Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
as32572
Postów 1419
Data rejestracji 17.10.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Może zadzwonić na infolinię poczty?
vickichelm
Postów 2628
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nanajka81
Postów 5508
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
vickichelm
Postów 2628
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ja nie mogę pisać reklamacji tylko nadawca...
Tak samo odszkodowanie dostanie nadawca.
adamo86
Postów 3775
Data rejestracji 05.09.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś chciałem zostać łowcą burz i tornad... dzisiaj poluję na nagrody - podobne emocje!
vickichelm
Postów 2628
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kumulacja
Postów 714
Data rejestracji 22.06.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy jest to osoba, która jest dłużej na forum? Udziela się na forum? Nie ma złych opinii w wątku "Nie polecam wymiany z..."?
androm
Postów 2357
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
vickichelm
Postów 2628
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Zapłaciłam 450 zł on poprosił o dane do wysyłki... Nie zapytałam czym wysyła bo nikt już nie korzysta z usług poczty
Nick : ILIKETOWINMONEY . Opinii złych nie ma. No prosiłam kilka razy o to aby wyslal mi zdjęcie dowodu nadania. Udawał , że nie widzi. Ale kiedy bylam bardziej natarczywa odp :
cyt: ,,ILIKETOWINMONEY
O wszystkim już Panią informowałem. Zadzwoniłem ponownie na infolinie poczty polskiej i Pani poinformowała, iż reklamacja będzie mogła zostać złożona dopiero 5 maja. Do tego czasu przesyłka jest uznawana, iż powinna dotrzeć. Po złożeniu reklamacji zaczną się poszukiwania przesyłki, a więc proszę nie wykluczać jej doręczenia. Odpowiedź na reklamację otrzymam do 30 dni roboczych, więc liczymy, iż jeśli nie dotrze do 4 maja, to 5 maja gdy złożę reklamacje, odnajdzie się podczas poszukiwań.
Jeśli ma Pani wątpliwości co do nadania przesyłki do Pani, to proszę zadzwonić na infolinie poczty polskiej z wysłanym przeze mnie numerem. Po podaniu numeru przesyłki i adresu który mi Pani przesłała, na pewno otrzyma Pani informację, iż na ten właśnie adres jest kierowana ta przesyłka.
Wysłał mi teraz jakiś dowod nadania ale bez numeru itd ...Bez swoich danych. Nie no ide dziś na policję. Dla mnie 450 zł to dużo
vickichelm
Postów 2628
Punkty karne 1
Konkursy dodane
vickichelm
Postów 2628
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ILIKETOWINMONEY
Wszystko z mojej strony jest jasne. Proszę iść na policję jeśli ma Pani wątpliwości. Jeśli przesyłka nie dotrze, będę informował jak złożę reklamację.
atyde25
Postów 4090
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 35
halliday
Postów 1618
Data rejestracji 25.12.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cześć! 😄 Polecam Ci aplikację goodie, A jeśli skorzystasz z mojego linka otrzymasz bonus - 10 zł cashback. 🤩 Kliknij w link poniżej i zarejestruj się, wybierz sklep, w którym chcesz zrobić zakup, przejdź do niego przez goodie, zrób zakupy jak zawsze i cashback będzie Twój. https://goodie.pl/kody/3YJR65NW
Podziel się swoją opinią. Zarabiaj pieniądze. Wpływaj na treść newsów:
https://account.y...TjNOIzG7sCQQlXgU7PDA
halliday
Postów 1618
Data rejestracji 25.12.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nanajka81
Postów 5508
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3