Smolar

rudzixon

#7250213 Napisano: 29.03.2025 14:12:28
catcat napisał(a):

rudzixon napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Mam nadzieję, ze ktoś z forum pochwali się główna z Milki w Biedronce. Ja się pochwalę jak wygram emotka

Wybierali 27.03, więc pewnie już po ptakach i zwycięzca pije od wczoraj szampana emotka

Wybierali 27.03 ale czy poinformowali? 3 dni robocze na to mają. Na stronie chyba też powinna pojawić się zakładka.
Ja tam jeszcze trochę sobie pofantazjuje emotka

Smolar wybiera z tych co wygrali bony do Biedronki potem główną?

Tak. Że 140 osób. emotka
1 catcat 0

loteryjny

#7251590 Napisano: 04.04.2025 13:41:23
Czy Smolar informował z losowania nagród głównych w rexonie?
0 0

Majkii

#7252067 Napisano: 07.04.2025 13:29:06
Można sprawdzać na stronie Smolar z loterii Finish https://promocjafinish.pl/ więc wyniki już są?
0 0

rufus

#7252071 Napisano: 07.04.2025 13:45:18
loteryjny napisał(a):

Czy Smolar informował z losowania nagród głównych w rexonie?

Wlasnie?
0 0

iszhara

#7252213 Napisano: 07.04.2025 20:52:15
Majkii napisał(a):

Można sprawdzać na stronie Smolar z loterii Finish https://promocjafinish.pl/ więc wyniki już są?

W piątek już słali sms-y z pierwszego dnia.  emotka
1 Majkii 0

loteryjny

#7252902 Napisano: 10.04.2025 07:46:36
Czy dostał ktoś od Smolara maila z dodatkową weryfikacją z loterii corega w przypadku gdy się nie jest laureatem?  emotka  chyba coś im się sypnęło i wysłali hurtem do różnych uczestników.
0 0

atlantydek

#7253207 Napisano: 11.04.2025 10:32:00
Te przelewy z Guinnessa, co miały wyjść do 07.04, jednak nie wyszły?
0 0

Majkii

#7253212 Napisano: 11.04.2025 10:35:20
loteryjny napisał(a):

Czy dostał ktoś od Smolara maila z dodatkową weryfikacją z loterii corega w przypadku gdy się nie jest laureatem?  emotka  chyba coś im się sypnęło i wysłali hurtem do różnych uczestników.

Tak, dostałem i znajomi którzy grają także ale każdy olewa.
0 0

agakaz2

#7253219 Napisano: 11.04.2025 10:47:26
Majkii napisał(a):

loteryjny napisał(a):

dziwne ja nie dostałam czegoś takiego
0 0

Nuna1210

#7253220 Napisano: 11.04.2025 10:47:59
Pojawiła się zakładka Garage. Przepuszcza kogoś? Mnie niestety nie 🙁
0 0

loteryjny

#7253224 Napisano: 11.04.2025 10:50:56
agakaz2 napisał(a):

Majkii napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Powysyłali tym co wygrali i pewnie zgłosili według nich "podejrzanie dużo zgłoszeń" i części tych którzy nie wygrali a rezerwy standardowo nikt nie zobaczy raczej. Lubię Smolara ale Oni niestety wolą raczej nowych uczestników a nie starych konkursowiczów emotka

elmas

#7253229 Napisano: 11.04.2025 10:55:18
atlantydek napisał(a):

Te przelewy z Guinnessa, co miały wyjść do 07.04, jednak nie wyszły?

Wygląda na to, że nie emotka
0 0

lasiglasty

#7253236 Napisano: 11.04.2025 11:02:40
Nuna1210 napisał(a):

Pojawiła się zakładka Garage. Przepuszcza kogoś? Mnie niestety nie 🙁

też pustki emotka
0 0

lilichilimili

#7253239 Napisano: 11.04.2025 11:12:09
i u mnie pusto...
0 0

brasia

#7253245 Napisano: 11.04.2025 11:18:17
loteryjny napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Majkii napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Powysyłali tym co wygrali i pewnie zgłosili według nich "podejrzanie dużo zgłoszeń" i części tych którzy nie wygrali a rezerwy standardowo nikt nie zobaczy raczej. Lubię Smolara ale Oni niestety wolą raczej nowych uczestników a nie starych konkursowiczów emotka

