kupuje produkt i rejestruje w loterii zgodnie z regulaminem w którym nic nie ma o ograniczeniach ilościowych to wszystkie powinny brać udział w losowaniu. Co do tej agencji mam powody uważać ze po kilku zgłoszeniach reszta leci do „spamu”. 
Każdy może mieć swoje zdanie, a ja mam takie.

misiamarysia

#6750028 Napisano: 06.12.2020 00:16:28
pikawka napisał(a):

makaronik napisał(a):

margobb napisał(a):

makaronik napisał(a):

faworek napisał(a):

makaronik napisał(a):

Ja poki co mam bardzo pozytywne zdanie o tej agencji. I w loteri i w kreatywnych idzie u nich wygrać. 

Jeśli ktoś gra na kilka kilkanaście i więcej numerów i potem po wygranej miesza dane, raz pod danym mailem jest taki numer telefonu raz taki to ja się nie dziwię, że to im może podpaść.. .. 

Co człowiek, to opinia, dla mnie to najlepsza agencja ze wszystkich, wiarygodna, uczciwa, pomocna, profesjonalna. Gram od lat na ten sam numer i w kreatywnych, i w loteriach, i nikt mnie tam nie zablokował. Za to są inne w których nie wygrywam nigdy, choćbym wyszła z siebie i stanęła obok, po prostu mój styl im się widocznie nie podoba. Ale nigdy jeszcze nie wysłałam 500 paragonów na konkurs, więc się nie wypowiadam o graniu hurtowym, czy jest blokowane w jakiś sposób, bo nawet przy wkładzie 1 zł dałoby to aż 500zł na jeden konkurs, to już lepiej sobie kupić to, co jest nagrodą, a nie liczyć na szczęście. Tak szczerze, to jakby ktoś mi dał 500 zł i powiedział, że mam za to zagrać w loterii, to bym kupiła LOTTO (a te 500 to przy moim założeniu, że wkład to 1 zł na każdy paragon, więc pewnie mowa o dużo większych pieniądzach).
I żeby nie wywoływać niepotrzebnych dyskusji - nikomu nie zaglądam do kieszeni i nie krytykuję, niech każdy gra jak lubi i jak go stać, ja jedynie bronię SMOLARa.

patrosskorap

#6750031 Napisano: 06.12.2020 02:12:48
superloser napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

pikawka napisał(a):

makaronik napisał(a):

margobb napisał(a):

makaronik napisał(a):

faworek napisał(a):

makaronik napisał(a):

Co człowiek, to opinia, dla mnie to najlepsza agencja ze wszystkich, wiarygodna, uczciwa, pomocna, profesjonalna. Gram od lat na ten sam numer i w kreatywnych, i w loteriach, i nikt mnie tam nie zablokował. Za to są inne w których nie wygrywam nigdy, choćbym wyszła z siebie i stanęła obok, po prostu mój styl im się widocznie nie podoba. Ale nigdy jeszcze nie wysłałam 500 paragonów na konkurs, więc się nie wypowiadam o graniu hurtowym, czy jest blokowane w jakiś sposób, bo nawet przy wkładzie 1 zł dałoby to aż 500zł na jeden konkurs, to już lepiej sobie kupić to, co jest nagrodą, a nie liczyć na szczęście. Tak szczerze, to jakby ktoś mi dał 500 zł i powiedział, że mam za to zagrać w loterii, to bym kupiła LOTTO (a te 500 to przy moim założeniu, że wkład to 1 zł na każdy paragon, więc pewnie mowa o dużo większych pieniądzach).
I żeby nie wywoływać niepotrzebnych dyskusji - nikomu nie zaglądam do kieszeni i nie krytykuję, niech każdy gra jak lubi i jak go stać, ja jedynie bronię SMOLARa.

Tez uwazam, ze Lotto jest uczciwszą formą hazardu od loterii Smolara.
Kupisz 100 zakladow to masz 100 szans na wygranie nawet 100 razy.
U Smolara musisz grac na 100 roznych danych, by kazdy "los" miał uczciwa szanse na wygrana.
99% regulaminow działa na szkode gracza, ktory rejestruje  wiecej niz 1 paragon na osobą... nawet teraz w Kauflandzie.

No i właśnie na Kauflandzie poległem. Cóż z tego, że ze Smolarem ciężko, jak na oczekiwanie "numer paragonu" podałem numer paragonu, a potem na grafice w załączniku patrzę a tam... numer transakcji z dołu paragonu.
A tu natychmiastowa wpadła, i co? ... emotka
1 makaronik 0

sasaaabp

#6750072 Napisano: 06.12.2020 14:03:45
każdy wie jaki jest Smolar i ma o nim swoje zdanie, ale tak swoją drogą, j

jeśli kupiło mi się na 1 paragonie produkty do 2 różnych loterii Smolara, to głupio zgłaszać jeden paragonu do obu, skoro ten sam nr paragonu będzie ??? 
0 0

atyde25

#6750073 Napisano: 06.12.2020 14:09:20
Dlaczego głupio ja czasami kupuję po 4 różne promocyjne produkty  z różnych oczywiście loterii czy konkursów i zgłaszam.Dlaczego to by miało być uznane za coś złego?Czy to mój błąd bo teraz już zgłupiałam.Nie ma chyba zapisu ,że nie można do różnych promocji jednego numeru?
1 nkba 0

FBbeata7

#6750075 Napisano: 06.12.2020 14:19:52
sasaaabp napisał(a):

każdy wie jaki jest Smolar i ma o nim swoje zdanie, ale tak swoją drogą, j

jeśli kupiło mi się na 1 paragonie produkty do 2 różnych loterii Smolara, to głupio zgłaszać jeden paragonu do obu, skoro ten sam nr paragonu będzie ??? 

Jeśli regulamin tego nie zabrania, to jest to dozwolone, np. teraz Tymbark z Carrefour i ogólnopolski.Nic w tym nie ma zdrożnego ani głupiego.Choć kiedyś była jakaś loteria , czy konkurs,już nie pamiętam, gdzie ewidentnie regulamin nie zezwalał na takie podwójne  zgłoszenie- trzeba było wybrać- to albo to.
0 0

ewikewikk

#6750170 Napisano: 07.12.2020 06:26:02
atyde25 napisał(a):

Dlaczego głupio ja czasami kupuję po 4 różne promocyjne produkty  z różnych oczywiście loterii czy konkursów i zgłaszam.Dlaczego to by miało być uznane za coś złego?Czy to mój błąd bo teraz już zgłupiałam.Nie ma chyba zapisu ,że nie można do różnych promocji jednego numeru?

Zabronione to nie jest. Ale jak masz 2 wygrane, gdzie organizatorzy, różne agencje, wymagają odesłania paragonu, to jest zonk...
0 0

Monika11

#6750218 Napisano: 07.12.2020 10:41:16
Smolar informuje z Lidla( Carlsberg ) o pozytywnej weryfikacji paragonu i o wysyłce do 8 grudnia
0 0

deva

#6750300 Napisano: 07.12.2020 13:18:17
Dziś obradują w konkursie La Chociolatier, jak wynika z waszych doświadczeń? Kiedy wyniki mogą być na stronie?
0 0

jokan

#6750305 Napisano: 07.12.2020 13:31:11
ewikewikk napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Zabronione to nie jest. Ale jak masz 2 wygrane, gdzie organizatorzy, różne agencje, wymagają odesłania paragonu, to jest zonk...

dlatego trzeba czytać regulaminy, żeby wiedzieć co można kupić razem (gdzie wymagany jest skan paragonu), a gdzie osobno (wysyłka oryginału pocztą) emotka
2 kreatia, kalka 0

gizoon

#6750411 Napisano: 07.12.2020 19:54:25
Czy Smolar odpisuje na e-maile? Od września wysłałem do nich ok. 4 e-maili jak pomyliłem się w nr paragonu, w celu modyfikacji lub usunięcia zgłoszenia. Nigdy mi nie odpisali ... 
0 0

onlyrybka

#6750413 Napisano: 07.12.2020 19:56:27
gizoon napisał(a):

Czy Smolar odpisuje na e-maile? Od września wysłałem do nich ok. 4 e-maili jak pomyliłem się w nr paragonu, w celu modyfikacji lub usunięcia zgłoszenia. Nigdy mi nie odpisali ... 

Czyta i odpisuje. 
0 0

onlyrybka

#6750418 Napisano: 07.12.2020 20:19:44
rajstopek22 napisał(a):

Nie każdemu odpisuje, mi na 3 maile nie odpisał. Ale ja jestem na czarnej liście, choć nadal nie wiem za co

Zadzwoń i zapytaj czemu nie odpisali emotka  Nie ma czarnej listy, to konkursowy mit.
1 Monika11 0

pikawka

#6750422 Napisano: 07.12.2020 20:39:37
rajstopek22 napisał(a):

Nie każdemu odpisuje, mi na 3 maile nie odpisał. Ale ja jestem na czarnej liście, choć nadal nie wiem za co

Oni mają kilka maili. Mi odpisali na drugi dzień. 
gizoon napisał(a):

Mi odpisali na drugi dzień. Ale mają chyba kilka maili. Na taki pisałam konkurs@smolar.pl
0 0

gizoon

#6750423 Napisano: 07.12.2020 20:42:00
onlyrybka napisał(a):

rajstopek22 napisał(a):

Zadzwoń i zapytaj czemu nie odpisali emotka  Nie ma czarnej listy, to konkursowy mit.

Bardzo proszę bez takich uszczypliwości. To, że nie odpisują każdemu źle o nich świadczy.   
0 0

domika

#6750424 Napisano: 07.12.2020 20:43:34
onlyrybka napisał(a):

gizoon napisał(a):

Czyta i odpisuje. 

Czyta i odpisuje. W razie wątpliwości zawsze można zadzwonić tam pracują naprawde fajni ludzi z którymi mozna się dogadac emotka
1 nkba 0

onlyrybka

#6750425 Napisano: 07.12.2020 20:48:00
gizoon napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

rajstopek22 napisał(a):

Bardzo proszę bez takich uszczypliwości. To, że nie odpisują każdemu źle o nich świadczy.   

To nie uszczypliwości, jak sprawa jest pilna, a nie ma odpowiedzi na @ - to się dzwoni i wyjaśnia. 
Jeśli ktoś pisze do agencji pomyliłem się w zgłoszeniu do loterii, proszę usunąć paragon xxxx, z dnia xxx, z numer telefonu xxxx  -to raczej usuwają, ale potwierdzenia nie ma. Z poważniejszym problemem powinni pomóc i odpisać, mi odpisują emotka   
0 0