Też dostałam,a wygranych zero i nie mam zamiaru wysyłać moich paragonów na których są też inne konkursy,loterie.
0 0

atyde25

#7253300 Napisano: 11.04.2025 13:12:58
Zgadzam się z loteryjnym trochę lipa, że S traktuje starych ,wiernych konkurowiczów jak sieci komórkowe tych z abonamentem od ponad 20 lat. Czyli po macoszemu. Mam tak blisko i spacerkiem bym mogła iść główną nagrodę odebrać a to się nigdy nie stanie emotka

patiworld

#7253306 Napisano: 11.04.2025 13:24:02
Ja nie gram od dawna, a wygrałam u Smolara tylko raz i to butelkę z herbatami emotka
1 simsonowa 0

ReneK

#7253307 Napisano: 11.04.2025 13:25:55
atyde25 napisał(a):

Zgadzam się z loteryjnym trochę lipa, że S traktuje starych ,wiernych konkurowiczów jak sieci komórkowe tych z abonamentem od ponad 20 lat. Czyli po macoszemu. Mam tak blisko i spacerkiem bym mogła iść główną nagrodę odebrać a to się nigdy nie stanie emotka

Nigdy NIE MÓW Nigdy!🍀
Kto wie co Nam Los w Przyszlosci szykuje!A dopoki jesteś w grze jesteś  potencjalnym Zwycięzcą !
Nawet tej Głównej!🏆
Powodzenia!emotka
1 rudzixon 0

emanuela24

#7253342 Napisano: 11.04.2025 14:38:28
brasia napisał(a):

loteryjny napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Majkii napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Też dostałam,a wygranych zero i nie mam zamiaru wysyłać moich paragonów na których są też inne konkursy,loterie.

emotka Oni już dawno przeszli samych siebie. Po pierwszej weryfikacji będzie druga emotka  Nie w tej loterii, ale w lidloterii tak mi zrobili. Musiałam dosłać im zaświadczenie od operatora (lub umowe z operatorem)że mój numer należy do mnie.emotka  ale uwaga to żaden starter- ten numer mam 20 lat i oni doskonale go znają. Już przecież był nawet na czarnej liście. I teraz uwaga.
 Mimo iż im wszystko przedstawiłam, wydali nagrody to w tej lidloterii też mnie maja zablokowaneemotka  Skąd wiem?.mimo wygranych nagrody natychmiastowe nie doszły czyli... a zaś będzie weryfikacja emotka   Smolar to agencja która wręcz nienawidzi zawodowych konkirsowiczy. Ciekawe jak długo pociągną rozpoczynając wojnę z konkursowiczami emotka  Ciekawi mnie też jak im się wydaje kto będzie do nich zgłoszenia wysyłał jak już zniechęca wszystkich "zawodowców" emotka

loteryjny

#7253347 Napisano: 11.04.2025 14:47:54
emanuela24 napisał(a):

brasia napisał(a):

loteryjny napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Majkii napisał(a):

loteryjny napisał(a):

emotka Oni już dawno przeszli samych siebie. Po pierwszej weryfikacji będzie druga emotka  Nie w tej loterii, ale w lidloterii tak mi zrobili. Musiałam dosłać im zaświadczenie od operatora (lub umowe z operatorem)że mój numer należy do mnie.emotka  ale uwaga to żaden starter- ten numer mam 20 lat i oni doskonale go znają. Już przecież był nawet na czarnej liście. I teraz uwaga.
 Mimo iż im wszystko przedstawiłam, wydali nagrody to w tej lidloterii też mnie maja zablokowaneemotka  Skąd wiem?.mimo wygranych nagrody natychmiastowe nie doszły czyli... a zaś będzie weryfikacja emotka   Smolar to agencja która wręcz nienawidzi zawodowych konkirsowiczy. Ciekawe jak długo pociągną rozpoczynając wojnę z konkursowiczami emotka  Ciekawi mnie też jak im się wydaje kto będzie do nich zgłoszenia wysyłał jak już zniechęca wszystkich "zawodowców" emotka

Niestety ale nic dodać nic ująć, taka jest brutalna prawda kto dłużej u nich gra, spróbuj wysłać z danego numeru więcej zgłoszeń to nawet nie będą tych zgłoszeń losować, łatwiej wygrać wysyłając jedno ale 5 gwiazdek na google to chcą mieć, najlepiej od przypadkowego uczestnika bo nie od nas emotka  No cóż, kto cokolwiek im udowodni, uczestnicy będą kupować nowe startery i zmieniać IP, co im to da ja się pytam. Niech zrobią limit wygranych na 1 osobę z osiedla + 5km, raz na miesiąc.
0 0